Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Recommended Posts

Juoksentelua 7.5 42min@141 Edellisen päivän salin seurauksena ja usean päivän  kävelylenkin jälkeen päädyin juoksemaan testilenkkiä. Hyvältä tuntui vaikka aamu kuuden käynnistysvaikeuksia hieman olikin. Muutaman kilometrin jälkeen kroppa lämpeni ja juoksu kulkikin jo ihan hyvin. Nyt kun vielä malttais tehdä treenit tähän tyyliin, omien tuntemusten mukaan niin vois pysyä hetken taas kunnossa.  Polarin indeksikin(57) tykkäsi vauhdinjaosta.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään maravauhtista tai -tehoista juoksua. Huomioiden viimeaikaisen kuormituksen, jalkojen lihasten osittaisen kipuilun vieläkin ja helvetin tuulisen sään, mikä kuivatti hien ja kroppa lämpeni aika lailla, reilu 4 min/km vauhti oli ajoittain oikein mukavan tuntuista. Alkuun sykkeet reilusti alle marasykkeiden, loppua kohti nesteiden vajetessa aluksi marasykkeillä jonkin aikaa, lopussa jossain puolikkaan sykkeistä yläkynnykselle. Lyhensin hieman kaavailtua 15-16 km, sillä kuormitus huomioiden tämä hieman kevennetty settikin toiminee. Alkuveryttely 4,88 km @ 5.06 min/km, ks 66% (max 78%), 4 kiihdytystä. 13,17 km @ 4.03 min/km, ks 85% (max 92%), kilsat skaalalla 4.07,7-3.59,7, viimeiset 5k 20.10,7. Loppuveryttely 2,83 km @ 5.39 min/km, ks 75% (max 78%). Yhteensä 20,88 km.

  • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

11,2 km / 5:18. Olipa raskasta. Muttamutta.. Sykkeet ei nousseet millään. ( avg 132 ) siis huolella PK aluella 

 

Garminin jonkun kuntoanalyysin mukaan väsynyt. No, niin kai sitten. 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

+  ~2000m tekniikkatreeniä Illalla vielä jossa jo hetken näytin kuulemma kilpauimarilta. Se hetki kestikin ehkä sen yhden 25metriä jolloin tekniikka loksahti hetkellisesti kohdalleen. Samanlaista tuntemusta en sitten jälkeenpäin saanutkaan vaikka kuinka yritin itseäni rentouttaa. No hyvä treeni se taaskin oli ja tuntemus siitä että hieman eteenpäin taas mentiin oli hyvä. 

  • Like 2
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy