Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content count

  2 717
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

156 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) tiede ja elektroniikka harrastusmielessä.
  Oma pieni kotistudio ja moottoripyöräily. Matkailu polkupyörällä vielä joskus pidempikin reissu, kuin vaan suomessa ?

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2017: Paino 80kg nyt 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

1 392 profile views
 1. Määkään en tiennyt mitään, mutta fyssari mennä viikolla teippasi alaselän ja itse teippasin juoksijan polvea. Ohjeet YT ja teippi poikittain polvilumpion alle. Tänään oli kivutonta juoksua reilu 5km, menin soralla ja metsäpolulla varmuuden vuoksi. Ihme homma luulin tätä kinesio teippausta ihan huu-haaksi.
 2. kimmoke

  Boston marathon 16.4.2018

  Karmea keli seurasin Sage Canaday running tubettajaa joka keskeytti 18milen jälkeen hypotermian vuoksi. On n.2h18 juoksija. Syke laski jopa 145 pikkuhiljaa. Hänellä oli takki päällä alussa muutaman km, mutta otti pois, virhe. Kenialaisia ei ollut myös yhtään juoksemassa noin järjettömässä headwind 40-50km/h, vettä ja kylmää.
 3. Pitää vähän tuoda julki/ mainostaa, kun itsellä loppui polvikipu muutamassa päivässä kinesioteippauksella(on tietysti muutakin tehty). Onkos Seppo testaillut koskaan ? Aika paljon noita takareisiä teippaillaan.
 4. kimmoke

  "Telakalla"

  Samat kengät Crivit Pro lämpimät talvella ja pitää vettä. Nyt on pohjan reunoista revenneet auki tai tuosta johon pohja kiinnittyy kankaaseen on tullut n.2cm rako josta vesi pääsee esteettä kengän sisään. Juoksijalehden kenkätestissä oli myös mukana. Miinusta tuli vaan painosta. edit.pegasus 35 kohta pitäisi olla saatavilla, ellei ole jo ? Pitäs olla isoja muutoksia 34:een.
 5. kimmoke

  "Telakalla"

  Kinesioteippi selässä muutaman päivän ja ihmeen hyvin se vaikuttaa. Laitoin myös juoksijan polvi teippauksen(kiitos youtube) tänään vasempaan polveen, kun kolhaisin sitä vähän renkaaseen kesärenkaita vaihtaessa ja se vähän kipeytyi. Tietysti noita fyssarin ohjeita ja rullausta tehnyt myös. Kaikki keinot kannattaa käyttää samaan aikaan luulisi tehoavan parhaiten.
 6. Mulla ensimmäinen kerta, kun tehty kinesioteippaus(eilen) alaselän jumien vuoksi. Pari raitaa tosta persuksen päältä ruodon molemmin puolin n.25cm teipit. Itse olin aika epäileväinen, mutta täytyy sanoa, että tuntuu jo paremmalta. Teippi laitettiin niin, että selkä pyöreänä. Nyt, kun seisoo normaalisti niin se on rypyssä. Fysioterepeutti sanoi, että se kuuluukin olla rypyssä ? Mitä tuo teippi noin oikeasti tekee, kun selässä on vaan jumitila ?
 7. kimmoke

  "Telakalla"

  Joo elikäs päädyttiin siihen, että möykkyjä jumeja ala-selässä. Aika monenmoista testiä tehtiin ja liikkuvuus ok. Kinesioteippiä, hoitoohjeita ja viileää alueelle. Itse voi myös rystysillä vaikka istuessa hieroa/rullailla noita jumipaikkoja. Magnesiumsuihketta tuonne alaselkään sitä olenkin saanut joltain hierojalta kokeeksi. Nestettä ilmeisesti juon ihan liian vähän kahvia senkin edestä😋. Kahvin kanssa pitäisi sitten aina juoda vettä ennen tai jälkeen. Luusto vissiin kestää loppuiän ha ha kiitos menneiden voimailuiden. Pitää vielä löytää hyvin vaimennetut PK-tossut, kun Lidlin Crivitit on aika loppu. Ehkä Nike pegasus 34 voisi toimia. Eli treenit jatkuu ja tänään uusilla paljasjalkatossuilla NB minimus MX20V5 ihan kävelyä 4.2km/49min, että jalat tottuu.
 8. kimmoke

  "Telakalla"

  Tämäpä juuri vaikka alaselkä kramppaakin niin syy tosiaan voi olla ihan muualla. Tsemppejä vaan teillekin firestarter ja Poil. Olisi vaan paljon mukavampaa harrastaa kivutonta treenaamista.
 9. kimmoke

  "Telakalla"

  Puolitelakkaa, kun juosta ei oikein voi, mutta kävely ja pyöräily onnistuu. Eli tälläinen vaiva: juoksun aikana n.2km kohilla kramppaa alaselkä oikein kunnolla ja oli pakko kävellä. Kävelyn aikana taas selästä kipu häipyy, joka tulee taas uudestaan jonkin ajan kuluttua, kun lähtee juoksemaan. Viimeksi piti jättää 5km juoksu, kun kramppasi 3krt. Mistähän tämä voisi johtua ? Hieroja sanoi, etä vasen jalka on jumissa, kun hieroi ? Onko kellään tälläista ollut ? Olen rullaillut nyt alaselkää ja vähän venytellyt ja sama vaiva iski 6km kohdilla 12km lenkillä. Vauhdin hiljentäminen auttoi. Ei se kipeä ole jälkikäteen, mutta jotenkin veltto olo alaselässä on. No huomenna fysioterapetille saa nähdä mitä sanoo. Laitan sitten tänne jos löytyy selitystä ja ohjeita.
 10. kimmoke

  Takareiden revähdys / kipu

  Mittään tiedä, mutta luulisi nyt ainakin jänteen kiinnittäminen olevan suositeltavaa. Taitaa muutenkin jänteen kokonaan poikki meneminen olla harvinaista ? No, kolmiloikassa ainakin voimat hirvittävät ponnistuksessa olikohan se Johan Meriluoto jolla oli usein akillesjänne poikki/revennyt ?
 11. Se on vaan mentävä sitä "säälittävää" vauhtia, että kroppa tottuu. Ylipronaatiota on, koska tuohon kohtaan tulee rakko ? Ryhdikäs asento ja taloudellinen askellus niillä se syke pikku hiljaa asettuu tuosta max.190- n.140PK-sykkeeksi. Nämä ottaa aikansa ei sitä voi vaan nopeuttaa mitenkään. Vauhtien mukaan mulla ainakin hiihdossa (perinteinen) kovemmat sykkeet. Eli päinvastoin kuin aloittajalla. Onhan hiihdossa enemmän lihaksia käytössä joten happea kuluu enemmän. Hiihdossa 7km/h ja juoksussa n.9km/h on mulla samat sykkeet. Nuo itse tehdyllä peltoladull,a jossa sauva uppoaa aina 15cm ja jää korsiin kiinni. Kunnon ladulla tietysti sitten ihan eri vauhdit.
 12. kimmoke

  One Way konkurssiin

  Hyvät tuotteet, hyvä yritys-konkurssi mihin suuntaan tämä maailma on menossa ? Velkataakkaanhan One Way oikeasti kaatui ja tietysti osittain myös tuohon liikevaihdon pudotukseen. Muistona jää yhdet One Way-sauvat, vaatteita ei taida olla.
 13. Tässähän oli hyviä ohjeita ? Ei viitsisi kääntää veistä haavassa, mutta 10km kisa olisi varmaankin kannattanut jättää väliin ? Harmittaa tässä kanssa seuraajiakin, kun tälläistä tapahtuu ja pitkään ollut hengessä mukana. Itsellä loppui juoksut helmikuun alussa, nilkka(luun alapuolelta), oikea polvi. Korvasin treenit pelkällä perinteisen hiihdolla ja jalat on paremmat kuin koskaan tähän vuodenaikaan. Talvijuoksu teki tuhonsa mun jaloille. Talvi on...muuten mukava vuodenaika.
 14. Mulla tuli nilkka kipeäksi liukkaalla juostessa ja nyt kuntoutin sen perinteisellä hiihdolla. Nilkka oli tuosta ulkopuolelta heti luun alta kipeä ? Siltikin parani akillesta venyttelemällä ja juoksutaukoa pitämällä. En tiedä voi auttaa polvikivunkin parantamiseen. Ainakin pitkät vuoropotkut mulla venytti mukavasti kipeätä akillesta. Melkein tekisi mieli tehdä koko talvi pertsaa ja satunnaisia juoksulenkkejä kerran viikossa. Lumikausi vaan tuntuu etelässä vähenevän joka vuosi.
 15. kimmoke

  Eduskuntavaalit 2015

  Tässä ketjussa on melko paljon(Pääasiassa) Uusi-liberalistista ajattelua, mutta tuskin kovin paljon miljardöörejä kuitenkaan tai suuryritysten toimitusjohtajia ? Keitä te oikein ootte ? Tai paremminkin luulette olevan ? Nyt alkoi naurattamaan palkankorotukset esim. teollisuudelle, kun puhutaan 3.2% korotuksista, mutta lällää se onkin 2v ajalle. Inflaatio syö tuon kokonaan pois. Sipilä muuten kusetti ammattiliittoja Kiky:ssä, kun työttömiltä ei pitänyt ottaa mitään pois. Sieltä löytyikin joku 10 kohdan(aika raamatullinen taitaa olla Sipilän omat ehdotukset) takataskusta työttömille lisää kurjuutta ja velvollisuuksia, myös tuleville työttömille rangaistusta lisää, koska työttömiä rankaisemallahan niitä työpaikkoja syntyy- ei. Nykyajan työtön on periaatteessa ehdonalaisvanki, joka käy kerran viikossa ilmoittautumassa jossain aikuisten iltapäiväkerhossa 4h ajan. Siinä sitä nuorisolle tulevaisuudenkuvaa eläkeikään asti. Karenssin uhka vielä koko ajan niskassa sama kuin palkansaaja ei voisi luottaa saako seuraavaa palkkaa ollenkaan. Joo lopetan kirjoittelun juoksufoorumille kokonaan eihän tässä mitään järkeä olekaan, kun tavalliset palkansaajat on näin pihalla todellisuudesta, että maailmankuva on näin kapea ja ammattiliitot on syypää kaikkeen. Eihän tuollaisten ihmisten kanssa voi mistään edes keskustella. Eliitin ajatusmaailmaa ja maailmankuvaa. Jatkan omaa kansalaisaktivismia muualla ja myös edelleen opiskelua Taloustieteissä ja Makrotaloudessa. Case closed.
×