Get Adobe Flash player
Tab Content
 • LauriH's Avatar
  Tänään, 06:58


  Ihan mielenkiintoinen ja rupesin kanssa tukijaksi kun tykkään kaikenlaisista teknisistä vempeleistä ja datasta. Rahoitustavoite täyttyy ainakin heittämällä. Katsotaan mitä tästä tulee.


 • LauriH's Avatar
  20.8.2014, 20:57


  Mä olen kuvitellut, että ne palkit olisi jotenkin suhteellisia määriä eikä absoluuttisia arvoja.


 • LauriH's Avatar
  20.8.2014, 20:55


  Ihmetyttää tämä päivitysten hitaus. Ei niin mitään kuulunut Polarilta firmwaren suhteen moneen moneen viikkoon. Aika avutonta meininkiä.


 • LauriH's Avatar
  18.8.2014, 21:14


  Olen kanssasi 100% samaa mieltä. Pyöräilyllä (ja uinnillakin) saa tehtyä vaikka kuinka paljon oman aerobisen kuntonsa eteen ilman ekstrapaukutusta jaloille. Tänä vuonna mun juoksuvauhti on paljon parempi kuin edellisinä vaikka olen juossut paljon vähemmän. Laitan aika paljon muun harjoittelun piikkiin. Tosin mä olen vielä niin hidas, että kaikki aerobinen liikunta auttaa. Kyllä tässä on tarkoitus tänäkin syksynä ihan monipuolista ultrajuoksutriathlonhässäkkää vääntää. Pääasia varmasti olisi,...


 • LauriH's Avatar
  17.8.2014, 18:02


  Joo ei muuta kun "harjoittelu maratonille" osioon ketju pystyyn otsikolla "alle 2:18". Eiköhän ala olemaan Suomalaisia EM:t täynnä!


 • LauriH's Avatar
  17.8.2014, 16:04


  Kinesiot otin veke muutama päivä sitten. En ole edelleenkään yhtään varma onko niistä mitään hyötyä. Se on vaan teipinpala jalassa. Jos mulla olisi kovempaa kipua ihan muutenkin niin eroa saattaisi huomata enemmänkin. Enivei, homma kuitenkin edistyy ja kantapää/akilles muuttuu paremmaksi päivä päivältä. Lykkäänpä sittenkin jo päivitystä harjoitteluiden jatkumisesta. Viikko 33 (11.-17.8.) Viikko (1/14) valmistautuessa Joensuuhun. Pelkkiä lyhyitä hölkkälenkkejä: Ma TV-erittäin kevyt...


 • LauriH's Avatar
  17.8.2014, 08:26


  Niin ja sanottakoon vielä, että vaikka haukuin nyt melko kovasanaisesti ja hieman asiattomasti niin olin silti ajatellut ostavani tuon V650:n. V800 käyttäminen pyörätreeneissä ei vaan ole kovin kätevää ja haluaisin kaiken datan samaan ekosysteemiin. En kuitenkaan ole hommaamassa tuota ihan heti vaan tällä kertaa katson mitä ne ominaisuudet käytännössä on. Odotan myös sitä, josko tuon V650:n saisi pelaamaan yhteen V800 kanssa siten, että trikisoissa pyörässä voisi vilkuilla sykkeet, tehot,...


 • LauriH's Avatar
  17.8.2014, 06:18


  Niin en kai minä muuten välittäisi hittojakaan, mutta kun on Suomalainen firma ja vielä Oulusta (Kempeleestä teknisesti) niin potuttaa enemmän. Kyllä ihan oikeasti pidän Polarin tuotteista ja V800 myötä olen sitä mieltä, että valitsen Polarin kamppeet minä päivänä tahansa ennemmin kuin kilpailijoiden. Kaikista ongelmista huolimatta.


 • LauriH's Avatar
  16.8.2014, 20:25


  Kuka tässä R&D:tä syyllistää? Insinöörit tekee muutakin kuin suunnittelee rautaa ja koodaa softaa. Minä näen vaan kollektiivisesti yhden firman joka on osiensa summa.


 • LauriH's Avatar
  16.8.2014, 09:31


  Hah! V650 julkaisuajankohta sen kuin siirtyy ja siirtyy. Piti olla kesällä, piti olla elokuussa, nyt lukee että syyskuussa. Ei saatana Polar. Oikeasti niin paljon kuin Oulussakin on tällä hetkellä työttömiä insinöörejä (sadoittain) niin Polarilla tuntuu olevan kaikista hitaimmat ja tyhmimmät kaverit mitä markkinoilta löytyy.


 • LauriH's Avatar
  14.8.2014, 18:05


  Ihan hyvä idea periaatteessa. Juokseminen pyörän päälle on vaan melko rasittavaa (on kokemusta) ja laji muuttuu totaalisesti ultrajuoksusta triathloniin. Niinpä pitää olla hieman senkin kanssa varovainen.


 • LauriH's Avatar
  14.8.2014, 17:58


  Jaa-a. Sitä jos käy heinäkuun alussa kipaisemassa täysmatkan niin ei varmaan ole ihan palautunut vielä elokuun puolivälissä... Hienoa kuitenkin, että suunnitelmia julkaistiin kerrankin hyvissä ajoin.


