Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Odster

Jäsenet
 • Content count

  410
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

95 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitenköhän tuollaisten tutkimusten tekeminen vaikuttaa mielenterveyteen?
 2. Odster

  Suunto Spartan Ultra

  Viimeksi Brand Storessa vieraillessa kyselin erikseen vyön hoito-ohjeita. Pitäisi kuulemma kestää konepesu ihan normaalisti. Olen kyllä kuullut muilta käyttäjiltä, että kannattaa kuitenkin pestä käsin. Empiirisen tutkimukseni perusteella vyö kannattaa kastella molemmilta puolilta läpimäräksi juuri ennen treeniä. Tulee niitä piikkejä silti, mutta mielestäni hiukan vähemmän. Paidan kastelulla en ole havainnut mitään vaikutusta. Sikäli ihmetyttää tuo kastelun vaikutus, koska minä hikoan aika reippaasti urheillessa ja niitä piikkejä tulee ihan koko matkan ajan. Suurimmat vaikeudet kuitenkin lenkin alussa, mihin tuo kunnon kastelu hiukan auttaa.
 3. Odster

  Suunto Spartan Ultra

  Noi Suunnon vyöt ovat kahden yksilön perusteella todella huonoja. Piikkejä alkaa tulla sykkeisiin jo muutaman käytön jälkeen, vaatetuksesta riippumatta. Ei jaksaisi koko aika juosta vaihtamassa takuun piikkiin niitä. Ja Amer Brand Store on sentään mulla duunimatkan varrella.
 4. Toi on ihan selkee homma. Teinit laittaa whatsapiin "missoot?" "mä tuun sinne" ja homma on siinä. Me keski-ikäiset suunnittelemme kohtaamiset viikkoja etukäteen. FB tarvitaan siihen, kun muuten muisti ei riitä kertomaan, mistä ylipäänsä oli puhe ja missä/milloin piti kohdata.
 5. Bongasin eilen päivällä metrossa haikaran. Siis minä olin metrossa, Haikara lenteli Hertsikan yllä. Kai se oli haikara, ei kyllä ollut nyyttiä kyydissä.
 6. Odster

  Langattomat kuulokkeet juoksuun

  Mulla on X3:t toimineet todella hyvin. Saan kyllä BT:n pätkimään, jos kumarrun sitomaan nauhoja, muuten ei ole ollut vaikeuksia. Mulla on iPod Spibeltissä vyötäröllä. Puhelin on aivan liian iso mukana raahattavaksi. Noita ennen käytin jonkin aikaa JBL:n Under Armour -versiota, mutta ne hiersivät korvan verille ja oli pakko vaihtaa. Äänikin oli aika shittiä X3:iin ja Bosen lankamalleihin verrattuna.
 7. Taskulamppukin on parmepi kuin Suunnon sykevyö.
 8. Huonohan tuo vyö on. Mulla on toinen menossa. PItäiskö hakea kolmas vielä takuuseen? Hiukan auttaa, jos kastelee ennen treeniä läpimäräksi molemmilta puolilta. Silti tulee holtittomia sykkeitä pitkin lenkkiä. Sykkeettömiin lenkkeihin auttaa useimmiten kellon resetointi.
 9. Kumpikohan säikähti enemmän, minä vai kärmes? Keppi tai oksa teeskenteli olevansa, väistin varmuuden vuoksi. Sillä petti kuitenkin pokka ja veti sykkyrälle, kun astuin 20 cm päähän. Lieni kyy, disclaimer: aurinkolasit. Siis mulla, ei sillä.
 10. Odster

  Suunto 9 Baro

  Spartan Sportissa lienee sama vyö? Aivan susi. Vyö ollut käytössä reilusti alle vuoden ja kerran jo vaihdettukin. Edelleen näyttää mitä sattuu.
 11. Mulla on niin hyvät kokemukset fysioterapeuteista, että kuuntelen kyllä tarkalla korvalla, mitä on sanottavaa. Mutta muistakaa, että heidän kanssa saa aikaan parhaan tuloksen, kun ottaa vuorovaikutuksen mukaan. Jos joku keino tuntuu itselle huonolta, siitä pitää antaa palaute ja iteroida prosessia tarvittaessa. Ammattilainen kyllä osaa kuunnella ja tarpeen vaatiessa myös komentaa. Me kaikki olemme yksilöitä, ja joskus ensimmäinen diagnoosi ei osu kaikesta huolimatta kohdilleen. Jos jättää homman siihen ja palaa vanhaan, voi olla paluu lähtöruutuun, mutta alkuperäistä huonommista lähtökohdista. Ja sitten ei oo yhtään kivaa.
 12. Odster

  Suunto Spartan Ultra

  Entäs sitten SSSWHRB? http://www.suunto.com/fi-FI/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/suunto-spartan-sport-wrist-hr-baro/suunto-spartan-sport-wrist-hr-baro-amber/
 13. Odster

  Mitä tänään syötäisiin

  Alkaa olla gazpacho-ilmat. Siispä pakersin gazpachon. Selkeästi paras onnistuminen tähän mennessä. Ruisleivän kanssa naamariin. Nam!
 14. Odster

  Herkkusieniliiga käyntiin

  RM ei voita kuin sikailu- ja filmauspystit tän kevään kekkereistä. Moraalinen finaali my ass. Johan se on nähty La Ligassa, mikä on RM:n todellinen kunto ja osaaminen tällä kaudella.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy