Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Jim

Saucony Everun pohjallisten uusiokäyttö

Recommended Posts

Ostin pari vuotta sitten Asics Super J33 kengät. Hieman tuli juostua, mutta olivat aavistuksen liian vähän vaimennetut. Viime vuonna juoksin Saucony Guide 9:t loppuun (päällinen hajosi 750 km jälkeen) korvasin niiden Everun pohjallisilla Asics J33:n vakiopohjalliset. Laitoin Everun-pohjalliseen liimalla kangasta päälle. J33:t olivat melko hyvät.

Nyt juoksin toiset Guide 9:t loppuun (taas päällinen hajosi n. 700 km). Laitoin niistäkin toisetkin Everun-pohjalliset noihin J33:n. Yhden Everun-pohjallisen paksuun on 3 mm eli nyt J33:ssa on 6 mm Everun-pohjallista (toki siis normaalia Asics:n vakiopohjalliset on siis pois).

Nuo mahtuivat J33:n hyvin ja tuntuvat suorastaan loistavilta juosta. Voisi kuvitella, että on lähellä Saucony Freedomin tuntumaa. Tiedä häntä. Ajattelin myös nuo Freedomit ostaa

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy