Jump to content
Juoksufoorumi.fi


firestarter

Jäsenet
 • Content count

  4 253
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

firestarter last won the day on April 20

firestarter had the most liked content!

Community Reputation

1 285 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. firestarter

  Pe 18.5.

  Aamuhölköttely 45 minsaa - startti klo 5.50 ennen työvuoroa, joka alkoi klo 8. Parempi uskoa, ettei jalka ole vielä kunnossa. Nyt kipuilee taas kävellessäkin. Joten. Fillarilla jatketaan. Koitetaan saada kivut nyt kokonaan jalasta pois ennenkuin kokeillaan maastolenkkiä uudemman kerran. 😞
 2. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Lihapullat ja muusi. Meloni-, tomaatti-, ananas- ja jäävuorisalaatti kylkeen.
 3. firestarter

  Ke 16.5.

  Maastossa kevyt testihölkkä 5 kilsaa. +23! 🙂 ihana hiki! Koipi ei oo ookoo, edelleen kipuilee, mutta ei enää hirmuisesti. Kiva oli testata silti! 🙂 Uuet Mizunot nykäsen koipiini vasta kun voin toella juosta.
 4. firestarter

  Ma 14.5.

  +21, fillarilenkki 28 km, lähinnä tulvivaa jokea ihmetellen, päälle 1,5 tunnin kävelylenkki koirien kanssa. Nyt ramasee. Alla mukava vl E-Pohjanmaalla, Sepänniemessä morjenstin 50 km juossutta ystävääni! 🙂
 5. firestarter

  Helatorstai 10.05.

  Puolentoistatunnin polku-/& asfalttireippailu koirain kanssa. Ja mikä ihana kesäinen päivä!! 🙂 Naama hymyssä kotio ja saunaan. Uusinta Juoksijaa lukiessa alko taas itkettää pienesti; pakkasin Etelä-Pohjanmaan huomenna alkavalle reisulle juoksukamat mukhan. Jos pienesti ainakin testailis. Ihan pienesti, tai ainakin hyvin reippaasti kävellen. 🙂 Polut on kohta kauttaaltaan sulat; teretuloo juoksukesä! 🙂
 6. firestarter

  ke 09.05.

  Äireen ja neljän hulmin kanssa 9 km kävelyä. Tsemppasin mammaa jatkamaan aiotusta 5 kilsasta himppasen extraa, vaikka hällä vasemman polven nivelrikko juilii polvessa paraikaa melko roimasti. 😞 Upean upean ihana ilma! 🙂 Etelästä tuuli vain ihan hirmuisesti! Kokeilin juoksuaskelia lämmittäessäni rantasaunaa : turhaan. Juilinta alkoi taas mg-kuvatussa kohassa ja kunnolla. 😞 Uimassa saunasta pari kertaa. Koska vasta ranta on auki, seisoskelin jääkylmässä veessä parantelemassa koipeeni. 🙂
 7. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Maistoin sinihomejuustolla maustettuja etanoita viime vuonna Levillä eräässä ravintolassa alkuruoaksi. Tuli nuista teän soijajutuista ja @Umpimähkän etanoista tää mielhen.. Oli sillon eka kerta elämässäni ko. ruokaa maistellessa - ja olipahan ihan mielettömän hyvää. :) Lomalla kotikonnuilla; tännään palvathan lohta! :) Nami! Eilen oli kananrintafileitä, riisiä ja salaatteja.
 8. firestarter

  Kevätseuranta

  Voikukkia tienpenger keltaisenaan! 🙂
 9. firestarter

  Ma 7.5.

  +3, vettä ja räntää tuli taivaalta kaatamalla. Väärät kuteet (laskin, että sielä on liki yhtä lämmintä kuin eilen eli +14 & aurinkoa "kunhan pistää vaan vipinää kinttuihin niin ei tuu ees holotna!" 😄 ) - 20 km fillarilla, kylymä vinkka taas enempi luoteesta ja vaatteet ihan läpimärät. Äkkiä lämpimään suihkuun. Summa summarum: pitkis jäi pätkikseksi, mutta näinpähän tien laitaan pompsahtaneita voikukkia! 🙂 - Ja opin olemhan! Muoks; ennen viittä rapian tunnin kävely reippaaseen tahtiin. Seittemisen kilsaa. Sauna päälle.
 10. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  Ottaa päähän käppäillä kun haluttas juosta. Rasitusosteopatinen koipeni kipuilee kävellessä, levossa ja luuta painaessakin, joten ei tee mieli edes kokeilla juoksuaskelia - hyvä sikäli. 9.4. viimeksi juossut ja sai jo hyvin rytmistä kiinni mutta nyt täytys malttaa 26.5. JOS tuo kipukin katoaisi tuosta!
 11. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Muusi ja makkaraa. Ja oikein hävetti kirjottaa tämä heti @AnttiSn :n upean kommentin perään..
 12. firestarter

  Su 6.5.

  Tunnin ja vartin kävely trion kans. Että otti pattiin nähä juoksijoita sielä täälä.. 😞 osteopatiasääreen käy edelleen kipeää niin kävellessä, ollessa kuin luuta painellessakin. Eikö tuota voi jeesata mitenkään paraneen nopeempaa?? (No ei, tiedän sen kyllä.. pitää vaan malttaa). Lomavko muuten. Kyllä mie touhuumista keksin - vaikka lauantain Ponnenjärvilenkkiä en pääsekkään vyöryttään toista kertaa peräkkäin. 😞 Huoh. Fillarille kyytiä huomenna..
 13. firestarter

  Kevätseuranta

  Vappupäivänä tuli bongattua ensimmäinen horroksilta heränny sammakko! Ihan iski pelko, että onko nyt vielä ihan viisasta rummakon yrittää kun lunta kumminnii on vielä.
 14. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Töissä taas perusbuffalla pottuja, kasslerpossua ja salaatteja. Illalla mennee pikkusiskon kanssa valkoviinin maisteluksi. Piti tankata etukätteen.
 15. firestarter

  pe 4.5.

  1 tunti salilla. Iltapäivän kyykky-, penkki- ja keskivartalotreeni, trimmaus ja hikoilu. :) Ulukona sattaa vettä, ihan mukava ko lähtee nuo lopukki lumet!
×