Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tujuhama

Jäsenet
 • Content count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tujuhama

  Vaarojen Maraton 7.10.2017

  Terve, Sain paikan juuri hiljattain 43km matkalle ja käytännönjärjestelyt jäi todella viime tinkaan. Majoituksen sain jo junailtua, mutta sattuisiko jonkun kyytiin, joka ajelee Lahden ohi perjantaina päivällä, vielä mahtumaan? Itsekin pystyn autolla lähtemään, mutta en viitsisi yksin ajella. Jos jonkun kyytiin mahtuu, niin laitatko viestiä niin katsotaan aikatauluja yms tarkemmin.
 2. Hinta päivitetty. Nyt lähtee reppu edullisesti ja ehtii mukaan vielä Nuuksio Classiciin ja Vaarojen maratoniin.
 3. Myydään käyttämätön M-koon reppu. Repussa on laput vielä kiinni ja pulloissa sinetit. Tilasin repun netistä ja sen on minulle hieman liian iso. Speksit repusta löytyy tuolta https://ultimatedirection.com/sj-ultra-vest-3-0/ Hp: 90€ Nouto Lahdesta, arkipäivisin voi noutaa myös Tikkurilasta. Postitus onnistuu myös ostajan maksaessa postikulut. Lisätiedot yv:llä tai puhelimitse 044-3097292
 4. tujuhama

  O: Salomon S-lab adv skin 3 12set

  Testataan vielä kerran. Löytyykö joltain reppua myyntiin?
 5. tujuhama

  O: Salomon S-lab adv skin 3 12set

  Vielä olisi reppu haussa.
 6. tujuhama

  O: Salomon S-lab adv skin 3 12set

  Ostetaan otsikon mukainen m-koon juoksureppu. Voi myös tarjota aiempia malleja samasta repusta tai vaihtoehtoisesti jonkin muun merkkistä suurin piirtein saman kokoista reppua. Laita viestillä tietoja ja kuvia jos löytyy reppu myytäväksi.
 7. Kiitos vinkistä, mutta sain juuri lipun ostettua.
 8. Ostetaan paikka Karhunkierroksen 53km matkalle. Laita viestiä, jos voisit myydä paikkasi.
 9. Myydään lähes uudenveroiset Adidas Energy Boost 2 lenkkarit (vastaavat kuin nuo: https://www.amazon.de/dp/B00KS19OBM/ref=pe_386171_133513251_TE_3p_dp_1), hintapyyntö 65 €. Kokeiltu kahdella lenkillä, ei sopinut omaan jalkaan. Lenkkarit sijaitsee Lahdessa ja liikkuvat tarvittaessa myös Tikkurilaan, tai sitten postissa minne vain.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy