Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Odster

Jäsenet
  • Content count

    402
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

83 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kumpikohan säikähti enemmän, minä vai kärmes? Keppi tai oksa teeskenteli olevansa, väistin varmuuden vuoksi. Sillä petti kuitenkin pokka ja veti sykkyrälle, kun astuin 20 cm päähän. Lieni kyy, disclaimer: aurinkolasit. Siis mulla, ei sillä.
  2. Odster

    Suunto 9 Baro

    Spartan Sportissa lienee sama vyö? Aivan susi. Vyö ollut käytössä reilusti alle vuoden ja kerran jo vaihdettukin. Edelleen näyttää mitä sattuu.
  3. Mulla on niin hyvät kokemukset fysioterapeuteista, että kuuntelen kyllä tarkalla korvalla, mitä on sanottavaa. Mutta muistakaa, että heidän kanssa saa aikaan parhaan tuloksen, kun ottaa vuorovaikutuksen mukaan. Jos joku keino tuntuu itselle huonolta, siitä pitää antaa palaute ja iteroida prosessia tarvittaessa. Ammattilainen kyllä osaa kuunnella ja tarpeen vaatiessa myös komentaa. Me kaikki olemme yksilöitä, ja joskus ensimmäinen diagnoosi ei osu kaikesta huolimatta kohdilleen. Jos jättää homman siihen ja palaa vanhaan, voi olla paluu lähtöruutuun, mutta alkuperäistä huonommista lähtökohdista. Ja sitten ei oo yhtään kivaa.
  4. Odster

    Suunto Spartan Ultra

    Entäs sitten SSSWHRB? http://www.suunto.com/fi-FI/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/suunto-spartan-sport-wrist-hr-baro/suunto-spartan-sport-wrist-hr-baro-amber/
  5. Odster

    Mitä tänään syötäisiin

    Alkaa olla gazpacho-ilmat. Siispä pakersin gazpachon. Selkeästi paras onnistuminen tähän mennessä. Ruisleivän kanssa naamariin. Nam!
  6. Odster

    Herkkusieniliiga käyntiin

    RM ei voita kuin sikailu- ja filmauspystit tän kevään kekkereistä. Moraalinen finaali my ass. Johan se on nähty La Ligassa, mikä on RM:n todellinen kunto ja osaaminen tällä kaudella.
  7. Odster

    Hyvä biisi

    Tää tuli ihan lenkin lopuksi poppikoneesta. Meinas vauhti ja syke karata, ylämäkikin vielä.
  8. Odster

    Mitä tänään syötäisiin

    Possun ulkoisesta tonnato. Ei vitello, kun lapsilehmiä ei saa syödä. Tonnikalakin on delfiinivapaata.
  9. Odster

    Vaimennetut neutraalit kengät

    Liian myöhään kiinnostaa. Kun kuuluu Intersportin clubiin tms. (=saa myös uutiskirjeen), saa noita etuja, jotka voi käyttää myymälässä tai netistä tilaamalla. Viimeisin kampanja loppui 22.4. Seuraavaa tarvitsee tuskin odottaa kovin kauan, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. Tuohon vaaditaan muistaakseni Plussa-kortti, jotta edut saa.
  10. Odster

    Vaimennetut neutraalit kengät

    Nää eivät sopineet mun jalkaan sitten alkuunkaan. Leveys taisi olla ok, mutta mulla on niin rintava jalka, että ahdasta tulee välillä muuhunkin kuin leveyssuuntaan.
  11. Odster

    Vaimennetut neutraalit kengät

    Joo ja Intersportin alella vielä 20 % pois. Kävin juuri viime viikonloppuna hakemassa. Mulla on GTX-versio rospuuttokelejä varten, tykkään kyllä kengästä. Noilla kesäkengillä muutama lenkki takana, vaikuttaa about samanlaisilta kuin kalvoversiokin.
  12. Odster

    Vaimennetut neutraalit kengät

    Addun Supernovat menee leveämpäänkin räpylään.
  13. Odster

    Mitä tänään syötäisiin

    @firestarter ja @Numerolapun paiskaaja Pekonilla varmaan tuokin paranisi, mutta ei kuulu mun versioon. Tarvitaan yksi salotti tms. sipuli, pari valkosipulinkynttä, 75-100 g chorizoa, chili (tuore tai kuivattu, mutta ei jauhe, se ei oikein toimi), tomaattia/tomaattimurskaa, pyrettä, suola&pippuri, ja jotain kuivapastaa. Tää ohje on kahdelle, pastaa sen mukaan. Kuullota - siis kuullota äläkä ruskista - pilkottu salotti ja pieniksi paloiksi paloiteltu chorizo öljyssä (10W40 on liian tuhtia äijällekin, rypsi- tai oliiviöljy toimii paremmin). Lisää pilkottu valkosipuli ja chili ja hetken päästä tomaatti (puoli tölkkiä murskaa riittää tähän, kun ei oo tarkoitus tehdä mitään keittoa tästä), lisää myös n. ruokalusikallinen pyrettä ja mausteet, voi laittaa jotain kuivayrttejäkin. Antaa hautua sen verran kuin pastan keittäminen kestää. Sekoittaa keitetyn pastan soosiin ja valmis. Voi pilkkoa sekaan myös pilkottuja pepperoneja, siis niitä vihreitä tölkkijuttuja. Päälle voi raastaa parmesania. Jos käyttää tuoretta tomaattia murskan sijaan, pari isoa kaltattua tomaattia (poista siemenet) pilkotaan pieneksi ja lisätään sekaan siinä vaiheessa, kun laittaisi tomaattimurskan. Tän seoksen annetaan hautua niin kauan, että alkaa muistuttaa soosia, eli n. vartti. Sitten jatketaan ton saman ohjeen mukaan. Tulee parempaa, mutta vaatii vähän enemmän pakertamista. Ruokajuomaksi bisse, kun tää on äijäpasta. En muista, oonko soveltanut Akseli Herlevin (Suomen eka Top Chef) kirjasta löytyneen reseptin mukaan, vai kehitinkö omasta päästä. Veikkaan, että sovelsin Aksun versiota. Ainakin sen verran on omaa, että mä käytän chorizon tilalla sellasta ohutta kuivaa n. 40 cm tankoa (2 kpl riittää kahden persoonan annokseen), taitaa olla yleisnimitys "olutsalami", jos tiedätte, mitä tarkoitan. Hot Amigo, mitä myydään ainakin K-marketeissa, toimii kaikista parhaiten, kun siitä ei tirise safkaan ylimääräistä rasvaa ja on sopivan mausteinen. Tuore-chorizossa on aina kuitenkin sen verran rasvaa, että lopputulos voi olla hiukan öljyinen.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy