Jump to content
Juoksufoorumi.fi


riopentti

Jäsenet
 • Content count

  1 731
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

224 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Vantaa

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  jalka juoksukuntoon 2016H2, 3.25:n alitus kesällä 2018-19, kolmen tunnin alitus 2019-20

Recent Profile Visitors

1 378 profile views
 1. Hyvää pyhäpäivää sinnekin! Hyvät on maisemat ja illalla jo juoksukeliä.
 2. riopentti

  Magen Cooper

  Kun nyt polvi on juoksukunnossa - vaikka muu jalka ei vuorostaan täysin - niin laitetaas minimitavoitteeksi kolme tonnia, koskaan en muistaakseni ole juossut alle. Ja paras hapenottokyvyn ja vauhdin parannustapahan on tiputtaa kiloja...
 3. riopentti

  riopentti (mara < 3h)

  Mieli tahtoo metsään mutta varon vielä jalkaa. Lieköhän vasen jalkani muuttunut pronatoivasta supinoivaksi, muistelen että 2015 Asics-mittauksessa olisi tullut yllättäen negatiivinen kantaluun kulma ja jalkaholvikin on ennemmin korkea kuin matala, sikäli kuin märästä jalkakuviosta tulkitsen. Voisi selittää tuon jalan kipeytymisen nyt Asics DS Trainereillä, neutraalilla Salomonin S-Lab Ultra 2:lla ei kipeytynyt. Pohdittavaa jatkoon, Altrat tai vastaavat voisivat olla seuraavat kengät. Hywää, rauhallista ja turvallista jussia!
 4. Noin rajuna ja ohimenevänä näyttää ruokamyrkytykseltä maallikon silmiin. Palautumista ja jussia sekä valmistelua kohti koitosta!
 5. Myyn Baby Jogger Performance 25th Anniversary -juoksurattaat. Erittäin kevyesti rullaavat rattaat juoksuun, isot pyörät kulkevat hyvin suoraan ja rattaat kevyesti ylämäkeenkin. Käsijarru, parkkijarru, karkuremmi, 5-pisteturvavyö, täysipituinen sadesuoja, takana vetoketjullinen tasku ja pussi irtotavaroille. Renkaat pikakiinnityksellä eli irtoavat helposti kuljetusta varten, itse olen käyttänyt mm. ulkomaanmatkalla. Manuaalin mukaan painosuositus 40 kg. Ollut vähäisellä käytöllä vuosien jalkavaivojen vuoksi, hintapyyntö tasan kolmesataa. Rattaat Pohjois-Vantaalla, yhteydenotot yv tai tekstarilla nollaneljäviis 113306 kahdeksan. Kuva googlettamalla, esim. https://www.amazon.com/Baby-Jogger-Performance-Anniversary-Stroller/dp/B004ETLD8G ja video https://www.youtube.com/watch?v=orkBvNgAlPE
 6. riopentti

  Ke 20.6.

  @Umpimähkälle myös onnea, veikkaan synttäristä vaikken palstalta löytänyt tietoa etsimälläkään.
 7. riopentti

  riopentti (mara < 3h)

  Kasvislounas ja iltapäiväuinti hallissa 25m-radalla SSU:n mukaan vajaa 42 min taukoineen (lasien räpellystä 50-100m välein) ja 2,4 km, en laskenut itse pitääkö paikkansa. Alussa ainakin 50m vapariajat alle minuutin, kilsan jälkeen kovempi yritys 50 s (ja puuskutti lopussa!). Stravan mukaan uintiaika 34 min. Todellisuudessa siis luokkaa 1,5 (-1,7) km uintia. Nilkan sisäsyrjä ei enää painoarka joten parin päivän päästä maastoon. Lisäys: Sain sykevyön vuoden takuuseen Suunnon huoltoliikkeessä. Samalla testasin S-Lab Ultra Set 2 -liiviä, oikea koko M minkä täten merkitsen itselleni muistiin. Pitää vain saada outokumpu liivin alapuolelta pienemmäksi ennen kuin liiville hankintatarvetta.
 8. riopentti

  JJ87 (10km <42min)

  Onnittelut hellejuoksusta, vitosen aikasi lupaa hyvää tuloskehitystä jatkossa, samoin kuin 6kk:n pohjatyö.
 9. riopentti

  riopentti (mara < 3h)

  Joo, vasemman jalan nilkan alaosa otti hieman hittiä eilisestä ja on turvoksissa, pitää levätä pari päivää. Ny rustaan tätä savusaunan terdeltä, linnunlaulua kuunnellen ja auringonlaskua ihaillen.
 10. Satelliittipuhelin reppuun. Nykyään taitavat olla entisajan kännyköiden kokoisia eivätkä puhelutkaan enää niin kalliita. EA- ym. Hätäkamat reppuun jos yksin lähdet - ja porukassakin. Tosin tiedät nämä paremmin kokeneena ultraajana.
 11. Hienoa tekemistä täällä, ennätykset paukkuvat pian! Tutunoloinen kuva, liekö Heidelbergistä?
 12. riopentti

  riopentti (mara < 3h)

  Iltaseiskan ja -kasin välinen ulkoilu ennen savusaunaa, 10,64 km ja 57:15 eli 11,1 km/h hiekkametsätiellä 7 x 1,5 km lenkkiä, 133m nousua yhteensä. 3. kiekan jälkeen pari hörppyä vettä ja tsekkaus josko puhelimessa Sportstracker mutten löytänyt, taisin sen aiemmin poistaa. Lenkillä kello nimittäin parinkymmenen minuutin jälkeen rupesi taas näyttämään kahdensadan sykelukemia, mutta nyt Movescountissa niitä ei näy, päinvastoin 10-25 min kohdalla aivan liian pieniä lukemia -> vyö vaihtoon. Tuntuma pk2, vk1. Ihan hyvää 5:22 (Strava 5:19) kilsavauhtia vaikka alla irtohiekkaa ja -kiveä. Ei ois kyllä pystyny juttelemaan, pitää seuraavaksi tehdä rauhallisempi lenkki. Kahdella vikakiekalla vasemman jalan sisäjalkaholvessa väsymyksen tuntua, ihmekös tuo tällä määrän kasvattamisella, mitä en muille tietenkään suosittelisi. Kadenssi normitasoa eli 78, max 94 alamäki-irrottelussa... Lähtiessä lämpötila 24 ja kohtalainen tuuli, suola vain kuivui kasvoille - lisää tällaista 🙂 Strava kertoo korkeuseroksi 168m ja grade adjusted pace eli nopeudeksi tasaisella vitosen tai alle paria alkukilsaa lukuunottamatta. Vaikkei pitäisikään paikkansa, niin mukavahan tuollaista on lukea 🙂 Huomenna lepopäivä.
 13. ^ Oho ja wau! Toivottavasti siellä kenttää puhelimessa, ja kotiväki tiesi missä liikut. Be safe!
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy