Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tb2

Jäsenet
 • Content count

  7 764
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

tb2 last won the day on January 11 2017

tb2 had the most liked content!

Community Reputation

724 Excellent

Recent Profile Visitors

2 549 profile views
 1. En laskekaan, vaan vertailin 😏
 2. Kyllä sinun pitää Pirkko Määtän aikaan vetää.👍
 3. tb2

  MM Jääkiekko Tanska

  Kyllä ja tästä Marjamäkeä on haukuttu. Siitä eivät pitäneet pelaajat, eivätkä katsojat. Näissä kisoissa Suomi on pelannut nopeatempoista hyökkäävää jääkiekkoa. Tällaisesta kaikki tykkäävät. Paluuta vanhaan ei enää ole. Voidaan sanoa, että Marjamäki toi Suomi-kiekon nykyaikaan.
 4. Paljonko oli osallisujia koko Helsinki City Running Day -tapahtumassa?
 5. Totuus on, että harva on yrittänyt. Yksikään ammattiurheilija ei ole yrittänyt. Kovia tuloksia Kouros on tehnyt, mutta kilpailu ko. lajissa on vähäistä.
 6. Norjassa mitataan ainakin eritavalla kuin Suomessa. Norjalaisten mittaustavalla tulee korkeammat arvot. Paljonko Bekelen VO2max on? Cooperista yhdellä laskukaavalla n. 95. Bekele on paljon muutakin kuin olympiajuoksija. Veret seisauttavat ME:t 5000 & 10.000 metrillä. Marakin on kulkenut aika hyvin. Ylivoimainen listan ykkönen on Kenenisa Bekele.
 7. Se oli vastine 800 m on kestävyysjuoksumatka -väitteeseen. 5000 metrin juoksun (ainakin jos se käytäisiin väliaikalähdöllä) voittaa se, jolla on korkein VO2max. 800 metrillä VO2max ei ratkaise.
 8. Ei tarvita ellei juoksun taloudellisuus ole täysin viturallaan. Ja ei se sinulla voi noin paljon olla millään. Anaerobisen kynnyksen %VO2 taisi olla 72 %, joka on myös aivan ihmeellinen lukema. Mikä oli aerobisen kynnyksen %VO2?
 9. Onko? Seb Coen VO2max on 77 ml/kg/min...Bedfordilla 85...
 10. Niin on, mutta Ansio pystyy laittamaan heille hanttiin ihan hyvin. Miksei kukaan muu? Harjoitteleeko hän jotenkin eritavalla vai mikä?
 11. Hernando aloittanut rauhallisesti, mutta eihöhän hän tämän vie? Court on toinen vaihtoehto voittajaksi. USAn Millerin alku lienee liian kova. Suomalaiset ovat todella kaukana kärjestä. Viime vuonna Ansio oli samoissa kuvissa Hernandon kanssa.
 12. Epoa marraskuussa, yllätystestistä ilmoitus etukäteen ja monta muuta ihmeellistä asiaa. https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000005674696.html
×