Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Runningidiot

Jäsenet
 • Content count

  342
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

208 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.56
 • Maraton
  3.32, Vantaa 2017
 • Tavoite
  Karhunkierros 80km

Recent Profile Visitors

2 844 profile views
 1. Runningidiot

  Asics gel nimbus 19 women 39,5 HKI

  Kokeillaas kelpaako 50 eurolla.
 2. Runningidiot

  Asics gel nimbus 19 women 39,5 HKI

  Vaimon kengät. Noin 30km yritetty hölkätä. Kuulemma varpaat puutuu niin pahoin ettei pysty käyttämään. Hintapyyntö 70 euroa.
 3. Runningidiot

  Langattomat kuulokkeet juoksuun

  Parin lenkin pohjalta olen vakuuttunut Oneplus bullets wireless kuulokkeista. Pysyy erittäin hyvin päässä, äänenlaatu erittäin hyvä, kaulan ympärille tuleva "panta" pysyy paikallaan juostessa. Oletettavasti erinomainen akkukestokin tulee jatkumaan myös talvella koska akut sijaitsevat tässä kaulapannassa ja pysyvät lämpimässä. Roiskevesikestävyys tuli testattua tämän päiväisellä sadekelin lenkillä. Muitakin hyviä featureita älypuhelimen kanssa käytettäessä. 70 euron kuulokkeiksi erinomaiset.
 4. Runningidiot

  Hoka One One

  Maaliskuussa ostettu atr4:t ja nyt alkaa pohjasta irtoamaan palasia. Ensimmäinen pala jäi karhunkierrokselle ja kaksi seuraavaa jo irvistävät. Kaikki vasemmasta kengästä. Täytyy sanoa että kolmansia hokia en taida enää ostaa.
 5. Runningidiot

  Alle 3:20

  Jospa tällaiseen ketjuun vetäisi nimensä ja tavoite Vantaalle. Mää olen nyt tampannut pitkää ja rauhallista enemmän joten voisin varmaan ottaa vähän vk-painoitteisemman lähestymisen harjoitteluun. Ajallisesti ajattelin uhrata tähän tapahtumaan 3-4kk harjoitusjakson jossa keskimäärin 5 lenkkiä viikossa. Ennen varsinaisen ohjelman alkua satunnaisempaa lenkkiä ja vaikkapa 10km testijuoksu alkumittariksi. Sattuuko jollain olemaan hyviä harjoitusohjelmia tiedossa tai vinkata jotain hyvää ja tunnettua testiä, millä voisi ennustaa 3:20 alittuvan? Post scriptum: No niin no niin. Janne Holmenin ohjelmalla mennään sitten 4kk ennen Vantaata. Näyttää olevan sopivasti vain kolme lenkkiä viikossa joten pari ylimääräistä kevyttä mahtuu vielä tarpeen mukaan viikkoon.
 6. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Vieläkös 160km läpäisijät sai sen sisupuukon? Itse en ole perso palkinnoille ja tuo pieni riipus riitti tällä kertaa, mutta sellainen puukko kelpaisi kyllä...
 7. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Onnittelut kaikille koville foorumilaisille. Nyt on omakohtaista kokemusta minkälainen tämä kisa on ja hattu nousee entistä korkeammalle. Vaikea ymmärtää miten tuolla painetaan 80km lähemmäs 8 tuntia saatika sitten 160km ylipäätään maaliin saakka. Itse pääsin 80km maaliin mikä riittää minulle. Aika meni alle 12h50min. Kokemus on kyllä valttia tässä lajissa ja tein joitakin huonoja valintoja sekä suoranaisia virheitä mitkä osaisin nyt välttää. Luulen että nyt viisaampana se 12h tulos olisi mahdollinen. Loppulegille sain kuitenkin uskoakseni painettua erittäin vertailukelpoisen ajan. Jotain tarkempaa rapsaa sitten myöhemmin.
 8. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Olin itse siinä uskossa että kaksi lötköä riittää kunhan täyttelee aina mahdollisissa paikoissa purosta tai muusta vastaavasta. Tuleeko siellä niin pitkiä pätkiä vastaan ettei pääse pariin - kolmeen tuntiin täyttämään? Juo sitten tarvittaessa huoltopisteellä vähän vielä extraa. Hyvä että tuli puheeksi. En haluaisi juomarakkoa lähteä ostamaan mutta pitääkö liiviin sitten tunkea ylimääräinen pullo? Nyt on kevään kuumimmalla kelillä litra nestettä riittänyt noin 2,5 tunniksi eli polulla karkeasti arvioiden noin 18-20km matkalle.
 9. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Tänne varmaan mahtuu yksi tyhmä kysymys. Pakollisissa varusteissa on listattu muki. Mitä sillä mukilla tekee? Luulin että huoltopisteillä on ajatuksena vaan täyttää pullot / rakot ja that´s it. Vedetäänkö siellä mukia reitin varrella ja kelpaako sääntöjen puitteissa mikä tahansa peukalon kokoinen kuppi? Ai niin, laitetaan toinenkin vielä tyhmempi: Pakkasin vaimolle vappupillin liiviin. Eikös tämä ole ihan kelvollinen "merkinantopilli"?
 10. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Jokohan tässä uskaltaisi rohkeasti ennustaa että saadaan hölkätä kuivissa ja lumettomissa maisemissa. Näyttäisi olevan päivälämpötilat yli 15 astetta seuraavat kaksi viikkoa.🌞
 11. Testattu ja toimii. Omissa asicseissani sama homma mutta paikka on toimiva ratkaisu.
 12. Runningidiot

  Millaisen juomarepun/liivin tarvitsen

  Tämä tuli tilattua kun sopivassa alessa oli. http://www.wiggle.co.uk/ultimate-direction-scott-jurek-ultra-vest-30/?utm_source=order-placed-sg01-en&utm_medium=email&utm_campaign=orders&utm_content=product Ei pitäisi jäädä repusta kiinni. Hinta oli 52 euroa ja ostin näköjään viimeisen small kokoisen.
 13. Runningidiot

  Millaisen juomarepun/liivin tarvitsen

  Ei varmaan huono. Jää tuossakin hintaa mutta maksaahan nuo. Aloin vähän selailemaan ja osui tällainenkin ison alennuksen tuote silmiin. Ihan overkill tuohon suunniteltuun retkeen mutta josko siitä olisi hyötyä myöhemminkin esim reppukäytössä. http://www.wiggle.co.uk/ultimate-direction-peter-bakwin-adventure-vest-30/ Mutta eikö tossa tosiaan ole kuin yksi lötköpullo??
 14. Runningidiot

  Millaisen juomarepun/liivin tarvitsen

  Heräsin minäkin tähän asiaan. Pitäisi löytää vaimolle reppu/liivi 31km karhunkierrokselle. Osaisiko joku samantien ehdottaa jotain sopivaa ja säästää minulta tuntien googletuksen? Ominaisuuksia ei tarvita kuin juuri sen verran että pärjää. Kumpikaan meistä ei ole innokas sijoittamaan hirveästi taaloja yhden reissun tähden. Vaimo on tuollainen perushoikka 170cm, rinnanympärys 85, pienet tissit ja nätti naama😋
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy