Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Raadon

Jäsenet
 • Content count

  41
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Coopperi
  2990m (-13)
 • Puolimaraton
  1.41 (-12)
 • Maraton
  3.41 (-12)
 1. Hyvinhän se maistui,ja helppo syödäkin (niellä) sopivassa alamäessä. Éi sellasta virtapiikkiä kun geelistä,mutta saattaa olla hyväkin että imeytyy hitaammmin? Ens kerralla kaks sitten.
 2. Onko kellään tapana syödä kiinteää ravintoa (patukkaa,banaania...) 1/2-triathonin aikana? Itsellä ainakin tuppaa tulemaan nälkä vajaa 5,5h:n taipaleella, ja ajattelin kokeilla (kisassa) pyöräilyosuudella syödä energiapatukan.Geelien ja urkkajuoman välissä..Niin,en tod. ole mikään teräsvatsa :D.
 3. Energiageelit

  Oliskohan ollut High5:sta? Tulee helposti reisille kun on sellasta mehua. Joskus täällä ylistin sitä ,mutta kun tarpeeks sippi niin pa..aa sekin. Juoksijassa oli mainos että Maximin geelit uudistuu.Tavotteena, ei niin makeete/äklöä. Onko joku maistanut jo?
 4. Yeinen vs. ikäsarjat

  Oliko niin että jos et edusta liiton alaista seuraa niin olet "kuntosarjalainen"? =ei märkäpuku rajoituksia. ja et ole SM 1. vaikka olisit nopein? Sellanenkin on täyden matkan SM:ssä nähty!
 5. Tri kilpa asu Tampereelta

  http://www.suomenurheilupyora.fi/tuotteet/42/triathlon-shop/markapuvut
 6. Pogostan Hiihto 2015

  Täällä samat aatokset. http://www.foreca.fi/Finland/Sotkamo/Vuokatti saattaa näköjään tulla lunta sen verran että purkki riittää. suoritetaan pitovoitelu la aamuna siis.
 7. Energiageelit

  Samaa mieltä. Nii gauan kärsin maratonilla oksettavista Dexalista,Maximista tai Power gelistä.
 8. Testataanko lisenssittömiä (kuntoilija) missään,ikinä? Tuo aloittajan esimerkki ei sitä tieten ole,mutta muuten tavan massamaratoonarit?
 9. PK harjoittelusta.

  Saattaa olla vinha perä? Tiedän muutamia joilla hiihtotreenissä suunnilleen yks vaihde: noin 80% kisavauhdista. sitten 50-60km:n massahiihdoissa jättävät meikää -Joka peekoilee n.80% treenistä- yli puoli tuntia. Juoksussa useimmiten toisin päin.Toki tekniikka ja kalusto vaikuttaa pirusti pitkässä hiihdossa.
 10. PK harjoittelusta.

  "kaikki hiihdosta" -(Anttila ,Roponen)kirjan mukaan PK treenin (mitä noin 80% koko harjoittelusta) sykkeet vähintään 60-70 alle maksimin. kuka malttaa/pystyy hiihdellä jotain 120-130 sykkeillä valtaosaa harjoittelusta? kirjassa oli aktiivikuntoiljan viisi talviharjoitusta ohjelma (n.6,5h) ,jossa selkeää VK treeniä vain yksi 5x5min.Lisäksi yksi kova puntti harjoitus. Ajattelisin että "aktiivikuntoilija" hiihtelee massahiihtoja noin 15km/h ja pistelee maratonin alle 3.30:n. Kevyeltä tuntuu ohjeet?
 11. Tuo McMillan vaikuttaa aika optimistiselta mielestäni... Itsellä: 5/14 puolimaraton 1.37 8/14 cooper 2970m Parin viikon päästä maraton. Tavotteena 3.29.
 12. Suomalaisten kaudenavaus

  Eipä näytä huippuja hirvesti kiinnostavan kun vaan 12 naista viivalla! Mutta MM hopea silti ja vielä selkävaivaisena!!
 13. Märkäpuku

  Täällä periferiassa ei märkäpukuja myydä,eli tilaamiseksi menee.Kuinka kivutonta on vaihtaa Englannista tilattu puku? jos tilais useamman ja pitäis parhaan?
 14. Made in Hong Kong

  Joopa joo, kerätäänkö kolehti ja ostetaan tämä (mitä sieltä ikinä tuliskaan) ja arvotaan se sitten :chuncky: http://www.ebay.com/itm/2013-Neil-Pryde-Bayamo-Triathlon-Bike-Ultegra-/291234164586?pt=FR_JG_Sports_Cyclisme_V%C3%A9los&hash=item43cee8af6a
 15. Finntriathlon 2014

  Jep,sinne vaan. Sm sijoituksista tappellee kaikki liiton alaisen seuran seuraksi ilmottavat? Itse meen tai oon menemättä peruutuspaikalta (oletetaan että se myydään loppuun heti). Ei voi tietää mitä teen ensi kesänä :D
×