Jump to content
Juoksufoorumi.fi


isi

isi (Karhunkierros 160km 2018 - Revanssi)

Recommended Posts

Edellisenä viikonloppuna juostusta Spartathlonista ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Ajatuksen tasolla olin jo tehnyt päätöksen, että en tule enää koskaan yrittämään läpi pääsyä, koska puhumattakaan reitin korkeuseroista jo yksinomaan kisan lämpöolosuhteet olisivat jotakuinkin ylipääsemätön este. Aika nopeasti – tuttua varmaan useimmille – mieli alkaa sopeutumaan tapahtuneeseen ja haluamaan uudelleen ja enemmän, pidemmälle, perille... Tapahtuma oli henkilökohtaisesta epäonnistumisesta huolimatta tunnelmaltaan tavattoman mukaansa tempaava ja koukuttava. Ei kai sitä silloin voi yhteen yritykseen jättää, joten tästä käynnistyköön ”noin tuhannen päivän projekti”, jonka aikana täytyy toki muiden juoksutapahtumien ohella huolehtia osallistumisoikeuden uusimisesta, välttyä suuremmilta vammoilta, pysyä terveenä – ja ehkä olla vähän (arpa)onneakin.

Perjantai 7.10.2016

Juoksumatolla kävelyä 4% kulmalla ja erittäin kevyttä juoksua tasaisella yht. 5,1 km/38 min, @7:32 min/km,  (Breaking Bad 8/3 loppuun).

Kevyt punttitreeni 31 min.

  • Like 12

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minuuttia sitten, nyba kirjoitti:

Sileä satamailinen. Sitä paitsi Paavon lenkki eli patsaalta Nuuksion ympäri on juoksematta.

 

Sileäkin saattaa tulla ohjelmaan, mutta tuskin vielä ensi vuonna.

Paavolta Paavolle on tuttu, mutta mikäs tuo Paavon lenkki oikein on? Varmaan pitkätkin perinteet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taisi kuuluisan Mammuttimarssin ensimmäinen kerta noudatella tuota Paavon lenkin reittiä eli Helsinki 2000 reitti stadikan tienoilta Luukkiin ja sieltä Montrail-lenkki perään. Tulee noin 86 km jos välin Paavo-Luukki juokseen vain kerran ja päälle 110 km jos palaa Paavolle.  Melkein Feidippideen jalanjälkiä siis kun reitti käy Vihdissäkin.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minuuttia sitten, kiljander kirjoitti:

Selailen tässä omaa kalenteria. UTTF......24?......? :-)

 

 

Joko siellä @kiljanderin kalenterissa on vuodelle 2018 24h-kisa: http://www.kokkolaultrarun.fi/ ? Jos ei, kannattaa laittaa jo nyt. Eiköhän WCUR saa myös tuolloin huippuhienon kisan järjestymään.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen menee hetki että viesti näkyy sivustolla.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×