Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
nyba

Kultainen villasukka-juoksu 10.2.2018 Solvalla

Recommended Posts

Villasukkajuoksu Solvalla 10.2.2018 klo 11:00

 

"Luomujuoksua: Kultainen villasukka 2018 -villasukkajuoksukilpailu käydään tulevana viikonloppuna Nuuksiossa. Kilpailun säännöt ovat kaikessa lyhykäisyydessään hyvin yksinkertaiset: Älä käytä kenkiä - käytä villasukkia. Ota tunnistettava kuva itsestäsi saarissa, jotka siis ovat reitin rastipisteitä. Viimeinen ja muista poikkeava rastipiste ennen maalia on laskettelurinteen huippu, jossa sinun tulee ottaman myös kuva itsestäsi. Voit joutua esittämään kuvat maalissa todistaaksesi reitin hyväksyttävän suorituksen.

Rastityyppinen reitti juostaan liitteissä (julkaisut) esitettyä mallia noudattaen. Lähtö/maali on Solvalla Arenan parkkiksella. Lysti ei maksa mittään mutta eipä ole tarjoiluakaan. 

Ai niin, matkalla on takuuvarmasti aidattua pihaa, laskettelurinnettä ja muuta reilusti kierrettävää aluetta. Mennään siis ajatuksella ja hyvin tapojen mukaan."

 

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/154575488596626/

 

Kultainen villasukka.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapahtuman taustalla on Wäikölä trails-yhteisö, mikä tarkoittaa sitä, että minkäänlaisia järjestelyitä ei ole vaan puuhahenkilöt itse hilluvat sukkasillaan pitkin metsiä. Kelit ovat villasukkajuoksulle suotuisat. Oheiseen karttaan on merkattu paikkoja, joita olisi kohteliasta väistää.

Villasukka nono.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy