Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mattfield

Jäsenet
 • Content count

  294
 • Liittyi

 • Last visited

About Mattfield

 • Syntymäpäivä 16.12.1989

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.strava.com/athletes/16402019

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3330 (2006 koululiikunnan kuntotestit)
 • 10km
  43:50 (Amsterdamin maratonin väliaika 2014)
 • Puolimaraton
  1:33:11 (Amsterdamin maratonin väliaika 2014)
 • Maraton
  3:54:41 (HCM 2012) -> 3:25:47 (Vantaan Maraton 2013) -> 3:17:20 (Tuusulanjärven maraton 2014)
 1. Hoka One One

  Noi on kyllä nätit. Päätin nyt kuitenkin tilata ne keltaiset varustenetistä, niin ehdin ihan mukavasti totutella kenkiin ennen Vaarojen maratonia.
 2. Hoka One One

  Tänään kävin Speedgoat 2:sta testailemassa jalkaan ja voi pojat kun tuntui hyvältä. Meinasin ostaa, mutta maltoin vielä. Väri oli nimittäin se hirveä sitruunankeltainen värisekamelska. Suomesta tosin ei ole ilmeisesti saatavilla ainakaan myyjän mukaa tällä erää muitakaan värivaihtoehtoja, joten pitää nyt miettiä onko sillä värillä väliä!
 3. Myydään käyttämättömät miesten juoksukengät. Koko UK 8,5, 27 cm. Nouto tai postitus. HP: 65€ (sisältää postituksen)
 4. Yksi pitkä lenkki juostuna, mutta valitettavasti puoli numeroa liian isot. Erittäin hyvä vaimennus! Koko: UK 9, 27,5 cm. Nouto Helsingistä tai postitus. HP: 60€ (sisältäen postit)
 5. La 5.8.2017

  39.8km 5:11/km. Olipa hieno sää juosta rallatella.
 6. Tänään tuli juostua ensimmäinen barefoot-lenkki Skinnerseillä. Juoksin vajaa 6km keskuspuistossa ja palauttelin lopuksi 3 kilometriä kävellen. vauhtia oli juoksuosuudella keskimäärin hieman alle 5min/km. Yllätyin kuinka nopeasti juoksu tuntui ihan luonnolliselta eikä mitenkään oudolta. Olisi tehnyt mieli juosta hieman pidempääkin, mutta alku kannattaa varmaan ottaa ihan maltilla. Ajattelin nyt aluksi kerran viikkoon juoksennella Skinnerseillä ja katsoa miltä alkaa tuntumaan.
 7. Oon kolmisen kertaa käynyt nykäisemässä portaat ylös, stravan mukaan eka yrkkä joskus viime vuonna oli 1:20:n pintaan, tänä vuonna sitten juossut 1:08 ja 1:06. Joka toiselle askelmalle koko matka. Luulen, että pienellä treenillä vois irrota vielä muutamia sekunteja. Myös ehkä osa matkasta olisi syytä vetää joka kolmannelle rapulle. Fasaaninousun ja Malminkartanonmäen hiekkatien segmenttiä vois kanssa koittaa!
 8. Tämän vuoden kisoiksi on näillä näkymin valikoitumassa Vaarojen Maraton (42,5 tai 86) sekä Joensuu Night Run 12h. Juoksukilometrejä on tullut toistaiseksi varsin vähän; talven mattotreenien lisäksi vasta hieman alle 300 kilometriä ulkona. Maanantaina kävin kuitenkin juoksemassa noin maratonin pituisen testelenkin ja pohjat kovemmallekin harjoittelulle ovat ihan hyvät. Juoksu on alkanut jälleen maistua ja viimeiset pari kuukautta onkin ollut jo säännöllisempää lenkkeilyä. Mielessä on alkanut jo hieman pyöriä aloittaa treenaaminen jälleen alle 3 tunnin maratoniin tähtäävään aikaan. Siinä olis hyvä tavoite ensi vuodelle! Vaarojen Maraton kuitenkin seuraavaksi ja sitä silmällä pitäen olisi tarkoitus tehdä vielä ainakin pari pidempää lenkkiä, jotka sisältäisivät myös paljon nousu- ja laskumetrejä. Viikkokilometrit muutenkin pyrin nostamaan ainakin sinne 50:n tienoille.
 9. Hoka One One

  Eli ilmeisesti ostaa sitten kumman tahansa, niin kovin pieleen ei voi mennä. Speedgoat 2 kyllä kiinnostaisi ehkä hitusen enemmän, mutta ilmeisesti sitä ei ole vielä myymälöissä testattavana, eli pitäisi sokkona verkkokaupasta tilata. Uskoisin tosin sen sopivan jalkaan siinä missä Matafe Speed 2:nkin. Kapeampi lesti ei ainakaan haittaa, kun Adidaksilla olen viime vuodet muutenkin juossut. Adizero XT Boostit olivat viime vuonna ainakin Pallaksella 55 kilometrillä erinomaiset kengät ja periaatteessa ne ehkä toimisivat pidemmilläkin matkoilla, mutta Hokat olisivat vaimennetummat ja kun en juoksukilometreilläkään kovasti mälläile, niin varmaankin parempi vaihtoehto.
 10. Hoka One One

  Matafe Speed 2 vai Speedgoat 2 Suomen polkujuoksukisoihin? Tarkoitus olisi Kolilla osallistua ehkäpä 86K:lle ja ensi vuonna sitten Karhunkierroksella 80K:lle ja Ylläs Pallaksella pisimmälle matkalle. Haluaisin kengän, jolla voisi hyvin juosta näissä kaikissa kisoissa. Matafea olen koittanut jalkaan ja se istui varsin mukavasti. Eroaako Speedgoat 2 istuvuudeltaan miten? Entä onko kenkien ominaisuuksia huomionarvoisia eroja?
 11. Garmin Forerunner 935

  No toi on kyllä halpa. Tosin en tiedä kun XXL:ssä on usein tarjouksia "kaikki tuotteet -20%-30%" niin koskeeko nuo tarjoukset kuinka usein myös sykemittareita vai onko ne suljettu pois noista tarjouksista.
 12. Garmin Forerunner 935

  XXL:n hinnat on sykemittareissa varsin kilpailukykyiset. Tuskin ulkomailtakaan kovin paljoa halvemmalla saa. 554€ Forerunner 935.
 13. MYYTY: Garmin Forerunner 610

  Myydään ostajan määräämällä hinnalla tai annetaan ilmaiseksi Garmin Forerunner 610, josta ranneke hajonnut. Uuden saa kaupasta noin 20 euron hintaan. Mukaan latauspiuha, usb stick sekä käyttämätön sykevyö. Kello on melko vanha ja ollut käyttämättömänä viimeiset vuodet. Vaikuttaa toimivan ihan normaalisti. Nouto sovitusti Helsingistä. YV:llä tavoittaa.
 14. Vaarojen Maraton 7.10.2017

  Aika vähän oon pari viime vuotta juossut ja polkuja en juurikaan. Kävin silti Pallaksella juoksemassa 55 km matkan alle 7 tuntiin viime vuonna. Ehkä toi 42,5 km olisi ihan hyvä valinta jos sinne saisi peruutuspaikan kautta osallistumisoikeuden napattua. Suunnitelmissa tai toiveissa olisi kyllä ainakin kerran päästä tutustumaan maastoon ennen kisaa. Ja keskustasta pyrin ainakin löytämään kämpän. Aika kehno tuo asuntotilanne näyttää Joensuussa olevan.
 15. Vaarojen Maraton 7.10.2017

  Muutto elo-/syyskuussa Joensuuhun edessä. Alkoi kovasti kummasti kiinnostamaan osallistuminen tähän tapahtumaan. Vaan mille matkalle sitä pyrkisi? :O
×