Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
X66

12.12.2017

Recommended Posts

Tulipa mielenkiintoinen keli eilen. Reilut 25 mm nestettä taivaalta ja vaihtuikin lumesta vesisateeksi odotettua myöhemmin.

Työmatkapyöräilyssä (tai siis osin pyörän talutusta lumessa) oli vielä nollan kieppeillä, mutta kun ehdin lumitöihin niin vesisade oli tehnyt hangesta melkoisen raskaan. Lunta oli kuitenkin jotain 15 cm.

Illan (umpihanki)hiihto siis +4 asteiseen uuteen lumeen, kevyttä 10.3 km 1:42. Kumppareista oli metsässä iloa kun reitillä oli paikoin nilkkoihin vettä.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
×