Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content count

  2 126
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

199 Excellent

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Puolimaraton
  1.34
 • Maraton
  3.18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Kannattaisiko siis juosta kovempaa, niin kesto ei ole liian pitkä.
 2. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Aina on toki poikkeuksia. Leirejä ja kisamatkoja jne. varten työnantajan on oltava joustava.
 3. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Ei yleisurheilija juuri käy töissä, jos aikoo menestyä. Ainakaan nykyään.
 4. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Jahas. Mörö jättää kauden kesken. Edellisestä hyvästä juoksusta on jo pitkä aika. Voi olla, että 49,04s säilyy Suomen-ennätyksenä aika pitkään...
 5. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Ajattelinkin tuossa muutama päivä sitten, että Jussi Kanervosta ei ole kuulunut mitään pariin-kolmeen vuoteen. Kaverihan juoksi kovaa molemmilla aitamatkoilla. Tuskinpa enää palaa entisiin tuloksiinsa. Sama valitettavasti saattaa päteä Möröön. Tuntuu, että yleisurheilija, varsinkin pikajuoksija, pystyy huippuvuosinaan olemaan hyvinkin yhden kauden kuutamolla ja sen jälkeen palaamaan täysipainoisesti, mutta kaksi alkaa olla jo varsin huolestuttavaa. Kolmen kauden jälkeen peli alkaa olla jo selvä.
 6. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Hyvä. Kun ketjun otsikko on muotoiltu noin, kuuluu kai myös ne vähemmän kiinnostavat juoksijat huomioida. Mörö on täysin pihalla jo toista kesää peräjälkeen. Muistaakseni on jotain isoja ongelmia, joten tuskin lähtee arvokisoihin tällä kertaa. Samuelsson on loukkaantuneena ja Purola ei ole viime vuoden kunnossaan, joten Lehtonen tuntuu olevan tänä kesänä 200 merin kuningas kotimaassa. Jotenkin tuntuu, ettei sataselle lähde ketään EM-viivalle. Viestiin näköjään panostetaan, vaikka finaalipaikkaa tämän kesän porukalla tuskin tulee. Naisten pika-aidoissa näköjään on pieni buumi ja täysi miehitys naisia mukaan. Lakka tuntuu kehittyvän hitaasti mutta varmasti. Mihin asiti lopulta yltääkään.
 7. Kylmää terästä

  Suomalaisjuoksijat Berliinin EM-kisoissa 2018

  Eikö muka yhtään pikajuoksijaa ole lähdössä kisoihin Suomesta? Käsittääkseni ainakin pika-aitureita on useita rajan alle. Lehtonen on alittanut selvästi 21s 200 metrillä. Mikähän oli raja EM-kisoihin?
 8. Kylmää terästä

  Muutoksia foorumin luku- ja kirjoitusoikeuksiin?

  Kyllä nuo peruslöpinät on syytä pitää kaikkien näkyvillä. Moniko meistä olisi tänne eksynyt ilman sitä mahdollisuutta. Guest-kirjoitusoikeuksien olisin myös suonut säilyvän, mutta näköjään kansa on puhunut.
 9. Kylmää terästä

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Meillä on kuitenkin Viren.
 10. Kylmää terästä

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Miksei Ruotsille voisi toivoa menestystä lajissa kuin lajissa? Jos ruotsalainen pärjää, voi periaatteessa suomalainenkin pärjätä melkein yhtä hyvin. Kulttuurit ovat suhteellisen samanlaisia, samoin ilmasto-olosuhteet, elintaso jne. Toki palloilukulttuuri on länsinaapurissa ollut selkeästi meitä edellä, mutta ei kai ole estettä, että vuosikymmenten saatossa meillä viimein ylletään lähelle tuota tasoa.
 11. Kylmää terästä

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Mitenhän doping-testaus kisoissa?
 12. Kylmää terästä

  Muutoksia foorumin luku- ja kirjoitusoikeuksiin?

  Ajat tietysti muuttuvat. Viime vuosikymmenellä internetissä oli uutuuden viehätystä. Jopa Suomi24:ssä oli fiksua kirjoittamista. Nyt se on trollitehdas. Yhtenäiskulttuurin aika on takana. Eletään totuuden jälkeistä aikaa. Eletään kuplassa. Mielensäpahoittaminen on yleistä. Ulkopuolisia ei katsota hyvällä. Rajat kiinni. Jne.
 13. Kylmää terästä

  Muutoksia foorumin luku- ja kirjoitusoikeuksiin?

  Kannattaa varmaan pitää foorumi suht. avoimena paikkana, niin tulee enemmän porukkaa ja sitä kautta ehkä uusia näkökulmia ja ajatuksia. Epäasiallisuudet tulee toki pitää aisoissa, mikä tietenkin edellyttää valppautta ylläpitäjältä. Itse eksyin tänne aikoinani lähinnä hiihto-osaston takia, koska bongasin sieltä muutaman pätevän keskusteluaiheen. No, se osasto on valitettavasti hiipunut. Jostain syystä kaikki foorumit, joissa olen ollut mukana, ovat vähitellen näivettyneet. Johtuuko se minusta, vai onko muutenkin yleistä, että keskustelupalstat kuihtuvat muutaman aktiivisen kirjoittelijan ringiksi?
 14. Kylmää terästä

  Muutoksia foorumin luku- ja kirjoitusoikeuksiin?

  Kannattaako jotain suomi24:ää edes lukea? Joskus tuli luettua siellä juttuja ja kirjoiteltuakin, mutta lopulta muutamia vuosia sitten totesin, että olipa muuttunut aika ahdistavaksi paikaksi. Yksi lysti, jos s24:ssä jotain ala-arvoista kommentoidaan, jos et edes sitä lue. Sittenpä kommenttia ei käytännössä edes ole kannaltasi olemassa.
 15. Kylmää terästä

  Pituuden vaikutus coopperin tulokseen

  Onko foorumilla sitten muitakin kuin höpöhölkkääjiä? Jos joku ajattelee juoksijan aikarajaksi 2.50 maratonilla, se kuitenkin on 50 minuutin päässä maailman parhaista. Eivätköhän ne juoksijat käytä vapaa-aikansa baanalla, kun me hölkkääjät vietämme leppoisasti aikaa foorumilla. Tällä tasolla kuitenkin juoksunopeus on melko hyvin verrannollinen siihen, miten paljon viitsii lenkkeillä. Kovin syvällistä tietoa ei tarvita.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy