Jump to content
Juoksufoorumi.fi


KooTee

Jäsenet
 • Content count

  3 834
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

KooTee last won the day on November 21 2017

KooTee had the most liked content!

Community Reputation

2 213 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  2330m 2015
 • 10km
  10km 59,43 2015
 • Puolimaraton
  2,19xx 2015
 • Maraton
  5,12xx 2015
 • Tavoite
  Hyvän kunnon saavuttaminen ja säilyttäminen

Recent Profile Visitors

2 257 profile views
 1. KooTee

  Takareiden/pakaran venähdys

  Mulla repesi akilles aikoinaan mäkitreeneissä ja juoksukieltoa 8vkoa.Tuo tuli kuntoon levolla ja eksentrisillä harjoitteilla, joten ei tarvinnut leikkausta ja hyvä siitä tuli, eikä vaivaa enää mitenkään. Muista jänteistä en osaa sanoa mitään, kuinka niiden kanssa on.
 2. KooTee

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Älkäähän vielä...
 3. KooTee

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Joo... sympatiat Kroatialle. Pelaavat palloa selvästi paremmin... voittavat vielä tämän.
 4. Näinhän siinä tulisi käymään, jos ruvettaisiin jakamaan "tosi juoksijoita" meistä tavallisista hölkkääjistä. En ymmärrä tällaista ajatuksen juoksua. Jäisi monet hyvät keskustelut käymättä ja neuvot saamatta. Kannatan lukuoikeutta, mutta kirjoittamiselle edelleen kirjautuminen, niin ylilyöntejä vähemmän.
 5. Ollaanko me oltu samalla palstalla? 😆 Ei millään pahalla toki....todella paljon saa vilpitöntä apua täällä. Toisaalta jos huonostikäyttäytyvä asiakas heitetään baarista ulos niin minun mielestäni ei tarvitse enää perään vittuilla. Itse Joo kyllähän täällä on muutama ylilyöntikirjoittelija ollut tosiaan,mutta aika nopeasti siivottu ja banni päälle nimimerkkejä mainitsematta.
 6. En ole minä ainakaan vuosien varrella yhtään mollaus viestiä lukenut täällä. Päinvastoin pyritään ongelman ratkaisuun ja antamaan vinkkejä kysymyksiin. Tässä tapauksessa suotta kyllä vedettiin herne nenään kysyjän taholta...
 7. KooTee

  Vitamiinit/lisät

  Ketjua selaillessa hain muistaessa monivitamiini abcde poretablettipurkin,jossa magnesium myös mukana.Täytyy taas jonkun aikaa näitä käytellä.
 8. KooTee

  "Telakalla"

  Toivottavasti ei ole mitään lihasrepeymää, ettei ihan tolkuttoman pitkää telakkaa tule. Tsemppiä.
 9. Aloita vaan Paju päiväkirjan pito täällä foorumilla, niin saat vertaistukea ja hyviä vinkkejä foorumilaisilta tekemiseen, jos joku homma arveluttaa. Onpa näitä mukava lukea itsekin jälkeenpäin, kun näkee mm kehityksen kulun taaksepäin. Tervetuloa mukaan.
 10. Jep.Laskennalliset on aina vain suuntaa antavia ja niinkuin tiedätkin ne saattaa heittää roimastikkin eri ihmisillä,sillä sykkeet on aina henkkohtasia.Parhaiten saat kynnykset selville menemällä esim.laktaattitestiin,jossa kynnykset määritellään tarkasti,jos siis haluaa harjoitella sykeohjatusti.Hinta tuolle testille on n.120e riippuen vähän paikasta.Itse kävin Runners Highin testissä Pasilassa Helsingissä.Tämä vinkkinä vain.
 11. Kyllä. Kuulostaa jo hyvältä. 1VK,2Pk lenkkiä ja pitkis/vko, niin pääset jo pitkälle. Voit tehdä tuon VK:n, vaikka vähän lyhyempänä.. muista alkuun ja loppuun vähän verrytellä. Kun otat VK: mukaan, niin kaikki lenkit ei ole samanlaisia, vaan tulee erilaisia ärsykkeitä, eikä vauhdit puuroudu pitemmän päälle. Voit jaksottaa Lenkit siten, että kovien harjoitusten jälkeen aina lepopäivä, tai vaikka kevyt fillarointi, josta jalat tykkää. Edittinä vielä:Tee esim..3 normiviikkoa ja 1 kevyempi vko jaolla, niin tulee palauduttua välillä.
 12. Pitkä lenkki tulee tehdä huomattavasti muita lenkkejä rauhallisemmin,siis alla aerobisen kynnyksen.Se on puoli/maratoonarin avainlenkki ja se tuo sitä jaksavuutta hommaan.Pitkäkestoinen rauhallinen lenkki polttaa myös rasvoja parhaiten.Itse,kun aloittelin,niin sain lenkkeihin pituutta lisäämällä lenkin päälle kävelyä,niin kauan kuin määrämatka/aika tuli saavutettua,kunnes pitkiskin rupesi menemään kokonaan hölkäten.Sanoisin sinulla hyvä pitkis vauhti voisi olla 1,5-2min/km tuosta testijuoksusta.Se ei ole paljon vauhdissa,mutta ei pitkiksen kuulukaan olla.Kyllä ne vauhdit ajan kanssa paranee,mutta kuten rinieme tuossa yllä sanoi ei lenkki saa olla liian kuormittava,tai muut lenkit kärsii palautumattomuutena.
 13. Mulla ainakin välillä TomTom näyttää 200:kin lukemia, jotka ei mitenkään pidä kutiaan, kun maksimi 178, tai sitten pajulla vaan yksinkertaisesti melkoinen kierroskone.
 14. KooTee

  Lasse Viren tänään TV2 klo 21.05

  Parhaillaan menossa uusinta Lassesta tv2
 15. Tuota VK lenkkiä ei ole tarkoitus mennä nappi tiskissä, vaan kynnysten välissä ylittämättä anaerobista kynnystä, saa kuitenkin puuskuttaa. Tämä lenkki toisi sitä kaipaamaasi vauhtia peruslenkkeihin ajan kanssa. Jos kerta viikkoon tuntuu liian kovalta, niin pyri kuitenkin vaikka kerran kahteen viikkoon se tekemään. Välillä, kun on epämukavuusalueella, niin muut lenkit tuntuvat sitten helpommista.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy