Jump to content
Juoksufoorumi.fi

kimmoke

Jäsenet
 • Content Count

  3 082
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

kimmoke last won the day on July 12

kimmoke had the most liked content!

Community Reputation

421 Excellent

About kimmoke

 • Rank
  Ex-voimailijasta kestävyyskoneeksi :).
 • Syntymäpäivä 03.03.1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Riihimäki.
 • Interests
  Pyöräily ykkösenä, juoksu, musiikki: kuuntelu ja soittaminen. Talouspolitiikka, Taloustiede, pankkijärjestelmä (suurin pyramidi huijaus ihmiskunnan historiassa) tiede ja elektroniikka harrastusmielessä.
  Oma pieni kotistudio ja moottoripyöräily. Matkailu polkupyörällä vielä joskus pidempikin reissu, kuin vaan suomessa ?

Converted

 • Coopperi
  Treenaamatta juoksua armeijassa ilman lämmittelyjä 3000m 69kg, 12.6.2013 2950m 90kg(5.4km TV-kova)
 • 10km
  8.9.2013 10km/ 46.46,8 /12.6.2013 5km/21:47
 • Puolimaraton
  1/2-mara Lassen hölkkä 1h53min.
 • Maraton
  Juostu pilalle menneessä Tervakosken 6h ultrassa 42.58km/5h14min.
 • Tavoite
  2018: Paino alle 80kg. 10..10.17. 83,3kg. 5km/20min, 1/2-mara 1:45, 10km 43min.

Recent Profile Visitors

1 790 profile views
 1. kimmoke

  Pitkä lenkki

  3:30 PK-vauhti. En tiedä mitä hänen tosi hitaat eli palauttavat juoksut sitten on ehkä 4:00min/km ?
 2. kimmoke

  SM-maraton 22.9.2018, veikkaus

  Pelaaja tietää aina häviävänsä, mutta: Miehet 1. Nummela. 2. Nieminen Jaakko. 3. Antti-Pekka Niinistö mustana hevosena. Naiset. 1. Vainio. 2. Miettinen Suvi. 3. Tuominen "ikiliikkuja" Mira. Voittoaika miehillä 2.26 ja naisilla 2.48.
 3. Juu-u olihan tuo melkoinen juoksu. 2:53min/km ei voi käsittää tai no voi, kun Kipchogesta on kysymys. Nummela sanoi, että 3000m pitää pystyä juoksemaan 7.30-40 välille huh huh pitää ne lyhyetkin matkat huippumaratoonarilla olla tosi kovat. Katoin tuota videota 1:30 kohdalta hidastettuna ja onhan tuo ilmassa suurimman osan ajasta. Tuohan on ihan mailerin askellusta ? Kädetkin käy todella korkealla edessä ja kyynärpää pitkällä takana. Tuollaista se sitten täydellinen juoksu on. Niin jotta, joka 100m 17s pitääkin käydä radalla kokeilemassa pääsisikö mitään matkaa tuota Kipchogen vauhtia. Tuo 100m voisi mennä hyvässä myötätuulessa heh heh. Pidempiä matkoja turha edes yrittää.
 4. kimmoke

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Tarkoitus ei ollut mitenkään väheksyä noita jo nyt saatuja tuloksia ? Ainakin maltillisesta treenauksen (teho+km)lisäämisestä on puhunut Topi ja hänen valmentajansa. Eli kai tuo tarkoittaa, että varaa on vielä koventaa treeniä. Kiva olisi kyllä tietää vkm sun muut. Sen tiedän, että yksi päivä viikossa Topilla on totaalinen lepopäivä vai olikos se IIvolla ? edit. jotain löytyi: http://www.urhea.fi/lehdet/matkalla-huipulle-verkkolehti-2-/lehtiarkisto/2015/matkalla-huipulle-4-2015/juoksijalupaus-topi-raitanen/
 5. Hyvä, hyvä whooossshhh jaksaa jaksaa, whoossshhh, urheilujuomaa, whoosshhhh loppukiri loppukiri. Pikkuisen nämä asiat ärsytti kuulokkeet päässä oli otettava ääni pois. Kiva kyllä katella puolitelakalta näitäkin muutama juoksukisoista tuttu naamakin vilahti menemään.
 6. kimmoke

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Se lukee siinä ylhäällä ? Jaa no ainahan sitä offtopicia jonkun verran tulee pitkissä ketjuissa vai onko ihan uusi asia ?
 7. Piti oikein miettiä miksi 2010 tuli lenkkikengät laitettua pysyvämmin jalkaan. No ajatteli, että voimailujen jälkeen jos alkaisi juoksemaan niin saisi sixpackin näkymään. No ei se 8v jälkeenkään vielä näy kuin twopackina. Aika paljon saisi kg pudottaa, että kunnolla näkyisi. Joskus nuorena judoakin tuli harrastettua niin näkyi viimeksi.Silloin oli aika älyttömiä 200 situp treenejä sun muuta lihaskuntopiiriä. Sinänsä mitään tavoitteita ei ole ollut (ajallisia) ja kisoihinkin en ole koskaan treenannut tosissaan menty vaan kokeilemaan. Kesällä treenasin oikein "ammattilaistyyliin" 2x päivässäkin ja telakkaahan siitä tuli. Syytän epäsopivia kenkiä ja liikaharjoittelua liian nopeasti. Oikeastaan ainoat mitkä tavoitteena motivoisivat niin cooper +3000m ja 10km alle 40min. Noi on ainakin itelle sellaiset perusmittarit, että voi jo sanoa olevansa jonkunlainen kilpakuntoilija juoksija. Noi tulokset ei onnistu harjoittelematta varmaan keneltäkään. Siis täysin juoksua harrastamattomalta. Notta joo juoksuinnostus jatkuu edelleen ja nyt telakan jälkeen tuli 20km juoksu viikkokm ja tavoitetta ei varsinaisesti ole muuta kuin kunto pysyy hyvänä ja kroppa terveenä. Tietysti juoksutapahtumiin osallistun edelleen pitäähän se "päivän kunto" aina välillä testata. edit. Niin ja juoksun flow tilaankin päässyt aina silloin tällöin. Yhden kerran tänä kesänä juuri ennen telakkaa, kun treeni kulki kuin itsestään.
 8. kimmoke

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Joo aika hyvä salapoliisi/poliisi oot, Savolainenhan se oli joka vain treenasi, nukkui ja söi. Se on raakaa peliä huipulla ja ei me tavalliset pulliaiset edes ymmärretä mitä uhrauksia huipulle vaatiminen vaatii ja siltikään se ei kaikilta onnistu vaikka tekisi asiat "viimeisen päälle". Kroppa voi alkaa hajoomaan ihan mistä vaan tai no yleensä sieltä heikommista kohdista. Topi Raitasen valmennusfilosofiaa seurannut niin maltillisesti vielä on menty. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu, kun lyödään turbo-vaihde päälle ?
 9. V800 saisi nyt luottopaikasta 260€ joko kannattaa tuohon hintaan ostaa ?
 10. kimmoke

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Miksei ? Huipulla siinäkin lajissa voi urheilla.
 11. kimmoke

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  No jos huippu-urheilusta puhutaan niin treenin lisäksi ei kyllä ylimääräisiä askeleita oteta. Muistan yhden kehonrakentajan (huipulla maailmallakin) jonka muija vei aina ihan salin ovelle jottei tarvi kävellä yhtään ylimääräistä. Ruuatkin tuotiin naaman eteen ja kaupassa tietenkään ei käynyt ostoksilla, turhia metrejä nekin.
 12. kimmoke

  Sadevarustus

  Ottaa se ja sen takia munkin prätkähousuissa on polvissa suojukset ja vahvempi kangas ettei viima käy. Tulisi varmasti reuma vanhempana ilman lisäpolvisuojausta. Eihän tuossa polvilumpion päällä ole kuin ohut nahka. Laittaisin polven peittävät trikoot 3/4 pituisetko ne sitten on ?
 13. kimmoke

  Sadevarustus

  Takki päälle juoksupipo, kauluri buffi ja hanskat on tärkeät vaikka lateksia. Vesi kylmentää kroppaa ja tuuli vielä lisää vaikutusta. Kato vaikka Bostonin maraton 2018 siellä tuli monelle hypotermiaa. Maratooniko matkana ?
 14. Se olikin kysymys eikä väite ? Juu näin on. 2010 mun valinta oli Polar nyt 2018 se on/voi olla joku toinen merkki en ole sillain merkkiuskollinen.
 15. Joo tuo ortostaattinen on mun museovehkeessä Suunto Ambit3 Peakissä lisäappsina ilmainen. Palautumisen arviointiin on oltava 24/7 sovellus. Niin tuskin Polarilla patenttia tuohon punaiseen lediin on ? Kukahan sen lisenssioikeudet omistaa ?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy