Jump to content
Juoksufoorumi.fi

X66

Jäsenet
 • Content count

  644
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

X66 last won the day on October 27 2017

X66 had the most liked content!

Community Reputation

190 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3340 (-84), 2835 (-13)
 • 10km
  45.38 (-14)

Recent Profile Visitors

3 586 profile views
 1. Nuorten joukkueurheilussa on paljon tällaista. Oma panos ei pelkästään riitä kun pelissä on myös koko joukkuedynamiikka herkkähipiäisine valmentajineen. Yleensä isku kuitenkin tukee niin nuorena että ehtii vielä kääntää suuntaa. Nuori tarvitsee tukea. Jos on niin sinnikäs että kaikista vaikeuksista huolimatta puskee edelleen eteenpäin, niin todennäköisesti pärjää myöhemmin muutenkin.
 2. Luultavasti riittää että päätät juosta ja käyt juoksemassa sen. Päätin 50-vuotispäivänä juosta yli 50 km, ja siihen mennessä pisin juoksu oli noin 30 km. Nousut ja laskut ottivat jalkoihin mutta ei mennyt kokonaan kävelyksi.
 3. En usko että ihminen on suuremmin tässä suhteessa muuttunut; rikkinäistä porukkaa tuli sodasta ennenkin. Voi toki olla että pärjäämättömiä olisi nyt sitten enemmän.
 4. Kyllä minä väittäisin että nykyajan työmaailmassa tulee psyykettä koeteltua ihan toiseen malliin kuin historiassa. Jatkuva sota käynnissä ja rentoutuakseen täytyy vetää yli 90 min lenkkejä 😉
 5. X66

  "Telakalla"

  Pakko korjata tämä. Polarin kuntotesti oli edelleen alhaalla ja rupesin ihmettelemään. Korjattuani aktiivisuustason takaisn ylimpään kuntoa tuli 10 pykälää lisää. Aika ihmeellinen testi. Tsemppiä Kimmoke vammojen kanssa. Tee sitä mitä pystyt ja pikku hiljaa takaisin. Ihan epärealistista painonpudotusta ei kannata suunnitella. Oma BMI on nyt 23 ja tästä alaspäin lähtisi vain lihasta. Ei kiitos.
 6. Ei ne ennenkään kaikki niin kovassa kunnossa olleet; minäkin pääsin kuntoilijana urheiluvalmennukseen. Kilpamarssilla kannettiin toisten kamoja jotta päästäis jotenkin säädyllisesti eteenpäin.
 7. Onhan se noinkin. Ehkäpä sykemittareihin pitäisi saada myös 'henkinen balanssi' (vaikka tekoälyratkaisu nettisovelluksessa 😗) niin tätä voisi optimoida muiden suorittajan tavoitteiden mukana..
 8. Piti minunkin kesäkuussa yrittää Cooperia, mutta lonkka oli niin kipeä että annoin 100m jälkeen periksi. Sitten ajattelin kuitenkin hiukan hölkätä radalla. Siitä tuli sitten tunnin kiihtyvä lenkki. Ainakin ekat puoli tuntia pk:ta, kymppi 53 min pintaan ja viimeinen 12 min jotain 2600m. Kierroksen verran jäi parannettavaa.. 5v sitten 200 km harjoittelulla 2835m; sen jälkeen tuhannet kilometrit eivät ole tuottaneet mitään parannusta.
 9. Eikös tuossa tutkimuksessa runsas urheilu ollut kuitenkin enemmän seuraus kuin syy mielenterveyden häiriöihin? Ehkäpä urheilu osoittautuu jopa parhaaksi lääkkeeksi tilanteeseen
 10. X66

  "Telakalla"

  Entäs kahdessa kuukaudessa? Tein eilen huvikseen Polarin kuntotestin ja sen mukaan VO2max on pudonnut 11 pykälää kahdessa kuukaudessa. Telakan vuoksi viikon tauko ja muuten vaan kuumassa huonoa harjoittelua, täydessä rapakunnossa siis.
 11. X66

  Päivän kevennys

  Vakava aihe, voisi vaatia oman ketjun. Tässähän hiukan leimataan porukkaa.. FirstBeat -analyysit näyttävät selkeästi liikunnan edut. Oranvanpyörässä vähän liikkuvat voivat vielä paljon huonommin.
 12. Juoksutyylistä en tiedä mitään, mutta entisessä elämässä juoksin kovempaa asfaltilla ja kengät kuluivat kantapäästä. Äskettäin katsoin 2900 km ajettuja kenkiä ja pohjat eivät olleet juuri kuluneet, ehkä hiukan päkiästä. Askel on varmaan matala.. Käytän vahvasti vaimennettuja kenkiä, eli kun ne vähitellen muotoutuvat jalkaan niin on vielä vaimennusta jäljellä. Tämä tuntuu jotenkin ekologisemmalta kuin heittää useammin kenkiä roskiin. Toki käytän kenkiä muuten vielä senkin jälkeen kun vaimennus on mennyt..
 13. X66

  Suunnistus-/ polkujuoksukengät

  Onko käytetty autoillessa ..?
 14. Mulle aamulenkit ovat kyllä tappavia ja nostavat sykettä. Edellinen pitkis yölenkkinä noin klo 23-01.
 15. Omalla kohdallani soratie on voittaja. Hyvät ominaisuudet ovat lähes assun luokkaa, ja kiputaso putoaa huomattavasti.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy