Jump to content
Juoksufoorumi.fi


RGB

Jäsenet
 • Content count

  111
 • Liittyi

 • Last visited

About RGB

 • Syntymäpäivä 15.09.1979

Converted

 • Coopperi
  3420
 • 10km
  35.03
 • Puolimaraton
  1.17.43
 • Maraton
  2.56.43
 1. Flunssa ei varsinaisesti vaivannut kisan aikana, vaan vasta sen jälkeen, mutta juoksijan polvi iski juuri ennen Kattilaa. Juoksin väkisin 42 km asti, sen jälkeen oli pakko kävellä kaikki pienetkin ylämäet ja 48 km jälkeen ei pystynyt käytännössä juoksemaan ollenkaan. Vauhdinjako ja energiahuolto oli onnistunut tosi hyvin enkä ollut vielä kovin väsynyt, mutta en silti viitsinyt kävellä maaliin asti kun siihen olisi kuitenkin mennyt yli 3 tuntia. Tulevana viikonloppuna olisi ohjelmassa taas 1-2 kisaa, joten siltäkin kannalta parempi, ettei turhaan kiusannut polvea liikaa. Ilmeisesti polku-ultra ei sittenkään onnistu, kun ainoa polkujuoksulenkki kolmeen kuukauteen oli Espoo Trail Run pari viikkoa sitten
 2. Taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun pääsen haastajien joukkoon No, DNS on yhä varteenotettava vaihtoehto jos flunssa ei parane ajoissa, joten ehkä totuus ei paljastu vielä lauantaina.
 3. 37.40 Hämeenlinnassa eilen, joten menee väärään suuntaan.
 4. Viimeisessä huollossa ilmeisesti näin: " Ajanottojärjestelmässä on virhe. Saimme juuri joukkueen viimeisessä huollossa olevala huoltajalta Janilta ajantasaista tietoa. Henri on nyt sijalla 4. kärjessä Luis Alberto Hernando, sitten ranskalainen ja espanjalainen vain 30sek Henrin edellä. " Lähteenä siis: https://www.facebook.com/SalomonSuuntoRacingTeam/
 5. Ensimmäisen viikon aikana omien luurien akku kesti noin 3 tuntia, toisen viikon aikana noin 45 minuuttia ja kolmannen viikon aikana hajosivat lopullisesti (ei pysty lataamaan / käynnistämään).
 6. Ehkä saavat reittikarttansa valmiiksi siihen mennessä, niin voisi edes harkita.
 7. Kannattaa seurata Twitteriä myös: https://twitter.com/nutsfi?lang=fi
 8. Alelaari

  Nyt ei löydy enää 10,5, vain 8,5. Kiitti vinkistä!
 9. Aika mahdotonta saada suunnistajia paikalle kun Jukolan viesti on samana yönä.
 10. Oli omaltakin osalta harkinnassa, mutta yleisurheilulisenssi on ilmeisesti pakollinen (27 euroa), joten kokonaishinta olisi 57 euroa (+ mahdollinen jäsenmaksu seuralle): http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit Halvemmalla ja pienemmällä vaivalla pääsen jos osallistun samana päivänä Länsiväyläjuoksuun. Toki kyseessä ei ole puolikas, mutta itse haen lähinnä hyvän vauhtikestävyysharjoituksen.
 11. Onhan siellä noita muitakin matkoja, joten yhteensä 1800 osallistujaa reitillä.
 12. Ajankohta on valittu niin, ettei muita ihmisiä reitillä juuri ole. Heti kesäkuun alussa on jo muita ulkoilijoita reitillä merkittävästi enemmän, joten silloin ei ole mahdollista saada lupia Metsähallitukselta.
 13. Hyvin todennäköisesti saa lippuja myöhemminkin, ehkä vaikeampi päästä niistä eroon. Pari viikkoa ennen kisaa on yleensä aika paljon lippuja myynnissä.
 14. Winter Trail Run Cup - Kerava

  Valitettavasti jää tällä kertaa väliin, juoksukielto jatkuu vielä ainakin viikon verran. Harmittaa kyllä, muuten olisin ehdottomasti tullut paikalle. Tsemppiä osallistujille!
 15. Toisaalta suunnistajien kannalta Sipoonkorpi Trail taitaa olla vähän ongelmallinen tulevien SM-kisojen takia, maasto on ymmärtääkseni harjoituskiellossa (paitsi ehkä kymppi).
×