Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Hiihtoniilo?

Jäsenet
 • Content count

  786
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hiihtoniilo? last won the day on February 4

Hiihtoniilo? had the most liked content!

Community Reputation

477 Excellent

About Hiihtoniilo?

 • Syntymäpäivä 29.09.1962

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Lempäälä

Converted

 • Coopperi
  5K 21.26 (2016) 2940m(2011) 3620m (1982) 3000m 9.06 1000m 2.46 17v.
 • 10km
  45:26 HelsinkiMidNight;45:46 Pyynikkijuoksu 2015; 43:10 Helsinki Midnight Run 2014
 • Puolimaraton
  1.46.11 Pyhtää 1:43:41 '14 Hml Var.1. 38:38 2010 Pk-juoksu Hki , 1.38.28 (2008) Turku PN
 • Tavoite
  Hyvä kunto ja iloinen mieli

Recent Profile Visitors

970 profile views
 1. Hiihtoniilo?

  M 1500 m voittoaika 4.14,28 SM-Hallikisoissa!

  Juu en arvostele pätkän vertaa jos on ollut taktiikkajuoksu, niin loppu tultu sitten tuhatta ja sataa. Tuolla kun mentiin mitaleita kait jahtaan, ei aikaa. Sinäsä siitä vaan viivalle koettaan, minä pääsen vain reilun kilsan tossa ajassa nykyään. Hassua kun ennen naureksin 3000m Cooperitulokselle mutten kauheesti sitte enää...
 2. Hiihtoniilo?

  11. Endurance 24h 24.-25.2.2018

  Meidän Lempäälän Hauralan kylän kuntohirmu on näemä tehnyt hyvää parannusta viimevuodesta. Onnittelut kaikille mukana olleille. Hauralan omakotiyhdistys saisi muistaa Markoa vaikk treenipaidalla!
 3. Hiihtoniilo?

  Plantaarifaskiitin kestosta

  Uskon kanssa ett venyttely nopeuttaa. Minulla se jossa noustaan kahdella jalalla rapussa varpaille ja laskeudutaan alaspäin venyttäen tuota jumissa olevaa lihassysteemiä. Sinänsä lihassysteemin jumi ennemminkin tuo tila on....minulla on kuntoutuksessa tehdyt tukipohjalliset koska nilkan nivelsiteet löysät aiheuttaen tuota vaivaa.
 4. Tasapaksu jumitus auttaa tiettyyn tasoon asti jollei mee yli. Se tason yli täytyy lyödä joskus löylyy tosin sun matkas on tosi jauhajan.
 5. Lätsäpekka ainaskin tiettävästi juoksi aikonaan työmatkansa .....mut triippuu lähtökohdista jos kunto on huono esim cooper alle 2500 täytyy lähteä rakentaan esim pyöräilyn kautta peruskestävyys pohjaa kuntoon.
 6. Hiihtoniilo?

  Kovettuuko kenkä ajan mittaan?

  Juu muistan kun tuli upouudet Muovi Gulf asemat yksi tonne Hesatien varteen. Muovi oli silloin uusi materiaali käytiin sitä muovista huoltoasemaa pyörillä katsomass. Ei ollut ennen nähty muovimateriaalia ollenkaan silloin sanottiin että se on ikuista. Tosiassa UV säteily teki aikas nopeesti tehtävänsä söi kirkkaat värit rakennukesta pinta muuttui. No onhan se siellä vieläkin kyllä. Muovia käytetään nykykengissä enemmän kumihan on paljon kalliimpaa....
 7. Hiihtoniilo?

  Kovettuuko kenkä ajan mittaan?

  En tiedä kuin Mutu joka on yleensä paras tuntuma että tosiaan muovit kovenee vanhetessaan. Mulla kokemusta juuri samastaparista. Joka toinen vuosi syytä vaihtaa. Siksi juoksijan on vaihdettav a suht. tihkuun kenkiä jos ei ole ihan keiju. Toisaalta silloin kun mennään lujaan ei tarvita vaimennusta mutta perusjauhuukengät pitää olla kunnossa.
 8. Hiihtoniilo?

  Alle 2:50

  Käsikirjan mukaan reenaa kute maralle mut jätä juoksematta on varmasti järkevää ratakisojen kannalta. Jos ei oo ihka poikanen vie henk. Ja fyysinen recover prosessi turha paljon aikaa ja tuloskuntoo jota radalla tarvitaan. Syksystä sill ei oo ni väliä.
 9. Hiihtoniilo?

  SM MAASTOT VIERUMÄKI

  En hakenutkaan aloituksella mitään muuta kuin kyselin onko monikin menossa palstalaisista SM kisaan. Joku ymmärsi että avaukseni oli joku tiedote SM kisaan siitä ei pätkääkään ollut tietenkään kyse. Minusta reitti oli sykkyrä ja vaativuus tuli siis juoksutekniikan hallinnan kautta vaihtelevalla alustalla. Sinänsä ei mäistä tai pehmeestä suosta. Sanoivat olevan kansainvälistämeininkiä. Ihan hieno ettei aina ole pururataa.
 10. Hiihtoniilo?

  Maantiepyöräily

  Juu täällä kyllä pohjatuuli täytynee mennä vasta päivemmällä baanalle kunnon keli lämmennyt auringon säteilystä. Tokaa lenkkiä pukkaa ja kaino tavote 99km mut tilanteen ja energiatason mukaan.
 11. Hiihtoniilo?

  Praha 6.5.2017

  Juu onnea matkaan siellä. Prahassa ja tsekeiss on aina kiwa käydä jopa työmatkalla. Kaarlen sillalla pitää aina käydä kun Prahan kirkolla käy. Maratooni siellä ei ole niitä varmaan tasaisimpia ja helpoimpia koettelumuksia, mutta tsekit arvostaa ja osaa kannustaa kestävyysurheilulajeja hyvin paljon.
 12. Hiihtoniilo?

  Suunnistus

  Näinhän siinä käy. Jos työssä joutuu käyttämään ylikuormassa päänuppiaan yleensä käy niin ettei jaksa keskittyä suunnistukseen ollenkaan. Parempi silloin mennä juoksemaan eikä vaivata päänuppia turhaan. Suunnistus kun on aivotyötä. Eriasia jos päivä on suhteellisen levollinen ja jaksaa sen päälle tehdä' suunnitustehtäviä.
 13. Hiihtoniilo?

  SM MAASTOT VIERUMÄKI

  Kuinka moni palstalainen lähtee Lahden Ahkeran järjestämiin SM maastoihin? Nämä tapahtumat, kuten myös varttuneemmalle väelle järjestetyt SAUL kisat ovat kuluttaja ystävälliseen hintaan ammattimaisesti järjestettyjä juoksutapahtumia! Junnuilta hinta oli 10€ ikäihmiset oli 17€ ja yleinen 15€/nuppi. Toivottavasti moni saa kimmokkeen ja ensi vuonna kalenteriin.....
 14. Juu varmaa naurattaa lukea nuorison juttuja jossa alle 4m/km on työ ja tuskan takana, muistan lukiossa nauraneeni kuinka joku voi juosta alle kolmen cooperissa. Täytyy muistaa että tosiaan vauhti on suhteellinen käsite! Tässähän iän ja muun elämän tasapainoa haettaessa kamppaillaan omaa itseään ja sen rajoja vastaan. Sitte voi katsella kuinka kaverilla kulki. Urheilu pitää mieltää oikein ja uskaltaa ottaa se mieli rentona kun eihän tässä ammattilaisia olla.
 15. Hiihtoniilo?

  10km alle 40min

  Hjyvä. Sellaine kommentti ett poroo syödään meillä täällä etelässäkin, jos saa sitä herkkuu kärrättyy ohikulkeess etelään isänniltä. Säilyy kyllä hyvähkösti automatkan.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy