Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tb2

Jäsenet
 • Content count

  7 656
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Recent Profile Visitors

2 391 profile views
 1. Eihän kuvissa tien leveydeltä menty? Kaistan leveydeltä kyllä. Jos on mitattu kaistan leveyttä käyttäen niin ihan ok.
 2. Onhan nuo lukemat poikkeukselliset, mutta kertooko se poikkeuksellisesta lahjakkuudesta? Minä selittäisin lukemia DV:n jalkapallotaustalla ja sitä kautta huonolla peruskestävyydellä.
 3. Tuohan oli koko 69 minuuttia yhtä highlight tykitystä. Itse tykkäsin kovasti videon aitoudesta. DV, jatka samaan malliin.
 4. Vantaan SM-hiihdot

  Yksi syy on varmasti se, että halukkaita järjestäjiä ei löydy. Samoissa paikoissa nuo kisat kiertävät. Hirmuinen työ ja riski järjestämisessä on. Lisäksi lumetusoperaatioista hyötyvät lukuisat kuntoilijat ja niitä täällä etelässä riittää.
 5. 50 x 50 km vaikuttaa kyllä mahdottomalta. Onko tämä todellinen yritys vai mainostempaus? Näyttää nykyään olevan lähisuhdeväkivalta.
 6. Hoka One One

  Ahaa, eli vaikka kengissä lukee esim. 28 cm niin se voi ollakin todellisuudessa 26 cm tai 30 cm?
 7. Hoka One One

  Kaikissa kengissä on nykyisin ilmoitettu myös senttikoko (tai millikoko). Siinähän ei voi mikään mennä pieleen, jos mittaat jalkasi pituuden oikein. Vai tarkoitatko kenkien leveyksiä tms? Taitaa olla japanilainen tapa. Siellä ollaan oltu fiksuja.
 8. Ainakin Mo Farah ja muut brittien kestävyysurheilijat (esim. Brownleet) käyttävät/käyttivät alppitelttoja. Kultaa huuhtoivat Lontoon 2012 olympialaisista oikein huolella. Norjassa alppiteltat on kielletty. Ingebritsenit eivät kiellosta tykkää. http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/athletics/9393675/London-2012-Olympics-Mo-Farah-to-sleep-in-oxygen-tent-as-he-dreams-of-landing-Games-gold.html
 9. Tuossa on juttu legendasta. Montrealin olympiakirja ei kyllä unohdu. Urheilukirjojen urheilukirja. Toki se osui otolliseen ikävaiheeseen. http://www.kaleva.fi/urheilu/kirjapinot-kasvoivat-kohti-korkeuksia-oululainen-matti-hannus-on-kirjoittanut-kymmenia-urheilukirjoja/779524/
 10. Olen samaa mieltä. Haarukka 5000 - 5005 m Edit: vai sittenkin 5002,5 - 5007,5
 11. Kiitos sisällön avaamisesta. Vaikuttaa vanhan liiton miehen purkaukselta. Hannus tuomitsee koko jääkiekon Karalahden törttöilyjen kautta. Sinänsä kannatan ns voimakkaita kirjoituksia, mutta se pitää tehdä tyylikkäämmin ja paremmin perusteltuna. Selvästi Hannus on kirjoittanut kolumnin kiihkeässä mielentilassa ja painanut enteriä. Olisi kannattanut nukkua yön yli.
 12. Hurjaa. Avaatko hiukan, että millainen kolumni on kyseessä?
 13. Kiitos kiitoksista. Kiitokset kuitenkin ansaitsee tuo Aragon85, joka on koonnut tuon mahtavan tietopaketin.
 14. Minäkin löysin Aragonin hienon blogin. Alle linkittämistäni voi aloittaa. Aragon on upeasti koonnut historiatietoa lähdetietoineen. Verta, Hymyä ja Kyyneliä: Osa I. "Verinen Mikko" http://aragon85.blogspot.fi/2017/03/verta-hymya-ja-kyynelia-osa-i-verinen.html Verta, Hymyä ja Kyyneliä: Osa II: "Hymy iskee Maaninkaan" http://aragon85.blogspot.fi/2017/06/verta-hymya-ja-kyynelia-osa-ii-hymy.html Verta, Hymyä ja kyyneliä, Osa III: Post Mortem http://aragon85.blogspot.fi/2017/11/verta-hymya-ja-kyynelia-osa-iii-post.html
×