Hei!
Juoksufoorumi on päivittynyt ja tämä palsta ei ole enää käytössä. Uudistunut Juoksufoorumi löytyy täältä.RSS syöte

innokas

Kevään kovin viikko, osa 1

Anna arvosana
Tänään alkoi kevään kovin treeniviikko ennen kolmen viikon asteittaista keventelyä maratonia kohti. Viime viikolla juoksin 60 km ja edellisellä 81. Nyt on tarkoitus päästä sinne satasen nurkille.

Viikko ainakin alkoi erittäin hyvin. 16,1 km:n peruslenkki 5.44 min/km lumisateessa. Fiilis oli koko ajan todella rento, juoksu äärimmäisen helppoa. Mäkien jälkeen palautuminen oli nopeaa. Myös henkisellä puolella tekeminen oli vaivatonta; aivot ovat sellaisessa maratonasennossa, että 16 km:n lenkki tuntui pikku pyrähdykseltä.

Iltapäivällä tein vielä metsähommia. Pihassa on iso kasa runkoja ja rankoja, jotka pitää pikku hiljaa paloitella. Tänään tein sahaushommia 50 minuuttia keskisykkeellä 123.

Mitä loppuviikolla sitten on odotettavissa? Huomenna ajattelin juosta 15 km maratonvauhtista + verryttelyt. Keskiviikkona ehkä jälleen 16 km kevyttä. Torstaina kevyt kymppi ja perjantaina noin 28 km pitkä. Lauantaina lepo ja sunnuntaina 14 km, josta joka toinen tonni vauhdikkaasti. Tämä on siis suunnitelma, ja siitä sitten poiketaan, jos siltä tuntuu.

Toivottavasti sairaudet eivät pahasti tule pilaamaan kaavailuja. Tyttären luokalta on 5 oppilasta sairaana, mukana hänen hyviä kavereitaan. Joku vatsatauti olisi aika ikävä yllätys tähän saumaan, influenssasta puhumattakaan...

Niin, tavoite maratonille on tässä vaiheessa oma ennätys eli 3.43 alitus. Nyt kulkee sen verran mukavasti, että en pidä 3.40 alitustakaan mahdottomana, vaikka reitti kyllä on raskas. Sittenhän sen näkee, 4 viikon päästä.
Categories
Yleinen

Vastauksia