Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Elwood

Jäsenet
 • Content count

  513
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Elwood

 • Syntymäpäivä 17.01.1965

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Coopperi
  2990 (2009)
 • 10km
  43:49 (2014)
 • Puolimaraton
  1:41:30 (2003)
 • Maraton
  3:37:48 (2015)

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Käyttökatko 1.6.

  Laitapa ehdotusta tulemaan.
 2. Käyttökatko 1.6.

  Hei, hieno homma, etusivulle jäi vielä 25% tilaa mainosten jälkeen.
 3. No toki aikaisemmin on käyty koittamassa, mutta ei kyseisenä vuonna.
 4. Kyllä jättäripohjalta on menty usemmankin kaverin toimesta UTMB-läpi.
 5. Gaiterit luovutettu lentoaseman lähtöaulassa. Tapahtuman luonteen huomioiden ilman suurempia juhlapuheita.
 6. Olikohan viimeksi Kolilla, kun edestä tippui yksi paperilla vahva Kangasalan edustaja.
 7. 2015 meni paluumatka (ja melkein koko menomatkakin) sauvakävelyksi. Silloin tosin sauvat sai ottaa mukaan vasta Hautajärveltä, joten nyt vähän eri tilanne. Itse koin sauvat todella hyödyllisiksi paluumatkalla. Varsinkin lopun alamäissä, kun en olisi enää ilman niitä pysynyt pystyssä, jalat olivat jo täysin finaalissa. 80km matkalle en kyllä ottaisi.
 8. DUVin perusteella kannattaa katsoa mitä tämä jamppa tekee: http://statistik.d-u-v.org/getresultperson.php?runner=502969
 9. Vaarojen Maraton 7.10.2017

  Kaikki pääsi muistikuvani mukaan.
 10. Lehmänkellojen kilistelystä oli se hyöty, että tuli bongattua paljon tuttuja, joiden en edes tiennyt olevan juoksemassa. Osasivat itse huudella, kuin oma silmä ei ehtinyt kaikkia tavoittaa.
 11. Vaarojen Maraton 7.10.2017

  Perusmatkalla on tuplasti porukkaa viimevuotiseen verrattuna. Joten ei.
 12. Kiitti kundit! Ihan kokonaan en ole hunningolla ollut, maalis-huhtikuuhun on tullut reilu 20h kuntopiiriä ja pilatesta, kuppiakin on kyllä mennyt. Paino on sentään pysynyt aisoissa. Syyskuun ensimmäinen päivä on UTMB, sitä en ole vielä tavoitteena haudannut. Mutta koska toinen kerta, niin pystyy (ehkä) järkevämmin arvioimaan, onko jalka ja kunto sellainen, että sitä kannattaa lähteä yrittämään. EDIT: vähän on ollut huono omatunto siitä, että olen kuitenkin kävellyt päivittäin jonkun verran, n. 4-5km on tullut duunimatkojen yhteydessä. Mutta eipä näköjään ole sitten paljon haitannut, hyvä niin.
 13. Kerrotaan nyt tännekin, että eilen röntgenin tulos oli "poikkeuksellisen hyvin säilynyt nivelrako ja nivelpinnat ja selvästi ikää nuoremmat! Vanha merkityksetön kalkkijuoste, ei luukalvoreaktiota, joka puhuu inaktiviteetin puolesta- Kuvan perusteella ei estettä liikunnalle!" Omalta lekurilta lopullinen tuomio kuitenkin vasta ensi perjantaina, mutta ehkä tässä nyt uskaltaa jo aloittaa ainakin pyöräilyn. 7 viikon tauon aikana on varmaan jo päästy melko syvään kuoppaan. Murtumalinja on kuvassa kyllä selvästi näkyvissä.
×