Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ForrestG

Jäsenet
 • Content count

  2 135
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  9

ForrestG last won the day on July 13

ForrestG had the most liked content!

Community Reputation

424 Excellent

About ForrestG

 • Syntymäpäivä 02.07.1978

Converted

 • Coopperi
  3980m
 • 10km
  31.55
 • Puolimaraton
  1.10.08
 • Maraton
  2.27.14
 • Tavoite
  Aina tavoittena uudet ennätykset

Recent Profile Visitors

5 369 profile views
 1. Olen sinänsä samaa mieltä asiassa baltsun kanssa siitä, että melko turhaan tässä on käydä asioista äänestämään. Kuitenkin ehkä hieman turhan mahtipontista ruveta vertailee tälläistä harrasteporukan mielipiteiden vaihtopaikkaa mihinkään miljardibisnekseen, saati ihmisten työhön ja sitä kautta koko elämään ja elämänlaatuun. Tässä kyse vain mielipiteiden vaihtopaikasta ja jollain tasolla sen suosiosta. Seppo toteuttaa tässä sellaista syväjohtamista ja minulle tälläinen tapa on ihan fine, vaikka itse olisin asian tehnytkin eritavalla, en ihan Steven Jobsina, mutta vähän kuitenkin, sillä kyse on vain mielipiteiden vaihtopaikasta. Pitää suhteuttaa asioita sekä johtamistapaa vallitsevan tilanteen, tarpeen sekä olosuhteiden mukaan.
 2. Mielestäni kaikki osastot saavat olla yksityisiä. Sikäli tahtoo nähdä ja kirjoittaa, niin kirjautuminen. Vähentää sellaista joutavaa Suomi24 kommentointia ajan kanssa ja ehkäpä ihmiset rohkaistuvat jälleen asioista täällä keskustelemaan. Olen ihmetellyt, että kuinka paljon säälittäviä suunsoittajia täällä käy lukemassa ja sitten kirjoittelevat muualle, kun pokka ei suoraan puhumiseen riitä. Tarkemmin, kun asiaa olen ajatellut, niin eihän asiasta edes osaa olla yhtään vihainen, vaan enemmänkin käy sääliksi munattomuus. Kuitenkin osaa palstalaisista on siellä mielestäni kommentoitu niin ala-arvoisesti, että ymmärrän hyvin, jos tänne kommentointi ei enää kiinnosta. Olenhan osani saanut minäkin, mutta eipä minun tefloniin tartu; sillä olen linjannut elämässäni aikoja sitten tämän tyyppiset asiat, että puhuu suoraan tai sitten ei ole sellaista asiaa, jolla olisi merkitystä toimintaani ja elämääni.
 3. Liekkö väliä onko höpö tahi köpö. Jokainen määritelköön juoksijan/juoksun rajansa kuten itse parhaaksi näkee. Itse olen pitänyt juoksijan rajana alle 2.20 maratonilla ja monet taas pitää 3h, mutta jokainenhan katsoo asiaa omasta näkövinkkelistä. Keniassa kun kävin, niin siinä teetä juodessa muutaman 2.06 maratoonarin kanssa, keskustelu sivusi hieman juoksua ja juoksijoita. He sanoivat maratoonarin rajan kulkevan alle 2.07 pl yksi heidän 2.07 kaveri joka oli jo pöydässä, koska hän oli juossut 2.07 maratonin neljästi. Näkökantoja ja niiden eroja. Sellaista höpöhölkkä vs juoksu erottelua en kyllä tänne foorumille ole koskaan kaivannut. Olen valmentanut niin ~6-7h maratoonaria ja 2.40 maratoonaria sekä itseäni. En pistä eroa kumpi on kampi tai kuka saati mikä. Eri taso ja eri lähtökohta; tärkeintä kuitenkin se että suunta on molemmilla sama eli kehitys. Mieluusti annan tietoa heille ketkä ovat kestävyysjuoksitaipaleensa alkupäässä, mutta välistä on myös kivaa vängätä sekä linjata vähän kokeneempienkin kanssa. Eikä siinä; monta erittäin hyvää harjoituksellista ideaa olen saanut, niiltä taipaleen alkupäässä olevien aivotuksistakin.
 4. Niin, ”Sääri” Jokisen juoksu ei kyllä tvssä näytä kovin lennokkaalla, vaikka onkin tappavan tehokasta ja nopeaa - kello tykkää. Harmillista, että vammat on erittäin paljon Tuomasta vaivanneet. Joskus 10 vuotta sitten sanoin sellaisen ennustuksen, että Jokinen on seuraava Suomalainen miespuolinen kestävyysjuoksun EM-mitalisti. Hyvin suurella todennäköisyydellä olin väärässä. En sitä arvannut, että vammoja noin paljon tulee.
 5. Riippuu juoksijan pituudesta - tai sitten jalkojen pituuden suhteesta muuhun kroppaan. 😀
 6. Siitä oli joku tutkimus aikoinaan, että näillä Afrikan kovilla juoksijoilla ei vain pohje ole ohuempi kuin muilla, vaan heidän jalkansa ovat suhteessa muuhun kroppaan pidempiä. Olikohan se niin, että kovilla menijöillä yleensä napa oli suhteessa korkeammalla pituuteen nähden. Eli tästä vetää johtopäätöstä, että pituudella ei niin suurta merkitystä kuin jalkojen pituudella muuhun kroppaan. Tiiä häntä vaikka saisin jonkun wannabe japskin manga-manaajan manaamaan tälläkin viestillä itseäni - toivottavasti.
 7. Onneksi ylläpitäjällä on enemmän huumorintajua kuin sinulla. Ihmeellistä sinänsä, kun rohkeutesi ei riitä kirjoittamaan omalla nimimerkillä, ehkä jopa säälittävää mielestäni.
 8. En osaa japania, niin en tiiä pystyykö japanista päättelemään onko se tyttö- vai poikakissa, kuten esim venäjässä. Suhtautumistavasta profiloin, että meni hiekkaa vaginaan eli tyttö.
 9. Mielestäni hieman liian herkkää nahkaa havaittavissa tässä, vaikka ehkä pikkaisen karkea vastaus kimmokkeelta. Oli kiva kun kävit. Kivempi kun lähdit 👍🏻 Henkilökohtaisesti ei minulle jää ikävä.
 10. Tässä on paljon asiaa minkä voin allekirjoittaa.
 11. ForrestG

  HHM vai HCR parempi

  Selvä peli. HHM voitti 10-0
 12. ForrestG

  Alle 2:30

  Täällä on hiljaista ollutkin. Tervetuloa siis.
 13. ForrestG

  HHM vai HCR parempi

  Omakohtaisesti olen sitä mieltä, että HHM pesi ja linkosi kyllä paremmuudellaan liki kaikilla osa-alueilla, jos vertaa niihin kertoihin mitä olen osallistunut HCR:lle tai HCM:lle. Reitti oli parempi, maalissa tarjoilut olivat paremmat. Ainut missä HCR/HCM voittaa on peseytymistilat, mutta niiden painotus on omasta mielestäni hyvinkin vähäinen, sillä onhan tullut käytyä ihan hyvissä kisoissa missä ei ole minkäänlaista peseytymismahdollisuutta pl lähijärven uimaranta. Ensi vuonna jos luoja suo, niin HHM:n viivalla olen uudestaan. Jäi hyvä fiilis tapahtumasta.
 14. ForrestG

  HHM vai HCR parempi

  Eilen oli HHM ja kävin siellä juoksemassa. Olin huoltamassa ja muuten hengailemassa HCR ja Helsinki City Running Dayssä ja mitä mieltä olette kummassa järjestelyt pelasivat paremmin?
 15. ForrestG

  Sankariainesta

  Kevään otatukset laitetiin pakettiin, ja kirjoittelin siitä facebookin puolellekkin, enkä jaksa niistä enempää käydä vatuloimaan. Nyt olisi tarkoitus aloittaa rakentamaan sitä suorituskykyä syksylle, millä Guurilaisille pitäisi uudet ennätykset syntyä. Tavoitteeksi olemme ottaneet Joutsenon maratonin, sekä osalla porukkaa Vantaan, osa juoksenee molemmat. Katsotaan näitä lähempänä sitten tarkemmin. Kesä tehdään määrällisesti, sekä tehollisesti suht napakasti treeniä, ja kisoja käydään kovina treeneinä. Näihin kisoihin ei painoarvoa laiteta; ei edes sen vertaa mitä kevään maratonille. Tämähän tarkoittaa, että tulostaso jäänee melko paljon potenttiaalista, mutta näinhän se yleensä menee, kuten viksuimmat asian sisäistänevät. Seuraavana lähdetään maalikylille HHM:lle. Siellä tavoitteeksi voimme ottaa hyvän ja kovan treenin, sekä urheilun ulkopuoliseksi tavoiteeksi henkilökohtaisesti voisin ottaa. 💩Batistinin💩 etsimisen, ja samalla voisin kysäistä, että tosissaanko se rääpäle kiertoteitse käy minua uhkailemaan. 😀
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy