Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Liikkuja

Ke 13.6

Recommended Posts

8 km:n kevyt iltalenkki, vai pitäisikö sanoa päivälenkki, kun nykyään viiden uutisissakin sanotaan: Päivää. Upea kesäsää vaan jatkuu ja jatkuu.

 

Hämmästyttävän alkukesän vihreää vielä, vaikka kunnon sadekuuro saatu viimeksi huhtikuun loppupuolella ja kerran pikkuruinen toukokuun puolessa välissä.

  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 km Solvalla trail kimppalenkillä Nuuksiossa. Paikalla oli sopivan kohtuullisesti väkeä, ehkä 40. Menin koiran kanssa juoksusukilla kipristellen kärkijoukon hännillä, mukavasti meni joskin alamäissä kivet ja juurakot vähän vielä rankaisevat, varsinkin kun edellä hölköttävä koira peittää kriittisimmän näkymän polkupohjaan. Kaverit vetivät vielä ylimääräisen ratakierroksen lenkin päälle. Kuvan juoksijoilla on jo vähän polkukokemustakin

IMG_1905.jpg

  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liki 20 km kävelyä ympäri Sisilian Giardini-Naxosta. +31 & iski nestehukkaki, sormet turpos vaikka aina oon tarkka nesteen määrästä. Löytypä samalla hyvä juoksulenkki kun siinä tutkailin maisemia! 🙂

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salilla hikoilua vajaa tunti. Penkkiä ja muuta hässäkkää. Loppuun vielä 10minuutin cardiopainoitteinen jalkatreeni kyykky+ylöstyöntöx10 + askeltaaksex10-metodeilla. Jopa hengästytti. Laskuissakin menin välillä sekaisin mut tein sen mikä tuntui sopivalta. Lopuksi polkasin vielä pyörällä lepposta vauhtia kotiin. 

 

Tauon myötä painoa on tullut ainakin 2kg:a lisää joten nyt pitäis taas ottaa itseään niskasta kiinni. Toivottavasti lomalla olis aikaa tehdä aerobistakin treeniä jossain muodossa.. 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy