Jump to content
Juoksufoorumi.fi


j--l

Jäsenet
 • Content count

  285
 • Liittyi

 • Last visited

 1. Paljonko sulla @liukasluikku2 on mitattu max sykkeeksi?
 2. Tuossa live versiossa näyttää puuttuvan power mittaus, jonka saisi jälkikäteen 99$ hinnalla softapäivityksenä.
 3. Hoka One One

  ^ tänks - tuo se varmaan on. Ihan en oikei siis kuullut nimeä 😁 Maahantuonti: onkos tänne tuota jossain vaiheessa tulossa?
 4. Hoka One One

  Mikäs uusi malli tuossa GR videon loppupuolella tulee nopeasti esille? Kuulostaa kuin sanoisi ”Poly” tms..?
 5. ^ kiitos itsellesi, ja hyvä että löysi tehokäyttöön 👍 Oli mukava rupatella ja näkyillään kevään kisoissa. Ainakin Winter cup 2/3 ja 3/3 olisi kiikarissa.
 6. Laitoin vastuksia s-postilla. Garmin viralliset speksit 24h/50h (parempi/harvempi gps tarkkuus). Sykevyötä ei perus 935 paketissa ole (optinen mittaus kellossa).
 7. Myynnissä uudenveroinen Garmin Forerunner 935. Ostettu 7/2017, saatu takuusta uusi kello 10/2017, jota käytetty alle 20h. Ei mitään naarmuja tms. Mukaan myös ylimääräinen USB/latausjohto. Hinta 390eur (+ostaja maksaa postit). Sijainti Kirkkonummi, Suur PK seudulla myös toimitus/nouto onnistuu. Yhteydenotot jjl2 (ät) outlook (piste) com . Edit: just , SORI oli ensin väärä s-sposti osoite tässä KORJATTU
 8. Polarilta uusi sykevyö Polar OH1

  Ja kiitos vinkistä. Tässä voisi olla ehdokas Karhunkierroksen sykkeisiin.
 9. Polarilta uusi sykevyö Polar OH1

  Itselläni on tämä optinen toiminut ainakin rauhallisessa menossa paremmin kuin perinteinen. Perinteisen kanssa aina häiriötä varsinkin alussa vaikka kuinka märkä jne. Ja perinteinen alkaa siellä 10h paremmalla puolella olla ainakin mulla aika ikävän tuntuinen.
 10. Polarilta uusi sykevyö Polar OH1

  Onkohan tässä eroa akun kulutuksen suhteen onko parina joku muu kuin Polar. Itse käytän Suunto Spartan kanssa. Kun joskus tekisivät vempeleen jossa akku kestäisi vaikkapa 24h tai vaikka 30h niin olis mannaa. Ei haittaisi vaikka koko olisi tuplat tuosta nykyisestä minimalistisesta koosta.
 11. Polarilta uusi sykevyö Polar OH1

  Reilun kuukauden käytöllä erittäin hyvät kokemukset. Mittaus tähän asti kokeilemistani optisista varmaan paras. Ainoa ihmetyksen aihe on akun kulutus, en ole päässyt lähellekkään luvattua yli 10h. Jäänyt varmaan jonnekin 7h paikkeille vaikkei nyt edes ole ollut kylmä. Täytyy koettaa tarkemmin tarkkailla kulutusta.
 12. Nämä on tosiaan niin yksilöllisiä. Nestemäärään vaikuttaa kelin lisäksi vauhti ja paljonko hikoilet jne. Jos painat 65kg ja vedät tuolla ekan huoltovälin 30km 2.30h niin eipä nestettä ehdi niin paljon litkiä tai edes tarvitse. Sitten 85kg hikoileva jantteri sama matka 4.30h niin tarvittavan nesteen määrä on aika eri. Itse olen mennyt välit 4pl, 3pl, 2pl määrällä 53km kisassa. Vielä kun on hidas ja hikoilee kuin sika, niin toissa vuonna lämpösellä sai vielä Kitkajoesta tankata lisää ekalla osuudella. Itse koetan arvioida aina paljonko aikaa menee välille ja siitä sitten kelinkertoimen mukaan joku 5-8dl per tunti nestettä matkaan.
 13. No niinpä näyttäis olevan, aarrgghh. Ei voi olla näin hankalaa.
 14. Hyvä kysymys, Garmin ollut aika vaiheessa tämän kanssa. Suunnon ja Polarin kanssa tilanne on huomattavasti parempi tämän natiivin tuen myötä. Garmin on tuomassa omaa power ”mittaustaan” juoksuun, liekö tuo ollut yksi syy pitkittää natiivia tukea.
×