Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sk

Jäsenet
 • Content count

  1 241
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

sk last won the day on September 25 2016

sk had the most liked content!

Community Reputation

699 Excellent

2 Followers

About sk

Converted

 • Coopperi
  3255
 • 10km
  38.03
 • Puolimaraton
  1.25.51
 • Maraton
  2.56.58

Recent Profile Visitors

2 682 profile views
 1. Otteluissa, kävelyissä ja 10000 metrillä minimiraja voidaan tehdä 1.5.17 - 11.7.18. Lukee Sul:lin sivuilla.. Muissa lajeissa miniraja tulee olla tehty tänä vuonna.
 2. Minimiraja tulee saavuttaa 1.5.2017 – 11.7.2018. Ja tuo minimiraja on 10000 metrillä 33 min miehillä, eli jos tulosrajan 32 min alittaneita ei ole tavoiteltua 20 urheilijaa, niin ranking-listalta pääsevät paremmuusjärjestystyksessä minimirajan alittaneet urheilijat.
 3. Lyhytkasvuisten ry:n määritelmä lyhytkasvuisuudelle on :"Käytännössä lyhytkasvuisena pidetään aikuista naista ja miestä, jos hänen pituutensa on alle 140-150 cm". Eli normaalikasvuisia ovat tuota pidemmät henkilöt? Ja itsehän omaan pituutta "huikeat" 160 cm ja juoksijana en pidä itseäni erityisen lyhyenä, joskus muissa tilanteissa kylläkin.
 4. Ei ole kokemusta, mutta ihan feikiltä vaikuttaa, kaikki näppärästi - 50% alessa, eikä mitään yhteystietoja yrityksestä, ainoa kontakti yhteydenottolomakkeen kautta.. Ja tosiaan tuo toimitus - ja palautus välilehti onkin jo varsin epämääräinen.
 5. sk

  SM-maastot 2018

  Ekaa kertaa mukana näissä karkeloissa. Ennakkofiilikset oli että, tää ei oo yhtään mun juttu, mutta kokemus olikin ihan mukava ja sijoituskin parempi, kuin oisin odottanu, N 6km 18 sija ja päivän kruunasi sm-hopea joukkueskabasta.
 6. Kyllä mäkin vedän rautakuuria varmuudeksi silloin tällöin. En viiti ottaa riskiä, että arvot tippuu huomaamatta, niin kuin joskus kävi, silloin lukemat olin reilussa sadassa, kun normaalit arvot on siinä 140 hujakoilla.
 7. Nivelkapselin tulehdus voisi aiheuttaa tuommoista ylimääräisen tavaran tuntua. Se oireilee vain kuormitettaessa. Mites sinulla on? Rasvapatjan häviäminen/siirtyminen voisi myös aiheuttaa metatarsaaliluun pään rasitusta.
 8. Tällä kertaa kevään maratoniksi valikoitui HCM. Oli jo muutenkin mielessä ja oli kiva saada Vip-kutsu Sul:lta tapahtumaan. 😉
 9. sk

  Stubbin meriselitys

  Sunnuntaina näin lenkillä. En tiedä kyllä kuin pitkällä olivat...
 10. Vielä ei oo halukkaita löytynyt?! Itse laittaisin heti hakemusta tulee, jos oisin 15 vuotta nuorempi..
 11. Juuri farmakologian kurssilla puhuttiin asiasta, anti-inflammatorinen vaikutus tulee vasta isompia annoksia käytettäessä, ibuprofeenilla noin 2400 mg/vrk, annostus olisi silloin 3 * 800 mg/vrk. Pienemmät annostukset toimivat kivun lievittäjinä.
 12. sk

  IRock2 - maastojuoksukenkä

  Mun matkaan kyseinen kenkäpari lähti, kun sain ne palkinnoksi maratonilta. Hyvältä vaikutti jalassa, itse tosin en paljoa polkujuoksua harrasta, mutta eiköhän noillekin vähän käyttöä löydy.
 13. Kiitti onnitteluista! Ja onnea muille onnistumisista! Tänään perussuoritus 2.58. Tärkein syy osallistumiselleni oli Vantaan Kestävyyskierros, jonka finaali tämä maraton oli. Muut osakilpailut olivat Extreme Run, Vantaa triathlonin perusmatka ja Vuelta-Vantaa maantiepyöräily. Ja niin siinä kävi, että tää juoksija vei Kestävyyskierroksen voiton. 😊 Me menimme myös maratonsaunaan, valitettavasti myös naisten sauna oli viileä.. Onneksi lämpimässä suihkussa sai sentään lämmön päälle.
 14. Ei ny vielä niitä tuloksia katsella. 😉
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy