Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Guest Nimimerkki

Polar M600

Recommended Posts

Guest Nimimerkki

Polar M600 urheilukello sykemittari tai mikä nyt onkaan. Sellainen tuli hankittua ja täytyy todeta ettei vaikeampaa laitetta taida olla? Olen yrittänyt ottaa käyttöön erittäin huonolla menestyksellä. iPhoneen ei löydä yhteyttä millään. Näyttö ei näytä sitä mitä haluaisin eli nopeus, matka sekä aika. Näyttö menee pimeäksi lähes heti niin eihän siitä juostessa ole mitään iloa kun ei se edes näytä mitään. Syke saa näkyä mutta ei ole niin kiinnostava. Onko tämä laite susi surkea vai onko joku saanut tämä M600:n toimimaan? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest m600

Ainakin Androidin-käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin yhdistäminen on toiminut ilman ongelmia kolmen eri laitteen kanssa, johon kello on ollut yhdistettynä. Ensimmäisen yhdistyksen jälkeen m600 latasi yhden suuren ja pari pienempää järjestelmäpäivitystä. Näytöllä suorituksen aikana näkyvät tiedot (lajikohtaiset) voi itse määrittää Polarin tarjoamista vaihtoehdoista, joista löytyy myös nopeus, matka ja aika. Tässäkin taitaa olla niin, että ensiksi kello täytyy olla yhdistettynä puhelimeen, jotta muutoksia voi tehdä. Näytön voi säätää pysymään aina päällä kellon omista asetuksista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy