Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Recommended Posts

Olen aloitellut töitäni ja viettänyt viikkoa säästöliekillä käyden hyvin kohtuullisilla aamulenkeillä, poislukien torstainen napakka vyötärö/kehonhallintajumppa. 

 

Tänään kuitenkin aamulla reipas 1,25h kävely + 15min. pakottoman rentoa juoksua siihen päälle. Iltapäivällä tuli lähdettyä fillarin selkään - ja pieni myötäinen innosti ottamaan hyvät 0,75h hiet, palauttelevan paluumatkan viedessä tunnin. 

 

Pitää kiittää optikkoa sellaisten pokien löytämisestä, joiden alla ei ilma pyöri. On mielenkiintoista, että öinen hampaiden pureminen, korvien vinkumien ja päänsärkyherkkyys ovat vähentyneet uusien silmälasien myötä todella tuntuvasti, vaikka näön heikentyminen on ollut todella marginaalista. 

 

Tarkistuttakaa silmiänne. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
joukor   

Silmien kontrolli on paikallaan. Mulle suositeltiin silmävamman jälkeen aikoinaan paineiden mittausta parin vuoden välein. Pitääkin tilata aika. Kiitos muistutuksesta ?

 

Aamulla 17,5 km / 5:30 PK. Hieman eiliset 120 kg jalkaprässit tuntui. Oli tuuleton keli. Kärpäsetkin jaksoi pysyä vauhdissa, ei tarvinut odotella. 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellaista kehonhallintajumppaa ett raivuusahalla Karijoen Rönnlundissa rehevässä vanhan tervahaudan ympäristössä hiukka  hiostavassa kelissä raivuuta kello 10.. 18.40 1.5h ruokatauolla . Ei ihmeellisiä luontohavaintoja ollenkaan ja kelit kesäistä 20C.

Tarkoitus laittaa 17v taimikko kasvukuntoon.

 

Ihan kivasti Lontoossa 5km hölkättiin pari tonnia 5.46 ja sitten pikkusen ryhdist,yttiin ja Etiopialaiset teki pussia  Farahille. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen menee hetki että viesti näkyy sivustolla.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×