Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Juho

Jäsenet
 • Content count

  139
 • Liittyi

 • Last visited

About Juho

 • Syntymäpäivä 17.02.1988

Converted

 • Coopperi
  2970 m (Radalla 8/2014)
 • 10km
  43:31 (Radalla 8/2014)
 • Puolimaraton
  1:43:29 (Helsinki City Run 2014)
 1. Juoksijoita Turun seudulta!

  Kaipa sitä voisi mukaan uskaltautua, tuskin ihan koko 50km tulee kuitenkaan taivallettua..
 2. Mitään oikeita tavoitteita en ole itselleni oikeastaan asettanut, mutta jotain voisi olla: - saavuttaa riittävä taso, jotta mahtuu Karhuviestin Vauhtisammakon joukkueeseen (I tai II) mukaan - Osallistua ensimmäiseen ultrakisaan - 3000m Cooperissa Sitten on haastettu: 3:30 maralla, mutta se on sen verran kova, että en aseta vielä viralliseksi tavoitteeksi, mutta ehkä :)
 3. Järjestelyt 10+ Täällä oli hienoa juosta eka mara, kelikin lähes täydellinen (se tuuli siellä takasuoralla..) Jos jotain kiinnostaa niin tarkempaa pohdintaa aka kisaraportti: https://www.dropbox.com/s/f3rwpfhxyvxauet/Kaarinan_syysmaraton.docx?dl=0
 4. Garmin Connect

  Okei.. otin jo tukeenkin yhteyttä.. eivät löytäneet logeista mitään, tarjoutuivat postittamaan uuden USB-ANT+ lähettimen.. toivottavasti sillä pelittänee.
 5. Juu, mulla tosiaan tietokoen löytää rannekkeen, mutta ei sen jälkeen saa yhteyttä connect -tilille. Ja kun kännykkänä on WP, mitä ei tavallisestikaan tue mikään sovellus - niin sitä vaihtoehtoa ei ole edes tarjolla.
 6. Garmin Connect

  Millä käyttöjärjestelmällä ja kellolla on aina pelannut? Nimim. itselläni ei ole kertaakaan pelannut Forerunner 110:llä tai Vivofitillä.. Klassinen siirto pelaa FR:n kanssa ja mobiilin (kaverin luurilla) sain kerran pelittämään VF:n kanssa.
 7. Garmin Connect

  Pelittääkö muilla ongelmitta Garmin Express? Siis laitteen tietojen lähetys sillä?
 8. Onko laitteen omistajilla ollut ongelmia Garmin Expressin kanssa?
 9. Sankariainesta

  3:03:37 ohjelma ois kiva nähdä :)
 10. Ei kaikkea voi, eikä kannatakaan opetella kerralla. Hyvä on tiedostaa virheensä, mutta ei sen juoksun tarvitse täydellistä olla - pääasia on että juoksee, sekä nauttii siitä juoksemisesta. Kyllä sen tekniikan ehtii oppimaan - ja jos ei ihan oppikirjatekniikkaa, niin sellaisen joka on juuri sulle hyvä. Ei maailman huipullakaan juuri kukaan juokse kuten oppikirjassa, vaan on niilläkin omia piirteitä siinä touhussa - niin saa olla harrastelijoillakin.
 11. nyt paukahti hinta semmoiseen, että tehdään kaupat.
 12. Treenit on jo mokattu, mutta miten tuo ruokailujen suhteen valmistautuminen. Mitä tää tankkaus oikein tarkoittaa ja onko se oikeasti tarpeen? Tavoitevauhti siellä neljän tunnin alituksen tienoilla, jos nyt tällä epämääräisellä treenailulla siihen pääsisi :)
 13. Myytkö pelkän vivofitin erikseen? Mihin hintaan?
 14. Entä asteiden lähestyessä nollaa? nimim. ensimmäiselle maralle ajatuksena perus treenivarustus eli pitkät kompressiotrikoot - onko liikaa?
 15. Tutkitko sykekäyrää? Entä oliko mittari varmasti tarpeeksi ylhäällä - antavat liian kovia sykkeitä, jos vyö on tippunut nimim. kokemusta on.
×