Jump to content
Juoksufoorumi.fi

  • entries
    252
  • kommenttia
    24
  • views
    6 490

Ongelmat poistukoon


mage

687 katselukerta

 Share

Lyhyt kertaus: viime keväänä olin elämäni kunnossa, kunnes polveen iski mystinen kipu varoittamatta: ei kestänyt askeltakaan kesken lenkin, jalkaa heilutteli minuutin ja taas pystyi juoksemaan.

Kaikki olivat samaa mieltä, että siellä meni jotain väliin : magneetti ja mitään ei näkynyt. 6 viikkoa juoksematta, feilaus Forssassa ja kesä oli taputeltu.

 

Talvi meni vähän hankalasti : 2 * 2 viikon kuumeflussa totaalilevolla, toipumista räkätaudista perään 2*2 viikkoa. Kun välissä olin juoksukunnossa, tammikuun pakkaset terrosoivat juoksua aika pahasti.

 

Helmikuussa pääsin juoksun makuun ja poks: sama polvivaiva kuin viime keväänä iski. Nyt se tuli vielä pahempana eli jäälläkään ei välillä pystynyt käymään. Tosi omituinen vaiva polven yläosassa, mutta siellä sisällä. Kävin uudestaan magneetissa ja ei mitään. 5 viikon breikin jälkeen kokeilin juosta ja pari lenkkiä meni, kunnes tuli taas kipusignaali. Juoksu ei kestä, mutta kakkosdivari voi vetää jäällä usein ongelmitta. Pari peliä on jäänyt kesken.

 

Yläkerran ihmeenä työpaikan vakuutus maksaa tähystyksen, joten siihen nyt tulevana maanantaina. Mielenkiinnolla odotan, löytyykö sieltä mitään. Ainakin rustopintoja silotellaan ja rasvakudosta poistetaan, koska arvaus on, että sinne tulee tulehdus, jotakin paisuu ja menee väliin. Ja juu, tulehtuskipulääkkeillä yritettiin, mutta ilman tulosta.

 

Viimeksi tähystyksestä ei tullut kuin parin viikon breikki treeniin. Jos toukokuun puolivälistä pääsisi treenaamaan täysipainoisesti, syksyllä voisi vielä suunnata kisoihin.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy