Jump to content
Juoksufoorumi.fi

  • entries
    6
  • kommenttia
    2
  • views
    825

Maratonin jälkeen taas juoksemaan


HelppoHeikki

400 katselukerta

 Share

Pidin sitten normaalia pidemmän tauon maratonin jälkeen, kun polven kunto on edelleen pieni kysymysmerkki. Eli kävin vasta tänään juoksemassa ekan 9km sunnuntain maratonin jälkeen. Nämä pidemmät tauot ovat kyllä  todellista myrkkyä meikäläisen taaperrukselle. Oli niin tahmeata menoa, että oksat pois. Täsmälleen sama juttu käy joka kerta, kun tulee jostain syystä useampi päivä taukoa juoksuhommista.

Takkikin piti laittaa päälle, kun oli viileätä ja tihutti kevyesti. Alkaa kesä olemaan ohi. Ja siitä mä en tykkää juoksemisen osalta, kun minun mielestäni on sitä hauskempaa juosta, mitä vähemmän on vaatteita päällä. Tai yleensäkään mitään muuta romua, kuten sykevöitä, gepsiantureita, kännyköitä, avainnippuja tai juomapulloja. Aivan parhaita lenkkejä ovat aina ne, mihin voi lähteä kello kädessä, lyheyt trikoot jalasssa ja ohut hihaton päällä. Ja jos juomapullon pystyy jemmaamaan sopivasti jonnekin kannon nokkaan, niin se kruunaa kaiken, kun ei tarvitse kantaa edes nestettä.

Ensi viikko mennään vielä hyvin kevyellä liikunnalla ja sitten alkaa arki ja määrämättö. Ja kenties laihis siinä ohessa...

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy