Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tb2

Jäsenet
 • Content count

  7 601
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Recent Profile Visitors

2 301 profile views
 1. Kysy mitä tahansa ketju

  Tuossa on juttu Mäkäräisen harjoittelusta. Ei siinä kyllä tuosta puhuta. Punkkinen sanoo vain, että Mäkäräisen voimaharjoittelu on pyritty pitämään dynaamisena. Ammunta on tosin laji missä staattista voimaa tarvitaan. http://www.kestavyysurheilu.fi/plus/3602-punkkinen-tapaus-makarainen
 2. Tarinoita 70-luvulta

  Tuo Orimus oli kyllä ihmeellinen tähdenlento. Tuli yht’äkkiä jostain ja katosi melkein samoin tein. Vain kovat ajat jäivät ikuisesti tilastoihin.
 3. Nike Vaporfly 4%

  Eli 3:07 —> Nike Vaporfly 4% —> sub 3 h
 4. Tilanne on mielenkiintoinen ja pelottavakin. On suurempi todennäköisyys sille, että Venäjä suljetaan olympialaisista kuin sille, että ei suljeta. Jos ja todennäköisesti kun Venäjä bannin saa, niin sitten suuttuu Putin. Yhtään KHL-pelaajaa ei ainakaan nähdä kisoissa. Pelottaa, että mitä kaikkea muuta Putin keksii.
 5. ”- Kaisan ana-kynnys on hurjalla tasolla! Maksimisyke Kaisalla on 185:n luokkaa, mutta Kaisa pystyy hiihtämään aerobisesti vielä 175:n sykkeillä. Ana-kynnys on peräti 178.” 178/185=96%!!!
 6. http://www.kaleva.fi/urheilu/sotilaille-kehitetty-pervitiini-tunnettiin-hiihtopiireissa-sisupillerina-siivitti-vauhtia-myos-suomalaisiin/753871/ ”Yksi hurjimmista tarinoista lienee kaukopartiomies Aimo Koivuselle tapahtunut vahinko. Hän hamusi kovassa pakkasessa lumisella rukkasella rintataskustaan tablettia, mutta erehtyi pimeässä kaatamaan suuhunsa koko partion pervitiiniannoksen 30 tablettia. Mies sekosi ja harhaili noin 400 kilometriä vihollisen selustassa. Sairaalaan päästyään Koivusen sydän hakkasi vielä 200 kertaa minuutissa.”
 7. Totta, mutta eiköhän Punkkinen ole päivittänyt tietopankkinsa tuolta(kin) osin. Jylhän mukaan Suomi (=KIHU) on maailman ykkönen kunnon ja palautumisen seurannassa tällä hetkellä. Mm. Pärmäkoski oli ajautumassa ylikuntoon viime kaudella, mutta em. testausjärjestelmä pelasti.
 8. Olipas hyvä ja kattava juttu Mäkäräisen harjoittelusta! Tuon jutun jälkeen on paljon helpompi ymmärtää se, että Punkkista pidetään niin loistavana valmentajana - pares inter pares. ps. tuosta kannattaa jokaisen ottaa valmis harjoitusohjelma käyttöön. Pientä viilausta omiin tarpeisiin vain.
 9. Ei Mäkäräinen ole huono juoksija. Voitti Matintalonkin Vuokatin Aateli Racen maastojuoksussa (3 km). Juoksutekniikka ei ehkä paras, mutta kovaa liikkuu juostenkin. http://live.eqtiming.no/37114
 10. Ja tämä lienee itsestään selvää, että ei voi.
 11. Sporttipalvelun sivuilta lainattu: ”Huom ! Kaikki Fischerit (ja Rossignolit) uudella Turnamic-sidelevyllä ( NNN-yhteensopiva ) jonka päälle Salomonin ruuvattavaa sidettä emme voi asentaa levyn ja/tai siteen rikkoutumisvaaran vuoksi. Valitse siis Turnamic-siteet. Huom ! 29.5. Salomon valmistaa sovitteen jonka kassa SNS-järjestelmän siteen saa asentaa sukseen ??? Amerilta saimme tiedon, että sellainen tulee syksyksi, hintaa kuvaa tai muutakaan tietoa ei ole???”
 12. Norjalainen alitti tunnin

  Ingebrigtseneillä on ainakin aivan erilainen ajattelutapa kuin Kessillä (=Suomella). Varmaan Kessi on viettänyt lukemattoman määrän unettomia öitä miettien, että mitä jos ne vedot olisi vetänyt paljon hapottomammin. Kessin lahjakkuuteen Ingebrigtsenit eivät yllä, vaikka laskisi veljesten lahjakkuudet yhteen.
 13. Norjalainen alitti tunnin

  Juu, kiitos. Miksihän tuo sone-3 on niin tärkeä norskeille?
 14. Norjalainen alitti tunnin

  Onko? Ks. laktaatit:
 15. Norjalainen alitti tunnin

  Alue3 eli vk1. Tuotahan veljeksetkin tekevät paljon ja sitä Keskisalo ihmetteli. Siis paljon vk1-vetoja. Eli toooosi maltillisilla laktaateilla!
×