Jump to content
Juoksufoorumi.fi


RGB

Jäsenet
 • Content count

  114
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About RGB

 • Syntymäpäivä 15.09.1979

Converted

 • Coopperi
  3420
 • 10km
  35.03
 • Puolimaraton
  1.17.43
 • Maraton
  2.56.43
 1. RGB

  Stubbin meriselitys

  En sanoisi, että tuo olisi ainoa mahdollinen johtopäätös. Esimerkiksi tiputtamalla painoa 10 kiloa hän olisi myös voinut päästä alle 3 h nykyisillä juoksukilometreillä.
 2. RGB

  Stubbin meriselitys

  Stubbin tavoite oli ymmärtääkseni juosta alle 3h ja silloin ei voi minusta aloittaa hitaammin kuin 1.30 ekalla puolikkaalla. Hitaammasta alkuvauhdista ei olisi mitään hyötyä, koska hän ei olisi silti päässyt alle 3h. Hän siis nyt pohtii mitä hän olisi pitänyt tehdä toisin, että olisi voinut aloittaa 1.30 vauhdilla ja silloin voi hyvinkin olla, että hänen tapauksessaan yksi mahdollinen ratkaisu olisi ollut enemmän punttitreenejä. Itse totesin aikoinaan, että helpoin tapa juosta alle 3h on olla 2.45-2.50 kunnossa mutta silti lähteä hakemaan vain 3 h alitus. Väittäisin, että silloin homma onnistuu melkein aina, koska täydellistä suoritusta ei tarvita.
 3. Itse juoksen lähtökohtaisesti vasemmalla puolella jos seuraava käännös on vasemmalle ja luonnollisesti oikealla puolella jos olen seuraavaksi kääntymässä oikealle. Siirtymiset kevytliikenteenväylän toiselle puolelle ovat lähtökohtaisesti vaarallisimmat tilanteet kevytliikenteenväylällä, kun ottaa huomioon, että jalankulkijoita lähestyttäessä pyörälijän nopeus on kuitenkin joka tapauksessa sovitettava lähelle jalkaisin liikkuvan nopeutta.
 4. Flunssa ei varsinaisesti vaivannut kisan aikana, vaan vasta sen jälkeen, mutta juoksijan polvi iski juuri ennen Kattilaa. Juoksin väkisin 42 km asti, sen jälkeen oli pakko kävellä kaikki pienetkin ylämäet ja 48 km jälkeen ei pystynyt käytännössä juoksemaan ollenkaan. Vauhdinjako ja energiahuolto oli onnistunut tosi hyvin enkä ollut vielä kovin väsynyt, mutta en silti viitsinyt kävellä maaliin asti kun siihen olisi kuitenkin mennyt yli 3 tuntia. Tulevana viikonloppuna olisi ohjelmassa taas 1-2 kisaa, joten siltäkin kannalta parempi, ettei turhaan kiusannut polvea liikaa. Ilmeisesti polku-ultra ei sittenkään onnistu, kun ainoa polkujuoksulenkki kolmeen kuukauteen oli Espoo Trail Run pari viikkoa sitten
 5. Taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun pääsen haastajien joukkoon No, DNS on yhä varteenotettava vaihtoehto jos flunssa ei parane ajoissa, joten ehkä totuus ei paljastu vielä lauantaina.
 6. 37.40 Hämeenlinnassa eilen, joten menee väärään suuntaan.
 7. Viimeisessä huollossa ilmeisesti näin: " Ajanottojärjestelmässä on virhe. Saimme juuri joukkueen viimeisessä huollossa olevala huoltajalta Janilta ajantasaista tietoa. Henri on nyt sijalla 4. kärjessä Luis Alberto Hernando, sitten ranskalainen ja espanjalainen vain 30sek Henrin edellä. " Lähteenä siis: https://www.facebook.com/SalomonSuuntoRacingTeam/
 8. Ensimmäisen viikon aikana omien luurien akku kesti noin 3 tuntia, toisen viikon aikana noin 45 minuuttia ja kolmannen viikon aikana hajosivat lopullisesti (ei pysty lataamaan / käynnistämään).
 9. Ehkä saavat reittikarttansa valmiiksi siihen mennessä, niin voisi edes harkita.
 10. Kannattaa seurata Twitteriä myös: https://twitter.com/nutsfi?lang=fi
 11. RGB

  Alelaari

  Nyt ei löydy enää 10,5, vain 8,5. Kiitti vinkistä!
 12. Aika mahdotonta saada suunnistajia paikalle kun Jukolan viesti on samana yönä.
 13. Oli omaltakin osalta harkinnassa, mutta yleisurheilulisenssi on ilmeisesti pakollinen (27 euroa), joten kokonaishinta olisi 57 euroa (+ mahdollinen jäsenmaksu seuralle): http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit Halvemmalla ja pienemmällä vaivalla pääsen jos osallistun samana päivänä Länsiväyläjuoksuun. Toki kyseessä ei ole puolikas, mutta itse haen lähinnä hyvän vauhtikestävyysharjoituksen.
 14. Onhan siellä noita muitakin matkoja, joten yhteensä 1800 osallistujaa reitillä.
 15. Ajankohta on valittu niin, ettei muita ihmisiä reitillä juuri ole. Heti kesäkuun alussa on jo muita ulkoilijoita reitillä merkittävästi enemmän, joten silloin ei ole mahdollista saada lupia Metsähallitukselta.
×