Helpota elämääsi ja kirjaudu sivustolle

Hei, 
luet sivustoa nyt vieraana. Avaamalla sivulle omat tunnukset pystyt seuraamaan haluamiasi keskusteluja helpommin. Voit osallistua keskusteluun myös vieraana. Silloin kommenttisi menee moderointijonon kautta. Sisäänkirjautuneena se näkyy heti kaikille. Tunnusten luonnin yhteydessä voit käyttää keksittyä sähköpostiosoitetta jos et halua ilmoituksia sinulle tulleisiin kommentteihin yms.

Vieraana löydät uudet viestit valikosta Uudet viestit -> Juuri nyt. 

Juusox

Saucony

Tässä ketjussa on 226 viestiä

Mahtava(sti ajoitettu) kysymys! Asun Lahdessa ja poikkesin viime viikolla Hämeenlinnassa. Hämiksen Sportiaan oli juuri saapunut Sauconyn kenkiä ja testasin paria mallia, joita kernaasti kokeilisin uudestaankin. Mieleen jäi esim. uusi Tangent, jota voisin muistikuvieni perusteella harkita nykyisten DS Trainereiden ja Karhun M2:sten seuraajaksi. Vaan mistäpä tuollaiset hankkisi? Netistä voisin tietty tilata, mutta sokkohankinnaksi menisi koon ja tuntuman ollessa niin vahvasti "mutua". Täällä Lahdessa ei Sauconya näkynyt Sportiassa eikä liioin Launeen Inter Sportissakaan. Mistä muuten johtuu, että ilmeisen hyvää kenkämerkkiä (esim. A2 ollut suosittu) ei enempää hyllyillä näy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tiedosta! Olen itsekin Lahdesta etsiskellyt vaan en ole löytänyt. Olen joskus Tukholmassa sovitellut ja tuntuivat silloin tosi hyviltä mutta kun ei juuri silloin ollut tarvetta niin jäi ostamatta. Tämä oli hyvä tieto. Kiitos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainakin Stadium-ketju on pitänyt valikoimissaan tuota racer-kenkää (Grid type A2) ja vielä melko edulliseen hintaan, en tosin muista tarkkaa summaa. Muista malleista en tiedä, että myyvätkö tai tilaavatko jos pyytää. Kannattaa siis tarkistaa.

EDIT:

Lappeenranta ei taida ihan kuulua pääkaupunkiseutuun, mutta Lahdestahan juna menee sinne yhdessä hujauksessa. No jos satut tuohon suuntaan, niin Lappeenrannan Koskimies (siinä melko lähellä asemaa) myy 5-6:ta Sauconyn mallia, lähinnä noita paremmin vaimennettuja malleja, joten siellä pääsee sovittamaan melko isoa valikoimaa. Muutenkin Koskimiehellä on hieno valikoima juoksukenkiä ja paljon myös vähän erikoisempia malleja racereita ja piikkareita yms.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpä tiedä onko noita enää Stadiumissa, ainakin verkkosivuilta on Sauconyt kadonneet. Toisaalta siellä ne olikin varsin kalliita. Ride2:sia olen vähän ajatellut tilata ulkomailta. Koot noissa on ihan keskimääräisiä, mulle ainakin sopii ihan sama koko kuin vaikkapa Nikesta tai Karhuista. Lesti on leveähkö joten sen puoleen ei ainakaan kiristä.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mietin, että jos seuraava ostos olisi Saucony ProGrid Hurricane 11 punaisena. 2000 luvun alkupuolella Sauconysta hyviä kokemuksia ja nyt tekisi mieli testata taas. On aika pirun hieno se punainen kenkä. Eli jos joku tietää, missä liikkeessä niitä on niin kiitoksia infosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Untamon urheilu ainakin myy Kuopiossa, ja Hämeenlinnan Sportiassa on ollut.

I.L.E sports tuo maahan Ruotsin Gerisalen avittamana niitä, joten varmasti jälleenmyyjät selviää parhaiten kysymällä Ileltä.

Itselläni ollut reilusti toistakymmentä paria Sauconyja. Hyvin rullaavia ja vaimennuttaja tossuja, jotka eivät ole juuri pettymyksiä tuottaneet. Päinvastoin.

Suosittelen !

Share this post


Link to post
Share on other sites

I.L.E. Sportin kautta sain tietää, että Saucony-lenkkareita myydään Lahdessa Launeen Intersportissa. Kävin paikanpäällä ja ostin ProGrid Triumph 7:t. Muitakin malleja oli tarjolla. Kiitokset kaikille tiedoista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä ajoitus todellakin. Luovuin toivosta löytää Saucony-lenkkareita Lahdesta ja ostin viime viikolla itselleni Asicsen Nimbukset. Noh.. eiköhän niilläkin eteenpäin pääse.

Olen harkinnut myös tuota Sauconyen ulkomailta tilaamista.. Pitäisi vain saada sovittaakin :undecided:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pääsee varmaan. Itse en ole koskaan päässyt Asicsien makuun, vähän niinkun toyotat. Eteenpäin pääsee, mutta ei sytytä, hiukan harmaan ankeet minulle.

Saucony on taas kuin edutus auto. Yleellistä pehmeyttä, erinomainen juostavuus, ja lesti istuu mainiosti jalkaan. Kaupan päälle tulee vielä useinmiten onnistunut ulkonäkö. Kestävyyskin ihan ok !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Urheilu Hansassa ollut joskus. Liedon sportin, joka on nyt sportia löytynee jotain, ja ainakin tilaa tarvittaessa. En ole käynyt tänä keväänä, mutta kuulin jotain tossuja siellä olevan.

Sieltä viimeksi hommasin Trimphit ja Tricon ridet tilaamalla. Edelliset Triconit ostin heiltä hyllystä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätät Nimimerkki kohdan tyhjäksi niin viestin lähettäminen ei onnistu!!! Viestin lähettäminen edellyttää myös rastin laittamisen alla olevaan reCAPTCHA tunnistautumiseen. Sen jälkeen voit lähettää viestin normaalisti. Toiminto estää robottien toiminnan. Saattaa kestää hetken että kyseinen ruutu tulee näkyviin. Viestin lähettämisen jälkeen menee hetki että viesti näkyy sivustolla.

Vieras
Olet lähettämässä viestiä Vieraana. Jos olet jäsen niin kirjauduthan sisälle tästä ennen viestin lähettämistä.
Vastaa tähän ketjuun...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...