Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
JunnuTonni

Pääkaupunkiseudun rullahiihtomaastot!

Recommended Posts

Asun Järvenpäässä ja en ole löytänyt tarpeeksi vaihtelevia maastoja rullahiihtoon jäken läheltä. Tuusulanjärven ympärikierto on liian helppo - saisi olla enemmän mäkiä.

Eli missä pääkaupunkiseudulla löytyisi tarpeeksi vaihtelevat maastot rullahiihtoon?

Viikonloppuna voisi käydä vähän kauempanakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keskuspuistossahan on ihan virallinenkin rullahiihtobaana. Tosin kunto on jo ilmeisesti liian huono kyseiseen toimintaan. Mutta siis Paloheinästä länteen päin löytyy moinenkin ihme. Lisäksi ihmiset rullahiihtää Haltiapolkua Keskuspuistossa, siis päällystämättömällä reitillä. Siellä menee ikään kuin pertsan "latu" kesäisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse tulee käytyä kotoa käsin kulkien kehäkolmosen varressa Vihdintien ja Oittaalle menevän tien välisellä pätkällä. Ei mikään huippu, mutta vaihteluakin löytyy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä pääsee. Kävin viime sunnuntaina 28.4 ensin hiihtämässä tykkibaanaa ja perään rullahiihtämässä lenkin paloheinä-pitkäkoski-niskala-paloheinä (7km). Reitti oli muutamista kohdin märkä, mutta nyt varmasti jo kuiva. Tällä viikolla olen pyöräillyt Pirkkolan eteläpuoleisessa keskuspuistossa ja kuivaa on :)

Taidan itsekin lähteä sunnuntaina rullailemaan hcr palautteluksi. Tosin Oittaallaa lienee vielä useampi sata metriä semi-priimaa latua. Vähän houkuttaa kyllä sekin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen hiihdellyt vapaata rullilla Hakuninmaan ja Leppävaaran radoilla. Hakuninmaan rata yhdestä kohtaan aika liukas, ilmeisesti lunta ollut pitkään ja varjopaikkaan jäänyt jonkinlainen kasvusto kiinni kosteaan asfalttiin. Muuten rata kivan vaihteleva, porukkaa jonkin verran liikkeellä juosten tai pyöräillen. Leppävaaran rata kiva tekniikkaharjoitukseen, päiväkodin kohdalla hiekkaa radalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen jokainen viesti tarkistetaan erikseen. Eli viesti ei ilmesty heti näkyville. Lähettämällä viestin sivustolle hyväksyt sen ettei viestejä poisteta. Yhteystiedot yms. voidaan pyynnöstä poistaa.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
×