Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Grendel

Jäsenet
 • Content count

  189
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

448 profile views
 1. Entä jos lähdetään pulmaan laskemalla että 2:20 on noin 3600 cooper. Ja 3600 cooper taas vastaa 69 ml/kg/min VO2max (en vastaa taulukoiden tarkkuudesta) Mitään juoksemisesta ymmärtämättä väitän että mara edellyttää kuitenkin enemmän kuin 12 min juoksu (samalla vauhdilla) myös hapenottokyvyltä. Eli lopputuloksena muokkaisin lähtöväittämää suunnilleen muotoon "kaikki joiden lahjat mahdollistavat yli 70 ml/min/kg VO2 max voivat päästä 2:20 maratonaikaan". Voiko kaikki (tai lähes kaikki) treenillä ja tietty oikealla painolla päästä 70 VO2maxiin?
 2. Kysy mitä tahansa ketju

  Joo. Myin joku vuosi sitten vähän arvokkaampia auton osia Israeliin. Paypal oli ainoa varteenotettava vaihtoehto joka on turvallinen molemmille. Homma toimi hyvin joskin tuli vähän lisäkuluja saada rahat käteen.
 3. Vantaan maraton 14.10.2017

  Oli kyllä kiva reitti eikä kelikään lopuksi yhtään paha. Sen verran sade viilentänyt päätä ettei osannut hakea hyvää lähtöpaikkaa. Näytti ettei puolikkaalla ollut ihan kauheasti porukkaa mutta kun ne kaikki on edessä lähdön kapealla rännillä niin aikaa kuluu. Vähän shokki ja yllätys kun kolmen kilsan jälkeen tuli 2 tunnin jänikset eteen. Kun oma tavoite oli jotain ihan muuta niin mietin kumpi meistä on ihan väärällä vauhdilla liikkeellä. Varmaan molemmat jonkin verran. Kymmenen kilsaa myöhemmin ohitin sitten 1:50 puput. Oma ennätys paukkui sekä tuolla puolikkaalla ja kaupan päälle myös kymppi (kilsoilla 9-19)
 4. Hoka One One

  Kävin juuri kaupassa kokeilemassa Hokia. Sekä Challenger että Speedgoat olivat pienemmät kuin Cliftonit (1,2 ja 3). Numeroa isommat sopii ainakin SG. Challengeria ei ollut kokeilla sitä kokoa.
 5. Hoka One One

  Hokat tarjouksessa varustenetissä! https://varuste.net/tuotemerkintuotteet.php?_id=2276
 6. Hoka One One

  Jos Clifton on hyvä jalkaan ja Tracer turhan kapea niin mikä olisi hyvä Hoka talvella? Saisi olla vähän enemmän pitoa kuin Cliftonissa mutta jalkaan saman mallinen.
 7. Oletko edes katsonut ihan järjestäjän sivulta? Sieltähän sitä dataa löytyy. http://nuuksioclassic.com/reittikartta-2/ Ja itse en ole polkujuoksija mutta viime sunnuntain yhteislenkin kokemuksella muutama kilsa on helpohkoa ja loput työlästä tai hiton rankkaa maastoa. Tuo korkeusinfo ei ainakaan mulla vastaa yhtään kuinka raskas tuo reitti on.
 8. Hoka One One

  Mulla ollut Clifton 1, 2 ja 3 kaikki samaa kokoa enkä nyt ihmeellistä eroa huomannut. Mutta samankokoinen Tracer on selvästi naftimpi. Ja muutenkin "epähokamainen"
 9. Hoka One One

  Jos laskeutuu kantapäälle ja varsinkin ulkosyrjälle niin ei montaa sataa mene ennen kuin musta kumi on hävinnyt. Omat kestää 500-800. Kolmoset ei vielä puhki joten en ihan varma mutta ykköset ja kakkoset näytti aika samanlasilta ja kestivät tuon.
 10. Joroinen 2017

  Juuri noin voi tehdä. Suuri etu niille jotka eivät tykkää uintinyrkkeilystä. Lähdössä toki maksimiaika mutta muistaakseni viimeisenkin lähtijän jälkeen oli reilusti aikaa.
 11. Garmin Connect

  Saa myös 920 omista tilastoista. En nyt ehkä tarvitse kokonaiskeskisykettä. Silti kiinnostaa ja esimerkki että osa näkyy siellä ja osa täällä.
 12. Garmin Connect

  Ei saa. Muutenkin ihmeellistä mikä näkyy kellossa ja mikä connctissa. Osa mikä voisi näkyä connectissa ei näytetä varmaan koska silloin ihmiset ei ostaisi niitä kalliimpia kelloja. Ja esimerkkinä mikä puuttuu varmaan koska kukaan ohjelmoija ei ole asiaa miettinyt on keskisyke triathlon suorituksessa. Kellossa kyllä näkyy. Connectissa sitten lajeissa erikseen muttei kokonaisuutta.
 13. Ironman suomeen

  Ei tuossa kuten muissakaan (paitsi pari Kiinassa) puolimatkan kisoissa mitään Kona slotteja ole jaossa.
 14. Hoka One One

  Tänään Tracer 79,90 xxl tarjouksessa. Halpaa kuin kura.
×