Helpota elämääsi ja kirjaudu sivustolle

Hei, 
luet sivustoa nyt vieraana. Avaamalla sivulle omat tunnukset pystyt seuraamaan haluamiasi keskusteluja helpommin. Voit osallistua keskusteluun myös vieraana. Silloin kommenttisi menee moderointijonon kautta. Sisäänkirjautuneena se näkyy heti kaikille. Tunnusten luonnin yhteydessä voit käyttää keksittyä sähköpostiosoitetta jos et halua ilmoituksia sinulle tulleisiin kommentteihin yms.

Vieraana löydät uudet viestit valikosta Uudet viestit -> Juuri nyt. 

Satkus

Jäsenet
 • Content count

  760
 • Liittyi

 • Last visited

About Satkus

 • Syntymäpäivä 23.08.1964

Converted

 • Coopperi
  Voi siitä on jo niin kauan, ei voi enää muistaa :)
 • 10km
  Pitäis mitata joskus uudelleen...
 • Puolimaraton
  HCR 2009 2.34h
 • Maraton
  Harkinnassa jo! :) ehkä v.2010
 • Tavoite
  Elää elämänsä loppuun asti.
 1. Laitoin viestiä sekä suomeksi että enkuksi ja saksanmaalta sain tänään viestin: suora käännös suurinpiirtein näin " Meillä on ollut it ongelmia ja nyt olemme löytäneet tilauksesi. Se on toimitettu valokuvalabraan tämän viikon maanantaina. Olemme erittäin pahoillamme viivytyksestä, pyrimme toimittamaan kuvasi niin pian kuin mahdollista. " Huomasin, että nyt kuvia saa halvemmalla kuin tuolloin kun niintä tilasin. Olsin odottanut että 2 viikon toimitusajan venähtäessä miltei 2 kk he olisivat viestissään ilmoittaneet laittavansa esim. ylimääräisiä maksuttomia kuvia, mutta näin ei ollut.... No täytyy toivoa, että kuvat tulevat kun ne on kuitenkin jo maksettukin...
 2. 10km aika 6min 30 sek. per km. avg. 154
 3. Eiliset potut ja halpis makkara kanamunien kera elikäs tänään pyttäriä "jätteistä". Huomenna firman kanssa taas ulos syömään ;)
 4. Jos tilasit kuvia HCR-09 linkin kautta oletko saanut ne jo? Kuukausi mennyt tilauksesta kuvia ei ole tullut, veloitus tehty Visalta, s.postiin en ole saanut vastausta! Kokemuksia??
 5. Harjoittaa vain kesäisin soutamalla :thumbsup:
 6. Lauantaina piti vaan ottaa muutama lasi viiniä ja nauttia mökkeilystä, mutta meni enemmänkin ja sunnuntaina ei kyennyt lenkille illalla kykeni jus rattiin :(
 7. Virpi olisi omalla ulkonäöllään saanut paremmankin... metrin tikullakaan en itse kyllä koskisi moiseen Sarasvuohon.... no joo makunsa kullakin
 8. Tää biisi ei todellakaan ole hyvä, mutta kun sen joka päivä kuulee radiosta niin jää päähän soimaan. niin rumat sanat on sensuroitu http://www.youtube.com/watch?v=03PnU27cWDs
 9. Hei yritin surffailla ketjuja... mutten löytänyt keskustelua siitä onko porukka saanut tilaamansa kuvat??? Tilasin muutaman kuvan kuukausi sitten ja olen kysellyt pariin otteeseen niiden perään, mutta en ole saanut vstausta. En liioin saanut vahvistusta, mutta ylläri ylläri visakortilta on :076:veloitus tehty... Onko kokemusta!!???
 10. 10km 65min avg 149 max 172:thumbsup:
 11. Hieno homma ... sitä odotellessa....:kumarrus:
 12. just joo.... no huvinsa kullakin :thumbsup:
 13. Ei tuu mitään. Elimistö ei kykene, tuntuu että lämpö räjäyttää pään...
 14. Tuo tuntemani nainen on toisen polven insinööri kummatkin vanhemmat ovat..... joskus mietin, että mistähän siellä keskustellaan kahvipöydässä Raknnustekniikasta, hydrauliikasta, (pneumatiikasta), tietotekniikasta, ympäristöasioista.... jotakuinkin tommosia insinöörejä ovat.... täytyy olla mielenkiintoiset keskustelunaiheet :grin:
 15. ok Vista ei oikein suostu että lataan tota juttua mitä lomaradion sivuilla tarjotaan.... no täytyy pähkäillä joskus. Hyvin se kuuluu mp3 soittimisetakin ;)