Get Adobe Flash player
 • Ennakot ja jälkipelit 17.3-25.3

  Pe-La 16-17.3 Mammuttihiihto
  La 17.3 Aktia cup Juoksucupin viimeinen osakilpailu. Koko juoksucup keräsi lähes 200 juoksijaa enemmän kuin viime vuonna. Ketjusta löytyy myös muutama kuva juoksusta.
  Su 18.3 Rooman maraton
  La-SU 24.3 Vuokatti hiihto
 • Harjoituspäiväkirjat

  Snigill

  TiinaR-L (Joulukuussa juoksen 10 km!!!)

  Joo, eipä löytynyt lisäinfoa Hyvä Suomi -juoksusta. Harkitsin tuota itseasiassa viime vuonna, mutta jätin osallistumatta. Samana päivänä juoksin kympin lenkin itsekseni hirveässä lumisateessa sohjossa senhetkiseen kuntooni nähden ennätyshuonoon aikaan (yritin muka ottaa kilpailuna itseäni vastaan), ja mietin, että olipa hyvä, etten osallistunut. :D Mutta ehkäsäät suosivat tänä vuonna. :)

  Mullekin tuli eilen yllätyksenä, kuinka kylmä ulkona olikaan. Aurinko paistoi, ja mittari näytti 10 astetta. Petollista.

  Snigill Tänään, 12:48 Siirry viimeiseen viestiin
  vmaksi

  Zumteufel (Käsittämätön ennätysten kesä 2015)

  Sauvat mukaan ja pitkiä mäkitreenejä tekemään idealla reippaasti kävellen ylös ja hölkällä alas. Vaikkei KK:lla nyt tolkuttomasti nousua olekaan niin pituutta niillä lopun nousuilla riittää. Noista treeneistä on ainakin itselleni suurin hyöty polku-ultriin. Löytyykö sieltä rannikolta vaan sopivaa kukkulaa?-)

  vmaksi Tänään, 12:06 Siirry viimeiseen viestiin
  zumteufel

  Zumteufel (Käsittämätön ennätysten kesä 2015)

  Joo, tämä on tämä jokasyksyinen ihmettelynaihe meikäläiselle ja varmaan se noista kaikista johtuu. Sillä mä vaan tuota kalibrointia mietiskelin, kun ~5 min/km-vauhtia jaksaa matolla hädin tuskin vitosen verran juosta ja kuukausi sitten kuitenkin meni maraton samaa vauhtia... Ei kunto kuitenkaan ainakaan noin paljon ole voinut laskea. Toivottavasti.

  No, tänään taas salille, jossa alkuun 10 km soutua@47 min. Normaali keskiruhon jumppa ja hillitty jalkatreeni + 3 km loppuverryttelynä matolla hissukseen. Jalkoihin pitää saada selkeästi lisää voimaa ennen kevään kukkulahölkkää, muuten tulee tuskien taival Rukalla. Saisi sitä voimaa ja lihaksia kyllä muuallekin siunaantua.

  zumteufel Tänään, 11:50 Siirry viimeiseen viestiin
  TiinaR-L

  TiinaR-L (Joulukuussa juoksen 10 km!!!)

  Pikku pakkasessa juoksentelua eilen. Matka jäi puoleen suunnitellusta, kun rupesi kesken kaiken viluttamaan. Mitä tästä opimme: pukeudu mittarin mukaan, älä auringonpaisteen määrän.


  3.97 km @ 8:18 min/km, keskisyke 150

  Tänään tod.näk. välipäivä.

  TiinaR-L Tänään, 11:31 Siirry viimeiseen viestiin
  rinieme

  Tätien treeniketju

  Noihin Dorianin aikoihin on minullakin tavoite, joskus...

  Tosin ei näin yli viiskymppisenä voi kovin pitkän tähtäimen tavoitteeksi asettaa, kun elämänkaari varmaan tekee omat tepposensa juoksuvauhdille. Alle neljästä tunnista voisi sitten löysäillä kovalla treenillä loistotuloksiin seitsenkymppisenä :)

  Nykymeno ei kovin uhkaavasti vie alle neljän. Reilun viikon olen nyt maran jälkeen ottanut iisisti. Maanantaina oli porukkatreeni. Sujui itse asiassa yllättävänkin helposti. Takajalka on kuitenkin äksynä (iskias tai piriformiksen ärsyttämä iskiashermo). Olen muuten vain käveleskellyt runsaasti "hoitolapsen" (pojan koiranpentu) kanssa - ja palellut. Ei tule kävelylenkillä sillä lailla lämmin kuin juostessa eikä meinaa millään osata pukea tarpeeksi. Nythän on itse asiassa ollut ihan talvisia lämpötiloja, vaikka maa onkin paljaana.

  Ainakin vielä viikonlopun otan levon kannalta juoksun suhteen. Tekee päänupille ainakin hyvää. Jalan suhteen ei

  rinieme Tänään, 11:26 Siirry viimeiseen viestiin
 • Uusimmat ketjut

  JussiM

  To 23.10.

  Ketjun aloittaja: JussiM

  PK 9 km @ 5'22 min/km, ka. 122. 6 ja 7 kilometrit varovaisesti reippaammin, noin vitosen pintaan ja vähän alle. Hyvin kulki ottaen huomioon, että harvemmin Osmilla tulee yhtään reippaampaa tehtyä. Varsinkin

  Uusin viesti: JussiM Tänään, 08:42 Siirry viimeiseen viestiin
  rapu1

  Garmin forerunner 910xt

  Ketjun aloittaja: rapu1

  Myydään uudenveroinen otsikon mukainen mittari. Mittarin lisäksi pakettiin tulee mukaan sykeanturi, pyöräkiinnike, triathlon ranneke, pyöräanturi (kadenssi ja nopeus) ja täysin uusi sykevyö. Tiedonsiirto

  Uusin viesti: rapu1 Eilen, 20:35 Siirry viimeiseen viestiin
  Juha Tuomola

  Lidlin Sportyfeel-tuotteet

  Ketjun aloittaja: Juha Tuomola

  Lidl on ottanut valikoimiinsa lisäravinteita. Itse ostin lauantaina proteiinipatukan, makuna suklaa. Oli kyllä pirun hyvän makuista, ja patukan hiilareista tosi vähän oli sokereista kertynyttä. Prodea

  Uusin viesti: hidas Tänään, 08:36 Siirry viimeiseen viestiin
  Ouzei

  M: Skins- pyöräilyliivi ja Yoko- hiihtoasua

  Ketjun aloittaja: Ouzei

  Skins- pyöräilyliivi. L-koko. Kerran käytetty ja pieneksi todettu. Malli ilmeisesti C400.
  Hinta: 15 euroa

  Yoko- kilpahiihtoasu. L-koko. Myös tämä kertaalleen käytetty. Myydään tarpeettomana.

  Uusin viesti: Ouzei Eilen, 13:54 Siirry viimeiseen viestiin
 • Mainos

 • Uusimmat blogikirjoitukset

  Runningidiot

  Harjoitusohjelma osa 2

  Ohjeiden mukaisesti rakentamani ohjelma koostuu seuraavista palasista lähtien tästä hetkestä:

  [B][SIZE=2][COLOR=#000000]Preparation - valmistauminen ( 3...

  Runningidiot 20.10.2014 20:58
  Runningidiot

  Harjoitusohjelma osa 1

  No niin. Yritetäänpä avata hieman tätä mystistä triathlon harjoittelun maailmaa. Samalla kirjoitan tätä asiaa itselleni auki.
  ...

  Runningidiot 20.10.2014 20:52
  Runningidiot

  Lisää vapaauinnin puimista

  Vajaa viikko etelän lomakohteessa saa näköjään jo aikaiseksi jonkinlaisen morkkiksen, kun treenit vaihtuvat makaamiseen ja mässäilyyn. Jokapäiväisten aamiais- ja jälkiruokaherkkujen ahmiminen...

  Runningidiot 19.10.2014 15:58
  Petex

  100 km DNF

  [FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Ensimmäinen 100-kilometriseni oli yli 30 vuotta sitten. Muistan vieläkin, kuinka lähdössä oltiin kohti tuntematonta. Vaikka takana oli lukuisia maratoneja, 100 km...

  Petex 16.10.2014 23:06
 • Google Adsense

Sports 728x90