Helpota elämääsi ja kirjaudu sivustolle

Hei, 
luet sivustoa nyt vieraana. Avaamalla sivulle omat tunnukset pystyt seuraamaan haluamiasi keskusteluja helpommin. Voit osallistua keskusteluun myös vieraana. Silloin kommenttisi menee moderointijonon kautta. Sisäänkirjautuneena se näkyy heti kaikille. Tunnusten luonnin yhteydessä voit käyttää keksittyä sähköpostiosoitetta jos et halua ilmoituksia sinulle tulleisiin kommentteihin yms.

Vieraana löydät uudet viestit valikosta Uudet viestit -> Juuri nyt. 

Elwood

Jäsenet
 • Content count

  507
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Elwood

 • Syntymäpäivä 17.01.1965

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Coopperi
  2990 (2009)
 • 10km
  43:49 (2014)
 • Puolimaraton
  1:41:30 (2003)
 • Maraton
  3:37:48 (2015)

Recent Profile Visitors

770 profile views
 1. Olikohan viimeksi Kolilla, kun edestä tippui yksi paperilla vahva Kangasalan edustaja.
 2. 2015 meni paluumatka (ja melkein koko menomatkakin) sauvakävelyksi. Silloin tosin sauvat sai ottaa mukaan vasta Hautajärveltä, joten nyt vähän eri tilanne. Itse koin sauvat todella hyödyllisiksi paluumatkalla. Varsinkin lopun alamäissä, kun en olisi enää ilman niitä pysynyt pystyssä, jalat olivat jo täysin finaalissa. 80km matkalle en kyllä ottaisi.
 3. DUVin perusteella kannattaa katsoa mitä tämä jamppa tekee: http://statistik.d-u-v.org/getresultperson.php?runner=502969
 4. Kaikki pääsi muistikuvani mukaan.
 5. Lehmänkellojen kilistelystä oli se hyöty, että tuli bongattua paljon tuttuja, joiden en edes tiennyt olevan juoksemassa. Osasivat itse huudella, kuin oma silmä ei ehtinyt kaikkia tavoittaa.
 6. Perusmatkalla on tuplasti porukkaa viimevuotiseen verrattuna. Joten ei.
 7. Kiitti kundit! Ihan kokonaan en ole hunningolla ollut, maalis-huhtikuuhun on tullut reilu 20h kuntopiiriä ja pilatesta, kuppiakin on kyllä mennyt. Paino on sentään pysynyt aisoissa. Syyskuun ensimmäinen päivä on UTMB, sitä en ole vielä tavoitteena haudannut. Mutta koska toinen kerta, niin pystyy (ehkä) järkevämmin arvioimaan, onko jalka ja kunto sellainen, että sitä kannattaa lähteä yrittämään. EDIT: vähän on ollut huono omatunto siitä, että olen kuitenkin kävellyt päivittäin jonkun verran, n. 4-5km on tullut duunimatkojen yhteydessä. Mutta eipä näköjään ole sitten paljon haitannut, hyvä niin.
 8. Kerrotaan nyt tännekin, että eilen röntgenin tulos oli "poikkeuksellisen hyvin säilynyt nivelrako ja nivelpinnat ja selvästi ikää nuoremmat! Vanha merkityksetön kalkkijuoste, ei luukalvoreaktiota, joka puhuu inaktiviteetin puolesta- Kuvan perusteella ei estettä liikunnalle!" Omalta lekurilta lopullinen tuomio kuitenkin vasta ensi perjantaina, mutta ehkä tässä nyt uskaltaa jo aloittaa ainakin pyöräilyn. 7 viikon tauon aikana on varmaan jo päästy melko syvään kuoppaan. Murtumalinja on kuvassa kyllä selvästi näkyvissä.
 9. Tulispa munahanki, olis huollossa varmasti suurempi elämys.
 10. Kohta jo näkee onko hyvät terassikelit vetää bissee, kun toiset juoksee kieli vyön alla.
 11. Voit aina muistella sitä, että minäkin selvisin sieltä aikarajassa kertaa, eli pakko olla pala kakkua. Kaksi kertaa siis. Editointi ei pelitä...
 12. Syytä vielä mainita, että oireet oli hyvin samanlaiset kuin toisessa polvessa, josta meni kierukka pari vuotta sitten. Ei oikein osannut kuvitella, että mistään muusta olisi voinut olla nytkään kysymys. Ja samalla tuli vietyä vammaa pidemmälle kuin normitapauksessa, ehkä. Kilometritkin oli ihan maltillisia verrattuna niihin määrin mitä aikaisemmin on ollut, ettei rasitusmurtuma tullut mieleenkään. Reippaita ehti kyllä tulla jo saman verran kuin viime vuonna yhteensä, mutta siellä pääpaino olikin ultrailun puolella.
 13. Kipupiste on polven sisäsyrjässä. Katsoin päiväkirjaa taaksepäin ja ensimmäiset maininnat polviongelmista oli 11.1 Areenalla vedetyn reippaan jälkeisenä päivänä. Siihen sitten päälle Aktia ja pari reipasta lisää, tässä vaiheessa pidinkin sitten polven takia reilun 8 päivän tauon. Meni taas hetki kunnes polviongelmat alkoivat vaivata. Olisi pitänyt mennä heti tuolla tammikuun puolivälissä tutkimaan asia. Jotenkin tuntuu, että Kolin jälkeisen 1,5kk tauon jälkeen siirryin liian nopeasti reippaiden pariin ja niitä tuli lisäksi vedettyä Areenan tunnetusti kovalla alustalla. Liikaa iskutusta liian nopeasti.