Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Juha Tuomola

Peukaloon hiertymä

Recommended Posts

Hei. Kävin tänään vetämässä talven ekat hiihdot. Hiihdän luistelutyylillä (Osaan vain kuokkaa :D ) ja olen huomannut että peukalon ensimmäiseen taipeeseen tulee hiertymä pidemmän päälle. Näin TV:ssä että joku hiihtäjä päästi käden puristuksen vapaaksi työnnön loppuvaiheessa, eli kun sauva oli takana. Onko se ns. oikea tyyli? Itse pidän koko ajan kovaa kiinni sauvoista.

Vielä toinen kysymys: Kuuluuko luisteluhiihdossa potkun lähteä niin että liu-un suksen kantilla, vai koko suksen pohja maata vasten? Nykyään hiihdän vaan kantilla, ja tulee samanlaista nilkkojen pakotusta kuin luistellessa (Luistelukaan ei ole vahva lajini).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy