Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Grendel

Jäsenet
 • Content count

  183
 • Liittyi

 • Last visited

About Grendel

Recent Profile Visitors

397 profile views
 1. Garmin Connect

  Voi.
 2. Oletko edes katsonut ihan järjestäjän sivulta? Sieltähän sitä dataa löytyy. http://nuuksioclassic.com/reittikartta-2/ Ja itse en ole polkujuoksija mutta viime sunnuntain yhteislenkin kokemuksella muutama kilsa on helpohkoa ja loput työlästä tai hiton rankkaa maastoa. Tuo korkeusinfo ei ainakaan mulla vastaa yhtään kuinka raskas tuo reitti on.
 3. Hoka One One

  Mulla ollut Clifton 1, 2 ja 3 kaikki samaa kokoa enkä nyt ihmeellistä eroa huomannut. Mutta samankokoinen Tracer on selvästi naftimpi. Ja muutenkin "epähokamainen"
 4. Hoka One One

  Jos laskeutuu kantapäälle ja varsinkin ulkosyrjälle niin ei montaa sataa mene ennen kuin musta kumi on hävinnyt. Omat kestää 500-800. Kolmoset ei vielä puhki joten en ihan varma mutta ykköset ja kakkoset näytti aika samanlasilta ja kestivät tuon.
 5. Joroinen 2017

  Juuri noin voi tehdä. Suuri etu niille jotka eivät tykkää uintinyrkkeilystä. Lähdössä toki maksimiaika mutta muistaakseni viimeisenkin lähtijän jälkeen oli reilusti aikaa.
 6. Garmin Connect

  Saa myös 920 omista tilastoista. En nyt ehkä tarvitse kokonaiskeskisykettä. Silti kiinnostaa ja esimerkki että osa näkyy siellä ja osa täällä.
 7. Garmin Connect

  Ei saa. Muutenkin ihmeellistä mikä näkyy kellossa ja mikä connctissa. Osa mikä voisi näkyä connectissa ei näytetä varmaan koska silloin ihmiset ei ostaisi niitä kalliimpia kelloja. Ja esimerkkinä mikä puuttuu varmaan koska kukaan ohjelmoija ei ole asiaa miettinyt on keskisyke triathlon suorituksessa. Kellossa kyllä näkyy. Connectissa sitten lajeissa erikseen muttei kokonaisuutta.
 8. Ironman suomeen

  Ei tuossa kuten muissakaan (paitsi pari Kiinassa) puolimatkan kisoissa mitään Kona slotteja ole jaossa.
 9. Hoka One One

  Tänään Tracer 79,90 xxl tarjouksessa. Halpaa kuin kura.
 10. Disa Gran Canaria maraton 2015

  Viime vuonna tuli käytyä kun Norskilla oli joku sairaan halpa tarjous (muistaakseni 140,-) Oli kiva tapahtuma ja suosittelen.
 11. Täällä yksi viisikymppinen lisää jonka tulokset paranevat vielä. Omalta osalta tulosten parannusta helpottaa matala taso. Mutta silti hauska nähdä että tässä iässä voi ohitella nuoria urheilullisen näköisiä ihmisiä kun 5 vuotta sitten jokaikinen jolla oli jalka tai kaksi jolkotti ohi. Lisäksi tulokset paranevat matkasta ja lajista riippumatta. Viimeksi vitosen juoksu pari päivää sitten.
 12. Hoka One One

  Jos joku näkee Cliftoneita hyvään hintaan niin tänne voisi vinkata.
 13. Hoka One One

  Mulla ollut kaksi paria Cliftoneita ja kestäneet 750 ja 950 km. Tosin pohjat silloin todella vaihtokunnossa. Tänään eka lenkki Tracereilla ja aika pettymys. Lesti sopi selvästi huonommin omaan jalkaan mikä ei toki ole kengän vika. Mutta se Hokan nimenomainen juttu eli pehmeys puuttuu. Eli yhtä hyvin voi ottaa muun merkkiset. Täytyy seuraavasta tarjouksesta ostaa Cliftonit.
 14. Sykealueet

  61,- on tarjous täällä: http://www.bassosports.fi/liikunta-ja-hyvinvointituotteet Kävin pari viikkoa sitten ja tyytyväinen palveluun.
 15. Heh. Tuntuu että moni valitsee tuon Pro Wattbiken koska sen nimi on PRO. Jos ne olisi 1 ja 2 niin ostajat voisvat jopa miettiä kumpi sopii paremmin. Piti itse tehdä kadenssivetoja ja vaikka Pron molemmat vastukset oli minimissä niin paukutti 500W. Ei ihan mitä halusin.
×