Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Grendel

Jäsenet
 • Content count

  192
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

Recent Profile Visitors

522 profile views
 1. Grendel

  Altra juoksukengät

  Jep. Mulla sattuu vielä olemaan samankokoinen miniräpylä. Ja mullakin sama että Speedgoat ja ATR oltava vieläkin isommat. Eli todellakin paljon pienempi oltava tuo Altra. Oikeastaan kooltaan vastaa Sievin kenkiä. Kysyinkin jo Hokan alla mikäköhän olisi sopiva Clifton Wide. Ellei kukaan tiedä on kai vaan ostettava joko tuo sama tai numeroa pienempi.
 2. Grendel

  Hoka One One

  Onko kukaan jo kokeillut noita Wide Cliftoneita? Sen verran kapea tuo normaali omaan jalkaan että pitäisi kokeilla onko parempi. Mutta olisiko sama koko vai riittäisiköhän numeroa pienempi? Katsoin että pottuvarpaasta nykysten Cliftonien pohjallisten päähän lähes 2 senttiä
 3. Grendel

  Altra juoksukengät

  Eilen kokeilin Altra Duoa äksäksällässä. Kun aloitin samasta koosta kuin Cliftonissa niin siine olisi mahtunut puukenkä väliin. Seuraava pienempikin aivan löysällä. 2 pykälää pienempi sitten kävi (8,5 ja Hoka 9,5). Omituinen tuntuma siinä missä kenkä "taittuu". Laitoin harkintaan.
 4. Entä jos lähdetään pulmaan laskemalla että 2:20 on noin 3600 cooper. Ja 3600 cooper taas vastaa 69 ml/kg/min VO2max (en vastaa taulukoiden tarkkuudesta) Mitään juoksemisesta ymmärtämättä väitän että mara edellyttää kuitenkin enemmän kuin 12 min juoksu (samalla vauhdilla) myös hapenottokyvyltä. Eli lopputuloksena muokkaisin lähtöväittämää suunnilleen muotoon "kaikki joiden lahjat mahdollistavat yli 70 ml/min/kg VO2 max voivat päästä 2:20 maratonaikaan". Voiko kaikki (tai lähes kaikki) treenillä ja tietty oikealla painolla päästä 70 VO2maxiin?
 5. Grendel

  Kysy mitä tahansa ketju

  Joo. Myin joku vuosi sitten vähän arvokkaampia auton osia Israeliin. Paypal oli ainoa varteenotettava vaihtoehto joka on turvallinen molemmille. Homma toimi hyvin joskin tuli vähän lisäkuluja saada rahat käteen.
 6. Grendel

  Vantaan maraton 14.10.2017

  Oli kyllä kiva reitti eikä kelikään lopuksi yhtään paha. Sen verran sade viilentänyt päätä ettei osannut hakea hyvää lähtöpaikkaa. Näytti ettei puolikkaalla ollut ihan kauheasti porukkaa mutta kun ne kaikki on edessä lähdön kapealla rännillä niin aikaa kuluu. Vähän shokki ja yllätys kun kolmen kilsan jälkeen tuli 2 tunnin jänikset eteen. Kun oma tavoite oli jotain ihan muuta niin mietin kumpi meistä on ihan väärällä vauhdilla liikkeellä. Varmaan molemmat jonkin verran. Kymmenen kilsaa myöhemmin ohitin sitten 1:50 puput. Oma ennätys paukkui sekä tuolla puolikkaalla ja kaupan päälle myös kymppi (kilsoilla 9-19)
 7. Grendel

  Hoka One One

  Kävin juuri kaupassa kokeilemassa Hokia. Sekä Challenger että Speedgoat olivat pienemmät kuin Cliftonit (1,2 ja 3). Numeroa isommat sopii ainakin SG. Challengeria ei ollut kokeilla sitä kokoa.
 8. Grendel

  Hoka One One

  Hokat tarjouksessa varustenetissä! https://varuste.net/tuotemerkintuotteet.php?_id=2276
 9. Grendel

  Hoka One One

  Jos Clifton on hyvä jalkaan ja Tracer turhan kapea niin mikä olisi hyvä Hoka talvella? Saisi olla vähän enemmän pitoa kuin Cliftonissa mutta jalkaan saman mallinen.
 10. Oletko edes katsonut ihan järjestäjän sivulta? Sieltähän sitä dataa löytyy. http://nuuksioclassic.com/reittikartta-2/ Ja itse en ole polkujuoksija mutta viime sunnuntain yhteislenkin kokemuksella muutama kilsa on helpohkoa ja loput työlästä tai hiton rankkaa maastoa. Tuo korkeusinfo ei ainakaan mulla vastaa yhtään kuinka raskas tuo reitti on.
 11. Grendel

  Hoka One One

  Mulla ollut Clifton 1, 2 ja 3 kaikki samaa kokoa enkä nyt ihmeellistä eroa huomannut. Mutta samankokoinen Tracer on selvästi naftimpi. Ja muutenkin "epähokamainen"
 12. Grendel

  Hoka One One

  Jos laskeutuu kantapäälle ja varsinkin ulkosyrjälle niin ei montaa sataa mene ennen kuin musta kumi on hävinnyt. Omat kestää 500-800. Kolmoset ei vielä puhki joten en ihan varma mutta ykköset ja kakkoset näytti aika samanlasilta ja kestivät tuon.
 13. Grendel

  Joroinen 2017

  Juuri noin voi tehdä. Suuri etu niille jotka eivät tykkää uintinyrkkeilystä. Lähdössä toki maksimiaika mutta muistaakseni viimeisenkin lähtijän jälkeen oli reilusti aikaa.
 14. Grendel

  Garmin Connect

  Saa myös 920 omista tilastoista. En nyt ehkä tarvitse kokonaiskeskisykettä. Silti kiinnostaa ja esimerkki että osa näkyy siellä ja osa täällä.
×