Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ZeroDiesel

Jäsenet
 • Content count

  3 801
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  29

ZeroDiesel last won the day on June 21

ZeroDiesel had the most liked content!

Community Reputation

2 775 Excellent

2 Followers

About ZeroDiesel

 • Syntymäpäivä 01.08.1968

Converted

 • Coopperi
  2900 kauan sitten
 • 10km
  43min54sek vk2-treeni / Espoo 10 2016
 • Puolimaraton
  1h36min39sek / Jyväskylä 09 2016
 • Maraton
  3h21min27sek Düsseldorf 04 2018
 • Tavoite
  TBD

Recent Profile Visitors

1 908 profile views
 1. ZeroDiesel

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  @von Mähönen ”speak my mouth”, se olisi kruunannut VAR toimivuuden. Olisi mielenkiintoista tietää käyty keskustelu videotuomareiden kanssa. Erotuomari vihelsi rp:n joka kumottiin. Oli siis rikkeen kannalla ja siitä tulkinnan muuttaminen on jo iso (oikea) päätös. Vain videouätuomareiden tukemana voint antaa myös varoituksen. Erotuomarin kannalta se olisi alleviivaus kuinka näit tilanteen 100% väärin. Toki se olisi mennyt oikein näin toimittuna.
 2. ZeroDiesel

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  @tb2; nyt täytyy sanoa etten muista mutta Gassama vetää jotenkin epäerotuomarimaisen eleettömästi JA uskottavasti tätäkin matsia. VAR erinomainen uudistus. Taas rp tulkittiin oikein 👍
 3. Kannattaa katsoa youtubesta haulla ”itb stretch” niin löytyy syy ja hoito-ohjeita. Pirullinen vaiva vaan kyllä siitä eroon pääsee.
 4. ZeroDiesel

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Vuonna 2008 minäkin mukana ja lähtöpaikalla otettiin duuniporukan kimppakuva +32c lämpötilassa. Nykyinen Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen kehotti laivan maratoninfossa unohtamaan ennätykset ja juomaan paljon. Raahustin hiukan alle viidessä tunnissa maaliin. Varmaan 15 min meni aikaa juomapisteillä. Laivan paluumatkalla olisin ollut hyvä apu Espoon kauppalan VPK:lle... Ottakaa iisisti ja pitäkää huoli itsestä ja juoksutovereista.
 5. ZeroDiesel

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Tsempit matkaan kaikille ja kaikille matkoille!
 6. ZeroDiesel

  Läskikerho

  @ruiskarhu: miten mulle ei oikein stemmaa Läskiketju ja paino 70 kg, ellet sitten ole 140 cm pitkä... @kiljander: pirtelötatska pohkeeseen...😜
 7. ZeroDiesel

  Kehu nyt Jyväskylän seutua

  Tulis pitkä viesti mutta kitetytettynä - lenkkeily: asfaltti Jyväsjärven ympäri (Finlandia-maratonin reitti) ja maastot Laajavuoressa - urheilu: JJK Harjulla ja JyP Hippoksella - uiminen: Tuomiojärven ranta tai Vuorilammen ranta - olut: kävelykatu ja Brick’s ja Harry’s hanat - erityisen hyvää: lyhyet matkat joka paikkaan, ei ruuhkia missään, paljon opiskelijoita = vireä ja nuorekas yleisfiilis ja tämä pohjautuu 27v kokemukseen syntymäkaupungin asukkina ja säännöllisesti siellä aikaa viettävänä.
 8. Ei näy suomalaisia eikä kuulu jodlausta. Tietääkö joku onko suomalaisia mukana?
 9. ZeroDiesel

  Asics DS Trainer 23 -kokemuksia?

  Ei ole kokemuksia mutta ostaminen pohdinnassa kun Budgetin uutiskirjeellä ja plussa-kortilla -30 pinnaa. Käytössä olevat DS Trainerit (21) on puoli numeroa muita juoksukenkiä suuremmat. https://www.budgetsport.fi/tuote/asics-gel-ds-trainer-23-miesten-juoksukengat-mkelt-56499171/
 10. Huh huh, hienoa kun toipuminen on alkanut. Voimia ja tsemppiä sinulle ja perheelle.
 11. Lisää ulkoilua lenkkareiden kanssa, lisää vaihtelua vauhteihin, lisää pituutta pitkiksiin. Ja kaikki tuo lisäämättä loukkaantumisriskiä eli asteittain. Tsemppiä!
 12. ZeroDiesel

  Hoka One One

  Seuraavaksi huomaat pohjakuvion olevan sandaalien tasoa🙁
 13. Olen kommentoinut demokratiaa ja sen toteutumista. En näe demokratian kannalta pienintäkään ongelmaa siinä, että ennakkokyselyissä joku/jotkut ehdokas/ehdokkaat saavat paljon tai vähän kannatusta. Ehdokkaiden mielipiteisiin, näkemyksiin ja puoluekantaan en ole puuttunut. Minusta kaikki vain ei ole mieltänet mitä ”työpaikkaa” ovat hakemassa, jos korostavat puheenvuoroissa puolueen näkemystä. Ja sekin kuuluu demokratiaan. Ja tähän päätän omat keskustelut vaaleista. Muistakaa äänestää, hyvät viikonloput!
 14. Demokratian toteutumisesta ja vaikuttamisesta äänestäjiin saa olla montaa mieltä. Tuskin koskaan on ehdokkaista ollut saatavilla niin paljon tietoa kuin näissä vaaleissa. Vaalikeskusteluja ja -haastatteluja on kaikissa kanavissa suodattamattomana jos vain haluaa presidentin tehtävien hoitamisen kannalta olennaisista asioista muodostaa mielipiteensä. Demokratiaa on sekin, että eilisessä YLEn keskustelussa eräs ehdokas aloitti puheenvuoronsa lauseella ”me puolueennimi”. Missä vaaleissa ehdokas luuli olevansa mietin minä? Ja demokratiaan kuuluu nämäkin keskustelut. Hyvä näin.
 15. Paljon näkee ja kuulee nyt kommentteja kuinka S.Niinistön vahvat kannatusluvut ovat demokratian kannalta huono asia. Jaa, minkäköhän takia? Eikös demokratian ydin ole juuri se että ihmiset saavat vaikuttaa eli äänestää ja tulos on juuri ja täsmälleen oikea. Demokratia toimii täydellisesti, ymmärrän. Vaikka tuo nimimerkkini kuvan W.Churchill-siteeraus on hirtehinen niin kyllä demokratia kaikkine vajavaisuuksineen on paras vaihtoehto.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy