Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ErAh

Jäsenet
 • Content count

  1 033
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

ErAh last won the day on May 28

ErAh had the most liked content!

Community Reputation

713 Excellent

About ErAh

 • Syntymäpäivä 12.03.1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Röhkölä

Converted

 • Coopperi
  2890
 • Maraton
  4:18 (2004)

Recent Profile Visitors

2 115 profile views
 1. ErAh

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Viime vuonna Naegele käytti vikaan kymppiin vajaa 43 minsaa, saattaa olla 4:20 tiukassa Ansiolla.
 2. ErAh

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  55km kärki lähti Hannukurun huollosta noin 2:01-2:02, Ansio taitaa parantaa reittiennätystä aika reilusti. Oisko loppuaika lähellä 4:05? Harmi ettei saa oikeita väliaikoja, vaan pitää katsoa ne gps-seurannasta. Edit: Ehkä 4:15 voisi olla lähempänä loppuaikana, viimevuotiset väliajat ei oikein täsmää gps-seurantaan. Noin 4-5 minsaa viime vuoden voittajaa edellä.
 3. ErAh

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Kärki juoksee kilpaa ja pääletkassa juostaan läpi. Isommalla riskillähän tuolla taitaa kärki mennä, mutta KK:n perusteella jaksavat varmasti koko matkan.
 4. ErAh

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Itkonen on reilun kymmenen minsaa Eskelistä perässä, toivottavasti Rauhalassa löytyy toimiva GPS myös Itkosen juoksuliiviin, aika kökköä on seurata kisaa vain väliajoista.....
 5. Yleisesti kirjoitusoikeudet taitaa foorumeilla olla vain kirjautuneille käyttäjille, mikä voisi olla ihan hyvä käytäntö myös täällä. Nykyisin mode, eli Seppo julkaisee guesteiltä ne viestit mitä julkaisee... Aktiivisia guesteja ei taida montaa olla ja liki ainoan tunnistettavan guestin soisin kirjoittavan täällä ihan omalla tunnuksellaan. Lukuoikeudet voisi olla kyllä kaikilla, jos haluaa narista jossain muualla, niin sitten narisee.
 6. ErAh

  NUTS Ylläs-Pallas 2018

  Toivottavasti vaihtavat Itkosen GPS-seurantalaitteen Peurakaltion huollossa, jos siis huhu ei pidä paikkaansa.
 7. ErAh

  Suunto 9 Baro

  Kaikkiin merkkeihin varmaan valmistajat koittavat sitouttaa kaikin mahdoillisin tavoin, yhden logiikan kun oppii, niin toisen toiminta on hieman vierasta. Yhden merkin vaa'at kun ostaa niin sitoutuminen yhä tiukempaa. Itse Garmin miehenä kyllä odotan, että Polar saisi tuotua markkinoille suvereenin hyvä mittarin, kun 800V seuraaja tulee, silloin ei meinaa juuri mitään, jos joutuu pistää kaikki uusiksi. Omalla kohdallani Polar tulee olemaan aina se mittarimerkki, johon on aina tunne siteitä. Joskus vuonna -88 isä osti PE3000 mittarin mulle, ja siitä lähtien, on merkillä ollut jonkin näköinen etulyöntiasema, vaikka garmineilla onkin menty 310XT:n julkaisemisen jälkeen.
 8. ErAh

  Hyvä biisi

  80-luvulla kun olin nuori tuli kuunneltua muutamaan bändiä joista kaikki ei ehkä kestäneet aikaa Iron Maidenin (ja Dion) tavoin. Jokatapauksessa silloin Twisted sisters oli kovaa valuuttaa.... Rushia tuli joskus kuunneltua enemmänkin, mutta viimeaikoina vähemmän.
 9. ErAh

  Jalkapallon MM-turnaus 2018

  "Japani tekee talkkunaa Belgiasta" 🙄....
 10. ErAh

  Oona Kettunen

  Ehdottoman hyvä uutinen suomalaisille penkkiurheilijoille, ensi talvena ei varmaan nähdä vielä ihmeitä, mutta seuraavana pitäisi jo kulkea ihan mukavasti.
 11. ErAh

  Ironman suomeen

  Tulee suorana areenasta https://areena.yle.fi/1-50003505
 12. ErAh

  Lahti-Hollola Jukola 2018

  Niin näkyy, vaikka alkuun tuntuma oli, että suoritus olisi ollut ihan OK, niin vähän miettimällä alkoi tulemaan mieleen virheitä. AW-analyysiä katsoessa vasta hahmottaa kuinka isoja osa virheistä oli. Ykköselle 4-5 min, kolmoselle reilu puolitoista, kasille mennessä yhteensä 8 minsaa pummia, vaikka tuntui siltä ettei mennyt edes erityisen huonosti. Onneksi loppumatkalla ei tullut sitten kuin noin 4 minsaa mokia, mutta aika paljon tekee virhettä jos ei käy riittävästi kartan kanssa metsässä ja ei näe ikänäön vuoksi riittävän hyvin. Vaikka kokonaisuutena pummeja tuli noin 12 minsaa, niin silti oli ihan tyytyväinen olo vaihdossa 😁, pitää olla edes vähän armollinen itselleen. Ainahan näistä jää sellainen "ensi vuonna" fiilis ja totetumana on taas ihan samantasoinen suoritus. Harva keski-ikäinen jaksaa enää alkaa tekemään taitoharjoitteita suunnistusta varten, jos niitä ei ole pariin vuosikymmeneen tehnyt. Noi suuret nostot tehdään aika pitkälle fysiikalla (ja tietysti pitää osata suunnistaa), varmaan K pisteellä ollaan jo jollain sijalla 500 ja sitten ykkösvälillä oli pääosin metsäpätkää, jossa toista uraa pitkin on voinut juosta ihan samalla tavalla kuin kärjessä menevät joukkueet. Mutta jonkinlaisella riskillä siinä on varmasti fysiikan puolelta menty, että suurin ohitusrumba on ykköselle mennessä ohi. Optimireitille sattui kuitenkin liki 1,5km polutonta pätkää ykköselle mennessä.
 13. Mielestäni Adv skin5 ja Adv skin 12 ovat aika lähellä toisiaan, tuolla isommalla pärjää kyllä aina ja ainakin itse pidän tuota pienempää aika turhana vaikka minulla sekin on. Mielummin sitten ostaa jonkun tosi pelkistetyn tuon isomman rinnalle jos oikein kevyen haluaa. Joku sense 2set voisi olla ihan hyvä ratkaisu.
 14. Kun en ole täällä käynyt niin kiinnostaa juoksualustan laatu. Onko asfalttia vai sorapintaa tiedossa tiistaina?
 15. Itse juoksin verttitonnin viime vuonna ja 54m mäestä, joka näkyi connecissa 54m mäkenä kertyi noususummaan noin 47-50 metriä. Tarkemmin en ole garminin parametreihin perehtynyt, enkä ole niitä sen kummemmin seurannutkaan, mutta suodatusta on ja selvästi. Se ei siis tule noususummaan, minkä siitä korkeus käyrästä näkee, vaan se on jo suodatettu siinä kokonaisnousumäärässä. Edit: Connectissa laskien kokonaisnousu oli reilu 1100m, joten jos mitariin on laittanut yhdeksi kentäksi kokonaisnousun, se näyttänee sinnepäin, jos tekee edestakaista reittiä. Edit 2: Juoksin verttitonnin toissa vuonna, niin aika vaan etenee...
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy