Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Takki_auki

Jäsenet
 • Content count

  41
 • Liittyi

 • Last visited

About Takki_auki

 1. Erinomaisesti järjestetty juoksu. Olin viime vuonna eka kertaa ja tykästyin. Oikea cityjuoksu, koko kaupungin keskusta on juoksupäivänä autoton, ja reitti kiertää ydinkeskustassa. Tasainen baana ja bändejä pitkin matkaa.
 2. Helsinki City Marathon 12.8.2017

  Osasipa tuulla kosteasti. Olisi mennyt muuten hyvin, mutta ne reitille kaatuneet puut vähän hidasti. Olipahan reissu, rankin tähän mennessä, mutta tulipahan rämmittyä loppuun. Kun loppuaikaa ei löydä kirkollisista ilmoituksista, olen lopulta ihan tyytyväinen.
 3. Helsinki City Marathon 12.8.2017

  Täytyy pakata snorkkeli mukaan, sitä voi tarvita Munkkiniemen alikulkutunnelissa, jos sade-ennuste pitää paikkansa. Niin, ja ukkosenjohdatin ja mitähän vielä?
 4. Plantaarifaskiitin kinesioteippaus

  Pahimmillaan melkein vuoden kärvistelin pf:n piinatessa. En lopettanut juoksua, mutta kun aloin venyttämään jalkapohjia yöt, homma alkoi pelittämään. Muutama yö meni valvoessa, kun sattui niin pirusti alussa. Pohkeiden venytys ja rullaus auttoi, mutta kyllä venytys oli se juttu. Pitkällisten kokeilujen jälkeen taisin löytää itselleni sopivat tossut. Kun siirryin nykyisiin Addu Boston, ei pf:sta ole ollut oireitakaan pariin vuoteen (kop kop). Saas nähdä lauantain jälkeen.
 5. Mizuno

  Ostin Wave Riderit ja kävin muutaman lenkin kokeilemassa. Ei tullut meistä paria, ja palasin takaisin Bostoneihin. Mitsut muuten vaikutti kelpoiselta, mutta kävi kuten yllä jantulle. Tuntuivat olevan aika lämpimän oloiset, kun on käyttänyt Adidaksia ympäri vuoden, mitenköhän kesäajossa? Alkaa olla melkoinen kokoelma pari lenkkiä kokeiltuja tossuja.
 6. HCM 13.8.2016

  Voi tukka vähän hulmuta Lauttasaressa, 11 m/s. Toisaalta kaatosadettakin povaavat.
 7. HCM 13.8.2016

  Menossa ollaan, mutta eihän tämä mikään varsinainnen cityjuoksu ole, onneksi enemmän kuin cityrun, josta puolet mentiin puskissa. Hyvä, että nykyisellä reitillä juottoasemia on paljon. Kelikin näyttää lupaavalta.
 8. Tapahtumana yksi parhaiten järjestettyjä, ei tule ratikat päälle eikä pääse eksymään. Reitti on nopea mutta tylsä kuin fan. Siitäkin huolimatta ilmoa matkaan, suosittelen.
 9. HCM 15.8.2015

  Maailmansensaatio, suljettu kieppi, jossa koko matkan mennään alamäkeen.
 10. Toinen lenkkari menee kantapäästä rikki

  Jesusta menee paljon Addun Boostien kanssa. Täytyy kokeilla tuota Eurokangasta kehitysversiona. Varpaat puskee Boostien katosta läpi, mutta niin kauan kun pysyvät jalassa, ei haittaa juoksemista.
 11. Voi olla isolla alueella jalkapohjan alueella. Minulla tuo on vaivannut kaikkiaan yli pari vuotta, ja kipeä kohta siirtyilee jalan taaimmaisella puolikkaalla.
 12. NB 890 V5

  Tarttui mukaan sellaiset vaahtokalossit (1980), ja niillä on jo kolmekymppiä takana. Ei ollut samanlaisia totutteluongelmia kuin 890V5:llä. Toistaiseksi tuntuvat hyviltä, mutta olo on kuin peruspervolla, kun on rivi kirkkaanvihreitä kenkiä.
 13. NB 890 V5

  Tuli hypättyä v3->v5, mutta ei oikein maistu. Pohja tuntuu aika paljon jäykemmältä kuin kolkeissa. Istuu muuten minun kavioon napakasti mutta muutaman lenkin jälkeen pistin jäähylle. Jalat menee ihan tönköiksi. Kaivoin vanhat kolkit roskiksesta ja niillä mennään toistaiseksi.
×