Jump to content
Juoksufoorumi.fi


firestarter

Jäsenet
 • Content count

  4 106
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)
 1. Valitus-ja ruikutusketju

  Nämä jumalattomat pakkaset!! -25 luppeissa huomiselleki, lissää siihen mereltä pieni vinkka. Alkaa neljän seinän sisällä koirien lisäks mullaki kärty haissa. Tulis sitte hitokseen kuuma kesä kun talavi on ollu kylymin ja lumisin ties miten moneen vuoteen!!
 2. To 22.2.

  1 tunti lätkää.
 3. Liikunta-addiktio

  Mulle tuli 2000-luvun alussa parikymppisenä liikunnasta pakkomielle. Aamulla menin uimahallille uimaan tunnin ajaksi. Toinen ohjelma oli juoksua, tavallisesti juoksin 10 km joka kerta. Silloin juoksussa ei ollut mitään muuta tavoitetta kuhan vain kuntoilin ja matka oli siksikin tuo yksi ja sama. No, tämän lisäksi kävin vetämässä tunnin ja 45 min spinningtreenejä paikallisella kuntosalilla 2-4 krt vko. Toisinaan vedin ennen sitä oppilaana yhden 30 min tai 45 min ennen omaa tuntiani.. Talviaikaan pelasin lisäksi lätkää, 2 tuntia vko, turnaukset päälle.. ja usein juoksin 5 km matkan treeneihin ja saman takas kotiin treenien jälkeen. Ei järjen häivää! Päivään saattoi hyvin helposti tulla 4-5 tuntia treeniä- vapaapvään siis - (töissä ollessa tuli juostua joka pvä ja käytyä salilla työpaikan salilla).. Homma loppui sitten kun tuli outoja sydämentykytyksiä, ns. muljahduksia, syke takoi taivaissa vaikka "vain makasi" sohvalla, koko ajan väsytti ja olisi haluttanut vain nukkua.. paino tippui ja kroppa ei jaksanut. En jaksanut lopulta enää juosta, en olla, en pystynyt nukkumaan. Miten siitä irti pääsi..? Pakosti hölläämällä. Ei oikein voinut muuta. Tuntui, että taju lähtee, jos yrittikään sinnillä mitään hikoilemista.. Tänä pänä muistelen kauhulla tuota aikaa. Olen oppinut sairastumiseni myötä (nivelreuma & kilpparivajis) olemaan itselleni armollisempi. En ole huippu-urheilija, en urheilija, oon peruskuntoilija, joka haluaa löytää treenistä itelleen hyvää mieltä ja iloa! :) Toivottavasti aloittajakin oppii olemaan armollisempi keholleen & sielulleen :)
 4. Mitä tänään syötäisiin

  Väsäsin kotona vappaapvän ratoksi lihamurekkeen. Kylkeen keitin pottuja. Oli hyvää.
 5. Ma 19.2.

  6 kilsaa jolkotellen ennen yövuoroa. Aurinko paistoi upeesti, jääpuikoista tippasi vesi! :) Jopa tuntui lämmittävän. Kevättä ilmassa..? Pakkasta silti -13.
 6. Menee hieman ja aika paljonkin offtopiciksi, mutta kerronpa kuitenkin.. kesällä juoksin koirieni kanssa pururadalla mettän siimeksessä, missä talvisin siis kiertää latu. Vastaan tuli sauvakävelijä, joka alkoi raivota minulle koiristani, joita ei hänen mielestään saanut siellä juoksuttaa. Raivoaja oli väärässä, kyllä koirat saivat olla mukana mutteivät irti - näin siis on todettu tuolla kyltein ja kirjoituksin p-alueella - ja minullahan ne nyt aina juoksulenkeillä ovat juoksuvyössä kiinni ja remmin mittakin taitaa per lärvi olla max 1,5 metriä. Ja jos joku tulee vastaan, kirin naruja niin, etteivät pääse likellekään vastaantulijaa/-tulijoita. Ei ole aiemmin kukaan marmattanut, mutta tällä saattoi olla huono päivä... Kyllä ihminen raivon saa varmasti aikaan melkein mistä vaan. :|
 7. Mitä tänään syötäisiin

  No taasen siis töissä. Buffasta noukin lautaselle paahdettua broileria, kylkeen nakkasin tomaattia, kurkkua, porkkaraastetta; mukaan yks ruisleipä, juomaksi rasvatonta maitoa, yks lasi vettä. Iltapvällä menee pieni annos jauhelihakeittoa.
 8. Su 18.2.

  .. eli sunnuntai, kun te muut vedätte pitkiksiä pitkin maita ja mantuja.. ainoo pitkis tässä pvässä on mun työvuoro, 12 tuntia. Aamulla lähettiin koiratrion kans juoksemaan klo 5.40 vitosen lenkki. Pakkanen ihan rapsakka, -18, mutta kun ei tuullut, niin perustalvitrikoilla pärjäs vallan mainiosti. :) Mukavaa sunnuntaita te muut ja hyviä pitkiä lenkkejä!
 9. Juoksua Yle Areenassa

  Kiitti tästä vinkistä! :)
 10. Talviolympialaiset 2018 Pyeongchang

  Syystä tai toisesta en nyt usko Suomen naisten viestimitaliin.. tuo Roposen valinta ei miellytä minua :D Mutta toivottavasti olen väärässä ja pronssi tulee. Siihen on pikkuruinen mahdollisuus, mihinkään muuhun mitaliin ei.
 11. Mitä tänään syötäisiin

  Tänään töissä, buffetruokalassa näyttäs olevan lihapullia, joten sitä siis. Eilen kanapihvejä ja nakkasin päälle sinihomejuustoa. Uunissa rapsakiksi ja nam, ääntä kohti. :) Muuta ei tarvittu.
 12. Mitä tänään syötäisiin

  Tylsänä lihaperunasoselaatikkoa. Tosin väänsin itte! :)
 13. To 15.2

  Krista Pärmäkoskelle onnittelut ihan ekana!! :D Illalla tunti lätkää sitte.
 14. Mitä tänään syötäisiin

  Eilen keitetyt perunat, naudanlihagulassia.
×