Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vmaksi

Jäsenet
 • Content count

  3 328
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  24

2 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Profile Information

 • Gender
 1. Selkeä DNS jos ei ole edes lumen uhkaa ilmassa ;) Pakkastahan Kolilla on kyllä ollut vissiin joka vuosi kun olen ollut mukana :P
 2. Nuts Pallas - 2017

  Väittäisin, että on nyt paremmassa kunnossa kun viime vuonna. Ei silti vielä lähelläkään maailman ehdotonta elittiä jotka tyrkkäisi tuon kisan 14 h pintaan tai jopa alle.
 3. Nuts Pallas - 2017

  Reitti oli hitaammassa kunnossa tänä vuonna. Paljon märempää kuin 2016. Keli oli juoksuun sopivampi ja juoksijat kovempaa kaliberia onnistuneilla suorituksilla.
 4. Joo varmaankin kakkosena tällä hetkellä. Yhteispisteitä tuskin hetkeen löytyy mistään ;)
 5. Samaa vauhtia kun parannat juoksuasi, niin olet Kolilla jo paljon edellä 🤣
 6. Aika samanlaisia fiiliksiä oli itselläkin. Ei papat palaudu ;) Onnea finisherille ja liivijahtiin Kolille!
 7. Onnea tätäkin kautta. Sitkeä treeni ja kisakokemukset tuo tulosta. Hieno suoritus kaikin puolin ;)
 8. Tähän olen itsekin tyytyväinen. Kisan taso kärjessä oli odotetun kova, enkä olisi omalla huippuvedollakaan ollut kun korkeintaan viides. Ennen kisaa haaveilin salaa noin 18 h loppuajasta. Mut ei tällä kertaa.
 9. Tällä kertaa oli vähän haastavampi ultra NUTS Ylläs Pallas 134 km. Jalat loppui parinkymmenen kilsan kohdalla ja loppu tultiin säästöliekillä ja tahdonvoimalla. Sijoitukseen jaettu 7/153 olen tyytyväinen, aikaan 19 h 12 min 51 sek en. Mutta tätä on ultrailu, ilmeisesti en ollut palautunut kunnolla Karhunkierroksen rutistuksesta. Nyt lepoa ja elokuun alussa alkaa valmistautuminen UTTF-kiertueen viimeiseen osakilpailuun Kolilla.
 10. Maalintulokuulutuksista ja numerosta/nimestä rintapielessä saattaa olla yllättävää apua tunnistamisessa :)
 11. Näillä näkymin viivyn Hetassa sen verran pitkään, että saatan päästä näkemään teidän 55 km:n kisaajien maaliintuloja. Koetan bongata ja tulla höpöttelemään =) Siis sillä oletuksella, että itse pääsen perille edes suunnilleen oletetussa ajassa...
 12. 55 km:lla on tänä vuonna tosi kova kattaus, mutta kyllä siellä top-10:ssa sullekin oma paikka on. Koetan etujoukoissa tampata sopivan tasaisen polun Pyhäkeron lumihankeen teidän pikakiitureiden juosta. Itse olisin tyytyväinen, jos tuon Pallas-Hetta välin pääsisi alle kahdeksassa tunnissa =)
 13. Hoka One One

  No tätä lähinnä tarkotin, mutta terminologia oli epätarkkaa.
×