Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tb2

Jäsenet
 • Content count

  7 543
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

About tb2

Recent Profile Visitors

2 219 profile views
 1. Sykealueet

  Juuri näin. Syötin mäcmillaniin, Eliudille vaatimattoman, maratonajan 2.03. -->
 2. Sykealueet

  Aika kaukana maran kisavauhdista. Hippu maratonvauhtista kovemmasta pk1:een.
 3. "Tämän jälkeen seurasi farssin käsittämättömin VALHE! Kerroitte kahden kärkijuoksijan juosseen oikeaa reittiä johtoauton perässä ja näin ollen heidän aikansa olisivat siis tilastokelpoisia. Viikkoa myöhemmin toki pyörsitte puheenne, ilmeisesti julkisen paineen alla ja nuo kaksi poloista joutuivat luopumaan ennätyksistään. Mutta kenen ”Ajatusten Tonavan” idea oli alunperin lähteä jotain noin posketonta väittämään? Luulitteko, että ihmiset uskovat sen mukisematta: siis että kaksi ensimmäistä menee oikeaa reittiä ja loput 13 775 kisaajaa joku onneton liikenteenohjaaja opastaa jonnekin ihan muualle." http://jussikolehmainen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/142199-avoin-kirje-samuli-vasalalle
 4. Täh? Juoksija on tutustunut reittiin etukäteen ja tietää, että lisälenkkiä ei pidä juosta. Nyt juoksijat kuitenkin juoksivat, ilmeisesti oma-aloitteisesti (ns. seuraa johtajaa-leikin mukaisesti) lisälenkin. Tuleeko nyt hylky kaikille, koska eivät noudattaneet reittiä? HCR:ssä (kaikki) juoksijat juoksivat merkityn reitin. Reitinvalvojilla ei ollut osaa eikä arpaa.
 5. Selvästi on ohjattu väärin eli lisälenkille. Päättelen kartoista, että tuo lisälenkki piti juosta vain maratonin ensimmäisellä kierroksella? 350 m tuli puolikkaan juoksijoille estraa, eikö?
 6. Tuota hirvitystä ei kyllä saisi enää mainita. Onko siellä kukaan, koskaan, hiihtänyt? Eikä oikeastaan sitä Espoon kapeaa koirankusetusränniäkään.
 7. Ei kai SM-kisoihin lähdetä pitkistä juoksemaan.. Olisi siellä kai kuntosarjakin?
 8. Juu, on selvää, että 2 naista tulee Alisan ohi. Voi toki olla, että Vainio passailee.
 9. Ahaa, Imatrallakin on ilmeisen hyvä rata? https://youtu.be/MxJEorM3gko
 10. Vanha viisas sanonta on, että hiihtäjät tehdään kesällä. Valitettavasti kesäharjoitteluolosuhteet eivät ole Suomessa kunnossa. Rullasuksihiihto on liian vaarallista teiden pientareilla ja kevyenliikenteen väylät ovat liian huonokuntoisia ja muutenkin vaarallisia. Hiihtoputket olivat hukkainvestointeja. Ei kesällä kukaan mene, eikä pidä mennäkään, putkeen treenaamaan. Ratkaisu on rullahiihtoradoissa. Ja nyt on Suomeenkin saatu ensimmäinen, kunnollinen, rullahiihtorata Vöyrille. Näitä lisää! http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/17182-matias-strandvall-pitaeae-voeyrin-rullahiihtorataa-suomen-parhaana
 11. Toni Roposen videoblogi

  Vaikka olen vain kuntoilija (jos sekään) niin minua kiinnostaa vain huippujen treenaus. Koitan soveltaa sitten niistä omiin tarpeisiin. Huippuvalmentajan ohjeet kuntoilijoille tuntuvat, ideanakin, jotenkin niin väljähtyneeltä.
 12. Noora Honkala ammattilaiseksi?

  Jokunen taisi päästä maaliinkin, koska voittivat (Etelä-Afrikka) joukkuemaailmanmestaruuden. Ylikovaa toki aloittavat.
 13. Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Estejuoksu tuli maastojuoksun tilalle olympialaisiin.
×