Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

kiljander (2017 UTTF: Osa 3 => Liivijengiin/VU131km)

Recommended Posts

Ehkäpä tästä treenien julkisesta kirjaamisesta ja näkyvyydestä saisi lisää motivaatiota harjoitteluun sekä kokeneempien apua, niin aloitetaan:

 

Kuten allekirjoitus kertoo, ensimmäinen Maraton ylipainoisena 2011 4.42 ja siitä seuraavan kolmen vuoden aikana (lähinnä 2013) 10kg painonpudotus ja juoksuun keskittyminen. Siitä seurauksena tunnin parannus maratonaikaan, parempi mieli ja vielä suurempi nälkä.

 

Nuoruudessa kävin punttisalilla ja pelasin kaikenlaisia pallopelejä (Tennis, koripallo, salibandy...) hyvinkin aktiivisesti ja harrastan niitä satunnaisesti edelleenkin, mutta juoksu on vienyt ns. mennessään. Keväällä hankin sitten maantiepyörän ja jonkun kerran kävin kesällä ajelemassa. Triathlon on ollut mielessä, mutta jotenkin kynnys on edelleen korkea ja seuraavana steppinä olen ajatellut (ehkä) mennä opettelemaan sitä vapaauinnin tekniikkaa tänä talvena. Saa nähdä.

 

5 maratonia juostuna: HCM, 2xBerliini, Tukholma, Tallinna.

 

Yhtä kaikki, Tallinnassa vast ikään juostu maraton-enkka mutta elämäni ensimmäinen kävely maratonin aikana totaalisen uupumisen seurauksena muutama kilsa ennen maalia, sai "prkl"- vaihteen päälle ja lupasin että nyt tehdään vielä se vuosi hommia ja paukautetaan <3.30 ensi vuonna (Berliini tai Tallinna...?) niin että mitään ei jää arvailujen varaan.

 

Tämän päivän treeni: ensimmäinen punttisali (1h) puoleen vuoteen (palautumista Maratonilta). Kyllä tuntuu oudolta vetää penkkiä 40-50kg painoilla pidempää sarjaa kun 20v sitten sarja oli 8x100kg. Kukkakeppi. :pig:

 

Edit: päivän kruunasi 18km joista 13km Espoon yhteislenkkiä @5.10 suunnilleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilisen tuplatreenin (3 pv maratonista, ei varmaan järkeä, mutta ei tuntunut pahaltakaan) kunniaksi tänään lepoa. Tai, no 1,5h koripallon juniorivalmennusta jossa hieman ehtii lämpiämään. Katsotan huominen erikseen fiilisten pohjalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kunnon vanhan ajan kankkunen grillauskauden päättäjäisten ansiosta. Herätessäni ajattelin että ah tänään on vapaapäivä, mutta olin unohtanut ilmoittautuneeni 2h pallopelisessioon illalla jossa pelataan yhdistetty koripallo- futsal- sählyturnaus putkeen. Kivaahan siitä tulee...kivempaa välillä juosta pallon perässä.:onthego::onthego:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos MaraToni!!!

Hääpäivän jatkomainingeissä (vielä on vaimolle Suunto Ambit 2 paketissa tulevalle kynttiläillalliselle) katseeni sattui tänään NUTS Karhunkierroksen ilmoitukseen ja heitin ilmaan pienestä 53km yhteislenkistä meille tutulla Karhunkierroksella ensi keväänä. Hän on tuollainen lyhyiden matkojen suunnistaja/polkujuoksija ja on tuhahdellut meikäläisen ehdotuksille maratonista, mutta tyrmäsi ajatuksen NUTSista vain 95%sti. Toivoa on ja koukku on vedessä. Noh, kyllä tuo itsellekin olisi kaikkien aikojen veto, mutta kuten "Isi" tuolla Espoon yhteislenkillä viime viikon keskiviikkona minulle totesi: "diagnoosisi on jo selvä". Onhan tässä vielä aikaa muhia.

Treenit:

Keskiviikko: 3km/30min kärrykävelyä nuorimmainen kyydissä ja 30min kuntopiiri (punnerruksia + vatsoja)

Torstai: Säälittävä PK-räpellys muutamalla spurtilla 13km/1.23/125. Onneksi musa oli sentään hyvää (heviä)

Treenaamiseen ei oikein tahdo löytyä pienten lasten vanhemmalla aikaa ja heikkoina hetkinä olen miettinyt jos ottaisi sapattivapaata että ehtisi oikein tosissaan laittaa ittsensä kuntoon. Noh, asuntovelka on kuitenkin hoidettava joten se siitä.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perjantai: Lepo ja aikamoista työstressiä. Illalla apuvalmentajana koriksessa.

Lauantai: Aamulla aikainen herätys lian lyhyen yöunen jälkeen ja kärrykävelyä nuorimman kanssa yhteensä 1h leikkipuistoon ja takaisin. Varsin oivallista peruskuntoharjoittelua tämä ja laatuaikaa lapsen kanssa leikkipuistossa

Iltapäivällä 21.1km/2.01/144 kaverin kanssa Oittaalle polkuja ja asfalttia takaisin. Hyvä päivä!

Välillä on tullut ihasteltua Spartathlonin menijöitä. Ihan käsittämätöntä jengiä...!!!:thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upeassa syyssäässä ex-tempore Duathlon elikkä Sunnuntai:

Maantiepyöräily: 44.4km/1.47/133 ja heti perään

Juoksu: 5.7km/0.33/140

En ole ennen tuota kokeillut ja ekat sadat metrit juoksussa tuntuivat vähintäänkin hassuilta/vaikeilta/oudoilta...:hali_hehe:

Viikko 39:

Juoksu 46km

Maantiepyöräily 44km

Kärrykävely 9km

Kuntopiiri

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maanantai: 1h salibandy/sähly. Voitimme kaikki kolme pikkupeliä.

Tiistai: lepo

Keskiviikko: Juosten töihin 15.4km/1.33/134. Kiva lenkki ja upea fiilis. Juosten kotiin 15.3km/1.35/132. Hyvä treenipäivä mutta lopussa joutui jo kävelemään pari kertaa.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Torstai: Lepopäivä eilisen tuplajuoksun vuoksi. Paikat ihan ok mutta ei hirveästi edes tee mieli lähteä lenkille. Viikon kohokohdat ovat olleet myös

1) ilmoittautuminen vapaauinnin tekniikkakurssille marras-joulukuussa. Sainpahan aikaiseksi. Nyt tarttis enää vaan etsiä Speedot ja osallistua.

2) ilmoittautuminen Vantaan puolikkaalle. 1.40 vauhtia lähdetään, ja yritetään vältellä noutopöytää loppuun asti, mutta kyllähän se tuolla vauhdilla kutsu hovimestarilta tulee ihan takuuvarmasti ennen maalia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen menee hetki että viesti näkyy sivustolla.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×