Jump to content
Juoksufoorumi.fi


JuoksiJanne

Jäsenet
 • Content count

  671
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About JuoksiJanne

 • Syntymäpäivä 14.11.1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki
 • Interests
  Juoksu, pyöräily, hiihto, uinti, kalastus, snorklaus, biljardi, autoilu, laiskotus

Converted

 • Coopperi
  3100
 • 10km
  45min
 • Puolimaraton
  1:40:30
 • Maraton
  3:58:20
 • Tavoite
  Oppia tuntemaan itsensä.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JuoksiJanne

  Lenkkarit ulos kaapista

  Hyvää päivää ja tätä vuotta, Juoksufoorumi! Juoksua en ole ikänä lopettanut vaikka melkoista hiljaiseloa on tämän foorumin suhteen tullut pidettyä ja se liittyykin osin nykyiseen kuntoilumetodiini. Olen nimittäin karsinut kaiken mittaamisen siitä. Teen epäsäännöllisen säännöllisesti mitä milloinkin huvittaa ja niin pitkää kun viitsii. Tämä tapa on tuonut paljon vilpitöntä liikkumisen iloa takaisin mikä aikanaan tuntui hukkuvan mittaamiseen ja liikaa funtsimiseen. Pyöräily on ollut pääosassa monta vuotta mutta nyt voisi taas herätellä juoksulenkki-intoa takaisin ja käydä vaikka jopa jossakin tapahtumissa. Ostin jopa uudet lenkkarit! Wau. :)
 2. Snautseri kesti helposti ja vieläkin olisi mennyt kun hölkkäiltiin 42,5km. En kysyisi mikä koira olisi paras lenkille, vaan kun tuo meidän toinen samanlainen välkympi snautseri todellakaan halua edes juosta. Hajut on sen juttu.
 3. JuoksiJanne

  Tervassa Juoksijoiden 6h

  Meinaatko että sinisillä pillereillä saadaan parempi aerodynamiikka?
 4. JuoksiJanne

  Tervassa Juoksijoiden 6h

  Siitä vaan! Minä tulen sitten rullilla yrittämään sen huntin ylitystä. :encouragement:
 5. JuoksiJanne

  Tervassa Juoksijoiden 6h

  Joo ei uskaltanut juosta kuutta tuntia, tiä vaikka maa olisi niellyt? Aivan uskomattomat tarjoilut, uskomattoman hyvää seuraa, uskomattoman hyvä ilma, uskomattoman hieno tilaisuus. Sessi-snautseri ei osoita mitään ylimääräistä väsymystä 42,5km:n koiralenkistä.
 6. JuoksiJanne

  Tervassa Juoksijoiden 6h

  Suunnitelmat muuttui. Tulen koiran kanssa juoksemaan/nylkyttämään niin kauan kun pysyn pystyssä tai 6h. Katsotaan miten koiralle maistuu pitkis... Voi s****tana! Olen liittynyt foorumille 06.06.06, tämä viesti oli 666, huomenna tähtäimessä 6h. huh
 7. JuoksiJanne

  Edullista juoksukenkää

  Kirjoitin Lidlin myynnissä olevista lenkkareista jo kokemuksia: http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?20997-Lidliss%E4-juoksuvarusteita-22-7-10-gt&p=562768#post562768
 8. JuoksiJanne

  Lidlissä juoksuvarusteita 22.7.10->

  Piti nyt tulla ihan kommentoimaan nyt myynnissä olevista Liiterin juoksulenkkareista. Ne ovat todella lähellä DS-rainereiden näköisiä ja painoisia. Mutta! Kannan sisäosa on täysin suora ja litteä, ei yhtään fyllistä kantapäässä, estämässä ettei kantapää ei nouse kengästä askeleen noustessa. Juoksin näillä eilen matolla 30min ja vaikka laitoin nauhat tarkoituksella tiukiksi, ne eivät estäneet kantapään liikettä. Kaikki tietävät mitä seuraa jos kantapää pääsee elämään kengässä... Nämä menevät palautukseen. Olisivat muuten todella asiallisen oloiset kengät. :( Miettikää tuota kun harkitsette näiden ostoa. Kannattaa verrata minkälainen sisäkannan täyte on nykyisissä kengissänne ennen noiden hankintaa.
 9. JuoksiJanne

  Helsinki City Marathon 2011 20.8.2011

  Todellakin, yksi asia vielä unohtui - olin aivan otettu uskomattoman kovatasoisesta kannustamisesta! :thumbsup: Se jos mikä oli parantunut aiempaan. Kyllä siitä vaan virtaa saa, ja paljon! Joten keneltäkään kysymättä esitän kaikkien HCM-juoksijoiden puolesta suuret, vilpittömät kiitokset kannustajille henkisestä mukanaolosta! Anteeksi kannustajilta pyydän, koska siinä valtaisan tuskan ja kivun keskellä kun yrittää vielä kerran jaksaa sisukkaasti juosta maaliin asti, ei vaan yksinkertaiseti ole resursseja kiittää tai edes moikata kanssaeläjiä kaikesta siitä avusta jota sieltä tulee. Päässä ei vaan liiku mitään sillä armottoman raaston hetkellä ja se varmasti myös näyttää siltä. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan. :sick0010:
 10. JuoksiJanne

  Helsinki City Marathon 2011 20.8.2011

  Tuossa on erityisen huomionarvoisena vaarana myokardiitti eli sydänlihaksen tulehdus. Seuraa tuntemuksiasi. http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00635 HCM:stä muuten... Tuskaisin maratonkokemus koskaan. Pitihän se kokeilla minkälaiseen 'maraton' kuntoon sitä pyöräilemällä pääsee. Ei päässyt. Aikatavoitetta ei ollut, siitä pidin huolen jättämällä kellon laukkuun. Hauska tunne näin jälkeenpäin kun jalat tuuttaa niin jumiin kauttaaltaan, että loppua kohden tihentyvään kävelyyn piti oikeasti keskittyä jotta jalat kestivät alla. huhhuh. Noh, maaliin päästiin ja siellä hyvällä fiiliksellä sisukkuuden ansiosta! Järjestelyt yllättivät erittäin positiivisesti, liikenteenohjaus oli kympin suoritus, ainoana asiana ja kuriositeettina - ihmettelin stadikalta poistumista, onko se ollut aikaisempina vuosina noin vaikeaa? Summa summarum; Sisu ja kipukynnys kasvoi taas lisää. On se niiiin ihq hommaa.
 11. JuoksiJanne

  Kannattaako hiilaritankkaus?

  Mäkkisämpylöiden voimalla huomiseen. :)
 12. JuoksiJanne

  Kannattaako hiilaritankkaus?

  En usko tankkaamiseen harrastelijatasolla. Kaikki muut ongelmat ovat aina enemmän pääosissa kuin energian riittäminen. "Pään sisältä" löytyy lisäenergiaa jos haluaa. Maraton ei ole kuitenkaan ajallisesti mitenkään älytön suoritus.
 13. JuoksiJanne

  Myydään osallistumisoikeus HCM 2011

  Tinki! Tarjoan 50€! Lähteekö?
 14. JuoksiJanne

  Mika Myllylä

  Huh huh, olipa uutinen. Souvarit feat Jari Isometsä - Karpaasi on jätkä raju
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy