Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vmaksi

Jäsenet
 • Content count

  4 014
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  37

vmaksi last won the day on July 5

vmaksi had the most liked content!

Community Reputation

2 259 Excellent

2 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vmaksi

  Suunto 9 Baro

  Ei mene yhtään tiukemmalle tai katkeaa ranneke 😉 Muuten toimii ihan ok se rannesyke, mutta polkualamäessä ihan mitä sattuu. Yleensä siellä 180-200 luokkaa. Kaverilla oli Garminin kello myös rannesykkeellä ja siinä täsmälleen sama ongelma.
 2. vmaksi

  Suunto 9 Baro

  Löytyy jo ranteesta. Yhden treenilenkin olen ehtinyt heittää ja siinä kaikki toimi (lähes) moitteettomasti. Rannesyke antoi kovassa alamäkijuoksussa polulla hetkellisesti vääriä arvoja, mutta enpä muuta olettanutkaan. Parhaillaan matkalla Keski-Eurooppaan jossa tulee kokemusta vuoriolosuhteista. Tykkään kyllä ulkonäöstä ja hieman uudistetusta käyttöliittymästä. Muiden ominaisuuksien osalta vielä liian aikaista kommentoida. So far so good.
 3. vmaksi

  Hoka One One

  Sen perusteella mitä pari kaveria on juossut samplemalleilla niin koko on sama kuin esim. Challengerissa. Suomeen pitäs tulla kauppoihin noin kuukauden sisällä.
 4. vmaksi

  Hoka One One

  Tässä on ATR:n osalta aika iso totuus. Läpi historiansa tuon mallin pohjan kestävyys ei ole ollut paras mahdollinen, jos sillä mennään märissä oloissa tai rajussa kivikossa. Eikä se niihin oloihin oikeastaan ole suunniteltukaan. Cliftonin pohjalle tehty kevyt yleisalustan kenkä. Helpommilla poluilla ja hiekkatiellä olen tuolla uudella versiolla juossut nyt noin 500 km ilman mitään ongelmia. Monet paljon pidempäänkin, itselläkin käytössä vielä yli tonnin juostu ATR 2-pari ja hyvä jos kulumaa huomaa. Speedgoat 2:n, Mafate Speed 2:n, Jawzin sekä tulevien Torrentin + EVO Mafaten pohjarakenne on puhtaasti maastoon suunniteltu ja yhtenäinen, jolloin tuollaista palojen irtoamista ei pääse tapahtumaan.
 5. vmaksi

  Hoka One One

  Tulee heinäkuun lopulla kauppoihin. Tällä hetkellä Napalia saa helpoiten Hokan oman nettikaupan kautta. Suomessa kivijalassa todennäköisesti ensi keväänä. https://www.hokaoneone.eu/on/demandware.store/Sites-HOKA-EU-Site/en/Home-Show
 6. vmaksi

  Suunto 9 Baro

  Niin en minä tuosta jutusta sitä käsitystä saanut, etteikö uudellakin alustalla tule olemaan webliittymä jatkossa. Nythän se on vielä ihan kehitysvaiheessa. Toisaalta kyllähän Strava lisäosineen jo Movescountin voittaa. Training Peaksista puhumattakaan 😃
 7. vmaksi

  Suunto 9 Baro

  Olennaista ko. kellon uudisarvon osalta on, joko siinä on käytetty uusia paljon pienemmällä kulutuksella toimivia GPS-siruja. Tämä toisi huomattavasti lisää käyttöaikaa tarkalla tallennuksella. Jäädään odottelemaan.
 8. vmaksi

  Kengät Karhunkierrokselle

  Noita käyttäviltä olen kyllä kuullut, että on hyvinkin erilainen kenkä. Samaa on lähinnä nimi 😃
 9. vmaksi

  Kengät Karhunkierrokselle

  D'Haene juoksi UTMB:n viime vuonna jo sillä tämän vuoden mallilla eli S-Lab Sense Ultra 2.
 10. vmaksi

  Kengät Karhunkierrokselle

  Tiedän ainoastaan sen, ettei ainakaan ensi vuonna tule Suomeen. On ovh:taan aika arvokas kenkä, eikä jälleenmyyjät osta riittävän isoja eriä sitä. Olen ko. kenkää hypistellyt ja koko vastaa vanhaa mallia ainakin niiden mukaan, joille samplekenkä on sopinut jalkaan. Varvastilaa jopa vähän enemmän kuin MS2:ssa. Painoahan on lähtenyt pois yli 30 g/kpl. Mun pitäisi saada pari noita viimeistään elokuun alussa UTMB:tä varten, mutta aikataulu ei ole vielä ihan 100% varmistunut. Sitten osaan kertoa enemmän 😉
 11. vmaksi

  Kengät Karhunkierrokselle

  Juu saman paikan vie portfoliossa, tosin pitoa on aika paljon enemmän kuin SI2:ssa. Ns. polkukenkien kisasarja Hokalla on tämän kesän jälkeen vaimennusjärjestyksessä sitten Jawz - Torrent - Speedgoat 2 - EVO Mafate.
 12. vmaksi

  Kengät Karhunkierrokselle

  Oma valinta 80 kilsalle oli Hokan Speedgoat 2, jossa vauhtiominaisuudet olisivat riittäneet jos jalkaa olisi vaan ollut tarpeeksi :P Saman matkan voittaja juoksi pari dekadia kevyemmällä Hokan Evo Jawzilla, joten aika lailla juoksijan mukaan toi menee. Itse en pystyisi niin kevyellä kengällä ultraa menemään. Vastaus tarpeeseesi saattaa olla pian markkinoilla, sillä heinäkuussa tulee kauppoihin malli Torrent, joka on speksattu juuri kisamatkoille 40-100 km.
 13. vmaksi

  Syöminen ultran aikana

  Haha. Kyllä se oli järjestäjien pizzaa, ei mulla ollut omaa :P Ja söin kyllä yhden palan, mutta kun lämmittivät koko roiskeläpän 😃
 14. Mulla on taso pudonnut karusti viime vuodesta. Silloin voitin joka kisassa oman ikäsarjani, nyt olin vasta toinen 😃
 15. Siksi se näkemys olikin subjektiivinen 😉 Niistä lisälenkeistä mulla ei tosiaan ole käsitystä, jos en sitten vahingossa ole muilla Nuuksion lenkeilläni niitä juossut. KK80, Vaarat 65 ja Nuuksio 70 ovat varmaan oikeasti hyvin lähellä toisiaan.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy