Jump to content
Juoksufoorumi.fi

firestarter

Jäsenet
 • Content Count

  4 420
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  11

firestarter last won the day on August 26

firestarter had the most liked content!

Community Reputation

1 665 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  Tuohan se juuri.. @Tracey pitäisi muistaa olla joskus sanomassa myös EI, ihan ittensä takia.
 2. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  No juu. Eilen sinnittelin 12 tuntia töissä. Ei hyvä idea. Viime yön pyörin sängyssä yskimässä ja tämä päivä saikkulia.
 3. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  Flunssassa. Sitä se tönkköytyminen sunnuntain West coast traililla tiesikin. Kurkkukipu iski sillon illalla, nyt on pää täynnä räkää ja olo hyvin uupunut. Toivottavasti mennee pikasesti ohi.
 4. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Karjalanpaistia ja muusia työlounaalla.
 5. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Lihamureke, keitettyjä pottuja, salaattia.
 6. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Päivällä feta-kanasalaatti, uunissa tein lisäksi 3 palaa pinaatilla ja juustolla täytettyjä alaskanseitiä. Yövuorossa lihapullat-muusi- annos ja jugurttia. Jaksaa sen 12 tuntia taistella.
 7. Oisko ollu "karvan alle"? 😁 - sori, oli pakko! Nooran ig-kuvia seuratessa ainakin roppa on viritetty kohta äärimmilleen, jos niin voi sanoo. Rasva% on varmasti äärettömän pieni ja reenaaminen näyttäs sujuvan hyvin. Tsemiä Nooralle, onhan tätä skabaa seurattava!
 8. En sano muuta kuin että kaikkee sitä tutkitaanki...
 9. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Lounaaksi paistettuja perunoita ja seitä. Salaattia. Yövuoroon otin carbonara-boxin ja mandariineja. Mieli teki hakea hampurilainen hampurilaispäivän kunniaksi.
 10. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Siikaa, muusia lounaaksi. Iltapvällä rahkaa ja hedelmiä. Välipalaksi siis. @kimmoke - totta - ja jäähallilla grillimakkarakin maistuu ihan sairaan hyvälle vaikka sama kotona ois ihan blaah. 😎
 11. firestarter

  Peruttuja juoksutapahtumia

  Hyvin kirjoitettu, @OlliL! Ite tykkään kiertää Suomea eri juoksutapahtumien perässä (olen joskus tehnyt "periaatteen", että yhdessä paikassa kun on juossut kerran jonkun matkan, sinne ei palata ennen kuin kaikkialla muualla Suomessa on juostu 😂 - tästä tosin poikkeuksena parit tapahtumat, koska ne on niin hyvin organisoitu -- plus rahalla saa mm. lämpimän ruoan maalissa, se on aina meikäläiselle kova juttu vaikka koskaan ei nälkää tunne vielä maalissa, mutta that's not the point 😂 ) .. Paikkakuntiin on kiva tutustua vaikka juoksutapahtuma ois kuinka pieni. Maakuntamatkailulle kun on itelläni ainakin ihan liian vähän muuten aikaa ja virtaa, tässä mie lyön kaks kärpästä samalla iskulla!
 12. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Töissä tänään: muusi-pekoni-box (niitä kaupan juttuja, sekaan kiehuva vesi ja antaa ässehtyä 5 min). Sekaan raejuustoa. Välipalaksi hedelmäsalaattia. Aamulla tuli otettua puuroa ja ruisleipää.
 13. Tämän topicin voi poistaa sitten kyllä, mutta etsiskelin tietoa ko. tapahtumasta ja ei oikein löytynyt. Järjestetäänkö tänä vuonna lainkaan? Jollain Reippaan sivuilla haettiin vapaaehtoisia tapahtumaan että ehkä se on tuloillaan.
 14. Juu, ei varmaan ookaan, mut moni norjalainen tuttuni elää kyl just tommosta aktiiviulkoilmaelämää - ei siis ihan tuulesta temmattua juttua, niinkuin joku muu epäili 🙂 Sen sijaan en oo ikinä kuullu että Suomessa olis nuin fanaattista menoo ollenkaan! 🙂 Ja tuolla taaempana puhuttiin Selänteestä ym. Sehän se; aamulla oot ekana jäällä, illalla vielä omat reenijäät vaikka järvellä tai omalla pihalla ja nukkumaan vasta pakotettaessa.. sitä se rakkaus lajiin on ja tuosta tyylistä sitä syntyy voittajia ja pärjääjiä. 🙂 Ihan niinkuin Wayne Gretzkykin aikoinaan. Intohimo omaa lajia kohtaan vie lahjakasta ihmistä eteenpäin junan lailla. 🙂
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy