Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tupu

Jäsenet
 • Content count

  2 615
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27

Tupu had the most liked content!

Community Reputation

1 157 Excellent

1 Follower

About Tupu

 • Rank
  Hang around

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1 317 profile views
 1. Kysyin järjestäjiltä, että onko varaenergia tarkoitettu johonkin muuhun kuin tavalliseen kisanaikaiseen energiansaantiin ja että tuleeko varaenergia löytyä vielä maalissakin. Jokessa taitaa olla poliitikon vikaa kun vastaus oli seuraavaa: Tietenkään pakollisen varusteen käyttäminen omaan tai kaverin pelastautumiseen ei johda hylkäykseen.
 2. Hienoa lukea, että kaikki on iskussa henkistä valmistautumista myöten. Onnea matkaan, toivottavasti tapaamme.
 3. Päiväkirjan pito jäi aikataulusyistä, ei kerkiä tai sitten ei jaksa. Työrytmin vuoksi pyrin menemään nukkumaan jo oikeastaan ennen lapsia niin siinä iltasella ei meinaa olla aikaa millekään toissijaiselle. Lenkillä on kuitenkin tullut käytyä, enemmän ja vähemmän ohjelman mukaisesti, pitkä, vk ja mäkiharjoitus on ollut lähes kaikkien viikkojen runkona. Mäkireenit ovat usein olleet kaksiosaiset, ekana päivänä rappuja 20-70min ja toisena kevyitä 200m mäkivetoja 6-16kpl, pitkikset 25-45km. Vk-reeneistä olen vähän luistanut, pisimmillään varmaan noin 12-14km mutta on niitäkin duunailtu. Kevään tapahtumana on KArhunkierroksen 80km ja senkin vuoksi olen yrittänyt satsata, sen mitä satsattavissa on, kestävyyteen ja mäen nousemiseen. Yhden trail cupin osakilpailun kävin vk-harjoituksena juoksemassa ja ainakin siellä ylämäkien nousu verrattuna saman vauhtisiin oli hyvällä mallilla. Tähän päivään mennessä tämän vuoden hölkkämetrit on 1221km, käytetystä ajasta ei ole hajua mutta ainakaan ylimääräistä vapaa-aikaa ei ole juoksuun lisättävissä. KK80 tavoitetta on vaikea asettaa, reitti on minulle täysin vieras ja retkestä on tulossa minun tähän astisista matkoistani pitkäkestoisin, alku on kai aika iisiä ja välillä jotain teknisempää ja loppu mennään ylös ja alas. Ajasta en sano mitään kun en itsekään tiedä. Odotus koko reissua ja tapahtumaa kohden on koko ajan nousussa ja tulee jo uniin, toivottavasti siellä tapaisi lisää foorumin sankareita. Tsemiä kaikille matkaan lähtijöille ja muistakaa, Kohti Valtavaaraa ja sen yli!
 4. Mä olen antanut itselleni ymmärtää, että varaenergia on juuri sitä omaa huoltoa eli kunhan jotain on mukana, ei kai dsq tule jos Valtavaaran päällä syö viimeisen patukkansa ja maalissa olisi varustetarkastus.
 5. Just näin, kaikilla matkoilla 10k ylöspäin maksin ääneen sanotusta tavoitteesta voi ottaa tunnin veks.
 6. Kovin vähillä mehuilla pärjäätte, mulla menee ekalla pätkällä kelistä riippuen 2-3l juomaa 10 min välein imeskeltynä, geelejä menee 3 tuntiin eli melkein 2kg koko reissussa. Tähän päälle vielä muut syötävät.
 7. Tavis sukilla siis oletuksena mutta otetaan nyt Sealit edes mukaan. Jalkaterät on kyllä nyt kovasti arveluttavassa jamassa, työkengät on murjonut päkiät aika kivuliaaseen kuntoon että täytyy vaan toivoa matkan turruttavan. Muutoin jo kovasti odotan reissua ja koska olen hidas, on tästä tulossa pitkäkestoisin matkani tähän saakka.
 8. Missä päin tuolla yleensä on märkää vai onko ja kuinka märkää on märkä? Sealskinzit vai tavalliset sukat?
 9. Tuttu aihe, mitä pidempi lenkki sitä useammin kysymys nousee esiin. Usein vastaus tulee mieleen siinä vaiheessa kun suunniteltu harjoitus on saatu onnistuneesti maaliin.
 10. Onnea ennätyksestä ZD!
 11. Ihan ok keskivauhti verttitonnille, kyllä tuosta vielä hyvä tulee.
 12. Tupu

  Reaaliaikainen GPS-seuranta

  Mulla Garmin lähettää harjoituksen alkaessa vaimon sähköpostiin linkin mistä voi reaaliajassa seurata missä menen, tarvii tietenkin puhelimen toimiakseen mutta se mulla on aina mukana lenkilläkin.
 13. Tupu

  Altra juoksukengät

  Nappasin kanssa Duot XXL:n tarjouksella ja olen kyllä täysin ihastunut kenkiin. Ei niillä vielä pahemmin ole juostu mutta tuollainen kevyt 20km semipitkä vakuutti itseäni, niin loistavaa kun tilaa piisaa, kovasti samaa fiilistä kun Inovin polkukengissäni ja nekin on mun ykköset poluille.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy