Jump to content
Juoksufoorumi.fi


lare85

Jäsenet
 • Content count

  701
 • Liittyi

 • Last visited

About lare85

 • Syntymäpäivä 23.05.1985

Profile Information

 • Gender

Converted

 • Coopperi
  3590
 • 10km
  35.xx
 • Puolimaraton
  1.18 ja risat
 • Maraton
  2.52
 • Tavoite
  Mara alle 2.50, Full Triathlon alle 10h, Half 4.35

Recent Profile Visitors

456 profile views
 1. Niin, voi olla, että menee enemmän tyhmyyden/riskinoton halun kun henkisen kantin puolelle, vaikka sitäkin se vaatii.
 2. Mulla oli rasitusmurtuma jalkapöydässä ja kahden viikon päästä Pariisin maraton. Arvata saattaa että lekuri kielsi juoksun 6-8 viikkoon. Itse tietysti viivalle jalka tiukasti sidottuna. Se ajatuksena, että jos kipu yltyy, niin samantien keskeytys. Ensimmäistä kertaa alle 3h, ja juoksun jälkeen tuntui jalka jopa paremmalta kun ennen juoksua. No, en sano, että suosittelen kaikille. Olen muutaman kerran tehnyt saman, ja välillä on keskeytys tapahtunut, mutta ei pidempää telakkaa ikinä. Pointti lähinnä siinä, että fiiliksen mukaan mennään, eikä etukäteen kannata heittää aina pyyhettä kehään, jos ei ihan pakko ole (mikä sitten on pakko). Toki jos alusta asti tekee kipiää, niin sitten stoppi heti varmasti kannattaa.
 3. Ainahan se keskeyttäminen jollain tavalla tuntuu pääkopassa, vaikka hyvä syy keskeyttämiseen olisikin. Itse keskeytin ensimmäistä kertaa ilman mitään konkreettista syytä HCM:än (esim. jalat paskana)¨. Tavoite oli tehdä ennätys ja se ei ollut mahdollista, niin 25km riitti. Jos olisin juossut loppuun asti, niin tuskin miettisin osallistumista vielä syksyllä johonkin toiseen maratoniin ennätystä rikkomaan. Varsikin kun keväällä oli 2kk tauko polvikipujen kanssa ja yli 20km ei asfaltilla ole sen jälkeen juostu (muutenkin vähän). Itsellä ei ole ongelmaa keskeyttää jotain joka on jo suoritettu joskus, mutta eri asia on sitten kun osallistutaan ensimmäistä kertaa. Ne on sitten pakko vetää loppuun asti (ensimmäinen maraton, triathlonit, ultrat jne), oli sitten happi millä tasolla vaan. Muistan kun pallas hetassa viimeinen 15km meni aivan tiedottomassa tilassa, ihan halluissa, ja sitten vähän aikaa maalin pääsemisen jälkeen iski yli 40 asteen kuume kun kävi niin kierroksilla kroppa.
 4. No nyt on ainakin vaihtoehtoja annettu, kiitos siitä. Jyväskylän velipoika on käynyt kokemassa ja piti reittiä ihan kivana. Kiertää ilmeisesti jonkun järven ympäri ja aika tasamaata. Itse en seuran alle kuulu, niin se on aika sama, onko SM-kisat vai ei. Tosin se bonus, että niin kuin mainitsette voi olla kirittäjiä enemmän.
 5. Joo varmasti siellä olis ehkä paras mahollisuus saada joku selkä eteen. Hangossa saattaisi mennä sooloiluksi jos alle 2.50 kiikarissa. Ei toi Tallinnakaan ole poissuljettu..
 6. Ai sekin on neljän? Ihan totta mitä sanot, että tosi nopeita ja upeita maisemia sisältäviä maratoneja ei taida hirveästi olla kotomaassa. Espoo ois vissiin 2krt puolikas (sama kun itämeri). Vetää kyllä osittain merenrantaa, eli voi olla että paikoin tuulee, mutta korkeuseroja ei kai hirveästi ole (mutkikkuudesta en tosin tiedä). Vaikeaa...
 7. Se oli eka maraton jonka juoksin. Mielestäni tylsähkö reitti ja juostiin 4x10.55km rinki, mieluiten yhtenä max. kahtena kiekkana.
 8. Kankaanpää on nopea se on tiedossa, mutta joo ehkä ei kuitenkaan sinne houkuta lähteä. Juoksin about 26km. Pakko oli kisikselle asti lönkötellä kun kamat oli siellä. Tänään jo jalat tuntuu ihan ok. Tallinna tulee ehkä liian aikaisin. Vantaa siinä mielessä ehkä paras, että siihen ehtisi vielä treenata. Helsinkiin kuitenkin panostettiin ja 2 vikaa viikkoa meni aika löysäillen, eli ehkä jotain kovempaa reenijaksoa tarttis vielä tehdä.
 9. HCM meni niin sanotusti reisille, joten mietin että syksylle voisi vielä jonkun Maran nykäistä. Tavoite siis juosta aikaa. Onko Vantaa nopein Etelä-Suomessa? Miten käy vertailu esim. Espoon rantamaraan, tai Itämeren maratonille?
 10. Yleisurheilun MM-kisat 2017

  En kyllä käsitä kun Rickhardsonilta kysyttiin 3 viikkoa sitten Kalevan kisoissa, että miten nämä viimeiset kaksi viikkoa ajattelit treenata, ennen Lontoota. Vastaus: "Määrää" Ei ihme, että ei kulje kun vetää itsensä jumiin viimeistelyssä. Terolla taas kulki kun tajusi vaan levätä viimeisen viikon.
 11. Voi olla että ennätykset jää tekemättä. täytyypä muistaa ottaa paino ennen ja jälkeen kisan.
 12. Joroinen 2017

  Huikee veto Spica! Jos kehitys tollasta ni ens vuonna ykkönen.
 13. Joroinen 2017

  Joo ehkä tuo on paras idea. Toinen vaihtoehto on, että vaihtaisi yleiseen sarjaan. Vähän porukkaa ja ei varmaan kovinkaan moni ottaisi ikäsarjalaisista kiinni jos on 10min väli. Vai lähteekö ikäsarjalaiset heti yleisen perään?
 14. Joroinen 2017

  Juu itse sellanen 35min liukuja, mutta en tykkää yhtään noista massastarteista. Vantaan perusmatkalla tais olla satakunta, mutta ihan eri luokkaa jos tuolla on 500. Siinäkin antoi siimaa ihan tarpeeks kun ui ulkoreunaa.
 15. Joroinen 2017

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Eli toisin sanoen voi odotella rauhassa kun kaikki ovat lähteneet ja hypätä avoimeen jorpakkoon. Vai mitataanko bruttoaika kuitenkin?
×