Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ForrestG

Jäsenet
 • Content Count

  2 162
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  9

ForrestG last won the day on July 13

ForrestG had the most liked content!

Community Reputation

494 Excellent

About ForrestG

 • Syntymäpäivä 02.07.1978

Converted

 • Coopperi
  3980m
 • 10km
  31.55
 • Puolimaraton
  1.10.08
 • Maraton
  2.27.14
 • Tavoite
  Aina tavoittena uudet ennätykset

Recent Profile Visitors

5 839 profile views
 1. ForrestG

  Sankariainesta

  Alkaisi olla kauden kohokohdat käsillä. Joutsenossa paukahtaa tulevana lauantaina startti, sekä siitä muutaman viikon palautuksella jysähtää Vantaalla. Keli näyttäisi ainakin Joutsenossa oleva vissiin melko tuulinen, mutta ehtiipä tuo vielä ennuste muuttua (ja toivotaan niin). PA on hyvässä hapessa ja ennätyskunto selkeästi käsillä. Soililla myös hyvä stimmunki ja uskon, että ennätysparannus pitäisi olla mahdollista, sikäli kaikki menee puikkariin. La iltana olemme tämän asian suhteen viisaampia.
 2. ForrestG

  100 km MM-kilpailu 8.9.2018

  Jää minultakin, koska tiedän jo. Ei tarvi näyttää.
 3. ForrestG

  100 km MM-kilpailu 8.9.2018

  Sen vertaa lukutaitoa: ”En tuntenut TÄMÄN suurempaa tarvetta tälle hiekkalaatikolle ängetä”. Eikä kyllä mielestäni IHAN JOKA käänteessä. Muutenkaan oikeastaan houkuttele. Riittää että itse tietää pystyvänsä hyvänä päivänä vetää alle @4.00 lävitse koko matkan. Se on riittävä tieto minulle.
 4. ForrestG

  100 km MM-kilpailu 8.9.2018

  Joukkueenjohtajan valintaa en halua kritisoida, enkä joukkueenkaan valintaa mitenkään. Minulle tämä on hyvä näin. Olisihan tuonne mahtunut porukkaa enemmänkin, jos ketä olisi kiinnostanut lähteä. Varmaan joitain ei paljoa hotsita lähteä, koska lajin yleinen boogie tuntuu olevan hieman sisäpiiriläisten piiperystä. Näyttää ainakin ulospäin siltä. Eikä minulla todellakaan ole itselläni mitään tarvetta joukkueen muodostamisesta natkuttaa, sillä aikoinaan joukkueenjohtajana toimi jäsen @Edwin ja sanoi että sikäli tunnet tarvetta 100km viivalle niin aina pääset(vaikka tämä lupaus tuntui osaa porukkaa ahdistavan). En tuntenut tämän suurempaa tarvetta tälle hiekkalaatikolle ängetä.
 5. 1.11.39 ja 2.26 ei silleen hirveän hyvin kyllä ole linjassaan, joten sillä nyt kovin kävisi elvistelemään mitään kuriositeettia. Joskaan en minä usko että yksi satanen mitään nopeutta veisi. Armoton Anssi Raittila juoksi satkun jälkeen ennätyksensä maratonilla, joskaan ei puolikas eikä maratoni kysele kovin isolla rinta-äänellä nopeusominaisuutta 2.20 pinnoissa oleviin aikoihin.
 6. ForrestG

  Alle 2:30

  Juna ei ole oikein aikataulussaan. Talven jalkaongelmat nyt näyttävät kuinka tärkeää olisi peruskestävyyden rakentaminen. Samaan aikaan kestävyyden ja vauhdin kasvattaminen on sellaista kompromissiviidakkoa, että oksat pois. Muutenkin olen ihmetellyt joidenkin kehuja miten he eivät tee treenatessa kompromisseja - mielestäni kova treenaaminen muuta olekkaan kuin kompromissia kompromissin perään. Ei kuitenkaan kaikkea pysty ja ehdi tekemään, kun palautuakin pitää. Tässä tapauksessa tämä viidettäkymmenettä vuosikymmentä käyvä tomumaja näköjään asiaa helpota pätkän vertaa palautumisen suhteen. Yritetään tehdä taikatemppuja, jos ei tepsi niin viimeisenä oljenkortena otan käyttöön salaisen aseen ja pidän lepopäivän - ehkä, joskus.
 7. ForrestG

