Jump to content
Juoksufoorumi.fi


j--l

Jäsenet
 • Content count

  311
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

75 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. j--l

  Hoka One One

  Huoh, taas bongattu uusi malli Torrent. Tuossa olisi vihdoin ilmeisesti tuo kieli kiinni, ettei mene sivuun - jeah!! Onko Suomen saatavuudesta jotain tietoa?
 2. Kyllä tuo uusi sw antaa isompia arvoja nyt mäkitreeneissä, siis ainakin kun on kohtuu jyrkkää (ja hidasta) tunkkausta. Ainakin Striven mukaan nyt paukkaa uutta omaa PR lukua kaikilla mäkisegmenteillä, vaikken esim. nyt mielestäni pystynyt sen kovempaan menoon kuin aiemmalla kerralla vanhalla sw versiolla. Kun teknologia on uutta, on tämä kieltämättä yksi haaste tämän kanssa. Eri sw versiot muuttavat hieman tuota laskenta-algoritmia ja sen myötä myös lukemat muuttuvat. Tämä hankaloittaa pidemmän aikavälin seurantaa. Toki tämä lienee jossain vaiheessa stabiloituu.
 3. Portaat sulat, muutamalla alimmaisella vähän lunta/jäätä. Eiku revittelemään jos siltä tuntuu. Fasaaninousu haastavammassa kunnossa, eritoten alaspäin tulo 😂
 4. Meinasi tuolla @vmaksi ketjussa karata jo Stryd keskusteluksi, jospa kuitenkin jatkaisi tässä keskustelua. Tässä hieman omia power lukemia (hidas löntys, 77-78kg) kisoista: 2017 huhtikuu HSM 10k:avg 295w 2017 touko Bodom 21k: avg 223w 2018 maaliskuu Keinukallio Trail 10k: 227w Yleisesti ottaen kommenttina, että tosiaan tiellä/tasaisella juoksu antaa isompia lukemia. 2018 power keskiarvot PK lötkötys tyyppiselle juoksulle katu 199w ja polku 174w. Ja jep, power lukemia ei tulisi vertailla suoraan 1-1, mutta tuossa nyt omia jos jotakin kiinnostaa.
 5. ^ Tarkoitus huomenna käydä hieman pyörimässä tuolla ja koetan muistaa päivittää tilanteen tänne, jollei jollain jo olekin tietoa.
 6. j--l

  Kengät Karhunkierrokselle

  2014/53 (munahankiv.): Inov Roclite 290 2015/53 (dnf): Hoka Challenger atr 2016/53: Inov xtalon 212 2017/80: Hoka Challenger atr 2018/80 (toivottavasti): Hoka Mafate Speed 2 (tai Salomon Slab Ultra) Mielestäni Challengerin pohjakuvio ei aivan riitä tuonne. Tosin ei se matka siitä jää kiinni.
 7. j--l

  Kengät Karhunkierrokselle

  Ah ensimmäiset varmat kevään merkit: KK kenkäspekulaatiot 😀
 8. j--l

  Hoka One One

  Mulla on aina lyöneet jalkaongelmat päälle talvella, kenkämerkistä välittämättä. Toisilla merkeillä hieman enemmän, toisilla vähän vähemmän - vaimennukset laidasta laitaan. Ilmeisesti talven liukkaus, pöperö, nuljuilu, kapeiden rännien ”helminauhajuoksu” ja kaikenlainen normaalidon puutteesta aiheutuva jännitys jaloissa on aiheuttanut kivut minne milloinkin: polvi, sääri, lantio jne. Tosin penikoita olen saa aikaiseksi ainoastaan sulan aikaan - hhhmm. Itsellä on nyt ollut pidemmän aikaa taktiikkana vaihdella koko ajan erilaista kenkää alle, enemmän/vähemmän droppia, enemmän/vähemmän vaimennusta jne. Salomon/Hoka vaihdellen. Tällä on vaivat nyt olleet vähenemään päin ... tai sitten jalat vaan vihdoin alkaa tottumaan kohtaloon (juoksu) 🙂
 9. Ja ekat mäen hinkkaukset takana. Kyllä tuo mittaa/arvioi nyt mielestäni paremmin noita mäkiä. Pitääpä testailla lisää. Hieman oli vaan turhan liukasta tänään.
 10. Uusi sw v 1.1.5 näemmä ulkona. Pitäisi auttaa ylämäkitunkkauksen tunnistamisessa (power hiking). Mielenkiintoista. Saas nähdä tulisiko paremmin hyödynnettäväksi nyt polkupuolella. MtJättäri, täältä tullaan heti kun tilanne sallii...
 11. Tuossa live versiossa näyttää puuttuvan power mittaus, jonka saisi jälkikäteen 99$ hinnalla softapäivityksenä.
 12. j--l

  Hoka One One

  ^ tänks - tuo se varmaan on. Ihan en oikei siis kuullut nimeä 😁 Maahantuonti: onkos tänne tuota jossain vaiheessa tulossa?
 13. j--l

  Hoka One One

  Mikäs uusi malli tuossa GR videon loppupuolella tulee nopeasti esille? Kuulostaa kuin sanoisi ”Poly” tms..?
 14. Laitoin vastuksia s-postilla. Garmin viralliset speksit 24h/50h (parempi/harvempi gps tarkkuus). Sykevyötä ei perus 935 paketissa ole (optinen mittaus kellossa).
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy