Jump to content
Juoksufoorumi.fi


j--l

Jäsenet
 • Content count

  259
 • Liittyi

 • Last visited

About j--l

 1. Korkeuseroja tai suurempia nousuja ei Nuuksiossa suuremmin tule. Noususumma maratonilla taitaa olla 900m paikkeilla. Tuo ei kuitenkaan ole helppoa juostavaa. Raskaaksi homman tekee polkujen syheryys ja pienuus. Pientä ylös/alas/sivulle menoa jatkuvasti. Toki väliin mahtuu väljenpää baanaa paikoitellen. Mutta nimensä mukaisesti hieno klassikkokisa, joka aina loistavasti järjestetty. Kannattaa kyllä kokea vaikka hieman epäilyttäisi lähteminen.
 2. Hoka One One

  Varuste netissä näemmä vkoloppuna kengät -20%. Muutamaa Hoka malliakin löytyy ja SG2 meni sieltä tilaukseen.
 3. Hoka One One

  Onko joku bongannut esim. Intersporteissa (etelä Suom. ) Speedgoat 2'sta jo? Maastomalleja näyttää löytyvän huomattavasti huonommin kaupoissa.
 4. Itse kramppiherkkänä olen huomannut magnesiumin auttavan, melkein väittäisin paremmin kuin suola, kramppeihin. Itse tähänastiset pahimmat krampit koin juurikin Pallaksella ? Siellä toiselta kilpailijalta saatu magnesium pelasti. Toki yksilöllistä (uskonasia?), mutta ehkä kokeilemisen arvoista.
 5. Nuts Pallas - 2017

  Lozaron keskari 134 matkalle about 6.56min/km. Ei hullummin. Tosin 2015 Lepistö paineli vielä kovempaa, 125k 6.34min/km ? Huhheijjaa.
 6. Pystytkö vertaamaan tätä esim. Mafate Speed 2'seen? Koon suhteen, samassa linjassa? Miten tuo lestin leveys, päkiässä hieman lisää, mutta kuinkahan kapea tuo kärki (varvasosasto) on? Netin kuvissa toisissa näyttää kärki saman muotoiselta kuin MS2, mutta toisissa kuvissa aika kapean näkönen.
 7. IrunFar mukaan Ansio kolmantena 2 min kärjestä tuossa 38k kohdalla. Edit: hidas. Yllä ilmeisesti oikea tilanne.
 8. La Sportivan maastureita pk-seudulta?

  Ainakin talvella taisi Sellon Halosella olla Akashaa.
 9. TrainingPeaksille ääni täältä. Hyvin kattavaa analyysiä. Mahdollisuus myös poistaa virheellistä dataa. Tukee power dataa juoksussa. Kunnon/kuormituksen laskennalliset mallit. Mahdolisuus vuositason määräsuunnitteluun. Synkka Garmin, Polar. Suunto. Miinuksena polkujuoksu profiilin puute, pienet puutteet mobiili Apissa sekä se, että ainoastaan coach versiossa mahdollista tehdä harjoitusohjelmia. Voit kyllä tehdä yksittäisten treenien malleja (hyvinkin tarkkoja) ja tiputella niitä kalenteriin, mutta tarkoitan siis sellaisia viikko/kuukausiohjelmia. Ja hinta ei ole mukava. Tämä näin lyhyesti. Verrokkina testattu PolarFlow, Movescount, Garmin Connect, Strava ja Sporttracks.mobi (plus jotain muita pienempiä). Movescountissa huippuhomma ne Heatmapit ja reitinsuunnittelu. Stravassa tietty segmentit. Siis toisin sanoen riippuu myös vähän mitä hakee.
 10. Kengät Karhunkierrokselle

  80 / Hoka Challenger ATR 3 itsenastoitetut / ok, tosin mystisesti vain toisen jalan kynnet mustina/muusina. Toispuoleinen askellus vai mikä lie..
 11. Mulla antoi Ambit 83.76 tuolle 80km matkalle.
 12. Joo kyllä 2014 oli aika eri keli, sillon tosiaan haettiin jalansijaa [emoji846] Lunta nyt paljon vähemmän, lähinnä tuolla Konttainen-Ruka välillä. Haitannut suuremmin lähinnä noita perusmatkan sankareita.
 13. Valitettavasti voin vahvistaa, että tuo välillä kantaa välillä ei koski myös loppupäätä [emoji17]. Toi on niin pirun hidasta ja raskasta. Muistaakseni sää oli silloin pikkumatkalla päivällä melkein +10-15c. Mutten muista millanen keli oli noilla perusmatkalaisilla lähdössä, josta tuota action pätkää.
 14. Tästä vielä kerran lämmittelyksi 2014 klassikon menoa, niilosmc tuotantoa:
×