Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tupu

Jäsenet
 • Content count

  2 633
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27

Tupu had the most liked content!

Community Reputation

1 195 Excellent

1 Follower

About Tupu

 • Rank
  Hang around

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1 379 profile views
 1. Tupu

  Läskikerho

  Kai tuohonkin elimistö oppisi, itsellä tulisi kyllä uni jos lounaalla ja päivällisellä molemmilla vetäisin noin 1500kcal energiaa.
 2. Tupu

  Läskikerho

  Paljonko syöt kaloreita päivässä, entä hh, rasva ja prot jakauma?
 3. Kysyin järjestäjiltä, että onko varaenergia tarkoitettu johonkin muuhun kuin tavalliseen kisanaikaiseen energiansaantiin ja että tuleeko varaenergia löytyä vielä maalissakin. Jokessa taitaa olla poliitikon vikaa kun vastaus oli seuraavaa: Tietenkään pakollisen varusteen käyttäminen omaan tai kaverin pelastautumiseen ei johda hylkäykseen.
 4. Mä olen antanut itselleni ymmärtää, että varaenergia on juuri sitä omaa huoltoa eli kunhan jotain on mukana, ei kai dsq tule jos Valtavaaran päällä syö viimeisen patukkansa ja maalissa olisi varustetarkastus.
 5. Kovin vähillä mehuilla pärjäätte, mulla menee ekalla pätkällä kelistä riippuen 2-3l juomaa 10 min välein imeskeltynä, geelejä menee 3 tuntiin eli melkein 2kg koko reissussa. Tähän päälle vielä muut syötävät.
 6. Tavis sukilla siis oletuksena mutta otetaan nyt Sealit edes mukaan. Jalkaterät on kyllä nyt kovasti arveluttavassa jamassa, työkengät on murjonut päkiät aika kivuliaaseen kuntoon että täytyy vaan toivoa matkan turruttavan. Muutoin jo kovasti odotan reissua ja koska olen hidas, on tästä tulossa pitkäkestoisin matkani tähän saakka.
 7. Missä päin tuolla yleensä on märkää vai onko ja kuinka märkää on märkä? Sealskinzit vai tavalliset sukat?
 8. Tupu

  Reaaliaikainen GPS-seuranta

  Mulla Garmin lähettää harjoituksen alkaessa vaimon sähköpostiin linkin mistä voi reaaliajassa seurata missä menen, tarvii tietenkin puhelimen toimiakseen mutta se mulla on aina mukana lenkilläkin.
 9. Tupu

  Altra juoksukengät

  Nappasin kanssa Duot XXL:n tarjouksella ja olen kyllä täysin ihastunut kenkiin. Ei niillä vielä pahemmin ole juostu mutta tuollainen kevyt 20km semipitkä vakuutti itseäni, niin loistavaa kun tilaa piisaa, kovasti samaa fiilistä kun Inovin polkukengissäni ja nekin on mun ykköset poluille.
 10. Eilen loin clubin mutta en siitä vielä missään maininnut kun laitoin Sepolle asiasta kysymystä ettei vaan pahastu. Club löytyy Stravasta nimellä Juoksufoorumi unofficial, https://www.strava.com/clubs/441031
 11. Juttelen juoksun aikana ja sen jälkeen, ennen starttia olen usein omissa oloissani mutta heti lähdöstä vapautuu tunnelma. Juoksun aikana saatan kysellä tuntemuksia ja kannustan tuttuja sekä nettituttuja.
 12. Olenkin jo vähän ihmetellyt miksei siellä sellaista ole ja joskus olen jopa meinannut sellaisen sinne luoda.
 13. Tupu

  Hoka One One

  Sama vaiva, Cliftonit lähti kiertoon kun teki rakon samaan kohtaan. Bondit ei tehnyt rakkoa mutta oli kuitenkin epäsopivat ja maran kohdalla päkiät alkoi olla jo liekeissä. Nyt olisi taas aika hankkia uudet maantiejyrät enkä tiedä miksi edes mietin muita kuin Asicseja. Nimbuksilla meni syksyllä satanen ilman pienintäkään murhetta jalkaterissä.
 14. Tupu

  Garmin Fenix 5

  Onko kyse siitä syke-erosta, joka lasketaan harjoituksen loppusykkeen ja 2 min harjoituksen pysäyttämisen jälkeen mitatun sykkeen välillä?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy