Jump to content
Juoksufoorumi.fi

 • entries
  76
 • kommenttia
  112
 • views
  5 867

vk 6 / 38


Runningidiot

299 katselukerta

 Share

12 tunnin viikko onnistui toivotulla tavalla. Välillä tuli kiirettä palautumisen kanssa jotta pääsi vielä pumppaamaan rautaakin uinnin ja pyöräilyn lisäksi, mutta tunnit sain silti kerättyä täyteen. Juoksu ei kulje vieläkään toivotulla tavalla koska polvea tulee varottua lenkillä ja alitajuisesti juostua korostetusti päkiöillä. Lopputuloksena kuitenkin polvikipua ja lisänä pohjekramppeja. Suurin osa tunneista kertyy siis satulan päällä.

Viikon huippuhetkenä sunnuntain pitkä trainer-ajelu mikä ei tällä kertaa nukuttanut nivusia täysin tunnottomaksi, kun 20min välein nousin 45 sekunniksi seisomaan jotta verenkierto penikseen ei unohdu kokonaan. Ohjelmanumerona padilta kestoltaan sopiva 2h50min leffa Thin Red Line mikä kuitenkin sisältää melko paljon aisteja turruttavaa tunnelmahyssyttelyä. Viikon rimanalitus löytyi altaasta kun 5x200m 45 sekunnin palautuksilla ei kulkenut. Vauhdin piti olla kovimmillaan kolmannella vedolla, mutta vedin itseni niin piippuun että piti pari kertaa pysähtyä päädyssä, mikä lasketaan minun kirjanpidossani surkeaksi epäonnistumiseksi. Pohjalla oli tosin edellisen yön yövyoro sekä liian myöhään ennen treenejä syöty pyttipannu. 

MA: uinti 1h tekniikkaa + trainer 1h40min Z2-Z3 

TI: uinti 70min 100m vetoja ja potkuja + salilla selkää ja lyhyehkö jalkatreeni

KE: lenkki Z2-Z3 50min mäkistä pururataa

TO: all-natural pyöräilyä pikkupakkasessa 65min fiiliksen mukaan

PE: trainer 75min nopeutta (nostoja maksimikadenssiin) + salilla jalkatreeni

LA: uinti 1h

SU: trainer 3h E2 + salillla rintaa ja olkaa

Salilla tämä oli viimeinen viikko vähän pidempiä sarjoja. Ensi viikolla tapahtuu siirtyminen maksivoimakaudelle ja joka viikko lyödään tankoon lisää rautaa ja sarjapituudet lyhenevät. Ensi viikko on myös ensimmäinen kevennetty viikko ja otan sen ilolla vastaan. Täytyy harkita lähdenkö puristamaan viikon lopuksi jotain testejä läpi. Veikkaan että lenkkikelit ovat silloin aika kehnot testeille mutta katsotaan.

 • Like 1
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy