Jump to content
Juoksufoorumi.fi


nyba

Jäsenet
 • Content count

  2 153
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

nyba last won the day on February 15

nyba had the most liked content!

Community Reputation

1 024 Excellent

1 Follower

About nyba

 • Rank
  Kauppalan Ahma

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Nöykkiön suuriruhtinaskunta
 • Interests
  Polkujuoksu, Nuuksio, luonnon rajaton kauneus, pienoisekotonit

Converted

 • Tavoite
  Illaksi kotiin

Recent Profile Visitors

1 718 profile views
 1. nyba

  To 17.5.

  Tunti ohjattua jumppaa. Oli keppi-, trx- ja punnerustyyppistä kehonpainojumppaa, joka tuntuu aluksi kevyeltä mutta jossa pystyy vetämään itsensä oikein kunnolla hapoille. Bonuksena oli askelpunnerrus-vuorosoutu-yhdistelmä, jossa oli kahvakuuliakin. Tuloksena oli hirvittävä happojennieleskelyolo. Onneksi oli perään reipas hiphop-tunti, jossa sai tasoiteltua pahimman elohopean maun suusta ja tärinän pois lihaksista.
 2. nyba

  Ke 16.5.

  9 km 1h polkuhölköttelyä paljain jaloin (skinnereilla). Puuhakasta touhua kun pitää varoa kaikkea kävyistä ylöspäin mutta kai tähänkin tottuu. Ainakin työperäinen vitutus ja jäykkä niska paranivat räpistellessä.
 3. nyba

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Ke 16.5.2018 klo 18:30 kimppalenkki Puolarmaarista Akilleksen majalta. Huonot jutut hyydyttävät varmemmin kuin helle. Vielä ehtii ennen juhannuksen lumia.
 4. nyba

  Polkujuoksua Espoossa

  Su 20.5.2018 klo 9:00 30 km Haltiasta (Nuuksion kansallispuisto) 30 km polkulenkki Haltiasta Nuuksio Classic 70-reittiä mukaellen. Ehkä oikaistaan Orajärvi eteläkautta ja Pöksynhaarasta Suolikkaalle tai sitten ei. Vauhti on hidas mutta hölkkää kuitenkin. 10 km luomuextravaganza-jatkolenkki tarjolla tosiuskoville paljasjalkaystävämme merkkipäivän kunniaksi. Ei huoltoa mutta vettä voidaan saada Kattilajärvelta ja Högbackasta tai Haukkalammelta. Lenkkiä voi lyhentää kääntymällä Mustakorven kohdalta takaisin Haltiaan (Nuuksio Classic-reittiä), jolloin matkaksi tulee noin 17 km. Lenkki on pitkä, hidas, raskas ja hilpeä.
 5. Loistavaa! Armoton Herttua kävi itkettämässä keskuspuiston insinöörijuoksijoita. Laitetaanko saman tien karhunkierrokselle raatolotto vetämään?
 6. nyba

  Ma 7.5.

  Viikon aloitusjumppa parin viikon tauon jälkeen. Viime viikon piti olla palautteluviikko mutta tuli kuitenkin hilluttua viitenä päivänä, mm. perjantaina bodomnight-kymppi lääkkeeksi akuuttiin vitutukseen ja sunnuntaina muutama tunti Nuuksiossa plogging-tapahtumassa. Nyt sitten kunnon kahvakuulajumppaa ja melko ikäviä trx-lankkuveivauksia niin että veri lähti kiertämään. Kevät pörrää ympärillä, ei nyt kerkeä himmailemaan.
 7. nyba

  Bodom Trail 4-5.5.2018

  Gepardi ja ahma juoksi, gepardi voitti. Kateellisena katsoin myös loppusuorakuvaa gepardista, keltainen apinapaita, mustat sukkahousut ja herkkä hanskakäsi. Niillä pääsee piireihin 🙂
 8. nyba

  Juoksijoita Espoon seudulta

  No onkos vässykkä olo vapun jälkeen? Itsesääli on sairautta, nyt heti kimppalenkille Espoon keskuspuistoon: lähtö 18:30 tänään Akilleksen majan vierestä. Mikään ei kohota itsetuntoa paremmin kuin vielä itseäänkin huonompi seura.
 9. Onnea. Olkoon loppuvuosi yhtä voittoisa!
 10. nyba

  La 28.4

  57 km 13 tuntia. Etelä-Karjalan Maastomarssilla Joutsenossa Mikon ja Pekan kanssa. Olimme kolmantena partiona maalissa mutta tehtäväpisteet ovat vielä arvoitus. Lähtö maastoon oli vähän yli 21 perjantai-iltana, maalissa aamulla kymmenen jälkeen. Kaikenlaista pientä pummia tuli matkalla mutta omasta mielestämme olimme kunnialla mukana myös maastomarssin vastatoimintarasteilla (Maastomarssilla seuraava reitipiste paljastatetaan vasta rastilla. gps sallittu mutta maastossa on vastatoimintajoukkoja, jotka mm. ovat virittäneet paukku- ja valopanoksia ja järjestävät ennalta ilmoitetulla alueilla tuliylläköitä, joita pitää sitten väistää.) Kuvassa Mikko ja Pekka onnellisina toiseksi viimeisellä rastilla kun takana on reilu 55 km ja enää viimeinen leki maaliin jäljellä.
 11. nyba

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Minulla on työkiireitä, nocando
 12. nyba

  La 21.4.

  27 km 3h40min Nuuksio plogging-tapahtumassa polkuja juosten ja roskia keräillen. Karhusolan TIukunen oli junaillut tapahtuman Hotelli Nuuksion tienoille, paikalla oli noin 50 henkilöä, jotka hakeutuivat erivauhtisiin ja mittaisiin ryhmiin kävelystä 42 km ajokoirapartioon. Lähdin ajokoiraryhmn mukana tavoitteena puoli lenkkiä mutta venähti vähän pitkäksi roskia poimiessa.Retkeilijöiden jäljiltä löytyi mm kaljatölkkejä, muovipulloja, pillimehuja ja retkimuonan kuoria. Mukava tapahtuma, puolet oli uusia kasvoja mikä on aina mukavaa ettei polkuhommat klikkiydy liikaa. Kuvassa Tiukunen tuimana ohjastaa ploggaajat matkaan.
 13. nyba

  To 21.4.

  tunnin salijumppa ja tunti hiphoppia päälle, molemmat aika kovalla intensiteetillä. Nyt viikon tauko jumppaan kun 27.4 on seuraava isompi höntsäkisa (Etelä-Karjalan maastomarssi), jonne menemme Kenokefaloksen 4 hengen joukkueella. Seuraavaksi vähän keventelyä, lauantaina kuitenkin vielä Nuuksio plogging-tapahtuman roskapartiota puolimaran verran.
 14. nyba

  Ti 19.4.

  16,8 km reilu pari tuntia, kaukomatkaaja Kiljanderin kimppalenkillä Espoon keskuspuiston kuntoradalla (4 kierrosta), mukana myös sk, sverre, isi, steadyrunner64 ja zerodiesel. Kuvasarja Juoksijoita espoon seudulta-ketjussa, bongaa foorumin kuuluisuuksia!
 15. nyba

  Juoksijoita Espoon seudulta

  Kiljanderin kimppalenkillä olivat sankarin lisäksi sk, isi, sverre, zerodiesel, steadyrunner64 ja nyba+koira. Kiljander pisteli 5 kierrosta, muut siitä vaihdellen alaspäin. Hieno aloitus keväälle ja mukava nähdä kaikkia!
×