Jump to content
Juoksufoorumi.fi

nyba

Jäsenet
 • Content Count

  2 249
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  10

nyba last won the day on July 14

nyba had the most liked content!

Community Reputation

1 191 Excellent

1 Follower

About nyba

 • Rank
  Kauppalan Ahma

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Nöykkiön suuriruhtinaskunta
 • Interests
  Polkujuoksu, Nuuksio, luonnon rajaton kauneus, pienoisekotonit

Converted

 • Tavoite
  Illaksi kotiin

Recent Profile Visitors

1 942 profile views
 1. Oli hyvin aikaa tehdä reittimerkintöjen laatutarkkailua kun raastoin maratonia 6,5 tuntia kintut krampaillen. Hyvin oli merkattu ja maratonilla hankalimmissa risteyksissä oli lisäksi opastus. Ultrakärki eksyi Korpinkierroksen Siikajärven risteyksessä, jonka ohitus on ainakin reittiä aiemmin kulkeneelle hurja pummi. 'Merkkausteknisesti' kohdat, jossa merkintöjä näkyy useampaan suuntaan ovat toki sellaisia, joita pitäisi vahvistaa opastetauluilla tms. Reitti oli joka tapauksessa oikein merkitty. Kärki vain juoksi innoissaan harhaan. Jos tavoitellaan kilpaurheilustatusta niin sääntöjä ja tuomaritoimintaa voisi hieman kehittää, erikoista tuo aikojen rukkaus tämän yksittäistapauksen vuoksi. Hupipohjalta kun retkeilee niin ei sillä niin väliä. Juuso on kyllä jäätävän hyvä, ei tarvitse spekuloida hyvityksillä eikä millään.
 2. Juoksufoorumi on virkistävän erilainen hiekkalaatikko. Sen etuja - otsikoiden alle kertyy tarina, jota voi seurata myös jälkikäteen eikä ole facebookin näkyvyysrobotin armoilla - tarinat ovat kiinnostavia ja hyödyllisiäkin myös vuosien jälkeen, mm.. tapahtumaketjut - postaukset eivät liitty omaan facebook-identiteettiin, jota mielellään käytän esim. yhteydenpitoon sukulaisten kanssa. - keskustelu käydään nimimerkkien välillä ja ylilyönnit on helpompi antaa anteeksi jos henkilöillä on erilainen huumorintaju - foorumilla on yksinvaltias päätoimittaja eikä inhottavaa facebook-kollektiivia (Hei eiks voitais kaikki sopia että - yök) - hyvällä polulla on vähän nokkosiakin
 3. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Aika jäätävän surkea systeemi kun hukkaa kisan kolmannen ja kaikista maaliin tulleista ei ole varmaa tietoa No, atk-skeida ei latista maaliin tulleiden saavutuksia ja rankka kisa on ollut taas kerran kaikilla reitille lähteneillä. Miehistä tuli maaliin noin 82 / 126 ja naisista noin 17/28. Vaikka excelissä tuo 134 km / 30 h näyttäisi kuinka helpolta ei vuosi vuodelta löydy kuin 100 henkeä, jotka pystyvät siihen.
 4. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Raceresultin tuloksissa Eskelisen voittoaika näyttää nyt tasan 15h. Voisi perustellusti väittää että systeemi on päin persettä. - Tähän siis piti kommentoida että kolmonen Mikkola on kadonnut tuloksista. Onko tähän ihan oikea syy vaiko vain raceresultsin ihmeellisyyksiä? Matkan varrella oli paljon vastaavia kadonneita sieluja eikä väliajoilla tehnyt paskaakaan.
 5. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Kedra ja Chan maalissa, aika 29h48min. Chanin kerhonimi oli Never let go. Ei mitään tyhjää puhetta, tämän kerran sisupalkinto Hongkongiin ja Puolaan.
 6. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Tuli 4 tuntia sitten maaliin. Ilmeisesti menossa joulupukkivauhtia Ylläkselle lystinpithoon
 7. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Chan ja Kedra ovat väliaikapisteessä 'tielle lähestyminen' eli 4,9 km maaliin. Tästä väsyneimmillä on mennyt hieman alle 60 min maalilinjalle. Etenevät 10 min / km joten hyvältä näyttää.
 8. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Muistatteko Patrick Chanin viime vuoden Karhunkierrokselta? Mies Hogkongista pisteli lumisen karhunkierroksen yksinään puoleen väliin saakka (80 km) ennen kuin joutui keskeyttämään. Nyt Ylläs-Hetta-matkalla näytti jo siltä kuin reissu olisi keskeytynyt Pallakselle mutta mitä vielä. Mies raastaa yhdessä Tomasz Kedran kanssa koko rahalla, 7,5 km maaliin ja 1,5 tuntia aikaa. Tulevat todella tajunnan rajamailla, marginaalia ei taida olla montaa minuuttia.
 9. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Nokelainen maalissa, sijoitus 2. 4h49min
 10. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Mäyräherra Nokelainen viimeisellä kilometrilla Vertailun vuoksi, Nokelaisen kilsavauhti 5min 4 sek
 11. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Ansio maalissa. Tarkka aika selviää vasta kisakellosta, niin tiukoille 4h20min meni. Ansion aika 4:19.41 raceresultsin mukaan. Upea juoksu.
 12. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Ansio tulee 4min 7 sek / km. Pari kilsaa maaliin. Juokseeko se tosiaan yksin tuota vauhtia? 4 min 3 sek. Ansiolla vauhti kiihtyy. Viimeisellä kilometrillä
 13. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Ansion kilometri 4min 5 sekuntia. Ei mitään sauvakävelyä. 15 min aikaa 4h20 haamurajaan
 14. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Ansion viimeinen kilometri 4min6sek! 5 kilsaa maaliin. 4 tuntia takana.
 15. nyba

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Naegelen loppuaika 2017 oli 4h28min. Ansiolla nyt alle 7 km ja 37 min aikaa jäljellä, hyvin pysyy alle 5min/km vauhdissa ja alusta nopeutuu kun loput on asfalttia.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy