Jump to content
Juoksufoorumi.fi


firestarter

Jäsenet
 • Content count

  4 334
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

firestarter last won the day on June 27

firestarter had the most liked content!

Community Reputation

1 447 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Coopperi
  3000 (5/02), 2600 (10/11)
 • Puolimaraton
  Raja Run 1:50 (6/15)
 • Maraton
  Ruskamaraton 3:57,25 (9/12)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Oli niin kuuma, ettei viittinyt kokata "oikeeta" ruokaa kotona. Vedenkeittimellä vettä kiehuvaks, risotto-kana-boxiin vettä ja ääntä kohti 5 min jälkeen. Toinen boxi oli muusi-lihapullat, sama homma. Koostaan huolimatta erittäin hyvin pitävät nälän loitolla! Yövuorossa raejuustoa, jugurttia.
 2. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Savuporokiusausta töissä. Ihanaa salaattia kylkeen, kyllä jaksaa.
 3. firestarter

  "Telakalla"

  Huh tsemppiä taas @Umpimähkä!! Toivon että ei tartte alkaa operoimaan!
 4. Taidan kannattaa tätä! Nyt kun tarkemmin mietin! :)
 5. firestarter

  "Telakalla"

  ^juu, rive on rinnalleveto ja ihan olemassaoleva liike :) Näin off-topiccina kommentoitakoon.
 6. firestarter

  Peruttuja juoksutapahtumia

  Kyllä toi on tosi että polkujuoksutapahtumat ovat nro 1 tällä haavaa aika monella. Ittekkin kyllä mieluummin taaplaan mettissä kuin asfaltilla, varsinkin kun on näin kuuma kesäkin meillä. Ja vaikka sillä silmällä asfalttitapahtumiakin tulee silmäiltyä, se mettään meneminen on kumminkin viehättävämpää. :)
 7. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Kermaperunoiden kans possufilettä (lounas). Yövuoroon banaaneja, jugurttia (maustamatonta), raejuustoa.
 8. firestarter

  "Telakalla"

  Kuntoutumisesta en osaa sanoo mut tosta ettei "tunnu missään" - sama homma lähes itellä nyt. Mut hei, juoksukomppis: tsempitykset ja toipumisia, telakoiduttiin ny sit toviks yhtä aikaa. Onneks on sikakuumaa ulkona 😉 saa kävellä äärettömästi ja pompata uimaan ja fillaroida, eniveis. Infoohan sit lekurin konsultoinnista@Umpimähkä !
 9. firestarter

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Kyllä, tuokin juuri nostaa inhoani brittifutista kohtaan; huligaanit ja järjetön väkivalta, jolla ei loppujen lopuks oo mitään tekemistä edes pelin kanssa. Siis huligaaneilla. Ideana vaan päästä lössillä hakkaamaan ..
 10. firestarter

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Ranska - Kroatia sitte finaalissa. Kroatialle isot propsit eilisestä, jess!! :) Aina jotenki inhonnu brittifutista.. en tiiä miksi. Jotenki ovat niin leuhkan olosia, vaikka eivät oliskaan.. 😄
 11. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Lounaaksi buffaevästä, metsästäjän kanaa (whatever that is), muusi, salaattia. Illalla tuli haettua Subin kana teriyaki. Ihkua pitkästä aikaa! 🙂
 12. firestarter

  "Telakalla"

  Ja sen kummemmin mainostamatta palaan juoksutelakalle. Lähete ct-kuvaukseen. Odotetaan niien tulos ja sit katotaan mille aletaan. Fysiatri allekirjotti epäilyni et reumapäkiä aiheuttaa nyt noi rasitusvammat. Vasemmassa jalassa 4. varvasnivel on reumatologin mukaan "romahtanut", joten todnäk olen juostessani pyrkiny välttään sitä kipua ja askelluksessa on tullu virheasentoa koko ajan. Semmosta!! Tukipohjalliset tulee nyt ilmatteeks Respectalta. Fysiatri eppäili että voivat olla urheiluun liian "kolhot" ja suositteli jo toista, urheilupohjallisten tekijää jos näin käy..
 13. firestarter

  "Telakalla"

  Tsemppiä @Umpimähkä ! Infoohan täällä mitä seuraa. Piän peukkuja ettei oo mittään isompaa kremppaa!
 14. firestarter

  Valitus-ja ruikutusketju

  Jatkuu. Magneetin tulos tuli eilen. Ei muutosta rasitusosteopatiassa, tilanne lausunnon mukaan "ennallaan". 😞 Eli 3 cm matkalla on sitä hohkaödeemaa vai mitä se virallisesti oli.. murtumaa ei mutta konsultaatioaikaa varailen fysiatrille. Todennäköisesti tuumaa mulle "jaa taas sinä!" Viimeksi nähtiin elokuussa. Ja kaikki tämä johtuu todnäk reumaisista päkiöistä, vasemman jalan 4. varvasnivel on nimittäin "romahtanut" ja odottelen tässä tukipohjallisia; mittatilaustyönä tehdyt tulevat postista joskus parin vkon päästä. Juoksua en tule lopettamaan! :) Vasta mää jatkan intoa piukassa kun niistä pohjallisista saan kaiken avun! :)
 15. firestarter

  Mitä tänään syötäisiin

  Jauhelihamureke, muusi. Töissä tätä. Illalla Brasilia- pelin aikana kaupan valmispitsa. Tuunattuna.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy