Jump to content
Juoksufoorumi.fi

vmaksi

Jäsenet
 • Content Count

  4 116
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  43

vmaksi last won the day on September 9

vmaksi had the most liked content!

Community Reputation

2 585 Excellent

2 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok. Siinä siis tuli jo toinen syy, miksi tuota kelloa ei voi hankkia kun ei ole urhelija. Harmi.
 2. Riippuu vähän mitä harrastaa. Pitkille polku-ultrilla sekä kunnon akunkesto + toimiva rannemittaus on aika olennaisia ominaisuuksia. Harmi vaan, että tuo navin poisjättö (ilmeisesti pysyvästi) tekee Vantage V:n valinnan mahdottomaksi.
 3. vmaksi

  Hoka One One

  Kyllä lesti on hyvin lähelle sama. Ehkä ihan aavistuksen aivan kärjestä kapeampi Evossa. Suomeen tulee muutamia pareja Varuste.net:iin ensi keväänä, mutta jos nyt haluaa niin pitää maailmalta hankkia. Hyvin palveli kenkä UTMB:lla ja pysyi ehjänä. Pintakankaaseen ei käytännössä mitään jälkiä, toinen kärki irvistää ihan aavistuksen ja väsyneillä jaloilla potkin sitten jalan aukon sisäreunan pehmeän kankaan rikki (ja samalla sukan ja ihon kehräsluusta). Pohjista ei kulumaa kunnolla edes huomaa 😉
 4. Mulla oli tän vuoden KK80:lla kaikki energia ja muukin pakollinen tavara alusta asti kannossa. Liivi painoi alussa noin 3,3 kg nesteineen. Energia oli pelkästään geeleinä, yhteensä noin 900 g. Juomana otin vettä suoraan joesta ja toki huoltopisteiltä kun niitä oli tarjolla. Hyvissä olosuhteissa ei tuon enempää kannettavaa tarvitse.
 5. vmaksi

  Suunto 9 Baro

  Tällä asetuksella lähden huomiselle retkelle 😉
 6. vmaksi

  Hoka One One

  Kyllä mulla välillä esim. Speedgoat 2:ssa tuota ilmiötä käy. Evo Mafatessa ne nauhat menee muuten kielen läpi leveämmältä matkalta ja sekin pitää sen vähän vakaampana. Riippuu toki myös siitä miten kireällä nauhoitus on. Välillä tuo on melkoista hienosäätöä, mun piti vaihtaa Evo Mafateen aavistuksen normaalia paksummat juoksusukat, että pysyy jalka tarpeeksi hyvin paikallaan pitkään alamäkeen juostessa normaalissa nauhojen ultrajuoksukireydessä 😉
 7. vmaksi

  Hoka One One

  Itsellä nyt noin 200 km EVO Mafatella takana ja eipä tuo kieli ole paljon sivusuunnassa heilunut. Sen alaosa on sellaista nahkeaa materiaalia, joka pysyy kyllä hyvin paikoillaan. Noilla mennään UTMB.
 8. vmaksi

  Hoka One One

  Challenger ATR on Cliftonin sisarkenkä. Eli lesti ja pohjan mitat on käytännössä samat. Clifton 5 on tullut vähän aikaa sitten kauppoihin, suosittelen kokeilemaan sitä.
 9. vmaksi

  Hoka One One

  Saahan noita Interin verkkokauppaa myöten ja uudet erät meneet myös niille kauppiaille, jotka sitä hyllyyn ovat tilanneet 😉 https://www.intersport.fi/fi/tuote/hoka-one-one-hoka-m-tracer-2-juoksukenka-juoksukenka-56506248/
 10. vmaksi

  Hoka One One

  Kannattaa käydä kokeilemassa Clifton 5:ta. Jos tarttee vielä enemän vaimennusta niin sitten Bondi 6.
 11. vmaksi

  Hoka One One

  Noilla spekseillä Stinson ATR jos Challengerin vaimennus ei riitä. Menee vaan tilaushommiksi kun ei tuoda maahan. Vibram-pohja toimii kyllä asfaltillakin, mutta kuluu aika nopeasti.
 12. Höpöhöpö. Ei mene 7 h nopeammin sama matka vaikka olis alamäkee 😁 Jaa että tietä noin paljon, ei sitten ehkä kiinnostakaan ensi kesänä...
 13. Järkyttävän kovia aikoja keliin ja reittikuvauksiin (mutaa, päättymätöntä kivikkoa, joen yli kahlauksia) nähden, jos vaikka Kolin samanpituiseen kisaan vertaa. Taso on nousussa.
 14. Ei kannata hymyillä niin paljon ja käy hankkimassa salilla leveämmät hartiat 😃
 15. Haha. Tuu vaan höpöttää. Se keskittynyt ilme on vaan sisäisen epävarmuuden luoma julkisivu 😉
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy