Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kimmoke

Jäsenet
 • Content count

  2 703
 • Liittyi

 • Last visited

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) tiede ja elektroniikka harrastusmielessä.
  Oma pieni kotistudio ja moottoripyöräily. Matkailu polkupyörällä vielä joskus pidempikin reissu, kuin vaan suomessa ?

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2017: Paino 80kg nyt 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

1 325 profile views
 1. Eduskuntavaalit 2015

  Tässä ketjussa on melko paljon(Pääasiassa) Uusi-liberalistista ajattelua, mutta tuskin kovin paljon miljardöörejä kuitenkaan tai suuryritysten toimitusjohtajia ? Keitä te oikein ootte ? Tai paremminkin luulette olevan ? Nyt alkoi naurattamaan palkankorotukset esim. teollisuudelle, kun puhutaan 3.2% korotuksista, mutta lällää se onkin 2v ajalle. Inflaatio syö tuon kokonaan pois. Sipilä muuten kusetti ammattiliittoja Kiky:ssä, kun työttömiltä ei pitänyt ottaa mitään pois. Sieltä löytyikin joku 10 kohdan(aika raamatullinen taitaa olla Sipilän omat ehdotukset) takataskusta työttömille lisää kurjuutta ja velvollisuuksia, myös tuleville työttömille rangaistusta lisää, koska työttömiä rankaisemallahan niitä työpaikkoja syntyy- ei. Nykyajan työtön on periaatteessa ehdonalaisvanki, joka käy kerran viikossa ilmoittautumassa jossain aikuisten iltapäiväkerhossa 4h ajan. Siinä sitä nuorisolle tulevaisuudenkuvaa eläkeikään asti. Karenssin uhka vielä koko ajan niskassa sama kuin palkansaaja ei voisi luottaa saako seuraavaa palkkaa ollenkaan. Joo lopetan kirjoittelun juoksufoorumille kokonaan eihän tässä mitään järkeä olekaan, kun tavalliset palkansaajat on näin pihalla todellisuudesta, että maailmankuva on näin kapea ja ammattiliitot on syypää kaikkeen. Eihän tuollaisten ihmisten kanssa voi mistään edes keskustella. Eliitin ajatusmaailmaa ja maailmankuvaa. Jatkan omaa kansalaisaktivismia muualla ja myös edelleen opiskelua Taloustieteissä ja Makrotaloudessa. Case closed.
 2. Eduskuntavaalit 2015

  Tuosta tulee tippa silmään, kun vielä miettii , että verorahat karkaa maasta eikä hyödytä suomea(valtiota) juuri ollenkaan. Karmea lista ja eläinkauppa, josta kissoille ostetaan ruuat Musti ja Mirri on ruotsalaisten omistuksessa vaikka nimi tuntuu niin suomalaiselta. Supercell myytiin kiinalaisille. Hautajaistunnelmahan tuosta listasta tulee. Paitsi niille omistajille, jotka kääri pirusti rahaa myytyään ne. Veronmaksajatkin oli taatusti tukenut näitä yritystukien muodossa. Itketäänkö vielä sitä, että Nordea teki vain 4mrd€ voittoa (8% vähemmän kuin odotettiin) vai sitä, että työttömiltä otetaan -4,65% pois ? Moraalin kannalta olisin jälkimmäisen kannalla. Rahallahan ei ole moraalia. edit. tuo MOT:n yritystestikin(onko kotimaisessa omistuksessa) meni päin persettä luulin, että Ingman olisi vielä suomalaisomistuksessa. Ei ollut.
 3. Et sitten millään lailla huomannut median vaikutusta vaikka jatkuvat tulospörssit ennen vaaleja ? Kerrotko vielä mihin ihmiset on tyytyväisiä Niinistön kaudella ? Konkreettinen asia mikä on tuonut hyvinvointia suomelle tai vaikka joku yksittäinenkin tapahtuma käy ? Niihin ei kuulu sitten arvomerkkien jakaminen. Merkittävä kauppasopimuskin esim. käy. Demokratia on aina myynnissä eniten tarjoavalle, Niinistöllä taisi olla isoin vaalibudjettikin1-1,5m€ ja tukijat Supercellistä. Usassa muistaakseni 70% verran äänestäjistä heidän äänillään ei ole mitään merkitystä. 1 ääni ei tarkoita, että sillä olisi sama arvo, jonkun (rikkaan ja vaikutusvaltaisen joka on sama asia) ääni merkitsee enemmän. Rikkaathan hylkii (kansan) demokratiaa. No eiköhän tämä pressa vaali ollut tässä. Niinistökin totesi jo puheessaan, että ei tämä iso äänimäärä muuta mitään.
 4. Prekariaatti hävisi taas näissäkin vaaleissa eikä edes huomaa(ymmärrä) hävinneensä. Demokratia myös. Selvennyksenä: poliisit, palomiehet, terveydenhuolto, laajemmin koko julkinen puoli. Vaalikarjaa vietiin taas kuin pässiä narussa, joten sinänsä mitään ihmeteltävää ja jossiteltavaa ei jää.
 5. Su 28.1 Vaalipäivä

  Peltokävelyä 3km palauttavana ja lievän oikean polven kivun takia. Lunta ja 15cm korsia pystyssä niin yllättävän raskasta tuokin. Mukavaa vaihtelua.
 6. Joo tyhmyys ja typeryyskin kuuluu demokratiaan ja politiikkaan, valitettavasti. Onneksi en äänestänyt olisi mennyt ääni hukkaan. Toisaalta hyvä ettei tähän typeryyteen enempää rahaa mene, siis toiseen kierrokseen.
 7. Movescount

  Pitääkin tutkia vähän tarkemmin ohjelmaa ja tuota Running Effiencyä.
 8. Syke koholla

  Speed doesn't matter sanottiin Running Science-kirjassa, koska suurin osa joka tapauksessa on slow runningia. Nopeus, plyometriset ja mäkiharjoitukset on tietysti sitten eri asia. Olikos jana mitään totaaliväsymystä oireina ? Rivien välistä voi lukea, että jotain verenpaine lääkitystä on annettu.
 9. Movescount

  Kyselin Suunnolta onko Movescountin tilalle tulossa uutta ohjelmistoa niin ei ainakaan asakaspalvelun mukaan. En saa tosta oikein mitään irti. Onhan tossa treenin jälkeen paljon tietoa, mutta kun tietäisi vähän, että onko kunto nousussa. Onko tuo suorituskyvyn taso kuinka luotettava mittari ? Mulla se on vaihdellut 44-49 välillä. VO2max näyttäisi menevän sykkeen mukaan lenkillä. Miten tuota Movescountia pitäisi seurata pidemmällä välillä ?
 10. Movescount

  Näin on nyt pelittää W10 kanssa suoraan ei tarvi kikkailla verkkopiuhan kanssa enää.
 11. New Balance

  Toi onkin hyvä tietää eli ainakin puoli numeroa isompi boa ? Juoksin tänään loskakelissä NB 1500V4 ja otin kokonaan pohjallisen pois. On se nopea noihin PK-tossuihin joilla pääasiassa talvella juoksen(Lidl Crivit Pro jossa kalvo). Onko tossa Boa mallissa tarranauhat vielä lisänä ? Kuvan perusteella oikein näe.
 12. Syke koholla

  Niin niin, mutta et voi juosta ja treenata kuntotasoasi kovempaa. Eikö tämä nyt jo tullut selväksi ?
 13. Syke koholla

  Keskisyke ja aikahan tuossa on tärkeimmät. Kävelypätkiä väliin ja sykkeet reilusti kynnyksen alapuolella. Normaalitreeni kun ei onnistu niin sen mukaanhan se on mentävä. Mikähän lääkekuuri on kysessä ? AIheuttaa lääkekuurikin jonkinlaista stressiä ja nostaa leposykettä.
 14. Kopioit suoraan Jari Tervon twitter ajatuksia. Ei se hyvä asia siitä miksikään muutu tai sen yritys. Ei mikään estä muitakaan presidentti ehdokkaista antamasta palkkiostaan hyvään tarkoitukseen. edit. kaamea kauhuskenaario tuli mieleen Paavon isä Eemeli Väyrynen eli 101v. Tämähän tarkoittaa, että Paavo voi hakea pressaksi vielä v.2047. Seuraava sukupolvi elää aina vähän vanhemmaksi ? Vai onko joku ikäraja olemassa presidentillä ? Huh huh hirvittävä ajatusleikki.
 15. Mää uskalsin kävellä jonon ohi (oli silloin Flemarin kulmilla) jossa yksi piti sanomalehteä naamansa peittona ja samalla japanilaiset turistit ottivat kuvia. Nekään ei uskoneet silmiään. Vanhaa väkeä paljon luultavasti pienituloisia eläkeläisiä joiden rahat menee jo kalliisiin vuokriin. Opiskelijoita. Kyllä tuo silmät avasi todellisuuteen oikein kunnolla ja järkytti.
×