Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Don_Valido

Nuts Pallas - 2017

Recommended Posts

Perinteinen Pallas-Simulaattori 9.6. klo 20:00 Nuuksion Siikarannasta, nc70-reitti. Tilattu sadetta ja pimeää, viime vuotisen 25 mm/h sijaan kuitenkin vain 2,5 mm/h. Mustalammen (Nuuksiossa niitä on noin 7 kpl) maagisen vaikutuksen vuoksi keli on NUTS Pallaksella sama kuin Nuuksiossa juhannusta edeltävän täyden kuun yönä, siis ihan saatanan hirveä. Kiljanderikin muistelee lämmöllä mukavaa tunturisamoilua viime vuodelta :)  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Baltsu
2 tuntia sitten, Jampe kirjoitti:

NUTS on yhtä kuin "Northern Ultra Trail Service - NUTS oy" eli tapahtuman järjestäjä. Voisihan se toki viitata myös juoksijoiden mielentilaan ja -laatuun...

Olen kanssa ihan varma, että se on ihan saletisti niin, että on haluttu kertoa osanottajien olevan kaheleita. Tuo Nuuksio-viesti todisti sen. Voihan sitä keksiä jälkeenpäin vaikka mitä ry-lyhenteitä sudenpentujen käsikirja -tyyliin, mutta ei se alkuperäistä totuutta muuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

tunti sitten, sporticus kirjoitti:

Miten vertaisitte Karhunkierroksen kolmeykköstä ja Pallaksen viisvitosta? Karhunkierroksen 31 (tai 34) oli pisin maastomatka, mitä olen juossut, mutta tekisi mieli kokeilla vähän pidempää. Vauhti ei päätä huimaa, mutta mihinkäs tuolla poluilla kiire olisi... :)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mitenkään väheksymättä KK31 reittiä, Pallaksen 55 on kyllä Suomen kesäistä tunturia ja näkymiä parhaimmillaan. Jos kaunis sää sattuu, niin näet huipuilta jopa kymmeniä kilometrejä kauniita huippuja ja kilometrikaupalla reittiä edes- ja takaisin päin. Ihan parhautta. Siellä tietty mennään sitten tunturia ylös ja alas mutta mikäs sen hauskempaa retkeilyä. JOnkin verran on rakkaa mutta pääosin juostavaa reittiä jos niin haluaa.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai että on jo ihan virallinen lupa aloittaa sää- ja varustespekulaatiot :cool0010:

 

Ei siinä mitään, sopiihan se, kun topikin mukainen aihe on jo monta päivää pyörinytkin omassa pääkopassa. On tää polku-ultrahäröily vaan hauskaa puuhaa, kun ei ole arkena mitään tarvetta miettiä, että mitä miettisi luppoajalla :hali_hehe:

 

On muuten melkoisen paljon tulossa porukkaa pitkällekin matkalle!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tunti sitten, HelppoHeikki kirjoitti:

Miten ne paluukuljetukset Hettasta takaisin Ylläkselle käytännössä toimii? Onko siellä jotkut kiinteät lähtöajat busseille, vai odottavatko järjestäjät, että bussi tulee täyteen ja laittavat sitten matkaan kohti Yllästä? Ja alkavat sen jälkeen täyttämään seuraavaa bussia.

 

Järjestäjän aikataulusivulla on myös bussien aikataulusta. Paluukyydit lähtee "Palkintojenjaon jälkeen noin 22.45 ja maalin sulkeuduttua noin 00.30" http://nutsyllaspallas.com/info/#aikataulu

Eli jos olet kovin nopea, niin pitää sitten jaksaa odotella...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hetassa pääsee suihkuun ja saunaan. Perusmatkalaisilla on se hyvä puoli että jos on kyllin nopea niin saattaa saada lämmintä vettä. Sitä riittää parille sadalle ensimmäiselle :hali_hehe: Kapasiteettia Hotelli Hetassa ei liikaa ole. Järveen voi mennä uimaan ja ajaa ihan saman asian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×