Helpota elämääsi ja kirjaudu sivustolle

Hei, 
luet sivustoa nyt vieraana. Avaamalla sivulle omat tunnukset pystyt seuraamaan haluamiasi keskusteluja helpommin. Voit osallistua keskusteluun myös vieraana. Silloin kommenttisi menee moderointijonon kautta. Sisäänkirjautuneena se näkyy heti kaikille. Tunnusten luonnin yhteydessä voit käyttää keksittyä sähköpostiosoitetta jos et halua ilmoituksia sinulle tulleisiin kommentteihin yms.

Vieraana löydät uudet viestit valikosta Uudet viestit -> Juuri nyt. 

Hiihtoniilo?

Jäsenet
 • Content count

  667
 • Liittyi

 • Last visited

About Hiihtoniilo?

 • Syntymäpäivä 29.09.1962

Profile Information

 • Gender
 • Asuinpaikka
  Lempäälä

Converted

 • Coopperi
  5K 21.26 (2016) 2940m(2011) 3620m (1982) 3000m 9.06 1000m 2.46 17v.
 • 10km
  45:26 HelsinkiMidNight;45:46 Pyynikkijuoksu 2015; 43:10 Helsinki Midnight Run 2014
 • Puolimaraton
  1.46.11 Pyhtää 1:43:41 '14 Hml Var.1. 38:38 2010 Pk-juoksu Hki , 1.38.28 (2008) Turku PN
 • Tavoite
  Hyvä kunto ja iloinen mieli

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Upea lämmin sää ideaali maantiepyöräilyyn. Kaupin Kanuunoiden yhteislenkille päätin lähtee klo 9 aikaan kun hain aamupostii. Eiku äkkiä kahveet ja autolla Tampreen Mustaslahteen. Kypärä meinasi unohtua. Lepposa vauhti ylämäet himmaamalla yht. 20 Kanuunaa oli. Aurinkoista 21C . Ajoaika 3h 54min 104km 26,7km/h keskarilla nousuu 820,m. Kehäkukassa joku rouva tarjosi ilmaseks mustikkapiirakat ja kahveet!:-) Mainittakoon ett yhdessä alamäessä nopeus enkka 70,4km/h porukassa ..
 2. Eilen töistä kotiin Pirkkalan kirkon kautta Lempäälään 36,7 km 1 tunti 23 minuuttia keskinopeus 27 km tunnissa vastatuulta 4 metriä sekunnissa puuskissa 8. Tänään piti olla kevyttä mutta väsähdin kyllä. Karijoen Suksenmukkassa raivaussahatöitä 5,5 tuntia. Luontohavaintona komee sisilisko ja kurjet. Tää taimikon ennakkohoito alkas olee kokolailla valmis. Niinku tässäki turhat tarkkuus on taitamattomuutta. Hirvet hoitaa...maakuujälkiä koska tää on niiden ikiaikainen laidun heinän ja puron takia.
 3. Kesä tuli maantiepyöräkelit,. Aamusta 12C ...15C aurinkoa ja etelätuuli jotenka vienossa myötätuulessa 20,55km Treelle aamusta 40'40 -30,2km/h keskari max Rukkamäki 54,4km/h. No oikei siinä on 50km/h nopeusrajoitus mutta toi on hetkellinen maximi vahingossa mittarissa.... Vasen resi hiukka vieläkin sökö juoksua ajatellen, mutta paranenemaan päin toivottavasti eikä ollenkaan paha kun kadenssia on. Mainittakoon että ratavedoista kipeytyneet pohkeet alkaa varmaan koht silleen OK
 4. Tulin maantiepyörälenkiltä katsoon viimeset kiekkopelin 3 minuuttii ja ne oli pitkät. Jalat tarkemmin pohkeet vieläkin kipuilee, niin ettei juoksua voinu ajatella jotenka menin rennon lenkin reitillä Lempäälä Sotavalta Viiala Koskenkylä Lempäälä n 43km 1h30'30 28,4km/h keskarilla, huippu 48km/h nousugainia vajaa prosentti 280m.Taisi pohkeita aukaista tää pyörähomma.
 5. Juu pohkeet tosi kipeet eilistä ratavedoista. Lepäillä piti ja Giro de Italian katselua.
 6. Verkkaa 1km 7 x 200m 3'43/km 30s palautuksella päälle metsäverkkaa 17 min about 2km. Pakko olk komeena 15C kokeilla uusia piikkareita. Vasempaan reiteen laitoin ideaalisiteen ja lähdin juokseen kuusi kpl kaksisatasia. SITTEN kotona huomasin et no meni 7kpl yht 1.4 km ja hiukka nopeemmin. Reisi oli kipee muttei hajonnut. Naskalin Riku- Antti oli kellomiehenä. Käytiin vielä kylmähoitona uimarannalla liottamassa jalkoja vedessä ja saunassa sitten. Huomenna en pääse kunnanmaastoihin täytyy miettiimitä nyt ton jalan kanssa kannattaa tehdä vai tekeekö mitään.
 7. Illasta kotiin myötätuulta 7m/s Reitti Tre Pirkkala lentokenttä Säijärvi Lempäälä. 1h09'54 34,4km 29,6km/h 245m elev gain 127bpm/max 147. Mukana enkka myötätuuli tuloksena Saijarvi Challenge 37,2km/h keskarilla aikaan 8'09 syke 127/max 147. Tuon pätkän menin rennon lujaa. Hienoa aamun rämpimiseen vastatuuleen oli nyt lyödä löylyy kotiintullessa myötäseen ja suht lämpimässä säässä. Illalla HooHoon kanssa metsäretkelläkatsomassa kuinka Vesilahden männiköiden kasvatus on aivan mahdotonta ainoastaan kuusi menestyy männyt syödään. Se on harmi koska pohjassa lahonpros. oli kolmekymmentä jo edellisessä hakkuissa. Nyt puulajin vaihto olisi must, mut mahdotonta näillä hirvimäärillä.
 8. Reisi vieläkin kipeä- jotenka maantiepyöräilyä pukkaa. Aamusta töihin 20,55km 50´33 24,4km/h. Olenkohan koskaan matkannut tolla kilpafillarilla noin hiljaa töihin. Meriselitys oli täysi vastanen pohjatuuli 8m/s ja puuskat 10m/s. Pirskaleen kylmä tuuli 6C. Ei kesää vieläkään varusteet pitkät ja lyhyet ajohousut, silkkihuivikypärän lalla, lyhyt ja paksu talviajotakki, hihanlämmittimet ja kengän päällyssuojat. Silti varpaat kylmäsi lopun Rukkamäen laskussa. Kotio varmaan Pirkkalan lentoaseman kautta se on mukavampaa rauhallisempaa ajaa mutta pidempi.
 9. Maantiepyörällä 122bpm max 145bpm 57,8km 27,8km/h eli 2h6min Lempäälästä Rapolaan Viidennumerolle Toijalaan ja Viialaan Lemposiin takas. Ei pyöräilykunto mikään huippu oo. Kauden kolmas lenkki. Kai tää tästä kun jaksaa jauhaa pikkuhiljaa pyöräilykin tuloo tutuksi.
 10. Juu muistan kun tuli upouudet Muovi Gulf asemat yksi tonne Hesatien varteen. Muovi oli silloin uusi materiaali käytiin sitä muovista huoltoasemaa pyörillä katsomass. Ei ollut ennen nähty muovimateriaalia ollenkaan silloin sanottiin että se on ikuista. Tosiassa UV säteily teki aikas nopeesti tehtävänsä söi kirkkaat värit rakennukesta pinta muuttui. No onhan se siellä vieläkin kyllä. Muovia käytetään nykykengissä enemmän kumihan on paljon kalliimpaa....
 11. En tiedä kuin Mutu joka on yleensä paras tuntuma että tosiaan muovit kovenee vanhetessaan. Mulla kokemusta juuri samastaparista. Joka toinen vuosi syytä vaihtaa. Siksi juoksijan on vaihdettav a suht. tihkuun kenkiä jos ei ole ihan keiju. Toisaalta silloin kun mennään lujaan ei tarvita vaimennusta mutta perusjauhuukengät pitää olla kunnossa.
 12. Aamusta metsäkävelyä kolmisen tuntia ja iltapäivällä syönnin jälkeen raivuusahan kanssa vajaa kolme. Jotenka ajaessani Lemposiin oli pakko poiketa kahvia hakeen Kankaanpäässä. Ajoin suht uutta reittiä Kiikoisista Kiikan tietä oikaisten Sastamalan kautta Rämsööseen ja Narvan kautta Lempäälään, reitti on 212km ja aikas mukava kesäreitti ajella.
 13. Näin on. Suksenmukkassa raivuu jjatkuu tänään, en urakoi koska tää ei oo työtä. Ko kohde on havupuiden ympäriltä reikäperkuu elikkä hiesukoivikon poistoa. Käydää Ylikylän miehen kanssa katsoon yhtä myynniss olevaa metsää täss aamusta ensin. Koetan täss laitaa Kiinan tiikerirasvaa pitkään reisilihakseen ja tietokoneen jäykistämään niskaan. Aikas hyvä nostaa verenkiertoa, mutta melkonen käry ei tarvi dödöä.
 14. Vasen etureisi ottannu siipeensä. Raivuusahan kanssa Suksenmukkassa Teuvan tien varressa kävelyy 2,5h. Pakko manita ett ostin tänne Karijoelle matkalta Häijäästä PIIKKARIT koska uusi juoksuseurani saattaa saada porukan SM viesteihin Jyväskylään. Häijään Urheilutarvikkeesta sai mailerien ja muutakin piikkarikamaa. Mulla on tallessa sinivalkoisetKarhupiikkarit nuoruudesta 70 luvulta. Tää on nyt harrastuksessa paluu maitohappokylpyyn jos radalla alkaa jauhaan treenejä ....hinta oli jotain 109€.
 15. Käsikirjan mukaan reenaa kute maralle mut jätä juoksematta on varmasti järkevää ratakisojen kannalta. Jos ei oo ihka poikanen vie henk. Ja fyysinen recover prosessi turha paljon aikaa ja tuloskuntoo jota radalla tarvitaan. Syksystä sill ei oo ni väliä.