 • LauriH's Avatar
  14.8.2014, 17:50


  Ja flowssa näkyy yksi triathlonharjoitus, jossa lukee transition ajat. Suosittelen kokeilemaan miten homma toimii ihan vaikka kotisohvalla makoillessa. Jos "harjoitus" kestää vain vähän aikaa niin mittari kysyy tallennetaanko sitä edes kun se on lyhyt ja voit valita että ei tallenneta.


 • LauriH's Avatar
  13.8.2014, 13:06


  Syke + GPS --> Ei toimi, juuri näin. DC Rainmakerin saaman tiedon mukaan avovesiuintiominaisuuksien seuraava päivitys tulee "later in 2014" eli ei mitään takeita mistään. Oikeastaan ihan merkityksetöntä arvailua mistä se sykedatan surkea laatu GPS:n päällä ollessa johtuu. Netissä on veikkailtu erilaisia asioita, mutta kuluttajan kannalta sillä ei ole yhtään mitään väliä mistä ongelma johtuu. On Polarin homma korjata tuo jos haluavat saada sykkeen mittauksen ja GPS paikannuksen yhtäaikaa...


 • LauriH's Avatar
  12.8.2014, 21:37


  Jätän tämän harjoituspäiväkirjan päivittämisen toistaiseksi tauolle. Nastolan täysmatka on peruttu ja homma tulee jatkumaan ensin vaivojen parantelulla. Sen jälkeen tämän hetken suunnitelma on seuraava: - Elokuu - marraskuun puoliväli: Juoksupainotteista harjoittelua ultrailumielessä ja jos en hajota itseäni tässä prosessissa niin 12h kisa Joensuu Night Runissa. En odota mitään ko. kisalta vaan lähden syksyn kunniaksi vaan naatiskelemaan. - Marraskuun puoliväli - joulukuun loppu: Offseason,...


 • LauriH's Avatar
  12.8.2014, 17:03


  Ilmoittauduin mukaan viime viikonloppuna. Viime vuonna kokeilin Vaarojen maratonin 86 km matkaa mikä päättyi DNF:ään huonon maastovalmistautumisen vuoksi. Nyt uusi yritys hieman tasaisemmalla alustalla. Akilles on nikotellut viimeisten parin viikon aikana, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan kun ottaa kevyesti. Harjoitussuunnitelmana progressiivinen kilometrimäärien kasvattaminen kohti marraskuuta eli aika simppeliä matematiikkaa. Vielä en uskalla vetää kovin pitkiä (tai edes...


 • LauriH's Avatar
  12.8.2014, 06:19


  Ensimmäinen tonni tuli täyteen joskus heinäkuussa. Nyt tässä elokuun alkupuolella kasassa 1200 km. Vähemmän kuin edellisinä vuosina tässä vaiheessa, mutta kunto on paljon parempi muun liikunnan vuoksi.


 • LauriH's Avatar
  10.8.2014, 20:17


  Eihän tuossa menetelmässä ole päätä eikä häntää. Ei sellaisia ideaaliolosuhteita yleisesti olekaan missä voisi taata sen, että automaattinen kalibrointi ei menisi metsään. Siinäkään ei ole mitään järkeä, että kalibrointi tehtäisiin vain ensimmäisellä lenkillä. Entä jos vaihdat kenkiä? Tai nopeutta? Tuo selitys ei vakuuta ollenkaan. Ei noin huonoa englannin osaajaa voi laittaa vastaamaan ihmisten kyselyihin.


 • LauriH's Avatar
  10.8.2014, 20:09


  Kiitoksia vinkeistä. Tarkoitus on taas suunnistaa kuntosalille tekemään pari kertaa viikkoon muutakin lihaskuntoa kehittävää toimintaa, joten nuo pohjeliikkeet tulee ehdottomasti myös mukaan. Olen niitä ennenkin tehnyt (yhdellä jalalla kehonpainolla), mutta en kuntoutusmielessä ikinä. Nyt on ainakin hyvä syy. Aktiiviseen kuntoutukseen uskon minäkin ja kevyttä PK:ta on luvassa. Syksyn mittaan pitäisi kuitenkin rakentaa määräpohja riittäväksi juoksussa. Sunnuntai 10.7. Aamupäivä: Juoksua /...


 • LauriH's Avatar
  10.8.2014, 11:31


  Hmm, pitääpä kokeilla. Silloin kun ensimmäisen kerran testasin niin juoksumatka oli kohtuullisen lyhyt (ehkä 5-6 km?) ja mittarin näyttämä matka oli kanssa useamman sataa metriä liian lyhyt. Siksi olisikin hauska tietää Polarin insinööreiltä kuinka tuota ominaisuutta on tarkoitus käyttää. En ole saanut vielä vastausta vaikka olen monesta paikkaa kysynyt.


 • LauriH's Avatar
  10.8.2014, 07:49


  Niinhän se olikin (dorsifleksio) ja laitoin vaan yhden poikittaisen teipin kun edelleenkään vamma ei ole akilleksessa suoraan vaan juuri siinä kohdassa mihin siinä KT-tape videossa laitetaan ensimmäinen poikittainen teippi. Siinä muistaakseni vielä sanottiin, että jos vamma on ylempänä akilleksessa niin sitten voi laittaa sen toisenkin. En kyllä tosiaankaan tiedä miten näiden eri teippaustapojen pitäisi vaikuttaa ja menen vaan ohjeilla mitä löytyy netistä. Kokeilenpa tuota sinun postaaman...


 • LauriH's Avatar
  9.8.2014, 16:33


  Kävin kokeilemassa erittäin kevyet 4 km hölkkää. Kipu on ihan samanlainen kuin teipittä, kuinka ollakkaan. En ole toistaiseksi huomannut mitään vaikutusta.


 • LauriH's Avatar
  8.8.2014, 19:01


  Nyt on kinesioteipit jalassa. Katsellaan miten vaikuttaa vai vaikuttaako ollenkaan. Tein teippauksen sairasen postaaman videon mukaan. Kiitokset siitä!


 • LauriH's Avatar
  8.8.2014, 07:49


  Vaiva ei ole akilesjänteessä suoraan vaan jänteen kiinnityskohdassa kantaluuhun eli vaiva ei ole ihan tuo mitä kuvasit. En ole käyttänyt kompressiovermeitä ikinä vaan tässä on taustalla ihan vanhanaikainen liikarasitus. Mitä enemmän laittaa voimaa peliin (nopeampi vauhti) sitä kipeämpää ottaa. Kiitos kuitenkin vinkeistä!


 • LauriH's Avatar
  7.8.2014, 19:24


  Torstai 7.8. Ilta: Kokeiluhölkkä / DNF Mitähän on tapahtunut tiistain jälkeen. Nyt on taas akilles tulessa ja juoksemisen voi unohtaa. Lähdin taas ihan perus TV-kevyttä menemään ja jo kahden kilometrin kohdilla täyty heittää kävelyksi. Luulin, että se Kemin sprintti olisi ollut tarpeeksi kevyt ja ettei palautumiseen tarvi käyttää ylimääräistä aikaa, mutta niin vain sainkin tuliaisiksi rasitusvamman joka ei tunnu ottavan parantuakseen. Onhan näitä tullut vuosien varrella useitakin, joten...


 • LauriH's Avatar
  7.8.2014, 17:17


  Olen huomannut eri rasitustasojen "raja-arvojen" muutoksia. Ilmeisesti algoritmi säätää hommaa tarkemmaksi sitä mukaa kun dataa kertyy. Toistaiseksi en ole huomannut mitään eriskummallista.


 • LauriH's Avatar
  7.8.2014, 06:35


  Itse ajattelin lähteä kahdella normaalilla pullolla ja aerotangossa olevalla systeemillä liikkeelle. Joka kiekalla täydennetään vähintään yksi pullo ja olosuhteista riippuen sitten kaksi jos täytyy eli hidastetaan sitten sen verran, että tarvittava määrä täydennystä tulee hoidettua. Ei se keskarissa kuitenkaan paljoa näy. Vedellä lantratun geelin ajattelin nykäistä rungon sisään pussiin.


 • LauriH's Avatar
  6.8.2014, 21:36


  Keskiviikko 6.8. Treenaamaan? Määh... Tänään vielä kirjoitushommia. Huomenna on pakko jo liikahtaa tai muumioidun tuoliin.


 • LauriH's Avatar
  5.8.2014, 20:48


  Maanantai 4.8. Lepo. Töitä potenssiin kolme. Tiistai 5.8. Aamu: Kokeiluhölkkä / 0:20 / 3.5 km @ 5:40 min/km / 131 (66%) Kävin aamulla tunnustelemassa akillesta. Ei kipuja edes painellessa -> Hyvä merkki. Edelleen kuitenkin töitä ja tulee olemaan koko elokuun ihan hirveä kiire tai ainakin tuntuu siltä. Syyskuussa alkaa taas akateeminen vuosi ja sitä ennen pitää saada tiettyjä kirjoitushommia tehtyä, jotka vie ihan sairaan paljon aikaa. Silti pitäisi säilyttää kuitenkin edes...


 • LauriH's Avatar
  5.8.2014, 20:38


  Itse laitan normaalit geelit juomapulloon (tai rungon sisäiseen säiliöön) ja lisään hieman vettä juoksevuuden lisäämiseksi. Ei tarvi niitä paketteja tuhrailla siinä vauhdissa auki. Vedet ja/tai urheilujuomat normaalisti. Jos on patukoita mukana niin ne olen toistaiseksi laittanut taskuun. Ei yhtään kätevää ja kisassa luultavasti jää patukat syömättä.


More Activity

Statistics


Kirjoitettuja viestejä
Kirjoitettuja viestejä
1,207
Viestejä per päivä
0.66
General Information
Viimeisin vierailu
Tänään 18:03
Current Activity
Viewing Attachment
Liittymispäivä
12.8.2009
Sports 728x90