Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tujuhama

Jäsenet
 • Content count

  17
 • Liittyi

 • Last visited

About tujuhama

 1. Myydään käyttämätön M-koon reppu. Repussa on laput vielä kiinni ja pulloissa sinetit. Tilasin repun netistä ja sen on minulle hieman liian iso. Speksit repusta löytyy tuolta https://ultimatedirection.com/sj-ultra-vest-3-0/ Hinta: 110€ Nouto Lahdesta, arkipäivisin voi noutaa myös Tikkurilasta. Postitus onnistuu myös ostajan maksaessa postikulut. Lisätiedot yv:llä tai puhelimitse 044-3097292
 2. O: Salomon S-lab adv skin 3 12set

  Testataan vielä kerran. Löytyykö joltain reppua myyntiin?
 3. O: Salomon S-lab adv skin 3 12set

  Vielä olisi reppu haussa.
 4. O: Salomon S-lab adv skin 3 12set

  Ostetaan otsikon mukainen m-koon juoksureppu. Voi myös tarjota aiempia malleja samasta repusta tai vaihtoehtoisesti jonkin muun merkkistä suurin piirtein saman kokoista reppua. Laita viestillä tietoja ja kuvia jos löytyy reppu myytäväksi.
 5. Kiitos vinkistä, mutta sain juuri lipun ostettua.
 6. Ostetaan paikka Karhunkierroksen 53km matkalle. Laita viestiä, jos voisit myydä paikkasi.
 7. Myydään lähes uudenveroiset Adidas Energy Boost 2 lenkkarit (vastaavat kuin nuo: https://www.amazon.de/dp/B00KS19OBM/ref=pe_386171_133513251_TE_3p_dp_1), hintapyyntö 65 €. Kokeiltu kahdella lenkillä, ei sopinut omaan jalkaan. Lenkkarit sijaitsee Lahdessa ja liikkuvat tarvittaessa myös Tikkurilaan, tai sitten postissa minne vain.
 8. Myynnissä viime syksynä ostetut DS-Trainer 19 neutral kengät kokoa 44 (us 10), joilla juostu syksyn aikana alle 100km. Sen jälkeen kengät olleet käyttämättä. Eivät sopineet kunnolla omaan jalkaan, siksi myynnissä. Hintapyyntö 60€. Noudettavissa Lahdesta tai voin myös postittaakin. Lahti-Vantaa akselilla onnistuu myös kuljetus.
 9. Myydään lähes uuden veroiset hopean väriset, hiilikuitupohjaiset Lake CX311 triathlon kengät kokoa 43. Ostin kengät vajaa kuukausi sitten ja olen ajanut niillä muutamia lenkkejä ja todennut ne itselleni hieman liian isoiksi. Kenkien pohjissa on kantapään kohdalla pientä kävelystä tullutta kulumaa, muuten ne ovat kuin uudet. Myyn kengät ilman klosseja. Hintapyyntö: hintaa laskettu 80 euroon (ovh 200€, Scorpionstoresta ostettu -50% alesta 100€:lla. Ei näyttänyt enää olevan 43 kokoa siellä jäljellä). Nouto Lahdesta tai postitus ostajan kustannuksella. Lahti-Vantaa akselilla voi järjestyä myös kuljetus perille. Yhteydenotot yksityisviestillä.
×