Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content count

  2 073
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  65

2 Followers

About kiljander

 • Rank
  UTTF Liivijengiläinen 2017

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  UAE
 • Interests
  Sosiaalinen Ultrajuoksu :-)

Converted

 • 10km
  42
 • Puolimaraton
  1.37+
 • Maraton
  3.24+
 • Tavoite
  Pitkät polku-ultrat ja päättömät rymyt

Recent Profile Visitors

2 106 profile views
 1. Jep. Päivä päivältä parempaan suuntaan ehkä kuitenkin ollaan menossa ja tänään mattohölkkä piti katkaista menohalusta huolimatta suunniteltuun kohtaan (5km) kun joku keuhkokuumeesta toipunut suositteli lukemani mukaan ottamaan kevyesti vielä silloinkin kun alkaa tuntua paremmalta. Leposyke oli tänä aamuna jo normaalimpi ja tunnin liikunnan jälkeen palautui melko sutjakkaasti. Sunnuntai: Matolla 5km/33min kevyttä ja 30min puntti. Viikko: n.33km + kuntosalit Varocasti nyt määrää lisäten ja ehkä ensi viikonloppuna pitkis. Ei tehoja vielä.
 2. Perjantai: 10km/60min JBn radalla. Sykkeet kuumuuden/heikon kunnon vuoksi taivaissa Lauantai: Aamusta sama kuin pe 10km/61min. Illalla 30min hyvin kevyttä kuntopyörä ja venyttely. Leposykekin edelleen aiempaa selvästi korkeammalla.
 3. Marraskuu-efekti. Jäbät on taas rautaa keväällä!
 4. Keskiviikko: 15min kuntopyörä 15min/2.2km hidasta matolla. 30min punttia kevyesti Torstai: 30min/4.2km matolla. Syke 130+. 30min punttia ja venyttely Joopa joo. Huomenna olisi viikonloppu mutta haaveet kunnon juoksulenkistä voi kyllä toistaiseksi haudata näiden kokeilujen perusteella. Joka päivä liikuntaa- teema jatkuu kyllä, mutta tämä taitaa mennä nyt vähän kuntosalihommiksi jonkin aikaa.
 5. Juoksijoita Espoon seudulta

  "Ottakaa ja juoskaa Hollenkollenin kymppi; tämä on minun ruumiini". Ja hän otti 15 minuutin lenkin juoksumatolla, kiitti ja antoi heille motivaation ja sanoi: "Juoskaa se koko kymppi; sillä tämä on minun vereni, EKPn veri, joka monen edestä vuodatetaan lorvailuni anteeksiantamiseksi
 6. Maanantai: Yleisväsymystä ja pakkailua. 15min iltakävely piristi. Tiistai: Muuttopäivä Huomenna tai Torstaina olisi kunnianhimoinen tarkoitus kokeilla juoksua hyvin varovasti.
 7. Mulla oli ekalla 53km ja 80km reissuilla liikaakin juomaa. Pullot ja 2l rakko. Tänä vuonna perusmatkalla osasin jo optimoida ja menin 2 litralla. Pikku hiljaa alkaa oppimaan mikä on millekin kelille sopivaa. Paradoksi on se että kannat juomaa (=painoa) joka sitten pitäisi myös muistaa juoda!!! Tämä tuli opittua kantapään kautta.
 8. Lauantai: Illalla palelsi ja ehdin jo säikähtää että taasko mennään, mutta kunnon yöunet helpotti oloa Sunnuntai: Kävelyä 1h/6.5km Viikon kävelyt 21.8km. Toipumiseen taitaa mennä kyllä pitkään.
 9. Olen itse nyt keuhkokuumeen jäljiltä käynyt kävelemässä kuntorataa. Uskomatonta mutta totta 45min "pururatakävelyssä" tuli tänään ihan hiki. Pääasiallinen syy on varmasti sairauden heikentämä kunto, mutta kyllä tykkäsin kovasti kävellä kun juostakaan ei saa. Hieno laji ja uskon että jos alkaisi vetämään sellaisia useamman tunnin kävelyitä niin varmasti kunto kohoaisi.
 10. Jep. Melkein kuin Esportin tartan ja vielä km-merkinnöillä. Kesällä +45-50C. Taitaa tulla aikaisia herätyksiä.
 11. juu ei oteta. Pieni on mäki DMssä. :) Juoksukenkiä otan paljon.
 12. Kiitti @MaraToni. Onhan tämä erikoinen tilanne olla "telakalla" ja varoa jälkitauteja. Torstai: kävelyä EKP 35min/3.5km Perjantai: kävelyä EKPn kuntokierros 4.3km/45min/asc100 Pitkä viikonloppu menee pakkaillessa ja asioita järjestellessä ja Tiistaista lähtien EKPn orava muuttuu toistaiseksi UAEn aavikko-oravaksi. Juoksuharrastusta on tarkoitus tietysti pyrkiä jatkamaan mutta nämäkin elämänpuitteet muuttuvat totaalisesti.
 13. Tiistai: "Milloin sitä liikuntaa saisi aloitella"? Lääkäri: Pidä vielä viikko lepoa. Kävellä toki saa" Minä: "No mutta loistavaa!" Lääkäri: "En tarkoita 10km lenkkejä". Minä: "Minkälaisia" Lääkäri: "Vaikka puoli kilometriä". Minä: "No niin" Rauhallista Kävelyä 25min Keskiviikko: Kävelyä EKPssa tyttären kanssa 40min
 14. Maanantai: Lääkäriasema oli hukannut perjantain verinäytteeni joten tänään vielä neljännen kerran labraan. Jokohan tuo riittäisi. Tulehdusarvot olivat normaalit (CRP oli viime viikon tiistaina 80)! Yes! Kävin sen kunniaksi kävelemässä illalla 15min että saisi edes oltua hetken ulkona. Totta se on. Kunto on romahtanut ja kävelykin tuntuu lievältä ponnistukselta. Lepo jatkuu.
×