Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Guest Pettynyt

Polar OH1 täyttä sekundaa

Recommended Posts

Guest Pettynyt

Tässä laitteessa on se vika että se ei näytä sykettä, mikä on hieman harmillista kun kyseessä on sentään sykemittari. Tyypillinen esimerkki on eilinen HCR.  Laite näytti sykkeen vain 1. ja 7. kilometriltä. Samaa se tekee lenkilläkin. Vihreä valo vilkkuu kyllä koko ajan eli syke on niin sanotusti löytynyt. Mutta jotain on vialla. 

Lisäksi laitetta pitää ladata koko ajan ja latausaika on paljon pitempi kuin V800-kellossa. Tuntuu että akku tyhjenee ihan itsestään. En voi suositella. Älkää ostako. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Ymmärrän turhautumisen, mutta keskustelupalstalla reklamointi ei korjaa mittaria. Yhteydenotto myyjään/valmistajaan sen sijaan saattaa auttaakin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tekniikka on sama kuin sykemittareissa. Eli jos on tuollaisia ongelmia niin laita viestiä Polarille. Luultavasti vaihtavat kyselemättä sen uuteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mika

Kehutaan vastapainoksi puolen vuoden käyttökokemuksella, OH1 on erittäin toimintavarma ja mukava käyttää verrattuna perinteisiin sykevöihin. Ei tarvitse kostutella pintoja jotta saa sykkeen oikein heti lähdöstä eikä ole vyötä rinnuksilla kiristämässä, tai sykekelloa ranteessa. En ole huomannut tarkkuudessa mitään eroa EKG vöihin. Akun kun lataa kerran viikossa niin pärjää, minulla se tarkoittaa noin 8 tunnin käytön jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla on ollut kyseinen OH 1 mittari käytössä 8 kk. ja on toiminut todella hyvin. Akku on hieman turhan pieni, mutta pieni on laitekin. Laitetta käyttäessä on hyvä muistaa että ranteesta ja käsivarresta mittaavat laiteet eivät toimi oikein jos iho jossa mittari on pakkasella paljas. OH1 hyvä puoli on että sen voi pakkaskeleillä laitta vaikka käsivarren yläosaan jolloin pakkasesta ei ole haittaa. Yleensä jos minulla joku laite ei toimi aloitan vianetsinnän itsestäni koska käyttövirheet ovat suurimmalta osalta syinä toimimattomuuteen.  Jos oikein tiukalle menee niin sitten pitää jopa tutustua käyttöohjeisiin.

 

https://support.polar.com/e_manuals/OH1/Polar_OH1_user_manual_Suomi/Content/Introduction.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy