Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content count

  2 223
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  80

kiljander last won the day on April 14

kiljander had the most liked content!

Community Reputation

3 216 Excellent

2 Followers

About kiljander

 • Rank
  UTTF Liivijengiläinen 2017

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  UAE
 • Interests
  Sosiaalinen Ultrajuoksu :-)

Converted

 • 10km
  42
 • Puolimaraton
  1.37+
 • Maraton
  3.24+
 • Tavoite
  Pitkät polku-ultrat ja päättömät rymyt

Recent Profile Visitors

2 592 profile views
 1. kiljander

  Lätkäliiga 2017-2018

  Kärppien dynastia on kyllä vertaansa vailla ja jaksaa hämmästyttää lähes vuodesta toiseen. En ole hirveästi liigaa seurannut sen jälkeen kun Espoon touhu alkoi mennä pieleen (oli niitä aikoja kun pelattiin CHLää ja halli oli viimeistä paikkaa myöten täynnä. Oli Kariyan veljeksiä, Tommi Huhtalaa, Ben Eavesia, Lajuset jne huipulle nousseita omia junnuja...) mutta jos ymmärsin oikein niin Kärpät mm toi voittomaaliin tekijän jostain UKn onnettomasta tappelusarjasta taannoin. Melkoista scouttaamista. Hienoa juoniorityötä unohtamatta.
 2. Perjantai: 21km/2.16 Todella vaikeaa mutta toisaalta hitaampi vauhti saa sykkeen pysymään lämmössä jotenkin aisoissa. Vedenostotauko. Iltapäivällä kevyt pyöräilyä iltapäiväkaffille parissa erässä 18km/1.00 Lauantai: Olin ajatellut nukkua pitkään mutta Mrs potki ylös klo06 ja mentiin yhdessä 18km/1.50. Vedenostotauko. Iltapäivällä 1h/244krs porraskoneessa. Olisko tuossa lähes verttitonni. Soutu 10min.
 3. Juuri täydellinen harjoitus ja tuo vetristyminen 1-2 tunnin jälkeen lienee tuttua aika usealle ultrajuoksijalle. Edit Usein homma lähtee kulkemaan tuon ”lämpän” jälkeen. Kolmen tunnin kohdalla tehdään sitten joskus se virhe että euforia vie katastrofiin kun kiristetään vauhtia ”hieman”. Katastrofi tulee sitten siinä 5-6 tunnin kieppeillä
 4. Maanantai: 14km/1.17 sis 4x2000. Eipä kulje jos ei ole ennenkään kulkenut Tiistai: Hollenkollenin tiistaitreffit 21km/2.15/asc505. Kiitos osallistujille! Oli mukava nähdä! Paikat meni ihan jumiin mäistä - Parasta oli seura. Keskiviikko: Aamulla 1 kierros kuntorata hitaasti nauttien 4.2km/0.32/asc100 Torstai: N 4 tuntia yöunta lennoilla joten pakkolepo liikunnasta. Vaaroilta tuli email että paikka olisi viime vuoden ansiosta perusmatkalle mutta ”ei kiitos” tuohon on tietysti vastattava. Tiistain perusteella ei kyllä mihinkään verttipoluille olekaan mitään asiaa tällä menolla.
 5. kiljander

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Hollenkollen on sula ainakin lähdön puolelta. Siellä mitään hiihdetä. Tiedossa on siis kuntoradan kiertoa klo18–> Korenporttilaiset voivat juosta vastaan?
 6. kiljander

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Tunnin väliaika ja Zerodiesel sekä muut halukkaat napataan Korentoportilta klo 19
 7. kiljander

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Kimppalenkki huomenna tiistaina klo 18. Lähtöpaikka on Kuurinniityssä Espoossa Hopearinne 18 yhtiön vieressä oleva yleinen parkkipaikka. Jos Hollenkollen on jäässä kuten väitetään niin sitten suditaan joku pari tuntia (tai kukin mielensä mukaan) ympäri Espoota ja puhutaan pask...fiksuja juttuja.
 8. Olet tehnyt pitkiä harjoituksia ja VKt menevät todella mallikkaasti ainakin meikäläiseen verrattuna, joten minun mielestäni tilanne on todella hyvä eikä syytä huoleen. Rauhallinen alku vaan. 11-13h väliin mennee.
 9. kiljander

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Ei ole omakohtaista kokemusta mutta juurikin noin. Niihin pisteisiin asti pitäisi itse raahautua. Raatotaksipalvelu on ollut toimiva ainakin GPS- seurannan perusteella ja sen mitä olen keskeytyksiä nähnyt. Jonkin verran tietysti joutuu odottamaan, mutta mä luulen että osallistujamäärä varmistaa raatotaksien toimivuuden. Paranemista...ja maaliin asti vaan!
 10. Otsa punoittaa eilisen ansiosta 👹 Sunnuntai: 10.7km/1.04 Viikko 15: Reilu 101km ja jotain 11h
 11. Lauantai: Piruuttani lähdin kokeilumielessä uhmaamaan keskipäivän hellettä (+36C ja auringossa varmaan enemmän) 20.1km/2.01 ja kolme litraa vettä kahdella varikkopysähdyksellä. Paidan vaihto kuivaan puolessa välissä. Tarkeni.
 12. Mielenkiinnolla seuraan Simpanen/Ansio/Kukko - kisaa ja muutenkin kiintoisia nimiä mukana molemmilla matkoilla. Tsemppiä!
 13. Hoho, mulla on verttiä ehkä 3k pääosin porraskoneesta. Tänään tuli 10m lisää 😖
 14. Perjantai: Aamuhölkkää klo 05.40 Mrsn kanssa 21.4km/2.13 Puolivälissä Perinteinen vedenostotauko. Hoksasin että eka tonni tälle vuodelle ol tullut alkuviikosta. Viime vuonna viikolla 11. Nyt viikolla 15. Jepjep
 15. @riopenttiAhaa, hauska kuulla nimmarisi alkuperä!!! Kiintoisa kokemus varmaan ollut! Uskotaan että tähän tottuu mutta kyllä se varmaan aikansa ottaa varsinkin kun nyt ollaan vasta kohti kesää menossa ja nyt jo alkaa olemaan liian lämmintä
×