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Tässä asiassa olen samalla linjalla kanssasi, joskaan lopputulos ei eroa onko kyseessä tyhmyys vai vallankäyttö. Iivon treenaaminen oli melkoisen pahasti hakoteillä ennen Sotshia (mielestäni). Seurailin jonkin verran hänen treeni juttujaan, muutamia vuosia johtuen hiihtovalmennuskeskittymästä lähipiirissä sekä omasta valmennuskiinnostuksesta. Minua harmitti kovasti, kun potenttiaalia ei osattu käyttää oikein mikä Iivolla on. Kävi tuuri, että Iivo valittiin sothsiin, kävi tuuri että Iivo sairastui ennen kisoja ja kävi tuuri että Ohtonen tajusi, että jossain menee treenit suunnitelmat mäkeen, jos sairastumisen jälkeen ukko on kultamitalikunnossa. Nyt ohjelmissa on järkeä, jos oikeastikin tekevät miten puhuvat.
 8. ForrestG

  Topi Raitasen vauhti kiihtyy

  Sama linja jatkuu edelleen mm Alisa Vainion tapauksessa.
 9. ForrestG

  Sankariainesta

  Ensi viikolla pitänee ruveta asioita vähän miettimään tarkemmin, kun näkee miten puolikas kulkee. Lähdet meikän messiin, niin laukataan menee jotain 3.40 vauhtia.
 10. Näinhän. Vuonna -97 tein harvennussavottaa ennen inttiin menoa kotipuolessa. Vanha isäntä kävi palstalla kehuskelemassa kuinka sitä kovasti nuorena jaksoikaan tehdä savottaa ja nykynuorista mihinkään. Savotan jälkeenhän hän jaksoi vielä käydä mopolla riiuulla naapurikylässäkin. Kuitenkin -97 hän oli niin paskakunnossa, ettei ollut edes latvuspäiden pinoajaksi, enemmänkin suunsoittajaksi. Tänä kesänä kun pikkusavottaa tein taas hellesäällä, niin kyselin jotta kiinnostaako vanhaa isäntää tulla mukaan geimeihin?! Otti ruoja ilmalämpöpumpun kaukosäätimen käteen, ja totesi ettei hänestä mahda paljoa apua metsässä olla. Savotta päivän jälkeen illalla 18 km:n vk lenkkiä juostessa naapurikylässä, siinä samassa missä vanha isäntä oli nuoruudessaan käynyt riiuulla mopolla; laskeskelin että olen liki samanikäinen kuin vanha isäntä vuonna -97. Joten ei se nykyajan paskakuntoisuus katso ikää.
 11. ForrestG

  Yleisurheilun EM-kisat 2018

  Ei tullutkaan. No nolla mitskua siis EM kisoista tällä kertaa.
 12. ForrestG

  Yleisurheilun EM-kisat 2018

  Kohta napsahtaakin eka ja vika EM mitsku Suomeen - kävelyssä.
 13. ForrestG

  Alle 2:30

  Vielä ei ole kirvestä kaivoon mätetty, vaikka kelit ovat kestävyysjuoksuun melko lämpöiset. Sen vertaa kalenteria katsellut sillä silmällä, että Joutsenon SM kisat taitaa tulla vähän turhan nopeasti, ja Vantaalle on melko lyhyt palautus Joutsenosta. Katsellaan miten menee, ja kunhan paikat kestäisi eikä ylitse vetäisi, niin helpompaa olisi päästä tavoitteeseen.
 14. Eli valmentajan pitäisi haluta enemmän saavuttaa(valmentajana) tämä raja kuin sinun itsesi(juoksijana). Olen sen verran valmennusta harrastellut ja miettinyt nämä motivaatio asiat silleen, että tälläisen motivaation pitäisi olla ns sisäsyntyistä juoksijassa itsessään. Valmentaja antaa ohjeet mitä pitää tehdä, ja toki voihan toimia myös ”tsempparina”, jos tulee oikein ongelmia, mutta kyllä motivaatio perustreeniin pitäisi itsestä ensiksi löytyä. En kovin paljon jaksaisi ohjelmaan panostaa henkistä kapasiteettiani, jos pitäisi vielä sokeripalan kanssa houkutella lenkille. Yleensähän pitää olla enemmänkin jarruttelemassa enintä intoa vähemmäksi.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy