Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content count

  1 990
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Puolimaraton
  1.34
 • Maraton
  3.18
 1. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Täytyy todeta, ettei yhtään hassumpi kisa yhteislähtökilpailuksi.
 2. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Tietysti hyvä ja tervetullut juttu, että "uudet" maat pärjäävät kentillä, joilla siihen ei ole totuttu, mutta kertooko tämä Saksan lätkämenestys jotain turnauksen tasosta? Yhden yllätyksen vielä sulattaa, mutta kaksi on jo erikoista. Toisaalta olympiaturnaus lienee puhtain ja rehellisin vuosikausiin, koska ymmärtääkseni NHL-pelaajat puuttuvat. Pahimmat mömmöt ovat jääneet Tyynenmeren toiselle puolen.
 3. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Kaikissa lajeissa kai saa hyötyä aineista, kun jopa curlingissa on ollut käry, mutta onko norjalaisten harrastamista astmalääkkeistä hyötyä esim. mäkihypyssä tai alppihiihdossa tai vaikka lumilautailussa, joissa Norja on myös pärjännyt?
 4. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Ehkäpä jääkiekko saa Keski-Euroopassa uusia ystäviä. Suomessa tehdään jotain väärin, sehän on nähty jo vuosia. Norja on ihan omaa luokkaansa Pohjoismaista, eikä Ruotsi näköjään jää kauas taakse. Vai onko maiden välillä kulttuuriero? Esim. Norjassa huippu-urheilua arvostetaan, meillä kai sitten ei samalla tavalla. Varmaan menestys ruokkii menestystä ja tappiot ruokkivat tappioita.
 5. Pitopohjasukset

  En tiedä, en oikein koskaan ole saanut pitoa kunnolla lisättyä kesken lenkin, vaikka joskus on tullut yritettyä. Voide menee paakkuina pohjaan, ja paakut tökkivät tai keräävät lunta. Jos pito heikkenee kesken lenkin, turvaudun yleensä tasatyöntöön. Sitäkin on ihan hyvä treenata välillä. Massahiihdoissa kuitenkin revitään iso osa matkasta "tasurilla".
 6. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Suomessa jo yleisesti uskotaan menestykseen, mutta kun urheilijan paidassa lukee Finland, ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Jos lähtee yksi vetämään, voi tulla noutaja ennen aikojaan. Toivottavasti Niskanen saa vetokaveriksi esim. Sundbyn, kuten Kollenilla viime talvena. Pelkkä kunto ei ratkaise. Kunpa hiihdettäisiin väliaikalähtönä.
 7. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Naisten lätkässä lätkä... Onko noita nyt sitten neljä pronssia. Taitaa olla nyt enää nuo hiihdon pitkät matkat, joista mitalia voisi odottaa. Olisi miestenkin hyvä saada tasa-arvon nimissä edes yksi mitali.
 8. Olut on hyödyllistä urheilijalle

  Se, mikä tekee ihmisen hyvälle mielelle, on usein kohtuudella nautittuna hyväksi ihmiselle. Oluen sisältämät ravintoaineet varmaan voi saada myös muista elintarvikkeista.
 9. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Jaahas, Ranska jälleen mitaleille. Ihan mukava juttu. Suomalaiset hyvin kesyjä, jopa Hakola. Ei taida olla vielä toipunut sairaudesta. Ei kulje Suomen suksi.
 10. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Eihän Laukkanen ole vakuuttanut yhtään viime aikoina. Ilmeisesti ei vain ole halukkaita/kyvykkäitä vapaan hiihtäjiä. Eikä ole paljon koskaan ollutkaan. Uransa huipulla Kuitunen suostui leikkiin Roposen kaveriksi, ja tuli kultaa mm-kisoissa 2007. Loppujen lopuksi ok suoritus. Laukkanen ei hyytynyt ihan kokonaan.
 11. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Ehkä Fallalle on luvattu jo hyvissä ajoin, että terveenä ollessaan hiihtää tämän matkan. Ruotsi saattaa olla naisten puolella vakava haastaja Norjalle. Pronssista käytäneen kova kamppailu. Sundbytä varmaan kiinnostaa kultamitali, joka on hyvin mahdollinen. Miehen kestävyys varmasti riittää, mutta 50 km voi vaarantua. Siitä syystä Iivo Niskanenkaan ei kiinnostunut pariviestistä.
 12. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Ampumahiihdon sekaviesti sujui mainiosti Mäkäräiseltä ja kumppaneilta. Parasta moneen vuoteen. Pariviestissä ovat mitalit tosi tiukassa. Kovimmilla kilpailijoilla on parhaita hiihtäjiä viivalla: http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/18614-pariviestin-joukkueissa-monta-pyeonghangin-kisojen-mitaliurheilijaa
 13. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Ei näyttänyt hyvältä, mutta toisaalta italialaiset eivät ole nöyristelijäkansaa. Mitali kannattaa ottaa, kun tarjolla on.
 14. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Noh, toivotaan, että Laukkanen kestää. Hän on tainnut joskus hiihtää pariviestiä maailmancupissa, mutta en muista, miten se on sujunut. Vaihtoehdot tosiaan ovat melko vähissä, mutta Laukkanen taisi olla Kuzminaa minuuttitolkulla hitaampi 15 km:llä. Pariviesti on toisaalta vähän erilainen.
 15. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  No onhan tuosta kuullut puhuttavan mediassa, mutta Laukkanen on kaukana viime vuoden parhaasta kunnostaan.
×