Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content count

  2 905
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

292 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) tiede ja elektroniikka harrastusmielessä.
  Oma pieni kotistudio ja moottoripyöräily. Matkailu polkupyörällä vielä joskus pidempikin reissu, kuin vaan suomessa ?

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2018: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

1 606 profile views
 1. Murto on kyllä uskomaton venyjä. Vainiolla vähän loppua kohti hiipuva ratakymppi. Juoksuasento on hienoa katottavaa jos vertaa vaikka Manniseen tai Peiposeen.
 2. kimmoke

  "Telakalla"

  Käsitteekseni noin tapahtuvassa väärässä liikkeessä menee eturistiside rikki. Sama jos kuoppaan astuu voi käydä niin. Toivottavasti ei mennyt niin pahasti yli. Voihan se olla vaan polven rustopinnan äänikin. No se selviää jos istuessa säärtä työntää eteenpäin ja se menee niin eturistiside on poikki. Huom ! Maallikon muistitietopankista tämä. Lääkäriltä kannattaa kuitenkin varmistaa.
 3. kimmoke

  Nike Pegasus 31

  Nyt tullut juostua enemmän Pegasus 34 joten siirsin harjoituspäiväkirjasta mietteet tänne: Nyt seuraa tuotteen arvostelua (älä lue jos et kestä totuuksia). Lenkki oli asfalttia, mutta n. 3km soraa ja alla Nike Pegasus 34. Kenkä on täysin surkea mulle 86kg:lle soralla. Lipsuu tasaisella, mäessä ja jopa alamäessä päkiästä. Ainoastaan jos on kovaa sorapohjaa jossa ei ole kahta hiekanjyvää enempää pohja pitää. Reitti on tuttu jota myös talvella juoksen Lidlin 25€ kengät jalassa joissa ei ole nastoja ja väitän, että lipsuu vähemmän lumella. Tiedän kyllä, että kenkä on tarkoitettu ainoastaan asfaltille ja noilla pääasiassa asfaltilla juoksenkin. Silti kantaosa kengässä pitää, mutta päkiä on kuiin olisi luistovoidetta alla. Kaarrejuoksu soralla myös epämiellyttävää, tietysti. Ei voi tehdä askellukselle hyvää, kun aina ruopaisee tyhjää 2cm taaksepäin. Nyt kun tässä kirjoitellessa katoin tuota kengänpohjaa niin luistourathan siellä pohjassa on 😲.
 4. Nyt on kyllä jollain televisio ohjelmista päättävällä selvästi kestävyysjuoksijoita vastaan jotain kaunoja. Cooperin testistä joku lapsuuden trauma ? Ei tuo nyt ainakaan sattumaa voi olla, että nämä kahdet kisat jätetään näyttämättä.
 5. kimmoke

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Paavo Nurmen tapaus sitä ne ei saa ikinä anteeksi.
 6. kimmoke

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  No niin lenkille purkaan paineita oli vähän turnauksen heikointa peliä Kroatialta. No 4.2milj. maastakin voi tulla siis jalkapallomaa. Antaa Suomellekin toivoa.
 7. kimmoke

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  Ranska on sellainen Hannu Hanhi joukkue ainakin nyt ekalla puoliajalla, että voi perjantai. Ainoa pelaamalla tehdyn maali on tehnyt Kroatia. Tuurihaukat +tuomari Ranskan puolella no sehän on jo selvä miten käy. No katotaan nyt peli loppuun ensin. Viihdyttävää peliä.
 8. kimmoke

  "Telakalla"

  On sellainen ex-voimailijana tiedän ja se on Rive. Sitten on vielä ns. raaka rinnalleveto jossa Seppo Räty oli kovin keihäsmies koskaan. Muistaakseni 170kg saattoi olla 190kg näin äkkiä muistin hämärästä.
 9. kimmoke

  "Telakalla"

  Ilmeisesti jänteet ok ? Kyllä tuota kuntouttaa kannattaa ja huolella. Aina parempi sitten myöhemmin. Mikä tuo rinuli on ? Mulle outo sana.
 10. Eli ilmaisia vapaaehtoisia ei ole enää saatu järjestyksen- ja liikenteenohjaajiksi. Mulle Toukokuu ei käy taas allergian takia ja moni hyvä juoksukilpailu menee sen takia ohi. Nytkin juoksen kisan vasta syyskuussa Lassen Hölkässä, kun en lämmöstäkään pidä.
 11. Tuon videon mukaan 1936 Olympiavoittaja Jesse Owens taistelisi nykyäänkin 100m mitaleista.
 12. kimmoke

  Suunto 9 Baro

  Aika lailla näin kiteytettynä. Polar on "puhdas" urheilukello ja Suunto ja Garmin enemmänkin seikkailu/eräkäyttöön suunniteltuja joissa myös urheilukellon ominaisuudet. Navigointi jälkimmäisissä vielä mukana vahvasti. Käyttölogiikan arvostelu pitäisikin tehdä niin ettei omat mieltymykset ja tuttu kello vaikuttaisi toisen tuotteen arvosteluun. Suunnon ja Garminin käyttäminen on varmasti erilaista jos jompaan kumpaan on tottunut. Vähän sama kuin tietokoneen käyttis itsellä on aina ollut Linux ja Windows molemmissa on omat vahvuutensa. Toista pystyy muokkaamaan miten haluaa ja toista vain päivitetään. Tota mun vanhaakin Ambit 3 pystyy muokkaamaan 8 eri näyttötilaa ja niissä 1-3 päänäytössä ja niihin 5 erilaista tilaa jokaiseen näin ulkomuistista, jos meni oikein. Ne saa vaihtumaan automaattisesti tietyn ajan kuluessa tai manuaalisesti. Onhan näissä aina kehitettävää ja sen takia uusia malleja tuleekin uusilla ominaisuuksilla. 50v päästä näille nykyisille laittteille nauretaan.
 13. kimmoke

  Suunto 9 Baro

  Välillä tuntuu Suunnon urheilukellot (oma Ambit 3 Peak), että nämä on suunniteltu johonkin vuorikiipeilyyn ja extreme käyttöön. Sama linja taitaa jatkua tässä Baro 9. Rakennettu kuin panssarivaunu kestämään, mutta ergonomia on aika huonosti suunniteltu ja valikot. Yhden asian olen oppinut, että kello ja ranneke kannattaa aina lenkin jälkeen kastella, koska niin sen saa kivuttomammin pois kädestä. Sen kun laittaa tiukasti juoksukireyteen ja lenkin aikana ranne vielä vähän turpoaa niin sitähän pitää ensin kiristää, että sen saa auki. Tuo Baro 9 ranneke ratkaisu on ihan samanlainen kuin Ambit 3 ? Pitkä miinus jos näin on.
 14. Sarkasmia tuli vähän käytettyä tuohon ketjun aloittajan uskomukseen, että lyhyt ei voi juosta kovaa Cooperia. Eli se ei ollut edes henkilökohtaista ? No, jotkut vaan pahoittaa mielensä vähän kaikesta ns.mielensäpahoittajat. Alkuperäinen ketjun otsikko onkin jo muutettu selvemmäksi ja omat sarkasmit oli poistettu (joita ei edes ymmärretty) tai siis ketjun aloittaja eikä moni muukaan, vaikea laji tuo sarkasmi. Edelleen sitä mieltä, että täältä saa aloittelijat ihan hyviä neuvoja ja nimimerkit, jotka me kaikki vakituiset kirjoittajat tiedämmekin.
 15. Olipas huono trolli ei kertonut edes pituuttaan. Juoksufoorumilla tietääkseni on aina vastattu aloittelijoille asiallisesti niin nytkin. Itsehän sanoi tyhmäksi kysymykseksi ja jos ei kestä vastauksia niin voi voi ei se ole vastaajan vika. Tekoloukkaantujat yök. edit. tuossa äskettäin vastasin edeliselle uudelle foorumiin tulijalle ja sain viestin: "Okei! Kuulostaa ihan järkevältä kyllä! Kiitos paljon kuule vastauksesta! " 🙂
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy