Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content count

  1 619
 • Liittyi

 • Last visited

About Kylmää terästä

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Maraton
  3.40
 1. No mietitäänpä tuota aikaa. Johonkin 37 minuuttiin voi joku kova kuntoilija vetäistä parhaana päivänään kympin. Kilpaurheilijan olleessa kysymyksessä kyse oli mitä ilmeisimmin harjoituksesta.
 2. Rullaluistelu

  Eipä tulisi mieleenkään lähteä tuollaiseen vauhtiin rullilla. Jos on vähänkin hankalampi lasku, otan suosiolla rullasukset pois ja kävelen. Suojukset ovat aika hitaat pukea ja haittaavat liikeratoja, joten en enää nykyään niitä käytä. Kypärä tulee toki laitettua, koska se on vaivaton laittaa ja pää on tärkeä.
 3. Paras juoksija lienee se, joka kykenee välttämään vammat. Kuinkahan monta suurta lupausta muissa maissa on, joista emme tiedä ja jotka painiskelevat vaivojen kanssa?
 4. Eduskuntavaalit 2015

  No tämä kaikki oli tiedossa jo hyvän aikaa sitten: http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005254580.html Kun Halla-aho voitti, alkoi kummallinen poliittinen näytelmä, johon osallistuivat myös Sipilä ja Orpo. Tavoitteena oli hallituksen pelastaminen. Onnkesi suoraselkäiset poliitikot, kuten Vihreiden edustajat eivät menisi mukaan moiseen teatteriin.
 5. Samuel Purola, lupaus huomisesta ?

  10,33 Lupaa hyvää, kun vain säilyisi ehjänä.
 6. Eduskuntavaalit 2015

  Noh. Kai tuon vihreän argumentoinnin jälkeen meistä parkkiintunein kokkari, persu tai kepulainen äänestää tästedes vihreitä. Vaan ei siinä mitään. Vihreillä on kauniita ajatuksia.
 7. Puhutaanko nyt olympiamitaleista? Mitalisade on tullut osaksemme korkeintaan talviolympialaisissa, lähinnä Sarajevossa 1984. Voi olla, että Suomi on ollut dopingin luvattuja maita, mutta sinällään mitalien määrä ei kerro paljon mitään. Niitähän jaellaan ämpärikaupalla pikkukisoissakin.
 8. Eduskuntavaalit 2015

  En minäkään piittaa rasisteista, mutta sanotaan nyt niin että tyypillinen cityvihreä on erkaantunut todellisesta maailmasta. Kuplapuheissa on perää. Haavisto on minustakin järkimiehiä, mutta puolueessa on myönteistä suhtautumista huumeisiin. No, lande ei ymmärrä noita touhuja. Ja hupaisa kommentti "kohti loistavaa huomista" on kuin kommunistien utopiasta. Jokainen päivä on itsessään loistava. Se on vain asennekysymys.
 9. Eduskuntavaalit 2015

  Vihreiden suvaitsevaisuuden rajat löytyvät äkkiä, kun asioista aletaan keskustelemaan. RKP:n lienee ollut ahdistavaa olla oppositiossa kokonaiset puoli vaalikautta. Nyt varmaan on luvassa paluu hallitukseen seuraavaksi 36 vuodeksi. EU:ssa kuitenkin pienen maan on parempi olla mukana kuin olla sen ulkopuolella. Kallista lystiä, mutta se on maksettava.
 10. Johanna Peiposen vauhti kiihtyy

  Isossa kaupungissa juoksija varmaan hukkuu massaan, eikä esim. stadissa kai juoksijoista niin välitetä. Mutta mitä pienemmät kuviot, sitä helpommin valtakunnan mitassa pienikin julkkis voi päästä silmätikuksi. Toisaalta rooli tulisi kestää, eikä huuteluista välittää. Tai ainakaan antaa niiden vaikuttaa omiin tekemisiin. Kaiken aikaahan Peiposen touhut ovat vaikuttaneet vähän kuin amatöörin tekemisiltä. Noh, jotain on tehty oikeinkin, koska on tullut muutama hyväkin juoksu.
 11. Eduskuntavaalit 2015

  Vihreät luonnollisesti tahtoisivat kunnon vaalivoiton. Jos menisivät hallitukseen ilman vaaleja, hallitusvastuu luultavasti söisi kannatusta, ja seuraavissa vaaleissa olisi vaisua. Kun PS poistuu oppositioon, voi Halla-aho heittäytyä marttyyrin rooliin. Oppositiossa puolueen kannatus lähtee kenties nousuun, etenkin jos ratsastetaan maahanmuuttoasioilla.
 12. Brasilia = DDR? http://www.is.fi/muutlajit/art-2000005249988.html
 13. Eduskuntavaalit 2015

  Noh, hallitus todennäköisesti menee uusiksi... PS oppisitioon ja KD sekä RKP tilalle. Mielenkiintoisia mutta sekavia aikoja voi olla luvassa poliittisessa mielessä, kun vakautta kaivattaisiin.
 14. Eduskuntavaalit 2015

  Joka tapauksessa, onko PSn uusi johto vastaus tähän isoon kysymykseen?
 15. http://www.is.fi/jalkapallo/art-2000005249544.html Vaihteeksi doping-epäilyksiä jalkapallossa ja vieläpä huipputasolla. Tuttuun tyyliin asia kiistetään, vaikka tuskinpa savua ilman tulta.
×