Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Runningidiot

Jäsenet
 • Content count

  325
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

154 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.56
 • Maraton
  3.32, Vantaa 2017
 • Tavoite
  Karhunkierros 80km

Recent Profile Visitors

2 683 profile views
 1. Tässä on pieni riski mutta olen onneksi vetänyt samaa sekoitustani jo melko monessa kestävyyskisassa ja tiedän miten se uppoaa. Enemmän aina jännittää miten nuo järjestäjän juomat toimii. Tällä taktiikalla ajattelin säästyväni myös niiden geelien kantamiselta ensimmäisellä etapilla. Kaikki kevennys on kotiinpäin.
 2. Viikko 38, 14.5. Tämä oli viimeinen varsinainen treeniviikko joka tosin oli jo aika lailla kevennetty suunnitelman mukaisesti. Viikolle kertyi neljä lenkkiä: Maanantai: 71min pk, 13,4km keskisyke 126 Keskiviikko: 55 min kevyt pk matolla Perjantai: 2h polkuhölkkä töihin 6:55 tahdilla ja 117 sykkeellä, illalla 5km palautteleva kotiin Sunnuntai: pientä irroittelua matolla, 5 x 4min @12,5km/h 2,5% nousuun 2min palautteluilla ja verrat lisäksi. Sykkeen annoin nousta tasolle 3. Maltoin lopettaa ajoissa kun vedot kulkivat vielä kivasti. Viikko: 5h23min ja kolme saliharjoitusta sekä varovaista pyöräilyä päälle. Se on nyt sitten harjoitukset tehty ja ensi viikolla on enää pari-kolme kevyttä hölkkää / avaavaa ulkoilua ennen kisaa. Sitten ei tarvitse kuin onnistua pysymään terveenä ja löytämään itsensä Rukalta ajoissa. Lokakuun puolivälissä tein päätöksen osallistua tähän tapahtumaan ja siitä hetkestä tähän päivään saakka on mittariin tallentunut 136 hölkkälenkkiä; yhteensä 1619km ja noin 177 tuntia. Sen lisäksi arviolta pari-kolmekymmentä tuntia pyöräilyä ja salitreenit ym hilojen vitkuttamiset. Kiva päästä kokeilemaan mihin tämä riittää. Seuraavaan kisan jälkeiseen postaukseen yritän sitten hieman panostaakin, riippuen toki hieman siitä kuinka fantsu tästä reissusta tulee. Jaksuhaleja nyt kovasti kaikille.
 3. Plääni karhunkierrokselle versio 1.0. Herätys 04.50: runsas aamiainen ja paljon kahvia - varusteet kasaan, aamukakka - päähän aurinkorasvaa, nivusiin valkovaseliinia, teippiä nänneihin - juon nestettä ja otan yhden pullon mukaan bussiin. 05.45: Istun bussissa ja jatkan nesteen lipittämistä, mutta lopetan siinä klo 06.15. 07.00: startti. Lähtöviivalla yksi geeli vielä kitusiin. Hautajärvi - Oulanka 27km väli tavoitteena hölkätä ajassa 3h15min. Liivissä kaksi 0,5 litran lötköä + 0,35l pullo kädessä joissa kaikissa melko tujua urheilujuomaa. Ei geelejä tälle välille. Tavoitteena juoda kaikki em neste jotta energiavaje ei pääse alussa pahaksi. Syke määrätköön tahdin vielä alkumatkasta, tähtään noin 115 lyöntiin minuutissa mikä tasaisella tarkoittaa 5:50 - 6:00 tahtia. 10:15 - 10:20 tauko jossa tankkaan nestettä ja sen jälkeen täytän juomapullot niin että yksi lötkö sekä 0,35 pullo urheilujuomalla ja yksi lötkö vedellä. Urheilujuomana oma sekoitus dropbagista. Nappaan varmuuden vuoksi suolatabletin. Dropbagista lisäksi geelejä noin 20kpl ja ehkä jotain pientä kiinteää evästä, tämä kohta vielä auki. 10:20 - 14:50 Oulanka - Basecamp 32km väli tavoitteena 4h30min. Vedän vuorotellen geelejä + vettä tai urheilujuomaa kolmen pullon varustuksella, noin 15min välein. Jos ja kun nesteet loppuu, Kitkajoesta lisää. Kroppa alkaa luultavasti olla tällä osuudella jo vahvasti rasvanpoltolla joten sykkeen noustessa en välitä siitä enää vaan pyrin vain tasaisen kevyeen menoon. 14:50 - 15:00 tarvittavaa huoltoa Basecampissa. Tungen tarjoiluista suuhun sen mikä maistuu ja istahdan lepäilemään. Täällä hylkään 0,35l pullon ja jatkan loppumatkan lötköillä siten että toisessa talon tarjoamaa urheilujuomaa ja toisessa vettä. Yritän muistaa ottaa ylimääräistä suolaa. 15:00 - 17:30 Basecamp - Konttainen 17km väli 2h30min ajassa. Annan hurmoksen viedä ja keskityn nauttimaan elämäni ensimmäisestä ultrasta. Muistan vetää geelejä ja nestettä sekä suolaakin varmuuden vuoksi. 17:30 - 17:35 Konttaisella huolto. Tavoitteena jatkaa matkaa suht ripeästi ennen kuin iskee kangistuminen ja epätoivo. Suu täyteen sipsiä ja suklaata. 17:35 - 19:20 Konttainen - Ruka. Varmaankin kävellen maaliin jolloin siihen menee ehkä 1h45min. Jos jossain on paikka hölkätä ja kroppa kestää niin sitten kiristetään. Matkasta nauttiminen on tarkoitus tehdä aikaisemmassa vaiheessa joten tässä voi sitten puristaa paskatkin housuun. Tässä olisi nyt tällainen optimistinen reilu 12 tunnin suunnitelma. Huonokin suunnitelma on parempi kuin ei mitään.
 4. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Olin itse siinä uskossa että kaksi lötköä riittää kunhan täyttelee aina mahdollisissa paikoissa purosta tai muusta vastaavasta. Tuleeko siellä niin pitkiä pätkiä vastaan ettei pääse pariin - kolmeen tuntiin täyttämään? Juo sitten tarvittaessa huoltopisteellä vähän vielä extraa. Hyvä että tuli puheeksi. En haluaisi juomarakkoa lähteä ostamaan mutta pitääkö liiviin sitten tunkea ylimääräinen pullo? Nyt on kevään kuumimmalla kelillä litra nestettä riittänyt noin 2,5 tunniksi eli polulla karkeasti arvioiden noin 18-20km matkalle.
 5. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Tänne varmaan mahtuu yksi tyhmä kysymys. Pakollisissa varusteissa on listattu muki. Mitä sillä mukilla tekee? Luulin että huoltopisteillä on ajatuksena vaan täyttää pullot / rakot ja that´s it. Vedetäänkö siellä mukia reitin varrella ja kelpaako sääntöjen puitteissa mikä tahansa peukalon kokoinen kuppi? Ai niin, laitetaan toinenkin vielä tyhmempi: Pakkasin vaimolle vappupillin liiviin. Eikös tämä ole ihan kelvollinen "merkinantopilli"?
 6. Viikot 36 ja 37, 30.4. - 13.5. Pahasti motivaatio hukassa tähän harjoituspäiväkirjan täyttelyyn, varsinkin kun kovimmat rypistykset on tehty eikä tässä tapahdu enää mitään mullistavaa. Viikko 36 oli kevyt ja lenkillä kävin neljästi, yhteensä 3h 31min. Kaikki lenkit hölkkäsin kevyesti ja tasamaastossa. Viikolla 37 kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa 13km polkujuoksua. Juoksua siis omalla mittapuulla. Kaksi ensimmäistä kilsaa tasaista siirtymää @5:00 ja sitten polulla loppumatka. Keskitahti 5:44 ja keskisyke 139. Mukavaa saada edes välilllä vähän sylkeä suuhun kun muuten on aika pk-painotteista tämä touhu. Viikon muita lenkkejä oli tunnin ja puolen tunnin kevyet, 80 min Paloheinän nyppylää pk-sykkeellä sekä 3 tunnin polkupitkis tahdilla 7:08, keskisyke 121. Viikon lenkit 7h 13min. Viikolla 37 tein muiden salitreenien lisäksi viimeisen jalkatreenin salilla. Nyt pudotetaan kuormaa sitten tälläkin saralla että olen varmasti palautunut starttihetkellä johon onkin aikaa enää 10 päivää! Pitäisi hiljalleen alkaa katsomaan pakollisia varusteita kasaan ja arpomaan pukeutumista, ravintoa, dropbagin sisältöä ynnä muuta. Ikinä en ole edes nähnyt mitään sealskin sukkia mistä KK-ketjussa pauhataan joten yksi stressin aihe ainakin vähemmän. Positiivinen lopetus tälle postaukselle: Tämän viikon ensimmäinen lenkki tuntui kulkevan pk-sykkeellä kovempaa kuin ihan kirjaimellisesti miesmuistiin. 13,4km meni keskitahdilla 5:18 ja tuntuma oli kevyt sekä keskisykekin vielä vahvasti pk-tasolla 126. Yleensä pk-lenkit on menneet tuossa 5:30 tahdilla. Kellokin noteerasi tämän huvittavalla ilmoituksella. Hyvä tästä tulee ja maaliin aion karhunkierroksella päästä.
 7. Runningidiot

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Jokohan tässä uskaltaisi rohkeasti ennustaa että saadaan hölkätä kuivissa ja lumettomissa maisemissa. Näyttäisi olevan päivälämpötilat yli 15 astetta seuraavat kaksi viikkoa.🌞
 8. Viikot 24 ja 35, 15. - 28.4. En jaksa alkaa päivittäisiä lenkkejä erottelemaan tältä jaksolta mutta 14 päivän aikana sain painettua 22 tuntia lenkkarit jalassa. Jonkin verran työmatkapyöräilyä ja kuudet kuntosalitreenit päälle. Näillä juoksupohjilla tuo määrä lähenteli aika lailla maksimisuoritusta ja parikin kertaa kevyt palautteleva lenkki meni väkisin osittain kävelyksi kun lihoissa ei ollut pitoa tai muuten vain kokonaisrasitus oli päässyt liian korkeaksi. Avainharjoitukset tai onnistumiset: - Kaksi polkupitkistä: 5-tuntinen erittäin rauhallinen 39km sekä 3,5 tuntinen normaalivauhtinen 29km, jossa 3km loppunosto sileällä 4:50 tahdilla. - kiihtyvä 15km 5:50 --- 4:30, keskisyke 136, keskitahti 5:10. Selässä oli vielä liivi vaihtovaatteineen ja tässä kulki kivasti. - 15km vauhtileikittely mäkisellä purulla keskitahdilla 5:34. Tässä oli jalat jo valmiiksi väsyneet mutta väkisin sain revittyä. - Kaksi 1250 nousumetrin harjoitusta Paloheinässä, noin kaksituntisia molemmat. Toinen näistä repimällä 131 keskisykkeellä (jyrkempää mäkeä) ja toinen rauhallisesti 118 sykkeellä. Eli pitkät ja vauhdikkaat oli siinä ja loput onkin sitten tavallista peekoota tai palauttavaa. Kunniamaininnan näistä saa 18km matto-pk, jonka menin tasavauhtisena 11km/h keskisykkeellä 120 0,5% kulmalla. Tässä oli kiva kulku. Salipuolelta onnistumisten kultaiseen kirjaan pääsi 50kg lisäpainolla tehty 4 toiston leukasarja. Tehtävissä oleva työ KK:lle on nyt oikeastaan tehty. Nyt seuraa viikon palauttelu ja sitten takaisin treenin pariin laskevilla tuntimäärillä, joilla ei oikeastaan kuntoa juurikaan ole tarkoitus enää nostaa. Yksi pitkis siellä kummittelee ja joitain vauhtipätkiä. Olo on vielä tämän päivän pitkiksestä hieman rapea, mutta tämän harjoitusjakson viimeinen ja ehkä kovin avainharjoitus on vielä tekemättä. Kuulun nimittäin siihen koulukuntaan joka uskoo kehon voimakkaan mutta tilapäisen myrkytystilan tuottamaan eeppiseen superkompensaatioon. Kaapissa on pullo joka huutaa minun nimeäni, ja sen on oltava tyhjä klo 19 mennessä. Sitten baariin. Aloitetaan.
 9. Haha enpä tiedä, enemmänkin varmaan lievää kylähulluutta. Kyllä minä tästä perrrkele... Ei ollut autoa käytössä niin koti oli ainoa paikka mistä sain liiviin uutta energiatäytettä.
 10. Perjantaipitkis. Kävin tänään hölkkäämässä the pitkiksen eli harjoitussuunnitelman pisimmän KK:lle valmistavan hölkän. Ajattelin nyt raapaista siitä pari sanaa kun jäi vähän kaksijakoiset fiilikset. Olin nimittäin ryssinyt pohjatyöt tälle pitkikselle vetämällä jalat jumiin alkuviikon lenkeillä ja salilla. Keskiviikkona vedin vielä 85min semihapokkaan vauhtileikittelyn mäkisellä purulla vaikka jalat oli väsyneet jo valmiiksi. Torstaina sitten tunnin työmatka-pk piti muuttaa kevyeksi 50 minuuttiseksi, mikä oli tuskaa. Illalla piti vielä hölkätä puoli tuntia kotiin mutta jalat oli jo niin paskana että joutui jopa kävelemään välillä ja keskariksi tuli 6:47! Piti sitten kotiin päästyä istua suihkun lattialla ja valella jääkylmää vettä jaloille että sai pahimman paineentunteen pois pohkeista. Em hienoilla pohjatöillä lähdin sitten linkuttamaan tänään lounaan jälkeen pitkikselle. Reidet oli jo vähän paremmat kuin eilen mutta pohkeet ihan jumissa. En saanut sykettä nousemaan juurikaan yli 113 kun jalat ei kestäneet menoa varsinkaan tasaisella. Pehmeällä polulla kipu oli vähäisempää mutta polku oli sen verran teknistä minulle ettei vauhti paljon noussut sielläkään. Kaikki nousut ja vaikeat kohdat kävelin ihan suosiolla ja pelkäsin vain että milloin se noutaja tulee. Eli vähän sellaista eräjormailua se touhu oli eikä lenkkeilyä. Hämmästyksekseni olikin sitten valtaisa kun jalat alkoivat yllättäen vetristymään parin tunnin kohdalla. Tällainen kokemus on minulle aivan uusi. Ajattelin sen olevan jokin ohimenevä euforian puuska mutta varsinkin sen jälkeen kun 2h50min kohdalla pidin 5 minuutin tauon kotiportailla, tuntui että jalat toimivat vaan entistä paremmin. Siitä eteenpäin seuraavat puolitoista tuntia menivät oikeinkin mukavasti ja sain sykkeen 125 lyönnin tienoille missä sen olisi pitänyt olla alusta saakka. En osaa sanoa nousiko vauhti samalla mutta ainakin kävely jäi vähemmälle kuin alkumatkalla. Mitään kallionousuja en edelleen ylämäkeen sentään kirmannut. Siinä 4h30min kohdalla alkoi tulla ihan normaali väsyminen mutta hölkkä kotiin oli vielä helponlaista ja matkaa olisi voinut vielä tarvittaessa jatkaakin kun sammutin ajanoton 5 tunnin kohdalla. Matkaa kertyi 39km ja aikaa meni se 5 tuntia josta noin tunti sileää siirtymää (tuskaa). Keskari siis 7:46 ja keskisyke 118. Nousua 636 metriä. En olekaan ajallisesti noin pitkää siirtymää jalkaisin tehnyt sitten varusmiespalveluksen. En nyt oikein tiedä menikö tämä niinkuin piti. Tämän piti olla kenraaliharjoitus juoksun, varusteiden ja energian nauttimisen suhteen. Niistä nyt tuli testattua nuo kaksi viimeistä niin kuin piti. En todellakaan olisi halunnut vetää tätä tärkeintä pitkistä valmiiksi noin rikkinäisillä jaloilla enkä saanut pidettyä ollenkaan sellaista tahtia kuin aiemmilla pitkiksillä. Hyvä ettei itku tullut alkumatkasta ihan silkasta vitutuksesta. Tämä oli kuitenkin ainoa mahdollinen päivä kalenterissa ja siitä nyt tuli tuommoinen lenkura. Menikö tämä lenkki nyt sitten reisille, ok, vai jopa erinomaisesti juuri siksi että jouduin väkisin pitämään verkkaista tahtia. Tehty mikä tehty.
 11. Kiitos vielä viisaista sanoista. En ajattele koko tapahtumaa oikeastaan kilpailuna vaan ennemminkin tapahtumana, eikä loppuajalla ole mitään merkitystä vaikka haluankin pystyä arvioimaan sitä etukäteen. Sitä ei voi kuitenkaan verrata mihinkään yleisesti tunnettuun matkaan kuten maratoniin, eikä se loppuaika tule kellekään kysyjälle merkitsemään yhtään mitään. Niinkuin nyt on neuvottukin, niin tarkoitus on pystyä nauttimaan matkasta. Hyvin nöyrästi aion lähteä liikkeelle ja alkumatkan keskitahti on toiveissa pitää sellaisena, että vauhti on hieman kävelyä nopeampaa. Mieluummin liian löysästi kuin liian kovaa. Tiedän kuitenkin että jonkinlainen suunnitelma matkalle olisi hyvä olla, jotta ainakin ruoka ja juomapuoli tulee hoidettua järkevästi ja sitä varten tuota aikaa arvuuttelin. Tuota karhunkierros-ketjua olen lukenut ja sen tietojen perusteella merkannut reittikarttaan missä on hidasta ja missä helpompaa polkua, mutta muuten ei mitään suunnitelmia vielä ole, paitsi että ylämäet varmaan pistän kävelyksi aina. Jonkinlaisia viitteellisiä tavoiteaikoja varmaan asettelen matkan varrelle sitten lähempänä tapahtumaa ja sen mukaan pakkaan juoksuliiviin tavaraa. Tuosta loppuajasta sen verran että itse olin ajatellut polttavani reitillä noin 14,5 - 15 tuntia, eikä tuo aika perustu mihinkään muuhun kuin jonkun foorumilaisen profiilisivulla lukevan maratonajan ja toteutuneen kk80 ajan vertailuun. Ko foralainen oli juossut maratonin samaan loppuaikaan kuin minä. Näin heikolta pohjalta tein siis arviota joten mukava kuulla vähän valistuneempiakin veikkauksia. Niin ja mukulat jää kisan ajaksi faijan hoitoon kisakylään joten on kiva edes vähän pystyä veikkaamaan milloin isi tulee noutamaan:D
 12. Ohhoh. Tuleepa tekstiä. Tulin juuri lenkiltä ja nopealla lukemalla oli jo niin hyvää ja painavaa neuvoa että laitan pari amenta tähän väliin ja suuntaan suihkuun. Luen ja kommentoin tarkemmin illalla kun on enemmän aikaa. Kiitos.
 13. Viikko 24, 9.4. (kevyt viikko) Maanantai: 1h polkua kevyesti töihin, illalla 30min kevyttä takaisin. Jalat tukossa. Tiistai: Salilla yläkroppaa. Taas tältä erää viimeinen viikko voimakautta ennen siirtymistä ylläpitoon. Sarjat kolmosia, leuanvedossa lisäpainoa 40kg ja pystypunnerruksessa painoa 65kg. Keskiviikko: Juoksumatolla 45min 6:00 tahdilla. Ei maistunut sitten yhtään; oli raskasta ja tylsää. Torstai: Kyykkyä ja maastavetoa. Punnuksia pääsarjoissa 135kg ja toistoja 3. Pohkeita ja keskivartaloa lisäksi. Perjantai: Taas matolla pk-hölkkää 56min parin kilometrin loppunostolla @5:00. Keskisyke 113 eli kevyttä. Vieläkin vähän nihkeää mutta parempaa kuitenkin kuin keskiviikkona. Toisaalta nyt selitykseksi sopii edellispäivän jalkatreeni. Lauantai: Nuuksiossa polkujuoksutapahtumassa 1h23 kevyttä polkuilua. Matkaa tuli garminin mukaan 9,1km joten keskitahti verkkainen 9:09. Keskisyke parilla pysähdyksellä (kello kiinni) 110. Reitti oli paljon hienompi kuin omat tutut kinttupolut ja päivälle sattui yksi kevään hienoimmista keleistä joten tunnelma oli hyvä. Matkaan lähdettiin reilun 10 hengen ohjatuissa porukoissa tasaisin väliajoin ja kaikilla ryhmillä oli käsittääkseni sama juoksutahti. Lähdössä ei ainakaan mainostettu minkäänlaista porrastusta juoksuvauhdeissa joten joka porukassa oli kaikentasoista kulkijaa. Mukava tapahtuma ja saa suositukseni. Illalla taas salilla kovaa yritystä mutta sankariteot jäi tekemättä. 140 kilolla jäi toinen toisto rinnalle. Maanantai - lauantai total: 4h35min + pari tuntia konkelointia. Sunnuntaina oli jo sen verran energinen olo että päätin lopettaa keventelyt ja aloitin seuraavan kaksiviikkoisen treeniputken huiputtamalla Paloheinän mäkeä kaksi tuntia. Nyt pitäisi sitten seuraavat 14 päivää tahkoa uusia määräennätyksiä mutta kiireistä tulee olemaan. Vaimolla on myös kaksi tehokasta treeniviikkoa samaan aikaan ja lisäksi pitäisi hoitaa lapset ja työt. Salitreeneistäkään en haluaisi tinkiä vaikka vaihtamalla ne lenkkipolkuun saisi helposti lisää tunteja kasaan. Teen parhaani ja katsotaan kahden viikon päästä paljonko on tunteja kasassa. Lisäys: Semmoinen pyyntö olisi että jos näitä mun löpinöitä on sattunut lukemaan joku kokenut karpaasi joka osaisi arvioida tulostasoani tuolla karhunkierroksella, niin karkea arviokin loppuajasta kiinnostaisi kovasti! Itselläni kun ei ole mitään käryä kauanko polulla mahtaa kestää ja pitäisi kuitenkin jonkinlaista kisasuunnitelmaa pystyä tekemään. Muuttujiahan tässä on vaikka kuinka helvetisti, joista keli ehkä tärkeimpänä mutta jos oletetaan että osaan jakaa vauhtiani suht järkevästi ja vielä ottaa ravintoakin oikein niin mahdanko olla normaaliolosuhteissa ennen palkintojenjakoa perillä?
 14. Viikko 23, 2.4. Maanantai: Verttitonni Paloheinässä tasaisen rauhallisena pk-suoritteena. 1h49min, keskisyke 121. Illalla saliharjoitus yläkropalle. Tiistai: Saliharjoitus jaloille. Keskiviikko: Juoksumattola edellispäivän kyykystä ja mavesta palautteleva sekä torstaita varten valmisteleva kevyt 60min 117 keskisykkeellä. Torstai: Rauhallinen hölkkä- / kävelypitkis: 3h58min, keskitahti 6:20, keskisyke 119, 37,7km. Keli oli ollut pari päivää melko lämmin joten pysyin poissa poluilta ihan suosiolla kun arvelin niiden olevan melko upottavaa sohjoa. Lyhyempi pitkis olisi vielä poluilla mennyt mutta en halunnut kurittaa itseäni neljää tuntia. Olisi muuten mennyt palautumiseenkin aivan liian kauan. Fastholmassa yritin tunkea sulaneelle latupohjalle mutta se oli niin toivotonta lipsumista että palasin asfaltille. Perjantai: Salilla taas yläkroppaa. Lauantai: Matolla 90min pk-jyystö. Keskisyke 125. Tahti taisi olla jotain 5:40 kulmilla. Sunnuntai: Viikon päätteeksi vähän revittelyä ettei jalat totu pelkästään yhteen vaihteeseen. 4 x 2km vedot 4:00 tahdilla, 2min15sek palautukset 9km/h vauhdilla. Matossa kulmaa tärkeät 0,5%. Aika sopiva setti sikäli että viimeinen veto oli jo todella vaikea, mutta meni kuitenkin. Saldo 9h12min Kävin tänään jo kevyesti hölkkäämässä polulla ja jalat on tällä hetkellä aika loppu. Kevyt viikko onneksi alkamassa. Tämän kevyen viikon jälkeen on tiedossa kaksi tuntimäärältään kovinta viikkoa ja sen jälkeen viimeinen kevyt viikko. Sitten onkin enää kolme viikkoa kisaan, jotka menevät tuntimääriltään laskevasti kohti kisapäivää. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä vaimon bongaamaan Mennään metsään - polkujuoksutapahtumaan ihanasti rouvan kanssa yhdessä. Tuossa kampanjassa kierretään Suomen kansallispuistoja hölkäten ja tulevana viikonloppuna on ensimmäinen tapahtuma Nuuksiossa. Tuollainen massatapahtuma ei sinänsä kiinnosta, mutta opastettu lenkki uudella polkureitillä kiinnostaa kyllä. Jos reitti on mukava, voisi vaikka yhden pitkiksenkin vetäistä vielä tulevaisuudessa samalla reitillä. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/04/04/mennaan-metsaan-polkujuoksukiertue-alkaa-ilmoittaudu-mukaan-nuuksion Loppuun tältä aamulta kevätkuva Keskuspuistosta. Ihan näin vähälumista ei sentään ole kuin paikoitellen mutta sen verran kiviä ja juuria jo paistelee läpi että keskarit putoaa väkisinkin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy